سلام دوستان
سیم سنکرونی دارم به طول 1 متر قصد دارم حدود دو متر بر طول آن اضافه کنم یعنی از وسط سیم قطع و ومیزان دلخواه را به سیم اصلی اضافه کنم آیا اضفه کردن مثلا یک یا دو متر سیم مشکلی ایجاد می کند یا خیر ممنون میشم جوابمو بدید
سلام دوستان
سیم سنکرونی دارم به طول 1 متر قصد دارم حدود دو متر بر طول آن اضافه کنم یعنی از وسط سیم قطع و ومیزان دلخواه را به سیم اصلی اضافه کنم آیا اضفه کردن مثلا یک یا دو متر سیم مشکلی ایجاد می کند یا خیر ممنون میشم جوابمو بدید
سلام
اتفاقاً بنده ديشب همين كار را انجام دادم
تست كردم
الحمدلله هيچ اتفاق خاصي نيفتاد و خيلي عالي كار ميكنه
حالا تا نظر اساتيد چه باشد شايد هم در گذر زمان مشكل ساز شود ، نميدانم
ولي من اين ريسك را كردم
ناگفته نمااند :فلاش بنده كنون 430 است و با يك كفشك خارجي كه محل اتصال سيم سينك را دارد بصورت off camera با دوربين ارتباط برقرار ميكند
اتصالات سیم سنکرون را از کجا می توانیم تهیه کنیم؟؟
در واقع برای ساخت سیم سنکرون احتیاج به فیش آن دارم.
من راجع به سیم سنکرون اطلاعات می خوام. من دیدم این سیمو ولی دقیقا نمی دونم چیکار می کنه!!!
اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین!
سیم سنکرون اینطور که در عیب یابی های دفترچه فلاش SB800 نوشته شده از 10 متر بیشتر نباید باشه.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سیم رابط بین فلاش و دوربین است.
دستور شلیک فلاش را از دوربین به فلاش منتقل می کند. انواع مختلف داره اما کار همشون همینه. سابقاً نوع فنری قرمز رنگش طرفدار زیادی داشت.
10 متر !
من دقت به تاریخ پست نکرده بودم.:)
ویرایش توسط king4 : Wednesday 15 September 2010 در ساعت 03:35
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
دوستان با سلام
آيا به نظر شما سيمي كه بجاي سيم سنكرون در كفشك قرار بگيزد و امكان انتقال ديتا را نيز فراهم كند موجود هست يا خير؟
در اين صورت از فلاش به صورت آف كمرا و به صورت ttl ميتوان بهره گرفت.
نادر مسلمی
اگر منظورتون کابل TTL که دارای دو کفشک باشد، که بله وجود دارد. اما یک کابل دیگری هم هست که دو فلاش TTL را به هم مربوط می کند. یعنی از فلاش مستر به فلاش اسلیو وصل می شود. که دیگه کفشک ندارد.دوستان با سلام
آيا به نظر شما سيمي كه بجاي سيم سنكرون در كفشك قرار بگيزد و امكان انتقال ديتا را نيز فراهم كند موجود هست يا خير؟
در اين صورت از فلاش به صورت آف كمرا و به صورت ttl ميتوان بهره گرفت.
رابط کفشک به سیم سینک هم هست که وصل میشه رو کفشک دوربین و سیم بهش وصل میشه (برای دوربین هایی که جای کابل ندارد)