از داخل منو دوربین فلاش را Disable کنید. کماکان سیستم کمکی فوکوس کار خواهد کرد.
Printable View
سلام
دوستان برای این نوع فلاش می شود از پایه استفاده کرد و چه مدلی ؟
و حتما رادیو تریگر نیاز هست یا خیر ؟ برای 7d
سلام
استفاده از این فلاش بصورت وایرلس بدون نیاز به هیچ واسطه ای با 7d امکانپذیر است.
رادیو تریگر هم به دلیل خاصیتی که دارد ( برد بیشتر و همچنین عدم نیاز به دید داشتن ) معمولا مورد استفاده قرار میگیرد که تهیه آن بستگی به خودتان دارد.معمولا در محیطهای باز و روشن بیرون از رادیو استفاده میگردد.
ضمنا فراموش نکنید زمانیکه از رادیو تریگر استفاده میکنید دیگر تنظیمات فلاش بصورت دستی باید انجام شود.( منظور رادیو تریگرهای معمول 60-70 تومنی است )
البته علی جان در سیستم نیکون هم چنین آپشنی وجود دارد که در واقع با off کردن آن فلاش مستر در نوردهی نهایی بی اثر میگردد ولی نکته اینجاست که این بی اثر شدن به این معنی نیست که فلاش در ثبت نهایی خاموش خواهد بود!بلکه همچنان یک بارقه ضعیف از آن در ثبت نهایی وجود خواهد داشت ولی چون بسیار ضعیف است عموما در نوردهی بی اثر در نظر گرفته میشود.اما متاسفانه در بسیاری از پرتره ها انعکاسی ار آن در چشم سوژه دیده میشود.( که البته در ویرایش قابل حذف است ).
در سیستم کنون(البته منظورم این سیستم رادیویی جدید نیست ) هم اصولا نباید چیزی غیر از این باشد.
روزبه جان، مورد را تست عملی کردم. اون بارقه ی ضعیف روئیت میشه همونطور که گفتی (ممنون از اینکه اشاره کردی )
در ادامه ی تست، HSS رو فعال کردم و از سرعت سینک دوربین فرا تر رفتم. در سرعت شاتر های بالاتر از سرعت سینک دوربین، اون بارقه ی ضعیف کاملاً حذف میشه ! :-) (قابل توجه دوست خوبمون: Atashin)
حالا دلیلش چیه که در HSS این بارقه حذف میشه، حوصله اش را نکردم که فکر کنم ... انشالله بعداً lol
روزبه جان، ممنون که جرقه ی این آزمون و خطا را زدی برادر ... ما که مستفید شدیم در صبح جمعه .... برای دوستان علاقه مند هم شاید مفید واقع شود :-)
عکس تست ها در آئینه با استفاده از 580EXII on-Camera as a MasterFlash + 580EXII off-Camera as a wireless Slave Flash
سلام
این فلاش را خریداری کردم یک مشکل برای استفاده به صورت اکسترنال دارم
به رادیو فلاش وصل می کنم ولی وقتی شات می زنم کار نمی ده
باید دوربین را در حالت خاصی تنظیم کنم یا فلاش ؟
transmitter را بر روی دوربین و receiver را بر زیر فلاش نصب کردم
دوربین 7D
ممنون می شم راهنمایی کنید
1) مبارک باشه :-)
2) مطمئن شوید که باتری های Tx/Rx (همون گیرنده و فرستنده) درست جا افتاده است و سالم و پر هستند (بنده در اولین روزی که Combi TF رو خریدم، بهمین خاطر دچار توهم شده بودم)
3) دکمه ی روی Tx را که بزنید و اگر همه چیز مرتب باشه، 580EXII باید بچکونه ... و اگر نزنه چند حالت باید بررسی بشه : یکی اینکه شاید خود RadioFlash اشکال داشته باشه ... باید با یک رادیوفلاش دیگه، کل قضیه رو تست کنید.
یکبار هم خود 580EXII را از دوربین و رادیو فلاش، جدا کنید. یک دکمه ی قرمز روشن پشت آن است که اگر بفشارید، فلاش میچکونه ... اگر نچکوند ولی LCD روشن بود، یعنی باتری های 580EXII ضعیف است و قابلیت شارژ خازن آن را ندارد. چهار عدد قلمی مرغوب استفاده کنید.
پی نویس: مارک و مدل رادیوفلاش رو هم بفرمائید.
