مدل فلاشت چیه؟
Printable View
دوربین شما در قسمت sync سه بخش داره که به صورت دستی روی 200 میشه قرار داد ولی در صورتی که روی حالت Auto باشه میتونه با مدلهایی که آقا سپهر معرفی کردن به خوبی با سرعت های بالا سینک بشه ولی Youngnou 602 فقط تا سرعت 1/200 و با برخی فلاشها میگن تا 1/250 سینک میشه ولی من تا 1/200 بیشتر نتونستم سینک کنم
موفق باشبد/
جناب ابطحی عزیز
سئوال خوبی کردید من اول بگم دردم چیه . شما راهنمائی بفرمائید . دست من لرزش زیادی دارد. ترکیب دوربین 5D II و لنز 24-70 canon که لرزشگیر ندارد باعث فلو شدن عکسهایم میشود . البته در عکس های نیم تنه و فاصله نزدیک تا سوژه مشکل کمتر و در تمام تنه و فاصله بیشتر مشکل حادتر است .
اگر سرعت سینک بالاتری داشته باشم فکر میکنم تا حدودی مسئله حل شود . الان با رادیو تریگر youngun 602 تا 160 سینک میشوم .
اگر سرعت سینک را نتوانم بالاتر ببرم ، شاید تعویض 24-70 با 24-105 کار ساز شود . نظر شما چیست .
با سرعت 160 و فاصله کانونی 70-24 لرزش دست نباید اثر گذار باشه. وقتی سرعت را بالا می برید مشکل حل می شود؟ یعنی ایراد از فوکوس لنز نیست؟
اگر با افزایش سرعت تا 200 یا 250 مشکلتان حل میشود (بدون فلاش تست کنید ببینید حل می شود یا نه) که تریگرتان را تعویض کنید و یک تریگری بگیرید که فرکانسش بالا باشد.
تعویض 70-24 با 105-24 راه حل جالبی نیست و تفاوت کیفیتی مشهودی را حس خواهید کرد.
با تریگر و 5D حداکثر تا 1/200 می شود سینک کرد. گاهی 1/3 استاپ هم کمتر می شود. اگر تعویض باتری و کانال افاقه نکرد، فکر کنم باید روی تکنیک دست گرفتن دوربین و چکاندن شاتر کار کنید. ولی چیزی که عجیبه اینه که شما می فرمایید روی تمام قد که قاعدتا از لنز واید استفاده می کنید این مشکل بیشتره! زیر 50 میلیمتر شما با 1/60 هم نباید مشکلی داشته باشید
. در پرتره تمام قد از 24-70 استفاده میکنم و لنز دیگری ندارم . طبیعتا در تمام قد فاصله ام با سوژه بیشتر از نیم تنه میباشد که مشکل در اینجا بروز می کند . در اتلیه هم استفاده از سه پایه بسیار محدود کننده است .
البته لنز 70-200 f4 IS هم دارم که با آن مشکلی ندارم .
در ضمن راهنمائی بفرمائید چه روش دقیقی برای کنترل فکوس صحیح لنز وجود دارد ؟
از چه دیافراگم و چه قدرتی از فلاش استفاده میکنید؟
فلاش به راحتی حتی در سرعت های پایین باعث فریز شدن تصویر میشود و فکر نمی کنم آنچنان تاثیر گذار باشد
حرکت کردن سوژه مورد دیگریست این اشکال رو چند وقت پیش هم یکی از دوستان داشت و نفهمیدیم مشکل چی بود
حتی ایشون از پایه هم استفاده کردند اما آخر سر فکر کنم تریگر فلاش باعث حرکت کردن لرزش گیر ایشون میشد لنزشون هم 17-85 بود
اما شما با لنز 24-70 مقداری عجیب است
از چه مدی برای فوکوس استفاده میکنید؟ One shot? AI servo AI focus ?
تصاویر و جدول های خاصی هست که می تونید رو نت پیدا کنید کافیه روی مانیتور باز کنید یا پرینت بگیرید و به دیوار بچسبانید و در فاصله مشخص روی 3 پایه تست رو طبق روش توصیه شده پیش ببرید. البته یک نکته هم اینکه منوهای داخلی دوربین را چک کنید که در حالت پیش فرض باشد نویز ریداکشن ها و ... همه را خاموش کنید.نقل قول:
در ضمن راهنمائی بفرمائید چه روش دقیقی برای کنترل فکوس صحیح لنز وجود دارد ؟
دوستان و اساتيد محترم ، ميتونم خواهش كنم راهنماي كنين تريگر هاي پاكت ويزارد رو از كجا ميشه تهيه كرد . بسيار ممنونم.
