برای 580EXII نیاز به کابل E-TTL حدود 10m دارم. آیا Canon آن در تهران یافتنی است ؟ اگر خیر، Third Party قابل قبول، چی پیشنهاد میدید ؟
Printable View
برای 580EXII نیاز به کابل E-TTL حدود 10m دارم. آیا Canon آن در تهران یافتنی است ؟ اگر خیر، Third Party قابل قبول، چی پیشنهاد میدید ؟
کاوه جان، دارم یه کتاب از Syl Arena میخوندم، بنام Speedliter's HandBook که توش به دو نوع کابل E-TTL اشاره میکنه ( که خودشم استفاده کرده توی مثالهای همین کتاب ) یکیشون OC-E3 هست که میگه 3 فوت ( حدوداً 1 متر ) و یه 10 متری، که خیلی هم باهاش حال کرده، و ما رو نیز هوائی ! یه گریزی بدم دبی بزنن ببینم چی در میاد. برند FlashZebra هم یه 24 فوتی داره که حدود 7.33 متر میشه.
حدود 3 ماه پیش توی دبی کابل 10 متریش رو دیدم , پینهای کفشکش هم طوری بود که هم به کنون میخورد هم به نیکون . توی فروشگاههای شرف دی جی .
اگه اشتباه نکنم حدود 120 تا 130 تومن بود .
ذوربین را روی حالت continuous shooting قرار بدید.نقل قول:
در حالتی که 580EX II روی HotShoe نصب هست، هنگامی که Flash Exposure Bracketing رو Set میکنم ( مثلاً 1+/0 / 1- ) باید 3 بار بطور دستی دکمه Shutter رو بزنم. راهی نیست که هر سه تا شات رو بشه با یه بار زدن شاتر، پشت سر هم گرفت ؟
در این حالت باید دست روی شاتر بماند تا سه شات تمام شود .اما در مد C (همان custom ) میتوان تعداد شات را تعیین کرد .به این صورت که پس از تاخیر 10 ثانیه ای تایمر , دو سه الی 10 شات زده شود.
از دوستان، کسی تجربه بستن فیلترهای ژلاتینی روی Speedlite 580EX II رو داشته ؟
یه سوالی برام راجع به آتوفوکسِ 580EX II وقتی که روی آن یک SoftBox کوچک نصب کرده باشیم، پیش اومده.
چنانچه در شکل زیر مشاهده میکنیم، سافت باکس، جلوی AF Assist داخلی 580EX II را گرفته است. در این حالت، تکلیف AF-Assist چی میشه ؟
فایل پیوست 14253
هيچي AF-assist تعطيل ميشه.
در اين مورد سافت باكسهايي وجود داره كه اين مشكل رو حل كردن:
فایل پیوست 14254
سلام
بله، من از این نوع فیلتر ها روی 580 EXII استفاده میکنم.
سئوال خاصی در مورد دارید؟
حقیقت اینه که سه روز پیش، چند سری از این فیلترهای رنگی( HONL ) بدستم رسید. ( قبلاً تجربه کار باهاشون رو نداشتم، و ندیده بودم از نزدیک ) علاقه مند بودم از تجربیات دوستانی که استفاده کرده اند، بهره مند بشم. بنده خیلی تازه کار تر از این حرف هام که بخوام توضیح بدم؛ حالا حالا ها پرسشگرم.
با یک کابل E-TTL فلاش رو بصورت Off-Axis استفاده میکنم و بعضی مواقع در Av Mode ، به نورسنجی درستی نمیرسم. مخصوصاً در حالت Bouncing Flash . چه راه حلی میتونه داشته باشه ؟
دوربین تنظیمات TTL رو بر اساس آرایش استاندارد فلاش روی دوربین و مستقیم به طرف سوژه تعیین میکنه، حالا وقتی شما شرایط رو تغییر میدین باید به فکر دخالت و جبران نوردهی باشین (کمتر یا بیبشتر)
خير دوست عزيز
دوربين در هنگام نورسنجي فلاش با روش ETTL، كاري به محل فلاش نداره...بلكه مقدار نور منعكس شده از سوژه رو در Pre-Flash بررسي و ميزان نور اصلي رو تعيين مي كنه...در واقع بهمين دليل هست كه استفاده از فلاش بصورت Off-Camera و سيستمهاي وايرلس TTL امكان پذير هست
تنها يك مساله باقي مي مونه...اون هم در صورتي هست كه شما از لنزهاي داراي امكان ارسال اطلاعات فاصله سوژه به فلاش (ETTL-II) استفاده كنيد كه در اين صورت، دوربين فاصله فلاش تا سوژه را معادل فاصله دوربين تا سوژه در نظر ميگيره و اونوقت در صورتيكه فلاش Off-camera داراي فاصله متفاوت قابل توجهي باشه، مشكل در نور سوژه پيش مي ياد
راه حل: استفاده از قفل نورسنجي فلاش برروي سوژه
فعلا...
