شما يه تريگر راديويی چينی هم ميخريدی ميتونستی با تنظيم سويچ روی فرستنده و گيرنده تا 16 تا گيرنده رو جدا کنترل کنی
مدل های جديد تر هم مثل يانگنو خودشون کانال دارن
Printable View
شما يه تريگر راديويی چينی هم ميخريدی ميتونستی با تنظيم سويچ روی فرستنده و گيرنده تا 16 تا گيرنده رو جدا کنترل کنی
مدل های جديد تر هم مثل يانگنو خودشون کانال دارن
من جواب سؤال اول راجع به تريگّر رو دادم
اين چيزی که شما خريدی تريگّر مادون قرمزه شما فلش رو بزار رو حالت اسليو و جوری که ديد مستقيم رو به اين تريگر داشته باشه
ببين کار ميکنه
من جای شما بودم پس ميدادم راديويی ميگرفتم که راحت تر کار ميکنه ، اينا تو نور زياد از کار مياوفته
متاسفانه كارنميكنه
منظور شما كدوم تريگر هست؟
سلام دوستان
برای استفاده از Speedlite 600EX-RT به صورت جدا از دوربین چه تریگری پیشنهاد میدید(دوربین 6D )؟
... با توجه به اینکه این فلاش گیرنده داخلی داره آیا تریگری وجود دارد که فقط فرستنده باشد؟
با تشکر
درود
از دوستان سوال داشتم تریگر Hahnel Combi TF را تا حالا کسی داشته و کار کرده ؟ اگر گزینه بهتری هم دوستان سراغ دارند معرفی کنند.(تو همین رنج قیمت )
سوال بعدی اینکه با این تریگر مشکلی برای استفاده از Canon Speed light 430 ii ندارم ؟
لینک تریگر http://www.hahnel.ie/index.cfm?page=...ontrols&pId=64
با تشکر
درود، من دو سری از اینا دارم، کیفیتش بسیار خوبه، برای من ساخت ایرلند هستش و برد و دقت کارکردش عالیه، مشکلی که از دید من داره دکمه فرستندش بیش از اندازه بالاست که باعث میشه وقتی توی کیف دوربین ( که همیشه تنگ و فشردست) خودبخود فشرده بشه و چون باطریش از گونه CR دکمه ای هست زود تموم میشه!
این دستگاه دو گونه کننونی و نیکونی داره که برای من با 430 براحتی کار میکنه.
من نشانهای دیگر رو آزمایش نکردم!
قیمت این تریگرا چنده؟
hanel
سلام به دوستان گرامی
به تازگی یک تریگر viltrox مدل FC210 N بهمراه یک فلاش godox AD360 گرفتم.
دوربینم هم نیکون d7100 هستش، برای تنظیماتش راهنمایی میخواستم از دوستان.
از فلاش بصورت off camera میخوام استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
آیا تریگر با امکان تبدیل شدن به ریموت و سینک شدن با سرعت بالا با قیمت و کیفیت مناسب سراغ دارید؟
آیا تریگر 622n-tx yongnuo همچین ویژگی هایی داره؟
سلام دوستان. یکی از عزیزان ست فلاش 200 ژول استودیویی داره و رادیو تریگرش جدیدا یکی در میون میزنه. از من خواسته یه رادیو تریگر بهش معرفی کنم. اگر امکانش هست اینجا یا تو پیام خصوصی تا 300 تومن یه چیزی معرفی بفرمایید به این عزیز بگم. ممنون.
ممنون. اگر ممکنه یه مدلی که فقط بدرد فلاشهای استودیویی بخوره باشه که بهتر. ظاهرا این مدل واسه فلاشهای رو دوربینی هم استفاده میشه. قیمتش هم بالای 400 هستش.
مدلی که من دارم و برای تریگر فلاش استودیوئی و ریموت دوربین و تریگر فلاش اکسترنال استفاده میکنم . گودوگس 1*3
قیمت خرید 120 هزار تومان
Reemix 3-in-1 Remote Control
Trigger Studio Strobe
Connect REEMIX with your studio flash to trigger synchronously. Multi-channels enables you trigger more than one strobe at the same time.
Control Flash Speedlite
Mount the transmitter onto your camera and attach the receiver to your speedlite hotshoe. You can wirelessly control your off-camera flashgun. Recommend to have more REEMIX receivers to create multi-slave-flash shooting environment.
RMII is Equipped with umbrella holder and angular rotation bracket, which offers more
flexible use.