امروز Yoguno 301P با سرعت 250/1 براحتی با D300s و sb900 تریگ شد(در سرعت های بالاتر یک لایه مشکی بالای تصویر ایجاد میشد)
دوستان کسی میدونه از کجا میشه یه ست pocket wizard رو خرید ؟؟
خيلي ممنون از راهنمايي ، امروز تماس گرفتم . تريگر پاكت ويزارد براي دوربينهاي كنون mini TT1 كه روي دوربين ميشينه 250،000 تومان و flex TT5 كه به فلاشها متصل ميشه 270،000 تومان كه بايد به تعداد فلاشها تهيه بشه البته .
کد:http://www.lightingrumours.com/whats-the-fastest-budget-flash-trigger-2-806
رسیدن به سرعت های بالای 250 تنها با دوربین های مجهز به CCD یا به طور کلی دوربین های با شاتر الکترونیک امکان پذیر است.
در نمودار بالا برای مثال نیکون دی40 مجهز به CCD است.
شرکت سازنده رادیو تریگرهای PocketWizard از شرکت Phottix به خاطر شباهت این محصول به محصولات PocketWizard شکایت کرده. :think:;
فقط نمیدونم چرا انقدر دیر به فکر افتادن!:biggrin:
http://a.img-dpreview.com/news/1101/phottix.jpgنقل قول:
PocketWizard makers LPA Design has filed a patent infringement petition against Hong Kong-based manufacturer Phottix. LPA Design is claiming radio communications and auto-switching transceiver technologies introduced for the first time in the PocketWizard Plus II wireless trigger are being used by Phottix's latest trigger.
کد:http://www.dpreview.com/news/1101/11011106lpadesignpatent.asp
تریگر من YONGNUO RF-602 هست با D90 بیشتر از 1/160 نمیتونم باهاش تریگر کنم
با 1/200 یک سیاهی پرده مانندی سمتی از عکس را فرامیگیره
آیا روشی برای حل این مشکل وجود دارد؟ ماکزیمم سرعت سینک فلاش در نود 1/200 هست.
با Phottix چنین مشکلی وجود دارد؟
متاسفانه توی ایران نیست. فعلا با این اوضاع شکایات هم گویا نخواهد بود!پنقل قول:
با Phottix چنین مشکلی وجود دارد؟
ولی:
دوستان معمولا در این مواقع پیشنهاد میکنند که دیگر کانال های تریگر رو هم تست کنید. روی یکیشون سینک میشه بالاخره.
دوستان عزیز سلام...
من با این ترکیب میتونم یک استودیوی خونگی تجربی را ه بندازم؟
1- دوربین Fujifilm FinePix S200EXR
2- یک رادیو تریگر بدون توجه به برند
3- کیت 180 ژول زومیتا
این ترکیب حدود یک میلیون و دویست میشه که از پسش بر میام/ البته برای فون و پایش هم یک فکری خواهم کرد...
ضمنا سوال رو اینجا پرسیدم چون بیشتر روی سینک شدن فلاش و تریگر و کفشک دوربین یک کم مجهولات دارم
ماکزیمم سرعت سینک فلاش در نود 1/200 هست.
آیا در عمل میشه با سرعتی بالاتر از این مقدار سینک کرد ,با همین بدنه؟
سلام
در اکثر موارد RF-602 تا حداکثر سرعت سینک دوربین عمل می کند. اما دو trick هست که گاهی برای افزایش سرعت سینک جواب می دهد.
اولی که کمی هم سختر است اینه که دکمه شاتر فرستنده را، وقتی که روی دوربین سوار است، تا نیمه فشار دهید و نگه دارید(در این حالت چراغ سبز آن روشن می شود) در همین حالت عکس بگیرید. در بعضی موارد با این حقه سرعت سینک افزایش می یابد.
راه دوم اینکه هنگام عکاسی دکمه شاتر دوربین را با مکث کوتاهی فشار داد. یعنی تا نیمه فشار داد بعد با کمی مکث عکس را بگیرید.
البته همانطور که عرض کردم هیچ تضمینی نیست که با این موارد سرعت سینک افزایش پیدا کند اما در بعضی موارد یوزرهایی با این روش توانسته اند سرعت سینک را بالا ببرند.
ضمن اینکه گاهی تعویض کانال و باتری هم می تواند مفید باشد.
http://www.bhphotovideo.com/images/l...ges/605718.jpg
رادیو تریگر جدید PocketWizard با قابلیت TTL برای دوربینهای نیکون.
