دوست عزيز من ايران نيستم .خودم از کانادا خريدم .
Printable View
البته دفیوزرهای اصلی، بر خلاف بطری شیر، احتمالا کاهش قدرت کمتری در نور نهایی خواهند داشت. هر چند من دیفیوزر بطری را تست نکرده ام اما در مورد دفیوزرهای اصلی، متوجه شده ام که نیازی به افزایش قدرت فلاش وجود ندارد.
همچنین دفیوزرهای اصلی سایه ها را همواره نرم نمیکنند. بخصوص اگر در اطراف، سطوح قابل انعکاس وجود نداشته باشند یا در جهت مناسب نباشند یا فواصل آنها زیاد باشد. دفیوزرهای فلاش، نور را در جهات مختلف پراکنده میکنند اما جنس آن را تغییر نمیدهند.
بله صد در صد درست است. بالاخره بايد فرقي بين ديفيوزر 50-20 هزارتوماني با يك بطري شير مجاني وجود داشته باشد ولي من خودم چون معمولا با دو فلاش پرتره مي گيرم و فلاش دومم منوال است كلا مجبورم روي مود M و با سعي و خطا كار كنم و وقتي با تك فلاش و در مود TTL كار مي كنم ( چه وقتي فلاش روي دوربين قرار دارد و چه وقتي با كابل آف كمرا وصل است) معمولا از ديفيوزر نيم بند خود فلاش استفاده مي كنم.
سلام .
در مورد فلاش 580
من ديروز اين فلاش رو روي راديو فلاش بستم و روي سه پايه فاش نصب كرده و چتر نقرهاي رو هم جلوش بستم.
بعد در فاصله 3 متري سوژه گزاشتم و با زاويه حدود 30 درجه نسبت به خط عمود تنظيم كرده و دهانه چتر هم به سمت سوژه بود.
فلاش در مود ttl و قدرت روي صفر
ازيه عروسك عكس گرفتم و ديدم شدت نور بازتابي زياده
قدرت فلاش رو در همون حالت ttl تا منفي 3 هم كم كردم ولي باز هم شدت نور زياده و قسمتي از تصوير كاملا سفيد ميشه.
فلاش رو كمي دورتر بردم و دهانه چتر رو رو با سقف بردم كه كمي بهتر شد.
دوستان شما فلاش رو چه مدي ميزارين و چرا ينقدر شدت نور زياده؟
دهانه چتر رو بايد براي پرتره كدام سمت گرفت؟
اگر دو تافلاش بود كه با اين شدت نور زياد وابيلا ميشد.
ضمنا دياف رو تا جايي كه ميشد بستم :::happy:::
سلام.
در مورد مانده قدرت باطري ها
ايا در فلاش نشانگري بابت نشان دادن مانده قدرت باطري ها هست؟
نه امیر جان،فقط نوع خاصی از باتری ها خودشون میزان شارژ درونی را به دستگاه ارسال می کنن که شامل حال باتری های معمولی و قلمی نمیشه.
سلام
در دفترچه نوشته شده كه زماني كه زمان ريسايكل فلش از 30 ثانيه بيشتر شد باتري هارا تعويض كنيد.
تا جاییکه من میدانم برای دانستن میزان شارژ باتری نیاز به تکنولوژی خاصی نیست, این مساله با تشخیص افت ولتاژ قابل پیش بینی است.
مثلا ً با نصب هک دوربینهای پاورشات کانن, دوربینهایی که ساده ترین نشان دهنده میزان شارژ باتری را نداشتند, با این هک میتوانستند درصد دقیق آن را نمایش دهند!
که آنهم به وسیله تشخیص ولتاژ باتری ها و وضعیت این ولتاژ بین ولتاژ حداکثر و حداقل میسر میشد.
اما اینکه چرا روی فلاشهای اکسترنال چنین نمایشگری نگذاشتند, حتما ً نیازی ندیدند ( همان قضیه تشخیص میزان شارژ از روی زمان روشن شدن چراغ شارژ) یا قضیه دیگری است که از آن بی خبریم....
من زمانی که 430EX داشتم وقتی باطریها ضعیف میشدند فلاش عمل میکرد اما نور کافی شلیک نمیکرد و عکسها از آن چیزی که باید میبود تاریکتر و بعضا بدون استفاده میشد.
