سلام.
از برادران عزیز کسی تا حالا با این فلاش سیگما کار کرده؟
به نظرم مسافت رو درست انداره نمی گیره. مثلا فاصله با دیوار 10 متره میزنه 2 متر یا برعکس.
سلام.
از برادران عزیز کسی تا حالا با این فلاش سیگما کار کرده؟
به نظرم مسافت رو درست انداره نمی گیره. مثلا فاصله با دیوار 10 متره میزنه 2 متر یا برعکس.
مسعود قدیری
بابا دمتون گرم چقدر تحویل میگیرید.نوشته اصلی توسط Ghadiri
از یکی از دوستان که پرسیدم میگفتن که ارون مسافت سنج نسیت بلکه قدرت خروجی فلاش رو نشون میده که تا چه
فاصله ای تاثیر گذاره.
مسعود قدیری
سلام
دوستان منم راجع به اين فلاش چندين سوال دارم.. گفتن اين تاپيك هست ديگه تاپيك نزنم.. لطفا كسايي كه اين فلاش رو دارن من رو راهنمايي كنن
تو حالت ETTL كه در واقع حالت auto هست.. اصلا به نتيجه دلخواه نميرسم و همه عكسا تو محيط تاريك بد ميشه و هيستوگرام خيلي سمته چپه.. اما وقتي منوال تنظيم ميكنم و خودم قدرت فلاش رو تنظيم مي كنم.. مثلا 1/32 ميكنم.. عالي ميشه.. ميخواستم ببينم بايد چي كار كنم.. اگه قرار بود كه خودم منوال همه كار رو كنم يه فلاش معمولي ميگرفتم.. فكر مي كنم كه ETTL خودش بايد بفهمه چقدر كمبود نور در صحنه داريم و جبران كنه..
اگه دوستاني كه تجربه اين فلاش رو دارن راهنمائي كنن ممنون ميشم
محمد منتظری
کنترل کن اشتباهی Flash Compensation روی دوربین قدرت فلاش رو کم نمیکنه؟؟
نه.. همه چيز درسته.. شما اين مشكل رو نداري؟
يعني فلاشت هميشه رو ETTL هست.. ؟
يه سوال ديگه.. خود دوربين رو مد M باشه و فلاش رو مد ETTL باشه، جواب ميده؟
آخه تو كاتالوگ خود فلاش نوشته كه وقتي فلاش رو ETTL هست.. دوربين هم رو مد FULL AUTO قرار بدين..
اما تو FULL AUOT هم عكسا بيشتر under expose هست..
محمد منتظری
سلام
يه سوال ديگه هم داشتم...
وقتي تو ويزور دوربين.. Exposure Level رو ميزنه مثلا 2- .. اونوقت خود فلاش در حالت ETTL نبايد Exposure Compensation رو اتوماتيك 2+ بكنه؟؟ يا اينكه بايد دستي اين كار رو كرد؟
محمد منتظری
5 شنبه اگر برای کارگاه می آیی، دوربین و فلاش را بیاور. من تا حالا با این فلاش مشکلی نداشتم. حتی با مدل پائین تر هم (DG 500 ST) کار کردم باز مشکلی نبود. الان به نظر من که چیزی نمیرسه.
در custom functin ها یک گزنه مربوط به تنظیم سرعت شاتر در حالت AV هست که اسمش یادم نیست. آن را هم چک کن.
طبق چيزي كه اينجا نوشته امكان خاموش كردن TTL فلاش خود دوربين حداقل براي كنون وجود نداره. شايد براي نيكون بشه.
من بيشتر از اين چيزي نميدونم. بقيه شو اساتيد بگن. شرمنده پا تو كفش بزرگترها كرديم. :)
آرا ابراهيميان
Canon EOS 350D
EF 50mm f/1.8 II
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
Sigma 70-300 APO DG MACRO
Flash Sigma 500 DG ST
احتمالا به علت مشکلات ناسازگاری با دوربین ها هست که این قابلیت رو با آنها نداره.