به قیمت 219$
The PocketWizard FlexTT5 Transceiver Radio Slave is part of an ultra-versatile radio slave system, and is dedicated specifically to the Nikon i-TTL flash control system. It simply slides directly into the camera's hot shoe, and there are no special settings to make or modes to call up. Use the camera, on-camera flash, or flash commander controls for flash compensation, zone and ratio control. It supports single or multiple dedicated flash units.
The FlexTT5 is the ideal addition to any Nikon i-TTL flash system. Since this system works on digital radio technology, it can support i-TTL operation around corners, out-of-sight, or in bright sunlight.
The FlexTT5 is a "Transceiver", meaning it can be used either as a transmitter placed into the camera's hot shoe, in combination with another FlexTT5 unit on the flash end, or as a receiver, with a MiniTT1 transmitter-only unit placed on the camera's hot shoe.
2 Channel Settings + Learn Mode
Each setting can be programmed to support up to 20 ControlTL channels for TTL photography, or 32 standard channels for manual flash photography. The FlexTT5 Transceiver also has a three-zone selector switch, which integrates with Nikon zones and ratios. The Learn Mode allows the unit to detect the channel used by any other unit in the area.
Reverse Compatible
Operates on the same channels as all other PocketWizards and will work with any unit you may already have.
HyperSync & High-Speed Sync Technology
Supports flash sync speeds of up to 1/500th sec. High-Speed Sync auto syncs flash system with the camera's shutter speed setting, up to 1/8000th.
Built-in Hot Shoe
Features a hot shoe on the top, so that you can still mount a flash unit directly onto the camera. This allows you to combine your remote flash with the on-camera flash, or use the on-camera flash for additional i-TTL control only.
Camera/Flash Ports
The FlexTT5 Transceiver has two plug-in ports for use with remote Nikon i-TTL cameras, or other non-TTL flash units. Camera remote triggering also requires use of a camera-specific "motor cord".
Remote Camera Triggering/Relay Mode
Can be used to trigger a camera remotely. Requires use of a camera-specific "motor cord". Auto Relay Mode allows you to trigger a remote camera in sync with a remote flash.
Low-Profile Design
The FlexTT5 lies flat to stay out of the way and uses a flip-up antenna for additional range when needed.
Configurable and Upgradeable
The FlexTT5 features a mini-USB port, which makes it upgradeable and "future-proof" for continuous improvements and compatibility upgrades. The included PocketWizard Utility software allows you to select custom settings through the USB connection, and to set it to use specific channels used by other Pocket Wizard units.
Important Information
# Units sold in USA use 344.0 MHz for channels 1-16, and 346.5-354.0 MHz for channels 17-32
# Units sold in Europe use 433.62 MHz for channels 1-16, and 434.22 for channels 17-32
# USA and Euro models cannot converse with each other
# USA models may interfere with devices in Europe
http://reviews.photographyreview.com...T1_FlexTT5.jpgکد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/605718-REG/PocketWizard_801_153_FlexTT5_Transceiver_Radio_Slave.html
از نظر ظاهری کاملا مثل نمونه کنونی هست.
چقدر خوب میشد که با آپدیت کردن firmware همون رادیو تریگرهای TTL که برای Canon قبلا ساخته بود تبدیل به نیکون میشد! شاید هم بشه ولی از نظر اقتصادی فکر کردن کار درستی نیست!