درسته دوست عزیز، تصور من در مورد نحوه ی کارش اشتباه بود.
ممنون که اصلاحش کردین.
سلام ...
580 من يه دفعه از كار افتاد ..فكر ميكنم لامپش سوخته باشه و مشكل ديگه اي نميبينم داشته باشه ..
البته به خاطر افتادن از روي صندلي روي فرش بود.
تعميرگاهي كه بتونه درستش كنه لطفا معرفي كنيد كه مطمئن باشه ..ممنون.
آیامدت زمانی که نور مدلینگ در فلاش 580 ex II می تابه رو می شه افزایش داد.؟
تا جائی که من میدونم، فلاشهای HotShoe همچون Canon Speedlite 580 EXII چیزی تحت عنوان Modeling Light ندارند، در عوض PreFlash دارند.
نور مادلینگ، نوریست که برای تنظیم جهت نور و سایه ها بر روی سوژه بکار میره و در اکثر فلاشهای استودیوئی، بلافاصله قبل از زدن فلاش اصلی خاموش میشه. نور PreFlash برای نورسنجی توسط فلاش ساطع میشود، آنهم دقیقاً در کسری از ثانیه قبل از فلاش اصلی.
نور مدلینگ برای استفاده ی عکاس است، نور PreFlash برای استفاده ی نورسنج.
اگر 580EXII بصورت On HotShoe و یا OffCamera به دوربین متصل باشد، نگاهداشتن دکمه بازبینی عمق میدان ( Depth of field Preview button )، باعث ساطع شدن رگباری PreFlash میشود؛ ولی این فلاش زدنهای رگباری، نور مدلینگ تلقی نمیشود.
اگر نوشته های بالا خلاف واقعیت باشد، دوستان به تصحیح آن اقدام خواهند نمود.
والا داخل دفترچه فلاش صفحه 44 نوشته modeling .من هم کاربرد مدلینگ رو سوال نکردم.سوالم این بود که آیا می شه افزایشش داد یا نه؟(برای رسیدن به همون منظور فلاش های استودیوی)
البته این نور رو هم به صورت جدا از دوربین با نگه داشتن دکمه pilot روی فلاش می تونیم داشته باشیم.
حالا که معلوم شد مدلینگ هست یا نه!!! آیابا توجه به توضیحات دفترچه میشه کاری کرد که اون 10 باری که هر کدوم حدود 1 ثانیه ساطع می شه رو 1 بار و طولانی تر ثبت کنه؟
البته اگر به فلاش فشار نیاد.
سلام
Guide Number = Distance × f/number at ISO 100
با توجه به رابطه فوق وقتي ميگويند گايد نامبر اين فلاش 58 متر است در ( 105-24 م.م ) يعني اگر ايزو 100 باشد و ديافراگم 1 ، فلاش تا 58 متر برد دارد ؟ فاصله كانوني لنز در اين حالت بايد روي 105 م.م باشد ؟ زوم خود فلاش چطور ؟
حالا اگر دياف شد 1.4 ايزو بايد 200 شود براي همان برد ؟
و اگر دياف شد اف 2، ايزو 400 شود تا همان 58 متر برد رو داشته باشيم ؟
اين نهايت برد با چه فاصله كانوني لنز و زوم فلاش حاصل ميشود؟
پينوشت : دوستان سرور اگر ممكن است تو اين 10 دقيقه پاسخ دهيد ... ممكن است به تشكر از پاسختون نرسم، وقتي برگشتم ... فرصتي ندارم.
سلام
تجربه زیادی با فلاشها ندارم . ولی معمولا برد هر فلاش محدود است مثلا N متر، حالا شما اگر از دیافراگم باز با ios بیشتر هم استفاده کنید، بیشتر از این فاصله نمی توانید نتیجه رضایت بخشی بگیرید.
در مورد Guide Number فلاشها با حالت زوم، معمولا عدد در بیشترین زوم فلاش است چون عددی بیشتر است (مثل اینکه در نیکون فرق می کند) و در حالت واید شاید شما به چنین عددی نرسید منظور اینکه در حالت زوم Guide Number متغیر است.