Release Camera Shutter
REEMIX has different cables to support Canon, Nikon, Sony, Pentex and Olympus cameras.
Set your camera in correspondence mode, you can simply release your camera shutter in auto focus, single & continuous shot, bulb and delay from a distance.
والا این مزیتشه، حتی به صورت های اسپید سینک هم عمل می کنه و مزایای بسیار دیگر.
در مورد قیمت جا با جا داره، تو محل مذکور جایی بود که همین مدل رو 500 هم می گفت اما کمترینشون رو که دیدم 320 می گفت که جای چونه زنی هم داشت. در مورد سایتای اینترنتی هم که قیمتاشون رو زیاد جدی نگیرید، این مدل چون تقریباً نسبت با باقی تریگرها تو بازار کمتره، بعضی هر قیمتی دلشون می خواد می گن. یه ریویویی می دیدم که می گفت pocket wizzard ای که چینی شده یعنی امکانات بسیار خوب و حتی کیفیت ساخت مناسب اما چینی که خوب در حال حاضر بقیه هم چینین. فوتیکس هم بعضی مدلاش خوبه که البته قیمتاشون بالاست.
یه مدل ارزون فلاش تریگر Yongnuo RF-603N که اتفاقا تو سایتهای غیر فارسی ازش تعریف میکنن هم دیدم که 30 دلار هست ولی ظاهرا وارد ایران نشده.
اگر دوستان جایی دیدن ممنون میشم بگن ....
برای استفاده فلاش به صورت تی تی ال و آف کمرا به دلیل کمبود بودجه این که ttl cord ۵ متری بگیریم ارزش داره؟ یک مقدار دست و پا گیر هست ولی قیمت معقولی داره
TTL مگر اینکه زمان کافی برای تصمیم گیری روی قدرت مشخص نداشته باشید (مشابه مواردی مثل عکاسی خبری) الزامی به بودنش نیست.
به خصوص هنگامی که روی دوربین نباشد.(Off camera) از جایی که TTL نیز پایبند نورسنج خود دوربین برای تعیین میزان قدرت هست
همیشه قدرت دلخواه شما رو بدون تنظیمات افزوده مانند جبران نور دهی (Flash Exposure Compensation) نخواهد داشت.
یک مورد هم راجع به تریگر های مجهز به TTL در نظر بگیرید ، اکثر عکاسانی که به دنبال این تریگر ها هستند به دلیل لزوم استفاده از TTL نیست
به دلیل بهره بردن از High Speed Sync هست که در فلش های TTL یافت میشود. به عبارتی میشه گفت با TTL پکیج یکجا هستند :)
سلام دوستان من یک فلاش 430 کنون دارم و دوربین 6 دی کنون و یک فلاش sb800 نیکون که میخوام وقتی فلاش کنون 430 رو دوربین شلیک میکنه فلاش sb800 هم شلیک کنه . چطور میتونم اونها رو سینک کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید . مطمینن نمیشه حالت تنظیم sb 800 رو قدرت شلیک رو بر روی فلاش نیکون کنترل کرد فقط میخوام همزمان با 430 کنون شلیک کنه .
روی دوربين هيچ تنظيمی لازم نيست روی فلش نيکون بايد mode اون رو روی slave بزاريد
کنون 2 تا مدل اس 1 اس 2 داره يه اولی برای وقتی که فلش اصلی روی منوال ، دومی برای فلاش تی تی ال که در اصل 2 بار شليک ميکه يکی برای نور سنجی يکی فلش اصلی که شما وقتی فلش 2 رو روی اس 2 ميزاری با فلش اول شليک نميکنه
نيکون هم بايد چنين چيزی داشته باشه اسمش رو مطمئن نيستم اس 1 اس 2 باشه
رفقای جان سلام
دوستان، گزینه ی جایگزین برای (yungnuo 622(tx برای Nikon چی پیشنهاد می کنید که امکانات اون رو داشته باشه از جمله HSS و شاتر ریموت و برد بالا و ... البته با قیمت مناسب نه پاکت ویزارد!
من تریگر Hahnel TUFF TTL دارم و بسیار راضیم چهار تا باطری قلمی میخوره 2 تا برای گیرنده 2 تا برای فرستنده پارسال 270 خریدم ضد رطوبت و غبار هست و در زیر گیرنده رزوه و جای بستن به پیچ کفشک سه پایه دارد ریموت شاتر نداره HSS دارد . 100 متر برد دارد. توی جاهای تاریک خیلی عالیه مثل آتلیه تو خونگی یا سایه دار مثل پارک که درخت و سایه زیاد دارد یک شات هم خطا ندارد. یکبار 60 نفر عکس تو پارک گرفتم یک دونه خطا هم نرفت!