سلام
دوستان ببخشيد من پايه فلاش خودم را گم كرده ام آخرين باري كه از آن استفاده كردم زماني بود كه با دوستان سايت عكاسي برنامه شهرك سينمايي را داشتيم و به اتفاق دوستان همگي رفتيم .(گفتم شايد نزد بچه ها باقي مانده باشد چون آن روز به دليل تعداد زياد فلاش خيلي شلوغ شده بود كلي هم خنديديم يادش زنده باد )lol بعد از آن ديگر به سراغ پايه نرفتم تا هفته قبل كه هر چقدر منزل راگشتم پيدا نكردم . بازار هم براي خريد به چند تعمير كار مراجعه كردم ولي هيچ كسي نداشت آيا دوستان مكاني براي تهيه آن سراغ دارند آدرس و يا نشاني بدهند.
اگر هم فكر مي كنيد كه نشاني شما تبليغات و خلاف مقررات سايت مي باشد با پيام خصوصي به من اطلاع دهيد .سپاس و تشكر دارم بچه ها اگر بتوانيد كمك راهنمايي كنيد كارم گير افتاده !!! :(
اين هم عكس قطعه مورد نظر:
http://chavoshi.ir/images/falsh.jpg
سلام
روش مارو دزديدن؛ دارن باهاش پز مي دن lol :mlaugh:
ويديوي طريقه ي ساخت ديفيوزر از بطري شير :
کد:http://www.photoradar.com/techniques/video/how-to-make-a-flash-diffuser
با سلام خدمت همه دوستان با تجربه واساتید گرامی
تقاضا دارم راهنمایی کنید و من را از این عذاب وجدان رها کنید:::angry::::think:;
دوربینم PowerShot PRO 1 هستش
دیروز از ناصر خسرو یک فلاش 580 EX II خریدم 430 که با باتری و شارژر شد 450 تومان
مشکل از اینجا آغاز شد وقتی رسیدم خونه تازه یادم افتاد که سیم سنکرون و کفشک نخریدم (از بس هول بودم) و فروشنده هم چیزی به من مبتدی نگفت!! :::shame on you:::
امروز رفتم بخرم اصلاً نیست که نیست پیشنهاد داد حخودم از فیش و سیمهایموجود دست دوم یک رابط سنکرون بلند بسازم اما بلافاصله حرفش رو پس گرفت چون میگفت شاید فلاشت بسوزه
بهر حال فقط این مورد پیشنهاد شد که از یک 430 EXII استفاده کنم تا بتونن بصورت SLAVE & MASTER با هم کار کنن!!!:( اون هم چجوری؟! 580 بشه مستر و 430 هم اسلیو !!!:confused:
حسابی حالم گرفته شده!!!
تازه میگفت بیار ازت برش میدارم اما بجاش یه ست فلاش چتر چینی ببر 650تومان!!
آیا واقعاً راهی نیست؟!!ایا واقعاً این فلاش با هیچ رادیو تریگری کار نمیکنه؟ با (فکر کنم میگفت ایریس) ،امتحان کرد نشد!!
چکار کنم فلاشم بصورت سنکرون و جدا از دوربین کار بکنه؟تنها راهش خریدن ی فلاش 430 هستش؟ 580 فقط بشه دستور دهنده و بس؟
اگر تونستید با این شماره هم میتونید تا 11 شب تماس بگیرید 09123939578
میخواستم چند تا عکس ماکرو و چند تا پرتره بگیرم!
دوست عزیز آقای مهران شما میتوانید از کیت زیر
http://siamak1681.persiangig.com/image/01.jpg
برای تریگر کردن فلاش خود استفاده کنید
**** تقاطع جمهوری و 30 تیر به قیمت 35 هزار تومان و یا طبقه سوم پایتخت به قیمت 50 هزار تومان
سلام دوست عزیز
اگر کمی جستجو در مطالب این فروم بکنید .... :::happy:::
تاپیک فلاش تریگر
جناب ابطحی
سلام
شما خودتان این فلاش تریگر را با 580 EXII تست کرده اید؟
من این مدل را داشتم و با 580 EXII سازگار نبود ! :(
در این پست کل مطلب را نوشته ام.
خوشحال خواهم شد اگر تجربیات خود را بیان کنید.کد:http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=116024&postcount=88
من که موفق به استفاده از این تریگر با 580 EX II نشدم.
پایدار باشید.
سلام
اگر قسمت بالای رسیور را با چسب شیشه ای بپوشانید به طوری که فقط نقطه مرکزی قابلیت اتصال به فلش رو داشته باشد مشکلی به وجود نمیاد .