فکر نکنم در مثال ذکر شده شما بتوانید در 58 متر از سوژه عکس مورد قبولی بگیرید
حال اگر بنده اشتباه می کنم اساتید تصحیح کنند
پیروز باشید
دوست عزیز گاید نامبر هر فلاش عددی است که حداکثر برد فلاش در ایزو 100 و اف 1 نشان می دهد.اگر اف 1 بماند با هر استاپ افزایش ایزو مقدار گاید نامبر در جذر 2(برابر 1.4 )ضرب می شود مثلا در ایزو 400 و اف 1 برد 2 برابر میشه(58*2=116)و در ایزو 1600 4 برابر.(علت آن هم حساسیت بیشتر ایزو بالاتر است)
اما اگه اف تغییر کنه باید عدد حاصل رو بر اف تقسیم کرد مثلا در اف 4 (116/4=29) 29 میشه (در حقیقت همیشه تقسیم بر اف میشه اما چون اف رو یک در نظر گرفته بودیم تقسیم نکردیم)
این قضیه مربوط به فلاش میشه و در نیکون و کنون تفاوتی ندارد و همچنین به فوکال لنز هم ارتباطی ندارد و به زوم فلاش بستگی دارد(در ttl در حالت واید چون زوم فلاش رو حداقل میاد برد کم میشه اما در منوال اگه زوم فلاش رو تغییر ندیم چه در واید و چه در تله مقدار برد فلاش تغییر نمی کنه)
تعریف درست عدد راهنما یا Guide Number این است:
GN = عدد دیافراگم × برد فلاش
* اگر گاید نامبر را بر حسب فوت قرار دهیم , برد فلاش هم بر حسب فوت میشود, در واقع (GN(feet را اگر در 0.328 ضرب کنیم , به (GN(meter میرسیم .
** GN یک عدد بدون بعد است , بر خلاف آنچه برخی از دوستان در وصف قدرت فلاشی میگویند گاید نامبرش مثلا ً 38 متر است , باید گفت گاید نامبر فلاش مذکور 38 است.
*** ایزوی پیش فرض 100 میباشد.
(این مطلب در ردّ مطلب دوست عزیز ehsan+ نبود , بلکه در تصحیح و ساده نوشتن آن بود).
:)
سلام
من اسمی از فوکال لنز نبردم اگر گفتم درحالت واید و تله منظور زوم فلاش بود.
فرمایش شما در مورد Guide Number درست ولی منظور من این بود که شما با دیافراگم 1 وISO 400 نمی توانید از سوژه ای به فاصله 116 متر عکس مناسبی با فلاش بگیرید یعنی نور فلاش تا یک مقداری در فاصله متر برد دارد( مثلا 40متر)
در مورد نیکون و کانن : کانن بیشترین گایدنامبر که درحالت بیشترین زوم فلاش است را ذکر می کند مانند همین فلاش که 58 در 105 میلی متر است.
اما نیکون مثل اینکه بیشترین عدد را ذکر نمی کند مثلا گفته می شود SB600 عدد راهنامیش 30 است ولی در حالت بیشترین زوم فلاش ،یعنی 85 میلی متر فلاش می شود 40 GN
نمی دانم منظورم را رساندم یا نه!؟
پیروز باشید
فوکال لنز رو در جواب آقای اکبری نوشتم(پست 167)
چون امکان امتحان کردن ندارم نمیتونم با قطعیت بگم.این مشخصات رو کارخونه سازنده ارائه میده پس تاثیر داره اما انتظار ندارم عکس در فاصله 116 متر با عکس در فاصله 3 متر مشابه باشه.
در دفترچه راهنمای هر فلاش جدولی ارائه میشه که برد موثر در ایزو 100 و دیاف 1 در فاصله های مختلف زوم هد فلاش دراون نوشته شده مثلا برای نیکون sb-28 در 18م م =26 ودر 35 م م=46 و در 85م م =62
در کل شیوه بدست آوردن برد موثر برای همه فلاشها یکی هست و وقتی گاید نامبر در 35 م م اعلام میشه،میتونید برای بدست آوردن برد در 85 م م به جدول مراجعه کنید.
پ.ن:فلاشهایی مثل نیسن که برای کنون و نیکون ارائه میشه یک گاید نامبر دارن و فرقی بین نیکون وکنون نمیذارن(فقط پایه و سیستم نورسنجی اونها فرق داره)
سلام دوستان
من به تازگی این فلش رو خریدم. یک سوال داشتم.