تعریف این تریگر که شما می فرمایید رو هم از دوستان زیاد شنیدم اما خوب گویا از لحاظ آپشن ها کمی نسبت به یانگنو کاستی داره. این یانگنو اعجوبه ای برای خودش.
ایشالله اگر این تریگر یانگنو رو نتونستم با قیمت مناسب گیر بیارم به سراغ تریگری که شما معرفی کردید خواهم رفت.
تریگر یانگنو به روایات متفاوت از 300 تا 430 تومن با توجه به مدل tx و دارا بودن کابل مخصوص دوربین ها قیمت های متفاوتی داره.
اگر حتما به دنبال TTL و HSS هستید ارزانتر از این مدل هنل گزینه ی دیگه ای نیست که ظاهرا حال حاضر 300 هزارتومن قیمت دارد.
منتهی نگاهی به مدل های هنل داشتم ظاهرا یک مدل هست که تنظیمات قدرت فلش هم دارد.
مدل Viper تنظیم گروه بندی فلش دارد که برای هر گروه قابلیت تنظیم قدرت هم وجود دارد. قیمتش هم 350 هزارتومن هست. (فقط مدل کنون)
فایل پیوست 72120
اون مدل یانگنو رو شما قیمت داخل دارید احیانا؟
مدل TX رو اینجا ندیدم.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده کارم پرتره محیطی در شب هست
قصدم خرید فلاش و فلاش تریگر هست جهت عکاسی در شب
فلاشی که میخام تهیه کنم یانگنو مدل 565 ii هست
بین دو تریگر گیر کردم و نمیدونم کدومش رو تهیه کنم لطفا راهنماییم کنید
YONGNUO 622CTX FOR NIKON
YONGNUO 622II FOR NIKON
تفاوتشون در چی هست؟
دوربین من d5200 هست ، مشکلی واسه من پیش نمیاد در سینک کردن ؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه میشه با تریگر قدرت فلاش رو تبنظیم کرد؟
باتشکر
سلام به دوستان عزیز
دوربین من Nikon5200 هست. آیا تو بازار تریگر فلش که TTL نباشه ولی از نظر قدرت نور، قابل برنامه ریزی برای چند گروه فلش بصورت مجزا باشه وجود داره؟
دیدم که هنن همچین مدلی داره ولی TTL هست و از بودجه من بالاتره. دنبال ارزونترش هستم.
دوستان من قصد خرید یه فلش دارم حالا یا sb700 یا sb910 می خوام اون هارو با d5300 جفت کنم باید یه تریگر بگیرم من احتیاج به ttl ندارم خودم میرم تنظیمات فلش رو انجام میدم به صورت دستی با اون مشکلی ندارم حالا اما تریگری می خوام می خوام حتما می خوام که با سرعت های بالا جفت بشه حالا تا حدود ۱۰۰۰ یا حالا ۲۰۰۰ که چه بهتر اما مشکل اصلی من سره قیمت هست می خوام قیمت مناسبی هم داشته باشه امروز یه دونه از همون تریگر yongno دیدم که تا ۱.۸۰۰۰ جفت میشد اما قیمت خیلی بالا بود ۴۵۰ بود که من نمی خوام انقدر هزینه کنم چون یه فلش هم باید بخرم حدود ۱ تومن دیگه خیلی خرجم میره بالا حالا پیشنها شما دوستان برای من چیه ممنون میشم بابت راهنمایی
سلام
تریگرای 622 واقعاً عالین و شخصاً ازشون راضیم؛ البته قیمتاشون همونجور که فرمودین بالا هستند متأسفانه! البته تو بازار بگردید قیمت کمی مناسب تر هم گیر میاد.
اگر اونارو نخواستید 603 هم خوبه اما سرعت سینکی که مد نظرتونه رو نمیده و اگر سرعت بالا بخواهید ناگزیر باید بیشتر خرج کنید.