http://www.digitalfotoclub.com/bigpi...d%5C801140.jpg
کد:http://www.pocketwizard.com/products/transmitter_receiver/minitt1-nikon/
http://www.pocketwizard.com/products/transmitter_receiver/flextt5-nikon/
با سلام
مدتی هست که قصد خرید رادیو فلاش برای فلاش هایم دارم که پس از تحقیقات به دو گروه رادیو فلاش رسیدم ( از رادیو فلاش های چینی هم کمی دلسرد شدم ، برای استفاده معمول پاسخگو هستند ولی برای کاربری که زیاد دست به فلاش می بره کمی مشل ساز می شود )
فلاش های در حال حاضر من
ex 580 II
Alien bees B800
و در اینده همراه همین رادیو فلاش ها Einstein 640
1. پاکت ویزارد
از محصولات این شرکت باید دو عدد tt5 + یک عدد tt1 + یک عدد AC3 ( برای کنترل فلاش ها از روی دوربین ) + یک عدد AC9 ( رابط کنترل کننده Alien Bees ) + یک عدد powerMC2 برای فلاش Einstein640 ( که هنوز وارد بازار نشده )
قیمت تقریبی حدود 860-870 دلار
2. محصولات Alien Bees
1. یک عدد Cyber Commander + دو عدد رادیو فلاش CSRB+ + یک عدد رادیو فلاش CSXCV
قیمت تقریبی حدود 390 دلار
متاسفانه منابع زیادی از امکانات فرستنده و فلاش متر الین بیز دردسترس نیست
شماره یک قابلیت سینک کردن فلاش های الین بیز تا 1/4000 ثانیه را فراهم می اورد و نیز فلاش 580 هم قابلیت کنترل از روی فرستنده را دارد و نیز قابلیت TTL با دیگر فلاش ها از مزایای این پک می باشد ولی قیمت دوبرابر می باشد
گزینه دو قیمت مناسبی در بر دارد و اکانات زیادی برای کنترل فلاش های الین بیز در دسترس می گذارد ولی برای فلاش های کنون یک تریگر ساده می باشد و نیز در سایت الین بیز صحبتهایی از سینک کردن 1/4000 کرده ولی متن مناسبی پیدا نکردم
خوسحال میشوم اگه دوستان راهنمایی کنند :::happy:::
PW برای AlienBees نیز کنترل خودکار TTL فراهم میکند؟نقل قول:
شماره یک قابلیت سینک کردن فلاش های الین بیز تا 1/4000 ثانیه را فراهم می اورد و نیز فلاش 580 هم قابلیت کنترل از روی فرستنده را دارد و نیز قابلیت TTL با دیگر فلاش ها از مزایای این پک می باشد ولی قیمت دوبرابر می باشد
بله اما برای اتصال به AlienBees نیاز به آداپتور AC9 دارید.
همچنین برای کنترل Manual قدرت فلاش ها، باید از AC3 ZoneController استفاده کنید که روی تریگرها نصب میشه.
شرمنده که وسط صحبت میپرم!
یک مدت روی اینکه چه Setup ای برای تریگرهای پاکت ویزارد خوبه تفکراتی کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر میخواید مجموعهای از Plus II ها تهیه بکنید، حتما حتما به همراهش یک Flex TT5 هم تهیه کنید.
اینطوری میتونید حدود یک استاپ سریعتر از سرعت سینک عادی تون شاتر بزنید.
همچنین چون ماژول Flex گیرنده هم داره، از این یک استاپ بالاتر میتونید موقع فعال کردن دوربین از راه دور هم استفاده کنید. (نسبت به Mini TT1)
تازه باتری AA هم میخوره! همیشه خوبه این اتفاق.
خلاصه این بهترین Setup تریگر، بدون TTL خواهد بود به نظر من.
با سلام ، ميتونم خواهش كنم در مورد قسمت مشخص شده يكم توضيح به من ناشي بدين :::blushing:::
يك سوال ديگه هم داره و اون اينكه اگر بخواهيم بريم تو حالت TTl باز فكر ميكنيد بجاي mini TT1 روي دوربين بهتره از flex TT5 استفاده كرد و چرا ؟ بسيار ممنونم از اساتيد و دوستان خوب :::love2:::
خیلی ممنون از سایت که 10 خط نوشتهام پرید!!
...
کوتاه میگم ایندفعه!
شما اگر یکی از دستگاه های پاکت ویزارد روی دوربینتون باشه، با هرکدوم از دستگاه های دیگه میتونین بهش دستور شلیک دوربین رو بدید.
اما Mini از این قاعده مستثنی است. چون تنها پاکتویزاردیه که فقط فرستنده است ولی گیرنده نیست.
(البته توی مدلهای جدید میگم. حالا نگید Plus I دو مدل داشت و اینا! :دی)
از طرفی، تریگر های TTL پاکت ویزارد هم به شما حداقل یک استاپ شاتر بیشتر میدن.
پس اگر بخواید از این یک استاپ شاتر استفاده کنید و دوربینتون رو هم از راه دور کنترل کنید، مجبورید از Flex TT5 استفاده کنید. چون هم فرستنده است و هم گیرنده.
فرقی هم نمیکنه با چی بهش دستور بدید.
علاوه بر این دلیل بالا،
من مطمئن نیستم، اما چون Flex آنتن سر بالا داره، منطقا باید آنتن دهی بهتری نسبت به Mini داشته باشه. هرچند که پاکت ویزارد بردشون رو یکی نوشته.
باطری رو هم که گفتم.
همین دیگه!
ولی خودمونیم Mini واقعا ظاهر جالبتری داره!
راستی!
من نظرم اینه که به هر شکل یک عدد TT5 تهیه کنید و هر تریگر دیگهای رو روش نصب کنید.