اتصال تمام کانکتور های فلاش با این تریگر باعث این می شود که یا فلاش اصلا کار نکند یا به صورت رگبار فلاش عمل کند.
http://www.img98.com/images/fvln0p9mgkrv4nwqiqob.jpg
آقای میثم از شما تشکر میکنم
آیا شما خودتان با این مدل همین کار را کرده اید؟
آیا 100 % جواب میدهد و هیچ دردسر بعدی ندارد؟
کافیه همانطوری که دوستمون فرمودند با یک چسب شیشه ای قسمت رو پوشاند به شکلی که فقط پایه مشخص شده روی کفشک بشیند..
http://www.img98.com/images/78yzsykq...c6fj_thumb.jpg
سلام
مهران جان تريگر راديويي رو اگه از همون آدرس تقاطع 30 تير - جمهوري .... كه meisam گذاشت با مارك اكسير لايت Exir Light ( كه بسيار شبيه عكس پست ميثم هست ) بخري فكرميكنم بهتره. چند تا canon داراي همين تالار فكر ميكنم اونو دارن و مشكلي نداشتن...موقع خريدم ميتوني دوربين و فلاشو ببري براي اطمينان..
با سلام و شب بخیر و تشکر از همه دوستان ندیده ام که هرچه از محبتشان بگویم کم گفته ام! واقعاً و به معنی واقعی کلمه دمتان گرم و سرتان خوش باد:::happy:::
امروز به توصیه میثم خان صمدی گل رفتم و اکسیر رو خریدم صد تاعکس گرفتم:::waw:::
بدون هیچ مشکلی کارمیکنه !:mlaugh:
درود و دو صد درود که هم علمم رو بالا بردید و هم نگرانیم رو رفع کردید
قیمت هم 35000 تومان بود
فقط نگفتید کدوم پاساژ و کدوم مغازه پیرم درومد چون اصلاً اون منطقه رو بلد نبودم
بهرحال هر امری داشتین در خدمتم
احسان جان زدی وسط خال!
این هم عکسی که ازش گرفتم برای همه دوستان دیگر شاید به دردشان بخورد
http://rapidshare.com/files/343503296/exir2.jpg
http://i.imagehost.org/0333/IMG_0071.jpg
کسی از دوستان خبر داره هر کدوم از این فیش ها کارشون چیه ؟ کدوم منفی هست کدام مثبت ؟
می خوام خودم یه باطری پک درست کنم ولی نمیدونم هر کدوم از فیش ها چه نشانگر چه چیزی هستند ؟
چيزي پيدا نكردم - اما اينها شايد بكارت بيادنقل قول:
کسی از دوستان خبر داره هر کدوم از این فیش ها کارشون چیه ؟ کدوم منفی هست کدام مثبت ؟
می خوام خودم یه باطری پک درست کنم ولی نمیدونم هر کدوم از فیش ها چه نشانگر چه چیزی هستند ؟
http://randompanderings.com/?p=96
http://blog.davidburren.com/2003/03/...ower-pack.html
http://www.fredmiranda.com/forum/topic/536280/0
http://www.diyphotography.net/diy-ho...r-pack-flashes
سلام دوستان
راستش من زیاد تجربه عکاسی با فلاش رو ندارم. قصد خریدspeedlite دارم و می خوام روش سافت باکس وbounce ببندم.از اونجا که یکم نور رو می گیره می خوام بدونم که قدرت 430 برای سافت باکس و عکاسی شبه آتلیه ای کا فیه یا 580 لازمه ضمنا مستر بودن و سیلینگ بهتر580 برام مهم نیست.
با سپاس
ممنون از پاسخ
امروز سرانجام یک عدد 580 EXII ٍاز آفومار به قیمت 485 و با تخفیف ویژ470 خریداری شد. متاسفانه این فلاش مثل کیمیا کم یاب شده و قیمتش بسیار بالا رفته.
فقط یک سوال دارم. تا اونجا که من می دونم EOS 7D برای اولین بار مجهز به سیستم کنترل فلاش بی سیم شده. آیا برای کنترل و فعال کردن یک یا چند فلاش slave از پرتوی IR استفاده می کنه یا از نورپاشی خفیف فلاش سرخود دوربین.به عبارت دیگه آیا می شود بدون نورپاشی و صرفا با IR فلاش های slave رو کنترل و تریگر کرد؟ (البته بودن رادیو فلاشهای موجود). من هر کاری کردم نشد و در دفترچه راهنما هم چیزی پیدا نکردم.