یکی از دوستان هم اشاره کردند که چرا از Flash Commander داخلی خود 7D استفاده نکردید ؟ ( که کاملاً درست هم گفتند، بهیچ عنوان نیازی به رادیوفلاش ( که کلی هم براتون محدودیت درست میکنه) نداشتید :-) )
تشکر علی جون عزیز
رادیو فلاش وقتی دکمه روی خودش را که فشار می دم rx پاسخ را دریافت می کنه و چراقش روشن می شه ولی فلاش نمی زنه
فلاش را بر روی دوربین تست کردم و کاملآ درست بود
رادیو فلاش مارک چینیه و چیزه گرونی نیست ( REEMIX )
هم قسمت گيرنده وهم قسمت فرستنده داراي چند كانل هست هر دو را روي كانل 1 بزار .
رنگ چراغي كه روشن ميشه چيه؟نقل قول:
رادیو فلاش وقتی دکمه روی خودش را که فشار می دم rx پاسخ را دریافت می کنه و چراقش روشن می شه ولی فلاش نمی زنه
مارك فلاشو چيه. ؟چينيها هم اسم دارند بنده خداها.
;-) اسمشو گفتم :ی
Reemix S&S
رنگ قرمز هم فرستنده هم گیرنده وقتی دگمه را فشار می دم یا شات می زنم
دكمه فرستنده روفشار بده ببين چراغ گيرنده چه رنگي ميشه؟
كانالها رو درست كردي؟
مرسی
درست شد یکی از کانال ها جا به جا شده بود
اقای صادقی درباره این جور فلاش ها اطلاعاتی ندارم نمی دونم مثلا زوم کارش چی هست اگر مطلبی در این خصوص در درسنامه های این سایت هست ممنون می شم راهنمایی کنید تا ان مطالب را بخونم
متشکر
سلام
باز هم سوالی داشتم
وقتی فلاش از دوربین جدا می کنم و اکسترنال استفاده می کنم فاصله بین هر شلیک فلاش زیاد می شه و چند لحظه باید منتظر بمونم تا اماده شات بعد بشود
دلیل از رادیو فلاش هست یا فلاش یا موارد دیگه
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
درسته، من هم که ex430 خریدم فروشنده نورنگار گفتند باید فلاش 7 دی باز باشه تا این فلاش هم بزنه. اما مشکلی نیست چرا که با توجه به اختلاف فاحش نور فلاش اکسترنال و نور فلاش سر دوربین، میتونید تنظیمات دوربین رو به گونه ای تعیین کنید که نور فلاش سرخود دوربین تاثیری تو عکستون نداشته باشه.
در نهایت اگه نور فلاش خیلی اذیتتون کرد با دستتون جلوی نور مستقیم رو بگیرید. البته من این یکی رو هنوز امتحان نکردم و در حد یه نظریه هست.
سلام بر دوستان من ي فلاش 580 دارم چطور ميتونم با شليك اين فلاش ي فلاش استوديويي رو اكتيو كنممممممممممممممم
بنظر شما پس اينكار درست نيست؟؟ شما چي پيشنهاد ميكنيد من هنوز فلاش استدوييي نگرفتم فقط 1 580 دارم
ممنون از راهنماييتون ي سوال ديگه ميزان كلويين نورشون باهم چقدر فرق داره؟؟شما چه فلاش استودييويي پيشنهاد ميكنيد
من ممنون ميشم يه توضيحي بديد چه جوري نرم افزاري ميتوان اين مشكل رو حل كرد. من وقتي فلاش 580 رو با يك فلاش چيني استفاده ميكنم. حالا فرض بر اينكه فلاش چيني من كه كلوينش 5100 (حالا يه كم بالا پايين تر) بعنوان نور اصلي استفاده شود وفلاش 580 با يك كلوين حدود5500 كلوين بعنوان فيل لايت.
خوب قاعدتا اگر وايت بالانس دوربين رو روي دي لايت يا 5500 كلوين قرار دهيم اون قسمتي كه توسط نور اصلي روشن شده داراي ته رنگ زرد است. وقسمت هاي كه فيل فلاش دخيل است يك رنگ ديگه اي بدست مي آيد
خب حالا ما چه جوري نرم افزاري اين مشكل رو حل كنيم؟
عکس را بعد از ادیت در ACR (با یکی از وایت بالانسها) به صورت Smart Objects در فوتوشاپ باز کنید،از لایه اسمارت آبجکت یک کپی تهیه کرده و آن لایه را rastrrize کنید.
لایه اول را دوباره به ACR فرستاده و وایت بالانس را برای قسمت دیگر تنظیم کنید.
روش راحت تر،لایت روم و ACR جدید در اجاست منت براش امکان تغییر موضعی وایت بالانس را دارند.
