ممنون ادریس جان که این موضوع رو با ما در میان گذاشتی.
شبیه این مورد رو قبلا دیده بودم و اون بار هم اشکال از رادیو فلاش بود.اما اون بار شدت اینقدر نبود...
ممنون ادریس جان که این موضوع رو با ما در میان گذاشتی.
شبیه این مورد رو قبلا دیده بودم و اون بار هم اشکال از رادیو فلاش بود.اما اون بار شدت اینقدر نبود...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
راستش من تنها مدلی که مطمئن هستم pocket wizard هست که فکر نميکنم تو ايران باشه ،الان که با يکی از دوستم تو استرليا صحبت کردم گفت از سيدنی خريد 500000 تومن ،فکر نميکنم اين مدل تو ايران باشه .ولی من قبلا که با jtl کار ميکردم اصلاً از اين مشکلات نداشتم .نا گفته نمونه راديو فلشی که اين مشکل رو داشت s&S بود.
[IMG]http://i26.*******.com/5laomr.jpg[/IMG]
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
این s&s را هم من دارم .از نظر ساخت هم نگاه کنی خیلی در پیت است .با دی 80 من با سرعت 100 سینک می کرد .اما با دی 70 s مشکلی نداشت و تا 250 که الان دارم می گیرم سینک می شه .البته بالاتر هم سینک می کنه ولی یادم .
این فتو تک فکر کنم بد نباشه .قیمت 75 در بندر عباس . 68 در تهران .از نظر قیافه و کیفیت ساخت هم بهتر از جی تی ال و ای اند اس می باشد .
اسدالله مداح
والا اگر اين راديو فلاش ها بخواد همچين بازي در بيارن و عكسهاي يه پروژه رو به اين روز دربيارن همان بهتر كه از سيم سينك استفاده بشه مخصوصا براي D70 چون تنها برتري اش سرعت سينك بالاشه البته براي كسايي كه استفاده دارن چون من خودن با 250 كارم راه ميوفته و تا حالا نشده از 500 استفاده كنم
RadioPopper نیز که اخیرا عرضه شده است، هم مانند pocket Wizard رادیویی است و برخلاف Pocket wizard میتواند مانند سیستم وایرلس کنن و نیکون، قدرت فلاشهای اسلیو را از دوربین تنظیم کرد و نیز سیستم TTL فلاشهای Slave را نیز پشتیبانی میکند. سینک با سرعت بالا نیز جزو مشخصاتش است.
http://www.radiopopper.com/index.html
بنده با یک رادیو فلاش Jtl کار می کنم که مشکل اینچنینی با آ« ندارم تنها مشکل این است که هر از گاهی یک شات در میان یا چند شات در میان عمل نمی کند.باطری ها هم کاملا سالم هستند.احتمالا با کفشک مشکل دارد چرا که در آن هنگام تست عمل می کند اما از دوربین فرمان را نمی گیرد.قیمت هم حدود 55 هزار تومان...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بله مشکل jtl دقيقا همين نزدن چند در ميان هست . حالا حساب کنيد چه شات های خوبی رو ممکنه از دست بديد !!!!
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
اين مشكلي رو كه كاوه ميگه S&S ها هم دارن اصلا به نظر ميرسه همه اينا رو با هر ماركي يه جا تو ناصر خسرو مونتاژ ميكنن:biggrin:
همينطور در خصوص فلاشها احتمالا خود خيرالله همرو با ماركهاي متفاوت درست ميكنه :)