در مورد سافت باکس هم آداپتور روی پک بود.
ممنون
سلام
روی دوربین Canon EOS 7D فرستنده IR ای وجود ندارد که به همراه فلاش روشن شود.
فرمانها از طریق فلاش سر دوربین فرستاده می شوند.
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=306
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=312
سپاس فراوان برای پاسخ
بنا بر فرمایش شما پس هیچ فید بکی از slave ها برای مستر جز نور نهایی آنها وجود نخواهد داشت. یعنی ارتباط یک سویه است؟ دوم اینکه در دراز مدت و استفاده پیوسته دقت و قدرت فلاش سرخود دوربین کاهش پیدا نمی کند؟ سوم هم اینکه هنوز هم حتی7D با این سیستم جدید نیازمند Canon IR transmiter است آیا این Transmiter نیاز به فلاش سرخود دوربین رو برای کنترل از بین می بره؟
سپاس دوباره
سلام دوباره
منظور شما را متوجه نشدم.نقل قول:
بنا بر فرمایش شما پس هیچ فید بکی از slave ها برای مستر جز نور نهایی آنها وجود نخواهد داشت. یعنی ارتباط یک سویه است؟
نمیدانم :::happy:::نقل قول:
دوم اینکه در دراز مدت و استفاده پیوسته دقت و قدرت فلاش سرخود دوربین کاهش پیدا نمی کند؟
7D نیازمند Canon IR Transmitter یا همان ST-E2 نیست. یعنی شما با سیستم داخلی Wireless Flash Control موجود در 7D میتوانید فلاش ها را کنترل نمایید.نقل قول:
سوم هم اینکه هنوز هم حتی7D با این سیستم جدید نیازمند Canon IR transmiter است آیا این Transmiter نیاز به فلاش سرخود دوربین رو برای کنترل از بین می بره؟
اما اگر از Canon ST-E2 استفاده نمایید، این سخت افزار جدا از دوربین کار خواهد کرد و دیگر سیستم داخلی دوربین کار نخواهد کرد (درست مثل اینکه Canon ST-E2 را روی 40D بسته باشید)
سلام
دوستان من تمام اين تاپيك و تاپيك هاى مرتبط با عملكرد و تريگر كردن فلاش و ... خوندم.
خيلي مفيد بود.
ولي سؤالى (يا سؤالهايي) كه برام پيش اومده رو يكجا بپرسم و ممنون ميشم اساتيد كمك كنن
من قصد خريد يك عدد فلاش 580 و يك عدد 430 رو دارم، براى نورپردازي چه در داخل استديو و چه در بيرون كافي هست؟ يا اينكه با همين هزينه گزينه بهتري هست؟
در صورتي كه من 580 رو روي دوربين قرار بدم كه مسلماً در حالت ttl تنظيمات شدت نور و .. رو خودش انجام ميده، براي 430 چيكار بايد كرد؟ با اين روش حالت ttl فعال ميمونه براي 430 يا اينكه بايد دستي تنظيم كنم؟
وسؤال اخري و ببخشيد كه خيلي ميپرسم (اطلاعاتم در مورد فلاش ها در حد صفره) اينكه من اگر بخوام هر دوي فلاش هارو روي سه پايه نصب كنم، چيكار بايد بكنم؟ دو عدد تريگر راديويي بايد بخرم؟ از فلاش سومي ارزون ميشه استفاده كرد؟ از يه تريگر راديوي فقط براي 580 ميشه استفاده و 430 به صورت خودكار و به عنوان slave كار كنه؟
سلام
1- فلاش های Hotshoe قابلیت استفاده در استودیو و بیرون از استودیو رو دارند.
به خاطر کوچکی قابلیت حمل و نقل بسیار راحتی دارند
قابلیت استفاده در مد TTL را دارند و ....
ولی اینکه بگویید کافی است یا نه بستگی به نوع کارتان، تعداد نور های مورد نیاز و .... دارد.
شما با هزینه یک فلاش 580 EX II میتوانید یک ست فلاش 160 ژول با کلی تجهیزات بخرید !
واقعا جواب این سئوال کمی پیچیده است ! (مسئله قیمت ، مقدار نور مورد نیاز ، تعداد شاخه های نور )
2- 580 EX II روی دوربین در مد TTL و در حالت Master قرار دهید.
