کنون این کابل را دارد. اما مسئله یافتن آن در ایران و خرید آن است. والا در بیشتر محیط ها عکاس فقط خود من هستم!!!
کنون این کابل را دارد. اما مسئله یافتن آن در ایران و خرید آن است. والا در بیشتر محیط ها عکاس فقط خود من هستم!!!
سلام;)
من 430 ای ایکس کنون رو دارم جالبه که همون مشکل اندر اکسپوز رو داره برای همین همیشه 3/1 قدرت فلاش رو بالا می برم و تقریبا مشکل حل شده
سلام دوستان امروز رفته بودم بازار بصورت اتفاقی تو ویترین مغازه فوش لوازم عکاسی یه مدل سیگما دیدم که متاسفانه الان یادم نمیاد نام دقیق مدلش چی بود ، قیمتش 80 هزار تومن بود ، یادمه عدد مدلش با 4 شروع میشد ،452 یا 482 نمیدونم از فروشنده پرسیدم برای دوربینها دیجیتال هم هست که گفت اره و خودشم امتحان کرده بوده. حالا نمیدونم شما هم اطلاعی دارید از این مدل ؟؟؟ من تو هیچ سایتی در مورد مطلبی ندیدم . سایت سیگما هم که سه مدل بیشتر نداره . اگه در موردش اطلاعاتی دارید لطفا" برفمائید.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
سلام.
خسته نباشید .
یک سوال در رابطه با کار با فلاش سیگما 500 دارم .
من معمولا نور فلاش رو به سقف هدایت میکنم و عکس میگیرم .
خواستم بدونم که بهترین تنظیمات فلاش در این حالت چگونه است . راستش چون هر دفعه یک نوع نورسنجی میکنه و یک عکس خیلی پر نور و یکی کم نور میشه کمی گیج شدم .
خودم معمولا فلاش رو روی 1/1 و دوربین رو روی +2 قرار میدم و عکس میگیرم .
ممنون.
امیر جان منم این مشکل را داشتم. ببین دقیقا" به زاویه فلاش بستگی داره. عمود بر سقف یا مثلا" 45 درجه با سوژه شرایط فرق میکنه. البته ارتفاع و رنگ سقف هم بی تاثیر نیستند. من در مد M مقادیر دیافهای مختلف را امتحان میكنم تا به نتیجه مطلوب برسم. و اگه به دیاف دلخواه رسیدم و آندر اكسپوز بود قدرت فلاش را در دوربین میبرم بالا.
سلام
امیر جان یه اصل فیزیكیه ( انكسار نور) باید با توجه به فاصله ی سوژه از دوربین و ارتفاع سقف زاویه ی فلاش رو تنظیم كنی. یعنی وسط فاصله ی خودت و سوژه رو پیدا كن و یه خط فرضی از اینجا به سقف عمود كن. اون میشه نیمساز زاویه ی انكسار. حالا سعی كن زاویه ی فلاش رو جوری تنظیم كنی كه برخورد نور در نقطه ی تقاطع سقف با اون نیمساز فرضی باشه.
بنابر این هرچه سوژه دور تر و سقف كوتاهتر باشه زاویه ی فلاش افقی تر می شه.
فرهاد حسيني
من این موضوع رو درست متوجه نمیشم...
اینجا یا فلاش سیگما ایراد داره...
یا دوربین کانن
یا اشکالی در تنظیمات وجود داره... (منظور اینکه امیرخان سوکی ایراد داره... ) ;)
باید یکی از این ایرادها پیدا بشه...
این حرف خیل بدیه:
اگر یه اشکالی در سخت افزار وجود داره؟راستش چون هر دفعه یک نوع نورسنجی میکنه و یک عکس خیلی پر نور و یکی کم نور میشه کمی گیج شدم .
یکی این موضوع رو دقیق کنه ملت بدونن...
یا اینکه بی دقتی در تنظیمات وجود داره؟
یازهم یه قلندری پیدا بشه روش صحیح تنظیمات فلاش سیگما و کانن رو توضیح بده ملت حالش رو ببرن.
آرش من این موضوع رو تو جشن تولد بچه هام مشاهده كردم از 500 تا عكس امیر فقط 5 تا از اونا بدرد می خورد( البته امیر شوخی كردم)و تقريبا نصف عكسهايي كه به مشكل برخورده بودن مشكل از زاویه BOUNC فلاش بود
من فكر میكنم مشكل هم از امیره هم از تنظیمات دوربین و فلاش وهم از زاویه BOUNC فلاشه باور كن
من خودم موقعي كه اين فلاش رو رو دوربينم امتحان كردم ديدم كه اولا كارايي اين فلاش با كم شدن شارژ باطريها به شدن كاهش پيدا ميكنه و دچار مشكل ميشه
فلاش تو شرايط يكسان يه نوردهي نداشت (البته تو اكثر مواقع درست نوردهي ميكرد اما موارد نقص رو هم تجربه ميكنيد ) نميدونم چرا شايد تو تبادل اطلاعات بين دوربين و فلاش اشكالاتي باشه به هر حال من نتونستم دليل رو جويا شم چون به درد سرش نميرزيد با همين قيمت ميتونم يه SB-600 بخرم و حالشو ببرم
اينو گفتم كه بگم كه دوربين و اصولا كنون و نيكون اشكالي ندارن به نظرم فلاش قابليت تكرار نتايج مشايه يا همون قابليت اتكاي كمتري نسبت به رقباش داره و اين مورد با مشكل زاویه BOUNC و خطاي تنظيمات باعث شده كه ميزان خطاي فلاش به نظر زياد بياد بايد ديد بقيه بچه ها مثل شاطريان ، آقاجاني، فخار، سعيد ، مسعود و ...كه اين فلاش رو دارن به چه نتيجه اي رسيدن
اگر مشكلي نداشتن قطعا مشكل از امير جان تو
ویرایش توسط babakdin543 : Sunday 9 September 2007 در ساعت 17:55
من برای اهالی نیکون عاقلانه تر میدونم که اس بی600 را تقریبا با قیمت برابر بخرند. دنبال شر هم نمی گردم فقط نظر شخصی منه. نمی دونم چرا پستهام را با ترس و لرز میفرستم.
من اخیرا تجربه مشابهی داشتم. حدود 200 عکس indoor با فلاش به سمت سقف، از یک بچه بازیگوش کاملا متحرک! گرفتم. نوردهی عکسها عالی و حتی یک عکس هم مشکل نوردهی زیاد یا کم نداشت.