دوستان اگر بادی رو به ۷۲۰۰ تغییر بدم باز هم احتیاج به تریگر دارم ؟ اگه نه چجوری وصل میشه ؟ و تا چه سرعتی رو پوشش میده ؟ ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که به جمع بندی برسم که بادی بگیرم فلش بگیرم یا هیچ کدام بزارم بانک سودشو بگیرم
شما به HSS نیاز دارید که سیستم ارزانی نیست فلش دوربین را طوری تنظیم می کنید که فلش مقابل را بصورت HSS تریگر می کند راهکار ساده تر برای شما استفاده از فیلتر ND است که در روز دیاف باز داشته باشید
برای عکاسی در سرعت بالا هم میتوانید برای فریز کردن از سرعت تخلیه فلاش استفاده کنید
بهتر است شما دقیقا بفرمایید چه کاری میخواهید انجام دهید و از چی عکس بگیرید تا بشود درست راهنمایی کرد
عکاسی من پرتره هست اما چند بار که بیرون رفتم برای عکاسی زمانی که در محدوده غروب افتاد بود و می خواستم از سوژه عکس بگیرم به طوری که خورشید پشت سوژه بود به قدر نور پشت زیاد بود که برای روشن تر کردن سوژه احتیاج به فلش بود اما خود فلش تا ۱.۲۰۰ بیشتر عمل نمی کرد و باز هم سوژه روشن بود حالا بگیم چرا من احتیاج به این دارم که فلش رو از دوربین جدا در بعضی از مواقع سوژه رو من می خوام بفرستم توی یک جای باز و نمیه روشن می خوام یک فلش رو پشت سرش قرار بدم که سوژه جدا بشه کلا از بکگراند اما باز سرعت شاتر همون ۲۰۰ تا هست با تریگر های معمولی که به مشکل بر می خورم احتمالا فیلتر ان دی هم دارم استفاده کردم موقع که لب ساحل بودم عکس رو خراب میکنه اون جوری که می خواستم در نیمد راستی نمی تون از این فلش های بزرگ بگیرم همین باید کوچیک بگیرم تا راحت باشه عکس هایی که من میگیرم یا روی کوه هست سمت فیروزکوه یا لب دریا هست البته شمال نه جنوب
ببخشید طولانی شد حالا ممنون میشم بابت راهنمایی که می خواهید بکنید
سلام دوست عزیز
بادی های سری 7000 نیکون و بالاتر (7100 و 7200 ) و بدنه های فول فریم نیکون دارای سیستم رادیویی CLS هستند .
به این صورت که شما دیگه نیازی به فلاش تریگر ندارید و با استفاده از فلاش روی دوربینی ( popup) میتونید فلاش ها رو کنترل کنید
و امکاناتی از قبیل سرعت شاتر بالاتر از 200 ( Hss - High Speed Sync ) و کنترل دستی فلاش ها و TTL رو دارید
فقط تنها مشکلی که گاهی اوقات ممکنه پیش بیاد اینه که فلاش رو دوربینی که فرمان دهدنه هست ممکنه چشم فلاش شما که SB-700 رو نتونه کنترل کنه و نبینه
اما خیلی کم پیش میاد این موضوع
بنده حدود 2 سال از سیستم CLS نیکون استفاده کردم کاملا راضی بودم
-----
من به تازگی از تریگر های یانگنو 622 و فرستنده 622 TX با فلاش های PHOTTIX MITROS استفاده میکنم و مشکلی ندارم ( جهت اطلاع دوستان )
یعنی شما برای کم کردن نور خورشید نیاز دارید تا سرعت بالا استفاده کنید و در عین حال دیافراگم باز داشته باشید؟
برای این کار یا باید HSS با تریگر استفاده کنید یا ND
اگر ND شما بیکیفیت باشد خوب عکس خراب میشود ولی با ND با کیفیت شما دیگر مشکل کیفیت نخواهید داشت مثلا ND B+W
ازCLS دوربین و سیستم های اپتیکال هم در نور زیاد بخوبی نمی شود استفاده کرد
ارزانترین راهکار ND با کیفیت است
خوب حالا اگر من d7200 بگیرم با یه 910 و خواستم فلش رو از دوربین جدا کنم و عکس بگیرم حداکثر سرعت سینک شدن فلش چقدر است 1.350 باید باشه درسته ؟
حالا اگر من خواستم 1.1000 ثانیه باشه نمیشه ؟ باید تریگر دیگه بگیرم ؟ یا خود دوربین تا سرعت 1.350 پشتیبانی میکنه ؟
این لینک رو نگاه کنید کاری که من می خوام بکنم اما سرعت سینک با فلش 1.350 هست اما سرعت شات 1.500 مگه میشه ؟ !!!! میشه این رو هم توضیح دهید
https://www.youtube.com/watch?v=KzBGSEibvyA
ارزون تری رادیو فلاشی که ttl داشته باشه و خوب کار کنه چه موردی هست>؟
برای دوربین نیکون
Hahnel Tuff TTL بنظر مورد خوبی میاد حدود 300 هزارتومن قیمت داره ، رسیور جداگانش هم برای فروش به صورت جداگانه هست اگر بعدا نیاز به خرید تعداد بیشتر داشتید.