430 EX II را روی TTL و در حالت Slave قرار دهید .
Group ها را Set نمایید.
در این حالت 430 EXII هم در مد TTL کار خواهد کرد و کل سیستم با استفاده از Preflash های Master با هم در ارتباط خواهند بود.
3- اگر روی بدنه از کنترلری مثل ST - E2 استفاده کنید که فلاش های در حالت Slave میتوانند کار کنند
اگر از بدنه Canon EOS 7D استفاده کنید باز هم به خاطر توانایی این بدنه در Flash Wireless Control امکان استفاده از TTL در دو فلاش را خواهید داشت.
اگر از Trigger های جدید مثل Pocket Wizard استفاده کنید (TT1 و TT5) باز هم امکان TTL را خواهید داشت.
یک راه ارزانتر استفاده از کابل Sync فلاش با قابلیت TTL است ( 3 - 4 متری) در این حالت 580 را در حالت Master با استفاده از کابل به دوربین وصل می نمایید و 430 را در حالت Slave قرار میدهید. این راه تقریبا ارزانتری روش است ولی 2 اشکال دارد.
1- محدودیت طول کابل و خطرات کشیدگی کابل و افتادن فلاش ها
2- این نوع کابل ها مخصوصا با قابلیت TTL در ایران یافت نمی شوند ! :::angry:::
میتوانید کابلهای Sync با طول بلند را در سایت زیر ببنید.
در غیر این صورت فلاشها باید در حالت Manual باشند و امکان TTL موجود نیست.کد:http://www.flashzebra.com/products.shtml
باید از یک تریگر روی بدنه و دو Receiver روی 580 و 430 استفاده کنید.
یا می شود از یک Receiver روی 580 استفاده کرد و از یک چشمی یا فتوسل هم روی 430 استفاده کرد.
موفق باشید.
با سلام
از جواب مفيد و دقيقتون ممنونم، خيلي كمك كردين، كاملاً متوجه شدم
:::happy:::
سؤالی که داشتم در مورد میزان قدرت فلشهای ۵۸۰ هست .از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
ممنون ولی سوال من در مورد زمانی هست که بخواهید این فلش رو به صورتoff camera استفاده کنید .میخوام بدونم قدرت این فلش در full power هنگام استفاده در حالتoff camera چقدر هست ? مثلا ۱۵۰ ژول؟۱۰۰ ژول ؟چون فکر نمیکنم بیشتر از ۶۰ژول باشه .
مثلا فلشهای quantum 1 ژول150 و ۴۰۰ ژول پاور دارند ولی در مورد کانون من چیزی پیدا نکردم.
سلام
در حالت off-camera هم قدرت نوردهيش فرقي نداره و بر اساس GN همون 58 متر هست...
اما اگه بدنبال منبع معتبري هستيد كه توش ذكر كرده باشه فلاشهاي speedlight مثل 580 كنون يا sb-800 نيكون يا... معادل چند ژول هستند تا بتونيد اونا رو با فلاشهاي استوديويي مقايسه كنيد بايد عرض كنم كه بعيد ميدونم چيزي پيدا كنيد... من خودم به شخصه خيلي دنبال اين مساله بودم و تنها جايي كه خيلي در اين مورد بحث شده بود فرومهاي خارجي بود كه از خلال اونها مثلا براي sb-800 حدود 70 ژول يادم هست و 580 هم همونطور كه گفتيد تو همين مايه هاست.( در عمل هم احساسم ميگه اين اعداد درسته :biggrin: ).
البته نبايد فراموش بشه كه معيار اصلي مقايسه قدرت نوردهي فلاشها Lumenseconds هست و ژول بيشتر بر ميگرده به انرژي مصرفي فلاشها و تعاريف متفاوتي دارند كه خودش جاي بحث داره...
ببخشید دوستان یک سوالی داشتم شاید جاش اینجا نباشه
فرق بین 430 با 580 رو میخواستم بدونم
ممنون/
سلام
فکر کنم در این مورد مطالب زیادی هست.
سرعت شارژ بیشتر 580
قدرت نوردهی بیشتر 580
وجود PC Sync در 580
گردش Head فلاش به طرفین به صورت کامل در 580
ابعاد و ورن کوچکتر 430
امکان Master شدن 580 در کنترل فلاش ها به صورت وایرلس
و...