من قصد دارم از فلش به صورت off-camera و به عنوان تنها منبع نور استفاده کنم. برای این کار مراحل زیر رو انجام دادم :
1) دکمه zoom رو نگه داشتم تا فلش وارد حالت انتخاب مود وایرلس شد.
2) فلش رو در حالت slave گذاشتم.
3) از منوی دوربین (canon 60D) وارد قیمت flash control شدم
4) از قسمت built in flash function، وایرلس رو فعال کردم و اون شکلی که فقط فلش اکسترنال رو نشون میده انتخاب کردم.
برداشت من این بود که در این حالت فلش خود دوربین تاثیری در نوردهی عکس نخواهد داشت. ولی اینطور نبود و مثلا وقتی روبروی آینه عکس میگیرم بازتاب نور فلش دوربین توی عکس میفته.
ممکنه راهنمایی بفرمایید کجا اشتباه می کنم؟
ممنون
وقتی فلش دوربین رو می خوابونم دیگه فلش 580 شلیک نمیکنه.
آخه ظاهرا 60d باید بتونه بدون نیاز به رادیو تریگر با فلاش ها ارتباط برقرار کنه و باز تا جایی که میدونم 580 به صورت نوری تحریک نمیشه یعنی فتوسل نداره.شاید من اشتباه می کنم.
سلام
من با 7دی این قضیه رو تست کردم تاثیر نور فلاش سر دوربین بسیار کم است اما کاملا از بین نمی رود
یعنی اگه تو تاریکی عکس بیندازید بسته به تاریکی محل روی شات تاثیر میگذارد
یله دقیقا به همین شکل هست که میفرمایید. تاثیر بسیار کمه ولی کامل از بین نمیره.
خوب ظاهرا این مشکل واسه همه وجود داره :
کد:http://betterfamilyphotos.blogspot.com/2011/05/wth-canon-60d-wireless-master-catch.html
دوست عزیز من با 60 دی و 580 به صورت وایرلس کار میکنم مشکلی هم نیست در کل.قدرت فلاش رو به حداقل برسونید تاثیرش تقریبا دیده نمیشه.
با دوربین 40D هم این فلاش بدون رادیو تریگر و کابل فعال میشود؟ با فلاشهای استودیویی چگونه است؟همزمانی دارد.
ممنون از دوستان
در مورد فلش های استودیویی باید به این نکته دقت کنید که اگه از ETTL استفاده کنید Preflash که فلش میزنه باعث شلیک کردن فلش های استودیویی میشه.
سلام.كسي اگر فيلم اموزي درباره فلاش 580 داره لينكشو برا دانلود بزاره ممنون ميشم
من یه فیلم دارم در رابطه با 430 و 580، نمیدونم از کجا میشه دانلودش کرد، ولی ازش خیلی بیشتر از User Manual خود 580 دستگیر شما نمیشه ... بجاش کتاب Speedliters Handbook نوشته Syl Arena رو پیشنهاد میکنم. از هر فیلمی کارآمد تره.
میتونید PDF کتاب رو دانلود کنید. الان لینکی خاطرم نیست. سرچ کنید پیدا میشه ... بخوندنش واقعاً میارزه :)
[QUOTE=metalinox;235408]من یه فیلم دارم در رابطه با 430 و 580، نمیدونم از کجا میشه دانلودش کرد، ولی ازش خیلی بیشتر از User Manual خود 580 دستگیر شما نمیشه ... بجاش کتاب Speedliters Handbook نوشته Syl Arena رو پیشنهاد میکنم. از هر فیلمی کارآمد تره.
میتونید PDF کتاب رو دانلود کنید. ال
مرسي از راهنماييتون.كسي لينكشو نداره بزاره برا دانلود
با سلام
دوستان من در عکاسی حرفه ای نیستم و یکی دو سالی است که عکاسی میکنم و کارم هم عکاسی از پارکت و محیطهای بسته که تزئین چوب در کف و دیوارها دارند میباشد.
دوربین جدیدی خریدم که کانن 60D می باشد و فلاش 580 EX II را هم خریدم و میخواهم بصورت wireless از آن استفاده کنم ولی موفق نشدم دوربین و فلاش را با هم راه اندازی کنم.
لطفا راهنمایی کنید که بهترین تنظیم برای گرفتن عکس از این محیطها چیست و بهترین نوع تنظیم فلاش و دوربین در چه حالتی است.