اینطوری دیگه اون سرعت سینکتون هم تضمین میشه (البته من فکر کنم اون 1/4000 مربوط به Focal Plane Shutter ها باشه و روی DSLR ها نهایتا با 1D میشه به 1/500 رسید)
و البته دیگه فرقی هم نمیکنه سمت چه سیستم نوری برید.
چون اگر به بازار دقت کنید، همهی شرکت های نورپردازی، دارن سیستم کنترل وایرلس مختص خودشون رو به کار میگیرند. مثلا پاکت ویزارد پای ثابت فلاش های Profoto بود اما الان بعضی از مدل هاش پاکت ویزارد داخلی دارند.
به هر شکل، اگر فرستنده تون Flex باشه، چون فقط زمان شلیک فلاش رو جابجا میکنه، داشتنش اختلالی توی هیچ سیستمی ایجاد نمیکنه. کلا داشتنش بهتر از نداشتنشه!
ضمن اینکه اگر از Setup شماره 1 تون استفاده کنید، اصطلاحا Future Proof تر خواهد بود، اگر در آینده بخواهید به سمت برند های دیگه حرکت کنید.
اما نظر این حقیر اینه: مجموعهی دومی + حداقل یک عدد Flex یا Mini
اینطوری اگر فردا پس فردا خواستید مجموعه Buff تون رو بفروشید، خریدار کلی لذت میبره!
...
یک مزیت استفاده از Flex یا Mini بر روی دوربین به عنوان تریگر میتونه امکان استفاده از رینگ فلاش ماکرو باشه. شاید کاربرد خیلی خاصی باشه ولی باز هم یک مزیته.
Phottix Strato - Wireless Flash Trigger with TTL Pass-Through
در آدرس
http://steeletraining.com/tutorials/strato/index.html
و در نهایت:
Yongnuo RF-602 Wireless Flash Trigger - The PocketWizard Killer? (video)
http://steeletraining.com/images/qa-yongnuo-165.jpg Free!
The Yongnuo RF-602 is the first low-budget flash trigger in the 2.4 Ghz freqency range, which means it doesn't suffer from the radio interference that many other triggers do. See my full test and review, and learn what's right and wrong with this interesting new trigger.
In the Photography Q&A series I answer the most common questions I get from photographers. Feel free to email me yours!
آدرس:
http://steeletraining.com/tutorials/yongnuo/rf-602.html
با سلام:
اولا خبری در سایت کانن رومور منتتشر شده که در 18 ماه اخیر 120 تا 140 مورد خرابی مشابه فلاش 580EXII با تریگر های Flex و Mini گزارش شده:think:;:think:;
همراه با یک تست جامع و خیلی تکنیکی از علت این خرابی (کسی نیست بگه تو که نفهمیدی تو اون تست چی گفته از کجا فهمیدی تکنیکی بوده؟؟ :biggrin: )
حالا این گزارش منتشر نمی شد یا ما خبری از چنین چیزی نداشتیم PocketWizard برای بودجه ما اصلا مناسب نیست. جناب مسلمی این تریگر برادران چینی Yongnuo رو معرفی کردن که بد چیزی به نظر نمی آد. دوستان پیشنهاد دیگه ای دارند؟ برای تریگر کردن 3 تا فلاش چند تا باید خرید؟ (یکی از دوستان می گفت با یکی هم میشه؟چه طور؟) برام TTL اصلا مهم نیست و فقط می خوام در مد منوال کار کنم. خوب کیفیت ساخت و برد هم هر چه قدر بیشتر بهتر. در ضمن بیشترین سرعت سینک رو تو سایتش 1/250 نوشته . آیا واقعا این طورهست یا نه؟کد:
http://www.canonrumors.com/2011/02/580ex-ii-faulty-by-design/
پیشاپیش سپاسگزارم
با یدونه تریگر هم میشه، یعنی یدونه فرستنده و یک گیرنده.
فلاشهای دیگه رو با SU4 تریگر کنید (تریگر نوری). ولی در این حالت فلاشهای دوم و سوم و... باید سنسور حساس به نورشون رو به نور فلاش اول باشن، که در اکثر موارد جواب میده.
با پاکت ویزارد خودم (Plus 2) روی دوربین 5D Mark II تا 1/200 بیشتر سینک نشد.
جناب صفر زاده
متاسفانه آن SU4 نازنین رو در فلاش های کانن نداریم. (این جاست که شاعر میگه: ای کاش من هم یک نیکونی بودم :) مگر این که راه دیگری باشه) با این حساب برای تک تک فلاش ها یکی باید در نظر گرفت. فقط نمی دونم پک این تریگر ها چه چیز هایی داره و آیا قطعه ای که روی فلاش نصب میشه جدا فروخته میشه یا نه؟
سینا جان کیفیت ساخت این تریگر به نظرم از پاکت ویزارد - اگه مورد حمله قرار نگیرم - یهتره.