برای مشاهده دقیقتر جزئیات
430 EX II
580 EX IIکد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-430EX-II-Speedlite-Flash-Review.aspx
کد:http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-580EX-II-Speedlite-Flash-Review.aspx
با سلام
می خواستم بپرسم چه باطری مناسب این فلاش هست وبا هر باطری چند فریم میتوان گرفت(حدودا)؟؟
چون من بعد از گرفتن 30 فریم بافلاش دیگه فلاشم نمیزنه میخواستم ببینم ایراد از چیست.
با تشکر.
در منوالش اينو نوشته:
30 تا به نظر خيلي كم مياد :think:;
ايراد از باتري هاي آشغالي است كه در بازار ما فراوان است. از چه باتري استفاده مي كنيد؟ حواستان باشد كه اصلا از باتري هاي معمولي نبايد استفاده كنيد. يا باتري هاي آلكالاين (دوراسل؛ انرجايزر؛ وارتا و ...) و يا ترجيحا از باتري هاي شارژبل.
من با باتري هاي شارژبل 2000mAh از نوع Sony Cycle Energy با هر بار شارژ صدها فلاش مي زنم.
سلام و روز بخير
من يك 50D دارم. آيا اگر بخوام فلاش EX II 580 رو خريداري كنم و فقط همين فلاش رو داشته باشم؛ كفايت است؟ تجهيزات ديگر چه چيزي نياز است كه همراه با آن بخرم؟
با سلام خدمت شما
من در زمين عكاسي خبري فعاليت مي نمايم و 2 عدد فلاش 580EXII دارم
*در ابتدا بهتر است كه بگويم ممكن است صحبت هاي من با صحبت هاي برخي از دوستان متفاوت باشد كه پيشا پيش عذر خواهي مي نمايم . من صحبتهايم بر اساس 6 سال كار در زمينه خبري و ورزشي مي باشد.
شما بايد چند نكته را بياد داشته باشيد:
1- نوع باطري كه استفاده مي نماييد :بهترين استفاده از باطري هاي آلكالاين اصلي با ميلي آمپر بالا مي باشد (چرا آلكالاين: زيرا بدليل ساختار داخلي فتوسل هاي اين باطري ها ، انها از ابتدا تا تخليه شارژ با يك قدرت كار نموده و نوساني در خروجي ندارند) اما بدليل هزينه بالا در مصرف اين نوع باطري ها باطري هاي قابل شارژ پيشنهاد مي شود (من خود 3 ست 4 تايي باطري سوني اصلي 2700mp و 2 ست كمليون 2500mp و 2 ست انرژايزر2500mp دارم كه بترتيب جواب دهي آنها را سورت نمودم.
2- قدرت (ميلي آمپر ) را هم كه در بالا گفتم ، فقط اگر از مثلا باطري 2700mp استفاده مي نماييد شارژر شما نيز توانايي شارژ اين باطري را داشته و صرف گفتن فروشنده آن اكتفا ننماييد (در دفتر چه شارژر اين موضوع عموما ذكر مي شود) و يا اينكه اگر از باطري هاي كويك شارژ (شارژ سريع) استفاده مي نماييد حتما شارژر شما كويك شارژ باشد.
3-اگر پس از شارژ كامل و بعد از مصرف ، هنوز باطري شما شارژ دارد و شما فعلا از آن استفاده نمي نماييد بهتر است آن را تخليه نماييد.
4- باطري هاي خود را داخل فلاش باقي نگذاريد و بعد از اتمام كار آنها را خارج نموده و در محلي كه رطوبت ندارد نگه داري نماييد (مثلا يك كارتن كوچك در كيف دوربين) اين موضوع در عمر باطري و وسيله مصرف كننده نيز موثر است.
* بايد دانيد كه باطري هاي قابل شارژ شامل مرور زمان مي شوند يعني اگر شما از باطري نو استفاده مي نماييد ميزان بيشتري شارژ نگه مي دارد كه اين ميزان با باطري كه مدتي از كاركرد آن مي گذرد يكسان نيست.
* اگر شما از ttl استفاده مي نماييد قدرت فلاش شما عموما در حال تغيير بر اساس موقعيتتان مي باشد و اين نكته را هم بگويم كه اگر در روز از فلاش بعنوان پركننده fill in استفاده مي نماييد فلاشتان سريعتر خالي خواهد شد چون نور هاي شديد ، سرعت بيشتر فلاش و قدرت بيشتر را مي طلبد.