با تشکر ... کاوه
شاید مفید باشه
ترجمه فارسی exII580
http://www.persiangig.com/pages/down...20Flashgun.pdf
وقتی یکی از 580 ها رو بصورت Master با RadioTrigger به 5DII متصل میکنم و یک 580 دیگر رو بصورت Slave تعریف میکنم و شاتر میزنم، Master 580 همزمان با چکاندن شاتر، تخلیه میکند، ولی Slave580 با یک تاخیر بین نیم تا یک ثانیه شلیک میکند. دلیل چه میتواند باشد ؟
من هم هرکاری کردم نتونستم این تاخیر فلاش دوم رو درست کنم.راهی پیدا شد به من هم بگید!!
میخواهم همزمان با فلاش سرخود دوربین Canon40D فلاش اکسترنال 580EXII که بصورت جداگانه در کنار دوربین قرار دارد هم شلیک نماید اما نمیدانم راه حل چیست ؟ لطفا راهنمایی نمایید.
یعنی نمیشه مانند فلاشهایی که دارای فتوسل نوری(چشم الکترونیک)هستند و با زدن فلاش فعال میشوند و فلاش میزنند به اینصورت عمل کند؟
دلیل تاخیر فاز فلش دوم به اول، ست بودن Speedlite ها در E-TTL Mode بوده ... وقتی به Manual Mode تنظیم میشن، همزمان با هم تخلیه میکنند.
منطقش هم به اینصورته که چون Radio Trigger من، قابلیت TTL نداره، وقتی MasterSpeedlite رو تحریک میکنه، Speedlite میخاد اطلاعات TTL رو بگیره ( که اطلاعاتی از تریگر بهش نمیرسه ) بنابراین، فقط یک PreFlash میزنه !! و بعد از این Preflash، دومین Speedlite هم بعنوان Test Pilot ، یکی Preflash میزنه .... این حالت در هنگامی که ما دکمه ی Pilot رو از روی فلاش Master بزنیم، نیز اتفاق میافته - که دقیقاً مشابه حالت قبل است. تاخیر تست هم احتمالاً برای اینکه بتونیم اون دو رو با فاصله زمانی شان، تشخیص بدیم.
گواه درستی توضیحات بالا هم با این روش مشخص شد که برای تست TTL Mode، اولین 580 رو با کابل E-TTL به دوربین متصل کردم و نتیجه این بود که هر دو 580 همزمان تخلیه شدند.
رادیو تریگرهائی که قابلیت TLL دارند رو بنده امتحان نکردم ( مثل Pocket Wizard / Pixel ) ... ولی بنظر میاد که کار با Manual Mode و سعی و خطا در تنظیم میزان قدرت Speedlite ها، نتیجه ی بهتری از TTL Triggering داشته باشه. طبعاً وقت گیر تره، ولی نتیجه باید خیلی بهتر از دیکته کردن شرایط و پارامترها توسط سیستم E-TTL باشه.
سلام
روی حالت مولتی فلاش، امکانی هست که مانند این عکس اخرین فلاش با قدرت بیشتری بخورد تا سوژه فریز شود؟
هر جور سعی میکنم تمام فلاشها با یک قدرت زده میشوند!
فایل پیوست 18978
*** یا این حاصل نوع دیگری از نورپردازی است!؟
به احتمال بسیار زیاد مونتاژ است. :think:;
اگر مونتاژ نباشد، به صورت زیر است :
تمامی فلاشهای زده شده اگر n تا باشد، یک فلاش بصورت Stroboscopic ( یا همان Multi ) از سمت چپ به تعداد n-1 بار تخلیه داشته.
سپس بعنوان n امین تحلیه، یک فلاش دیگر از سمت راست، با قدرتی بیشتر از n-1 تای قبلی شلیک کرده ( به احتمال قوی هم، از دوربین برای تخلیه فرمان نگرفته، خود عکاس تخلیه دستی انجام داده، در زمان مقتضی )
زمان باز بودن شاتر هم برای n بار تخلیه تنظیم شده بوده.
اگر به شرح فوق عمل کرده باشه، خلاقیت عکاس رو میرسونه
بنده رو هم به یاد جادوگری های Joe McNally انداخت :::happy:::
سلام .. من عذرخواهی میکنم که نتونستم در مورد سوالم مطلبی پیدا کنم
عزیزان چطور میشود بدون آنکه نور فلش شلیک شود از لامپ فلش برای فوکوس استفاده کرد ؟ خیلی ممنون