نادر مسلمی
بلیه فقط کار رابط را می کند. برای دوربین هایی که این امکان را ندارند.
ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن با سیم سنکرون حد اکثر تا چه سرعتی میشه فلاشها رو سینک کرد. من با دوربین 450D و با استفاده از سیم سنکرونی که همراه کیت فلاشهام بود بیشتر از سرعت 250 نتونستم سینک کنم. ایا ایراد از سیم سنکرونه یا مربوط به دوربین و تنظیماتش میشه؟ از دوستان کسی با 450D تونسته با سرعت بالاتر سینک کنه ؟
ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن
مستقیما به نوع دوربین و فلاش مربوط است.
احتمالا 1/250 ثانیه نهایت سرعتی است که با تجهیزات شما امکان سینک کردن دارد.در دوربین های فول فریم اغلب کند تر ( 1/200 و یا 1/160 ثانیه ) و در دوربین هایی مثل Nikon D70s سرعت بالاتر.
به فلاش هم مربوط است در فلاش های چینی ! داشتن 1/250 شبیه معجزه است و بسیار عالی است اما در فلاش هایی مثل پروفتو و برونکالر و .... سرعت های بالاتر از نظر تئوری امکان پذیر است ( هرچند خیلی از آنها هم بر روی همان سرعت فیکس هستند )
پس شما به حداکثر معقول رسیده اید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
میخواستم بدونم سیم سینکرون رو از کجا (خرید اینترنتی) تهیه کنم
شهرستان هستم...اگه آدرس سایت یا شماره تلفنی دوستان میتونن در اختیارم بزارند که از همین جا اقدام به خرید کنم
سیم رو برای وصل کردن تریگر یانگنو به فلاش نایسین نیاز دارم...ترجیح میدم اینطور اقدام به تریگر گنم تا اینکه بوسیله فلاش دوربین