* من عموما براي هر برنامه پوششي اگر باطري ها قدرت اوليه خود را داشته باشند حدود 2 الي 3 ست چهارتايي باطري مصرف مي نمايم و ميتوانم بگويم ميانگين يك باطري سالم و اصلي با قدرت 2500 يا 2700 ميلي آمپر بايد حدود 300 شات را براي شما بزند.
شرمنده كه زياد صحبت شد . فعلا خدا نگهدار.
آقا جسارتا مثل اینکه خیلی هم فرق میکنه!!!
نقل قول:
(چرا آلكالاين: زيرا بدليل ساختار داخلي فتوسل هاي اين باطري ها ، انها از ابتدا تا تخليه شارژ با يك قدرت كار نموده و نوساني در خروجي ندارند)
فتوسل یک دیود حساس به نوره که من متوجه منظور شما از ساختار داخلی فتوسل های باطری نشدم.
فکر میکنم منظورتون از فتوسل، سلول های باطری بوده که در این صورت هم باید بدونین که باطری های قلمی همشون تک سلولی هستن، تفاوت ها فقط در مواد و تکنولوژی بکار رفته تو ساختشونه.
علاوه بر این، ضمن احترام به حرفای دوستمون، الان توی محافل عکاسی باطریهای نیکل متال هیبرید Ni-MH با ظرفیت بالا (معمولا ماکزیمم 2700 میلی آمپر) بیشتر توصیه میشه.
مزیت این باطری ها هم تخلیهی سریعتر اونهاست، طوری که فلاش 580 بنده رو در کمتر از 3 ثانیه شارژ کامل میکنن.
در مورد شارژر هم نگران نباشید چون باطری نیکل متال ظرفیت بالا رو تقریبا نمیتونید بدون شارژر پیدا کنید! به هر شکل توی ستی که به شما فروخته میشه یک شارژر هم موجوده.
برند معتبری که توی ایران هم موجوده Varta هست (ساخت آلمان)
ولی درنهایت باطری های سونی و پاناسونیک رو هم به راحتی از نمایندگیهاشون (همونا که هیچوقت ازش خرید نمیکنید! حداقل من که نمیکنم) میتونید تهیه بکنید.
دوستان یک راهنمائی : فلاش 580 را از طریق رادیو تریگر youngun 602 که با دوربینم 5d II ست میکنم تا سرعت 1/20 بیشتر سینک نمی شود . کسی تجربه این ست را دارد که چه کنم .
دوستان من هم چند روز پیش بالاخره فلاش 580 رو گرفتم واقعاً از نظر رنگ نورش خیلی راضیم . اما من بعضی امکاناتش رو نتونستم استفاده کنم آیا جای هست که راهنمای فارسی این فلاش رو بشه پیدا کرد ؟
به نظرم دنبال دفترچه و ... فارسی نباشید ( از دفترچه انگلیسی چیزی حاصل نمی شود حالا فارسی اش چه باشد !!! ) پیش فرض خرید اینگونه لوازم این است که عکاس توانایی کار با آنها را خواهد داشت ( به نظر بنده اینگونه است ) اما چند ویدیو آموزشی در نت هست شاید به دردتان بخورد.چیز زیاد پیچیده ای هم نیست.با کمی وقت گذاشتن به راحتی می توانید با آن کار کنید.
امیدوارم تو این یک ماه گذشته اطلاعاتی به دست آورده باشین
در هر حال لینک های زیر رو ببینید به دردتون میخوره:
مقالات بیشتر:
سلام
چه جوری از یک فلاش 580 و چند فلاش دیگر همگی جدا از دوربین میتوان استفاده کرد.واگر یکی از این فلاشها از برند نیکون باشه چطور میشه کار کرد؟
ممنون
سلام
چند راه داره ، اگر از دو دوربین 7D و 60D استفاده کنید ، می تونید همه رو Slave قرار بدید و با خود دوربین بهشون فرمان بدید. اگر به تعداد فلش ها تریگر رادیویی در اختیار دارید که همشون با هم عمل خواهند کرد. می تونید از دوربین به 580 رو رادیویی تریگر کنید و 580 رو مستر کنید تا بقیه فلش ها رو کنترل کنه. در مورد نیکون من اطلاع ندارم ولی مثل اینکه حالتی دارد که با رسیدن نور از یک منبع نوری عمل می کند.