سلام
چگونه ميتوان از high speed sync فلاش در حالت آف كمرا استفاده كرد؟
با تشكر
اگر دوربینتون مثل 60D/7D کامندر داخلی داره میتونید 580 رو در Slave Mode و Off-Camera قرار بدید و HSS رو فعال کنید.
اگر هم نداره، یا با کابل TTL و یا یک 580EXII دیگر بعنوان کامندر در Master Mode و یا یک تریگر پدر و مادر دار، مثل PW اقدام به تریگر کردن 580EXII OC (در مود HSS Activated) نمائید.
قیمتها متاسفانه نامتعارف هستند ... آخرین استعلامی که داشتم مربوط به زمستان پارسال بود و حدود 700 هزار تومن برای مدلی که مد نظرم بود (برای یک Tx و یک Rx)
محلش رو هم در پیام خصوصی خدمت تون عارض میشم.
اگر برای 580، نیازی به فاصله ی خیلی دور از دوربین ندارید، TTL Cable گزینه ای اقتصادی است. ضمن اینکه برای استفاده از PocketWizard، برای هر فلاش آفکمرا، نیاز به خرید یک گیرنده (Rx) اضافی خواهید داشت !
پی نویس: برای فواصل بلند تر از طول کابل، میتونید چند کابل رو بهم متصل کنید (بنده تا 3 کابل بهم متصل شده را تست کردم )
با سلام به دوستان من فلاش 580EXII دارم ميخواستم بدونم اگر فلاش nissn 866 f بگيرم ميتونم باهش مستر اسليو كار كنم ؟؟؟دوربينمم kissx4
مرسي از راهنماييتون ولي بهم گفتن فقط بايد خود كانن باشه تا بشه استفاده كرد بصورت مستر و اسليو ميشه بيشتر راهنماييم كنيد
نيازي نيست كه فلاش حتماً كنن باشد تا بتوان به صورت مستر و اسليو از آن استفاده نمود. فلاش نايسين قابليت استفاده به صورت مستر و اسليو در حالت TTL را دارد . من نايسين را به صورت اسليو با دوربين 60D بدون هيچ اشكالي استفاده كرده ام.
براي اطمينان بيشتر به سايت نايسين مراجعه كنيد:
http://www.nissindigital.com/di866mkii.html
ممنون از راهنماييتون پس ميشه من با شليك فلاش 580 خودم فلاش nissn 866 رو به صورت off camera flash شليك كنم درسته؟؟
ببخشد من مبتدي هستم من دوربينم 550 كانن هست و هيچ تنظيمي براي wirrless كردن نداره پس بايد 866 رو روي دوربين قرار بدم رو حالت مستر و فلاش 580 رو رو حالت اسليو تا شليك كنه درسته؟؟/
مرسي از لطف شما كه جواب منو ميدين.سوال ديگه اگر از راديو فلاش استفاده كنم چطور ميشه هم نيسسن و كانن رو باهم شليك كرد؟؟قيمتش ميگن گرونه بنظر شما امكان پذيره؟؟ من فلاش تريگر دارم واي اگر راديو فلاش بشه ميخرم تا بتونم از 2 فلاش استفاده كنم
مرسي راديو فلاش نوع ttl چطور ميشه اونو روي دوربين نصب كرد بهد به هردو فلاش canon و nissn فرمان داد يعني 2 فلاش يا بتونيم بيشترش كنيم براي نورپردازي بيشتر راهنماييم ميكنيد البته من تريگر دارم منتي فقط ميشه 1 فلاش رو شليك كرد من دنبال راهيي هستم بشه فلاشهاي بيشتري شليك كنم مثل فلاشهاي استوديو
لطفا فلاش کارها بفرمایند تفاوت عمده در 580 مارک 2 و 600 کنون در چیست و کدام را پیشنهاد میکنید با توچه به اختلاف قیمت 500 تومان این دو فلاش
با تشکر
از لحاظ تفاوت عملکردی فلاش 600 قدرت بیشتر(گاید نامبر بیشتر) و دامنه زوم بیشتری دارد، از 20 تا 200. در فلاش 580 دامنه زوم 24-105 هست از طرف دیگر علاوه بر سیستم نوری قبلی کانن برای گروه بندی و شلیک فلاش های خارجی دارای سیستم جدید رادیوای هست که مزیت بزرگی هست ولی این سیستم با فلاش های موجود کانن فقط وقتی کارساز هست که بقیه فلاش های خارجی شما 600 باشد یعنی بیشتر از یک فلاش 600 داشته باشید.
از لحاظ رابط کاربری کار کردن با آن بسیار ساده تر است و ال-سی-دی بزرگ تر منو های بسیار گویا تر و قابلیت حفظ حالات از قبل تعیین شده را در حافظه خود فلاش را دارد.