من یکی کادو از سعید فداییان گرفتم که خیلی محبت داشتند... اگه میخای میتونی ببری تست بزنی.
در فیلم آموزشی لینک داده شده نگاهی بنداز.... راجه به سرعت سینک صحبت میکنه... حتی تا 100 متر هم جواب میده.
من گیرنده رو رو یه 580 میزارم و بقیه رو با تریگر 580 تحریک میکنم.
دوستان اگر محبت کنند نحوه تریگر نوری فلاش 580 رو بفرمایند یا مرجعی معرفی کنند ممنون می شم. من که تو User Maual فلاش هر چی گشتم جز همون مستر-اسلیو فلاش چیزی به عنوان تریگر نوری ندیدم.
بعد از مقداری کنکاش، از چیزی که جناب مسلمی گفت این طور دستگیرم شد که تریگر رو به یک فلاش 580 وصل می کنیم که خودش در حالت مستر قرار داره بعد مستر اون 580 سایر فلاش های اسلیو رو ترگیر می کنه در حقیقت از دو سیستم تریگر به طور هم پشت سر هم استفاده میشه. اگر طور دیگری است دوستان راهنمایی بفرمایند.
با تشکر فراوان
دوستان اشتباه كردم فلاش كنون 580 تريگر نوري سرخود نداره ...ببخشيد :redface:
از بس تو نخ اين sb هاي نيكون هستيم كمي باورش برام سخته كه بهترين فلاش كنون تريگر نوري نداره براي همين هر چند وقت يادم ميره :biggrin:...البته بگم آقا نادر هم با پستش در اين موضوع بي تقصير نبود ( آخيش...;) )
آقا سينا ... همون سوار اسبش كن.
چشم فعلا یه کم دندون های اسب رو بشمریم بعد سوار اسبش هم می کنیم :)
فکر کنم منظور جناب مسلمی همون بود تو پست قبلی توضیح دادم- فلاش مستر به تریگر وصل میشه و بقیه فلاش ها که در مد اسلیو اند با فرمان مستر شلیک می کنند-.
سلام
یا باید از یک 580 روی دوربین به عنوان مستر استفاده کنیم و بقیه رو اسلیو کنیم که من هم با گروه بندی فلاشها نتیجه عالی میگیرم.
من دو تا 580 و یه 430 دارم که به همین نحو عمل میکنم.
چرا تریگر رو گرفتم... دو دلیل:
همون اسب کذایی...برای 7دی
دوم وقتی در فاصله بلندی بین دوربین و فلاشها هستید و یا گاهی با چرخش بادی و لنز بلند دیدم فلاش نمیزند نصب این تریگر زیر 60 تومانی عملکرد رو برای فلاش تضمین میکنه.
و البته دلیل اصلی و سوم که سعید عزیز از جملات من گرفت و محیت کردند... نصب روی 5دی خودم بود که تریگر نداره..
این شرکت رو تازه دیدم فلاشهای خوب و تریگرهای دیگه ای هم تولید میکنه... و تو حافظ دیدم. چند تا عکس هم گرفتم که حتما ضمیمه میکنم.
ولی هر کدام از دوستان هم خواستند تست کنند در خدمتم... فعلا سینا جان زمبیل شما اول صفه.
سلام
آقا نادر این تریگر های Strato نسبت قیمتش چطوره؟
به نسیت قیمت دلاریش می ارزه؟
مدلهای ساده phottix رو هم داره؟
دوستان دو تا سوال در مورد تريگرهاي يونگنو RF602 داشتم:
1- اين تريگرها براي كنون و نيكون فرق ميكنن و موقع خريد بايد دقت كرد؟ يا نه؟
اين سوالو از اين بابت پرسيدم كه تمام يونگنو هايي كه در ناصر خسرو ديدم روش نوشته بود :
"More Suitable for Canon"
از فروشنده كه پرسيدم گقت فرقي نداره ولي خب ميدونيد كه به حرف فروشنده نميشه اعتماد كرد!
2- اگه فرق ميكنن براي نيكون از كجا ميشه تهيه كرد؟
با سلام
مشکلی که در یکی دو نسخه این یونگنو ها دیدم مشکل در عدم تریگر کردن فلاش در اواخر یک پروژه عکاسی
ومشکل دیگر نداشتن قفل هات شو برای فرستنده روی دوربین ( این مورد واقعا عذاب آوره و باید مدام حواسمون به این باشه که فرستنده سر نخوره
روزبه جان در حالت کلی فرقی بین مدل Canon و Nikon نیست و فقط در اختلاف پین هایی هست که عملکردشان awake نگه داشتن فلاش هاست
حمید جان اون نسخه قدیمش بوده و عرض کردم وقتی تو مغازه چند مدل رو دیدم و پرسیدم فروشنده - برای من قابل اعتماده - گفت اولین تریگری بود که تو بازار دستم رسید و چند ساله اینجاست.