و شاید راه های دیگر...
هر رادیو فلاش دو قسمت دارد یک قسمت فرستنده که روی دوربین نصب میشود دومی هم که روی فلاش.
خوب اگه بخوام ازیک رادیو فلاش دیگر برای فلاش دوم استفاده کنم چکار باید بکنم؟
فرستنده که باید روی دوربین باشه ، گیرنده باید دو تا از همون مارک و مدل باشه رو همون کانال(چقدر همون داره)
البته یکسان بودن مدل یا مارک می تونه الزامی نداشته باشه ، چون فکر می کنم این تریگر های چینی همشون یکی هستند در لباس دیگری!
سلام دوستان
من دوربين 7 دي خودم رو ميخوام با فلاش 580 ست كنم
به صورتي كه دوربين فلاش نزند و فقط 580 من فلاش بزنه
از دوستان درخواست راهنمايي دارم
ممنون از لطف شما دوستان
سلام
بعد از فعال کردن فلاش بصورت اسلیو و Enable کردن وایرلس دوربین در منوی تنظیمات فلاش
مطابق عکس زیر wireless func. رو تنظیم کنید(گزینه هایلایت شده)
فایل پیوست 12147
در این حالت فلاش دوربین فقط پری فلاش زده و در نوردهی نهایی شرکت ندارد.
Flash Control>Built-in flash func>Wireless func
روی گزینه سوم که یه معنای فقط فلش خارجی است.
تکراری
سلام بر دوستان عزیز من به تازگی این فلاش رو خریداری کردم.و می خواستم از اون به صورت off-camera استفاده کنم.
می خواستم ببینم از کجا می تونم سافت باکس و گیره مخصوص فلاش های اکسترنال رو پیدا کنم؟
لطفا قیمت رو هم بگید.
و یک سوال دیگه ای که داشتم این بود که:من از باطری با مارک c.f.l برای فلاشم اسنفاده می کنم.آیا این مدل باطری ضرری به فلاش نمی زنه؟و بهترین مارک باطری برای این فلاش چیه؟
سلام
دست روي چيزهاي بد قلقي گذاشتيد! ....ولي معمولا توي باب همايون پاساژهاي ايران پگاه و جوانمرد از اين جور گيره ها پيدا ميشه.بين 10 الي 15 تومن!
سافت باكس مخصوص اين فلاشها معمولا سايز كو چكتري دارن و جنس نامرغوب شو ميتونيد تو پاساژ جوانمرد پيدا كنيد.با يه تبديل براي سر فلاشتون حدود 40 هزار تومن!
...نگار هم يك مدل 8 ضلعي شو آورده كه به نظر با كيفيت تر مياد.قيمت گذاشته 170 هزار. نميدونم اين قيمت با پايه و گيره و مخلفاتش هست يا نه.زنگ بزنيد بپرسيد.
يكي دو تا سايت داخلي فروش لوازم نور پردازي هم هستند كه از اين جور چيزا دارن.
موفق باشيد
در مورد باطری باید بگم که باطری های Camelion خوب باطری هائی هستند مخصوصا اونهائی که Always Ready هستند رابخرید چون این سری حتی در صورت استفاده نکردن هم شارژشون را خیلیدیر از دست میدن . خود کارخانه ادعا میکنه در یک سال نگهداری فقط 10 درصد شارژ را از دست میدن و 90 % با قی میمونه
من میخوام یه 7D بخرم و سوالی در مورد فلاش داشتم. لازمه 580 بگیرم یا 340 کارو راه میندازه؟ سوال اینه که میتونم از دوربین که خودش ترانسمیتر داخلی داره از فلاش با قابلیت نور سنجی استفاده کنم یا نه؟ آخه ظاهرا خود ۵۸۰ سنسور نورسنجی داره رو خودش. حالا اگر من با دوربین فلش رو تریگ کنم (slave) آیا باز هم قابلیت نورسنجی رو دارم یا نه؟ منظورم بروی ۳۴۰ هستش. ممنون میشم پاسخ رو سریعتر بدید.
در حالتی که 580EX II روی HotShoe نصب هست، هنگامی که Flash Exposure Bracketing رو Set میکنم ( مثلاً 1+/0 / 1- ) باید 3 بار بطور دستی دکمه Shutter رو بزنم. راهی نیست که هر سه تا شات رو بشه با یه بار زدن شاتر، پشت سر هم گرفت ؟