اگر قصد خرید یک فلاش دارید تفاوت خیلی بارز و عمیقی بین عملکرد 580 و 600، سوار بر دوربین نخواهد بود ولی در صورتی که تعداد 600 های کیت شما از یک بالا تر رود مسلما تفاوت عملکرد بین 3 فلاش 600 و 3 فلاش 580 از زمین تا آسمان خواهد بود.
ممنون از توضیحات که فرمودید
پس با این حساب نمیشه 600 رو با 580 هماهنگ کرد و از کلیه عملکرد ها به درستی استفاده کرد
من در کل نیازمند 2 فلاش هستم زوم 200 ؛600 هم برام جالب بود
در استفاده این دو فلاش با هم چگونه هستند آیا عدم سازگاری ارتباط رادیویی در 600 و 580 خللی در کار ایجاد میکند ؟
درباره زوم 200 فلاش 600 و 105 فلاش 580
سوالی دارم و اون اینکه در زمان عکاسی با لنز 70 200 یا 100 400 با فلاش 580 در آخرین زوم لنزها چه اتفاقی میفتد؟
آیا به علت خارج بودن از محدوده زوم فلاش در عملکرد خللی وارد میشود خصوصا در حالت وایرلس ؟
هیچ اشکالی وارد نمی شود. وقتی لنز در فوکالی بالاتر از فلاش قرار داشته باشد و فلاش نتواند آن زوم را تامین کند٬ در مود TTL با قدرت بیشتری شلیک می کند تا نور مورد نیاز را تامین کند اگر هم اختلاف خیلی باشد و فلاش با حداکثر فدرت هم نتواند نور را تامین کند هم که عکس آندراکسپوز می شود. (برفرض لنز در زوم ۴۰۰ باشد و فلاش ۵۸۰ در نهایت زوم یعنی ۱۰۵). در مود منوال هم که زوم به قدرت فلاش ربطی ندارد و باید دستی زحمت تنظیم قدرت فلاش رو بکشید.
در حالت Off-Camera معمولا زوم فلاش زیاد مطرح و مطلوب نیست. چون فلاش یا باید داخل سافت باکس یا چتر باشد که در این حالات زوم فلاش باعث ایجاد HotSpot نامطلوب خواهد شد. یا باید از دیوار یا سقف بانس شود که باز زوم در حالت بانس باعث محدود شدن عملکرد خواهد شد.
اگر بفرمایید فصد انجام چه کاری رو دارید شاید راهنمایی راحت تر باشد.
در حالتي كه زوم يا در واقع فوكال لنز از زوم فلاش بيشتر باشد ، زاويه پوشش فلاش از زاويه ديد لنز بازتر خواهد بود و قسمتي از نور فلاش قاعدتا بايد هرز برود.
با سلام
عرض شود همانطور که آقای اکبری هم اشاره کردند فلاش زاویه دید بیشتری را پوشش میدهد و اتفاق خاصی نمیافتد.
مثلا زمانی که شما قصد گرفتن یک پرتره با فوکال 135 میلیمتر رو دارید (زاویه دید 18 درجه)، فلاشتون روی ماکزیمم مقدار زوم یعنی 105 درجه تنظیم میگردد و زاویه دیدی معادل تقریبا 23 درجه را پوشش میدهد و در واقع محیطی را نوردهی میکند که اصلا در کادر شما نیست.
اما در حالت وایرلس full-ttl داستان فرق میکند:
فلاش 580 اگر در حالت مستر باشد به صورت اتوماتیک روی عدد 24 میلیمتر تنظیم میگردد تا اسلیوها را بهتر پوشش دهد.
در مورد فلاشهای اسلیو ( در برندهای مختلف ) هم معمولا به این صورت است که اتوماتیک روی 35 میلیمتر قرار میگیرند و فکر میکنم که 580 هم از این قاعده مستثنی نیست.
آیا فلاش 580 در حالت وایرلس و جدا از بدنه امکان تشخیص فاصله بر اساس تنظیمات لنز و قدرت خروجی مورد نیاز رو بر حسب فاصله از موضوع رو دارا هست ؟
البته در حالتی که فقط از یک فلاش استفاده کنیم بیشتر مد نظر است
با تشکر
در خصوص بدنه 60 d هم این اتفاق میافتد یا خیر
من با تستی که گرفتم احساس کردم قدرت فاصله سنجی و فوکوس و تنظیم قدرت فلاش در حالت وایرلس فعال نبود البته وقتی که هد فلاش رو به بالا قرار میگیرد که قاعدتا فاصله سنج از حالت اتومات خارج میشود ولی در کل من این حالت رو در وضعیت وایرلس مشاهده نکردم آیا تنظیمات خاصی بر روی فلاش یا دوربین نیاز است ؟
دوستان لطفا کمی بیشتر راهنمایی بفرمایید از تجربیات استفاده کنیم :-)
با تشکر
بله دوست من.