مدل جدیدش واقعا وقتی روی هات شو نصب میشه محکم قرار میگیره و روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه. من تقریبا با حدود 150 شات متوالی قطعی و عدم کارکرد رو ندیدم.
حالا نمیدونم دقیقا شما همین مدل 602 رو چک کرید یا خیر؟
ضمنا غیر از دو قطعه فرستنده و گیرنده دو کابل هم موجود هست. یکی در جعبه و دومی در یک جعبه مکمل.
یکی برای اتصال فرستنده به دوربین در صورتی که مشکل دارید توسط یک کابل سه پین.
و دومی برای اتصال گیرنده به ست فلاشها یا فلاشهای متفرقه و حتی کانن.
من واقعا هیچ مشکلی رو با این ست ندیدم. بردش فوق العاده هست یعنی رو جعبه که نوشته 100 متر.
یک بار با سعید ما چک می کردیم بعد از اتصال در محیط بسته و کلی موانع با حدود 60 متر هنوز میزد.
در مورد کانن و نیکون هم جعبه اشان کمی متفاوت است ولی بقول دوستمان فقط پین ها متفاوته.
جناب viper - کاش اسم رو قید میکردید - آدرس زیر ظاهرا فوتیکس که مارک بسیار خوب و با کیفیتی هست رو آنالیز کرده.
http://martybugs.net/blog/blog.cgi/g...1-Trigger.html
به نظر من قیمت 75 دلار برای ست آن و 56 دلار برای هر ریسیور اضافی ارزنده است و کیفیت خوبی هم در ساخت دارد.
تو بازار هم این مدل رو دیدم ولی قیمت نکردم.
ولی من هر امکانی رو میخواستم در این یونگنو گرفتم. سینا خان الان دستشه و تست میکنه - که البته بعد از حادثه سقوط لنز امیدوارم حوصله کنه - منتظر گزارش ایشون میمونم.
با سلام خدمت دوستان
من هم با نادر خان موافقم و البته تجربه پروژه عكاسي با بيش از حدود 200 شات پي در پي رو نداشتم كه در تجربه هاي بنده، مشكلي الا مشكل سينك نشدن در يك يا دو شات وجود نداشت كه البته در كار حرفه اي با صرف هزينه براي مدل و دستيار و تجهيزات، ميتونه مهم باشه.
در مورد سيستم Wake up براي فلاشها، به نظر من كاركرد جالبيه...من قبلا مجبور بودم حالت Energy Save رو در فلاشهاي Slave غير فعال كنم...چون در صورت خاموش شدن فلاشها، در هنگام ثبت، تريگر نمي شدند...و اين يعني كمي مصرف باتري بيشتر در فلاشهاي هميشه روشن
از اونجايي كه مصرف باتري، يكي از چالشهاي عكاسي Off-camera با فلاشهاي Hot shoe هست، با امكان Wake up شما مي تونيد فلاشها رو در حالت Auto power off قرار بديد و در صورت زياد شدن فاصله بين دو ثبت و خاموش شدن فلاشها، با فشردن دكمه شاتر، فلاش اصطلاحا بيدار مي شوند و چيليك!...نمي دونم دقيقا چقدر، ولي باعث كاهش مصرف باتريها مي شه.
بله...كاركرد اون پينهاي خاص كنون و نيكون در اين تريگرها همينه و من اون رو كاربردي مي دونم.
فعلا...
سلام من امروز رفتم ناصر خوسرو یک رادیو فلش باهال دیدم
من با یک 5d mark II تست کردم 200 sync راحت جواب داد سرعت sync این رادیو فلش 250 هست و تازه به بازار اومده
گول نخورین
قیمت اون هم از 120 شروع شد تا 65 تومن هم پیدا کردم
راستی فلش yongnuo rf-602 هم تا 45 پیدا کردم سر سه راه صور اسرافیل
قفل هات شو هم داره:biggrin:
این عکس که از اینترنت پیدا کردم
http://www.up.egyup.com/images/44105...0606_thumb.jpg
این عکس هم دقیق مثل توی مغازه ها بود
http://www.up.egyup.com/images/65560...4178_thumb.jpg
اگر به عکس دقت کنید میبینبد که توی مغازه ها روی فرستنده چنتا خط بیشتر دارن و منوش با اونا فرق داره
توی اینترنتی
trigger
shutter
off
داره
تو مغازه ای
flash
camera b
camera c
داره:think:;
نقل قول:
این شرکت رو تازه دیدم فلاشهای خوب و تریگرهای دیگه ای هم تولید میکنه... و تو حافظ دیدم.