احیانا تریگر رو صرفا برای TTL میخواین یا امکاناتی مثل High Speed Sync یا کنترل تنظیمات فلش هم مد نظرتون هست؟اگر بله فکر کنم این مدل پشتیبانی نمیکنه.
چند مدت پیش یک عدد Yongnuo 622TX + Tranciever خریداری کردم (باید بین 370 تا 450 باشه) که مورد خوبی بود و امکانات وسیعی داره (مشابه Pocket Wizard ها)
اگر خواستید سمت یانگنو برید حتما مدل TX رو خریداری کنید (مدل همراه LCD) ، مدل معمولی قابلیتش برای نیکون محدودتر هست.
فقط برای ttl میخوام.۳۰۰ واقعا مبلغ زیادی هست.یا مدل ارزون تری هست فقط ttl داشته باشه؟
و یک سوال نا مربوط به تاپیک
چجوری میفهمه درجه فلاشی که مثلا برای بک لایت گذاشتم را چند بزاره در حالت تی تی ال؟
درست متوجه منظورتون نشدم.
هر کدام از این یونیت های 622 هم فرستنده هستند و هم گیرنده. امکان خرید یک عدد جداگانه ی آنها هم هست منتهی داخل ایران بنده ندیدم.
اشاره کردید به ریموت خاطرم اومد یک دکمه ی Test روی این تریگر ها وجود داره که در صورتی که تریگر اول با کابل به دوربین متصل باشد عملکرد شاتر رو هم
انجام میده (مشابه بعضی مدل های Pocket Wizard)
ممنون دوست عزیز منظورم همون گیرنده بود که همونجور کهشما گفتید من جایی ندیدم تو سایت های داخلی که بفروشن
در خصوص Hahnel Tuff که هم گیرندش بصورت اضافه موجوده و هم اینکه تا 1/8000 کار میکنه این توضیح در یکی از سایت های فروش داخلی هست
هماهنگی کامل TTL شامل : همزمانی با سرعت بالا( تا 1/8000 ثانیه ) و همزمانی با پرده دوم
سلام دوستان
من میخوام برای پرتره فضای باز یه فلاش اکسترنال برای nikon d7100 کنم که نور زاویه دار به سوژه بدم تا رنج 600 تومن چه فلاشی توصیه می کنید و اینکه چه لوازمی باید در کنارش برای پرتره فضای باز داشته باشم؟
به این تاپیک ها مراجعه بفرمایید :
http://forum.akkasee.com/f13/t778.html
http://forum.akkasee.com/f13/t12150.html
http://forum.akkasee.com/f13/t9170.html
درسته حق با شماست من خاطرم هست داخل سایت سازنده چک کردم چون اونجا با این مورد برخورد نکردم فکر کردم ممکنه شامل نشه.
ولی خوب ظاهرا روی عکس هم علامتش مشخص هست.
فایل پیوست 74392
با سلام میخواستم بدونم کار یونی فلش چی هست؟ چه قطعی هست؟ . اینکه حدود قیمت اون چنده خیلی عجله دارم بر جواب ممنون
دوستان آیا تریگر های دوگانه ای هستند که هم قابلیت استفاده با فلش استودیویی داشته باشند هم فلشهای هات شو ؟ یا چنل ها متفاوتند؟
یعنی مثلا در این مورد
فایل پیوست 74631
هم میتوانم فلش هات شو نصب کنم و استفاده کنم
و هم با کابل یک فلش استدیویی را ترگیر کنم ممنون
کسی این مدل تریگر را استفاده کرده؟
TR-N Digital Trigger for Nikon
ایا تی تی ال دارد یا نه؟
درود
کسی از تریگر Godox X1C TTL Wireless Flash Trigger استفاده کرده؟ ودر مقایسه با یانگنو 622 چطوره؟
باسپاس
فایل پیوست 74715
درود - یه فلش تریگر ارزون که خوب جواب بده برای sb910 پیشنهادتون چیه ؟ هم ttl هم بدون ttl - ممنون میشم نظر بدین