دوربینهای 60d و 7d از لحاظ سیستم وایرلس شبیه هم هستند.زمانی که شما این سیستم رو در دوربین فعال میکنید رفتار فلاش جدای از دوربین تون ( ریموت )، کاملا شبیه زمانیست که بر روی دوربین سوار است و بخوبی میتواند متناسب با فاصله از سوژه نوردهی مناسب داشته باشد ( E-TTLII )
برای انجام تنظیمات لازم بایستی به منوی Flash control دوربینتون برید و در منوی Built in flash func. setting مطابق با آنچه که در دفترچه دوربینتون گفته عمل کنید.خیلی ساده است.اگر فایل منوال 60d را داشتم دقیقن بهتون میگفتم چه مراحلی باید طی کنید ولی در 7D به صفحه 119 منوآلش مراجعه کنید...کلا دفترچه دوربین رو جدی بگیرید.خیلی از سوالاتتون رو جواب داده..:::happy:::
راستی فلاش اکسترنال رو هم باید در مد slave قرار بدید.
موفق باشین
سلام
ببخشید من با دوربین 7D توی High speed مشکل سینک دارم
فلاش پس از زدن 2 یا 3 شات دیگه فلاش نمیزنه آیا مشکل طبیعیه ؟
با تشکر
مشکل، طبیعی نیست. یعنی فلاش اینقدر باید در HSS Mode بزند تا دیگر بعلت ضعیف شدن باتری، قادر به شارژ و دشارژ نباشد.
اگر همین فلاش، روی یک دوربین دیگر هم به همین منوال عمل میکند، باتری های فعلی را با 4 عدد قلمی مرغوب (مثل Enegizer اصلی) تعویض و مجدداً با دوربین 7D (و ترجیحاً با دوربین دوم نیز) تست کنید. اگر فقط با 7D اینطور بود و با دومی مشکلی نداشت، احتمالاً 7دی مسئله ای داشته باشد. اگر با هر دو مشکل داشت، مسئله از 580 باید باشد.
ولی احتمال اینکه با تعویض باتریها با یک ست مرغوب، مسئله حل شود (با همان 7D)، بیشتر است.
حتما میدونید که در حالت HSS باتری زیادی مصرف میشه...مخصوصا اگر سوژه شما فاصله زیادی تا فلاش داشته باشه
به احتمال زیاد موضوع از باتریهاست
ولی...یک احتمال دیگه هم هست...در صورتیکه فلاش در حداکثر قدرت مجبور به چند شلیک پیاپی بشه و احتمالا لامپ فلاش داغ کنه, بصورت اتوماتیک فلاش غیر فعال میشه
یعنی وقتی از HSS همراه با حالت Multi استفاده میکنید مشکل داره؟
اصلا چه نیازی به Multi دارید؟
تا اين داداشمون بياد بگم كه شايد ميخواد stroboscopic بزنه.شايدم نه فقط ميخواد خاطر جم بشه كه فلاشش سلامته.
این نسخه را هم برایش بپیچید، ببینید چه میشود:
- فلاش را روی دوربین نصب کنید و چند شات بگیرید تا دیگر فلاش نزند، سپس فلاش را از روی دوربین جدا کرده و دکمه ی پایلوت را از پشت فلاش بزنید ببینید تخلیه میکند یا خیر. اگر تخلیه کرد، یعنی مشکل خازن و باتری ندارد و بایدبه خود دوربین مشکوک شد. ..... اما اگر تخلیه نکرد، احتمالاً مشکل از خازن و باتری 580 باشد.
پیشنهاد میکنم یکبار، تنظیمات Custom Function (همان CF) مربوط به فلاشِ متصل را «در منوی فلاش از روی LCD دوربین» Reset All Settings کنید و آن نسخه را مجدد تست کنید، اگر مشکل بقوت خود باقی بود، حتماً با یک بدنه ی دیگر (مثلاً متعلق به یکی از دوستان) هم تست کنید. در صورت عدم رفع مسئله، ظاهراً بعنوان آخرین چاره، باید هر دو را به درمانگاه ببرید.
آقا من این فلاش را با یک بدنه دیگه امتحان کردم بدون مشکل سینک کرد
پس مشکل از دوربین من هست ؟
کسی میدونه مشکلش چطوری حل میشه؟
با تشکر.