سلام نادر جاننقل قول:
جناب viper - کاش اسم رو قید میکردید
می خوام بدونم این جایی که تو حافظ دیدی phottix فروشه؟
اگر هست آدرسش رو بهم بدی
موفق باشی
با سلام
جناب مسلمی لطف کردند و ست فلاش تریگر یونگنو شون رو برای تست در اختیار بنده قرار دادند. من هم یک سری تست برای سرعت سینک این فلاش ها انجام دادم و نتایج رو این جا قرار میدم. تست ها با فلاش 580 مد منوال و 7D انجام شده:
با دو عدد فلاش 580EXII کانن و یک ست فرستنده و گیرنده یونگنو 602 برای سرعت های تست مختلف داستان از این قرار است که:
1- اگر فقط یک فلاش داشته باشیم و اون رو به تریگر وصل کنیم همون طور که ادعا کرده در سرعت 1/250s به راحتی سینک انجام میشه:
*: اگزیف موجود است
1- 1/200s
2-1/250s
3-1/320s
=-=-=-=-=
حالا اگر بخوایم دو یا چند فلاش رو با یک ست تریگر فرمان بدیم در برند کانن باید فلاشی رو که بهش تریگر وصل هست رو در مد مستر قرار داد و فلاش های دیگه رو در مد اسلیو مشکلی که در این حالت خواهیم داشت اینه که فلاش ها باید همدیگه رو ببینند که در بعضی حالات ممکنه مشکل ساز باشه. نتایج رو ببینید:
1- 1/320s
*: تصویر فوق یک تصویر سیاه بود که سینک نبودن فلاش ها رو نشون میداد. به علت محدودیت 6 تصویر در هر پست آن را حذف کردم.
2-1/250s
3-1/200s
4-1/160s
همون طور که میشه دید با فعال کردن مد مستر ، سرعت سینک 2/3 استاپ کاهش پیدا میکنه و این عمل حتی اگر فلاش اسلیو رو خاموش کنیم هم اتفاق می افته، یعنی عامل این قضیه فعال شدن مد مستر در فلاش هست و نه فلاش اسلیو. به طور خلاصه: " هر که سرعت سینک 1/250s خواهد، جور خریدن یک رسیور برای هر فلاش کشد."
موفق باشید
باز هم جا داره از جناب مسلمی به خاطر لطفشون تشکر کنم. بعد از پس لرزه های سقوط آزاد لنز مقدرای طول کشید این رو مدون بنویسم
بسیار قابل توجه بود سرعت سینک شدن تا به این حد !!!lol
سلام
میخواستم ببینم میشه از فلاشهای قدیمی بدون فتوسل هم استفاده کرد؟
منظورم اینه که یه فتوسل ببندم روش و بصورت اسلیو ازش استفاده کنم و فلاش خود دوربین هم مستر باشه.
دیشب یک عدد فتوسل گرفتم 8.500
نمیدونم چرا وقتی فلاش اسلیو رو فعال میکنم، عکس Underexposeمیشه!:::confused2:::
قبلاً با یه 580 کار کرده بودم ولی اینطور نمیشد.
فلاش که مینولتاست (عهد دقیانوس) و تنظیمات ندارد
با تنظیمات دوربین هر چقدر ور رفتم به نتیجه ای نرسیدم.
حساسیتش که خوبه. بهش پخ بکنی عمل میکنه:biggrin:نقل قول:
من به کیفیت ساخت فتوسلها شک دارم، قبلا یدونه Hama تهیه کرده بودم که کیفیتش در حد فاجعه بود.
فکر کنم این پست ها به تاپیک فلش اسلیو منتقل بشه بهتره. نه؟
ببخشید که بیشتر توضیح ندادم
pre-flash که خاموش است
با فلاش خود دوربین
فکر کنم همش زیر سر E-TTL باشه.
چرا عکس آندراکسپوز میشه؟ تا حالا به همچین موردی برخورد نکرده بودم.
چطور باید از حالت E-TTL به دستی تغییر بدم؟
در تنظیمات فلش داخلی حالت E-TTL خاکستری شده و تغییر نمیکنه.
کسی نمیدونه چرا عکس آندراکسپوز میشه؟ (زکات علمتون رو بدید دیگه)