سلام
منم دقیقا همین سوال رو داشتم. با توجه به قیمت مناسبش ارزش خرید داره؟ با این قیمت واقعا ژاپنیه؟ به عنوان یه نور برای پرتره استودیویی مناسبه؟
سلام
منم دقیقا همین سوال رو داشتم. با توجه به قیمت مناسبش ارزش خرید داره؟ با این قیمت واقعا ژاپنیه؟ به عنوان یه نور برای پرتره استودیویی مناسبه؟
سلام
فلاش خوبیه و به نسبت قیمت کارایی خوبی داره
دوستان ، این فلش تو سایت آمازون 199 دلار قیمت خورده و این سایت معروفه قیمت زده 199000 تومن!!! به نظرتون طبیعیه؟!!
سلام
جهت اطلاع دوستان
طي تماس تلفني قيمت استعلام شد و گفتند 199 هزار تومان صحيح است و جالب اينكه ادامه دادند كه در سايت آمازون معادل 700 هزار تومان است و ما با دلار ارزان به ميزان زياد وارد كرده ايم.
غلامرضا فرخ نسب
کدوم سایت این قیمت گذاشته تو خصوصی به من بگید
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
با یه سرچ ساذه بهش میرسید. اسمش با پ شروع میشه
ضمنا نمیدونم چرا آمازون این قیمت رو زده چون توی ریویو هایی که ازش خوندو همه جا به عنوان یک فلاش ارزان قیمت 50 دلاری با کارایی خوب ازش یاد شده است. (این قیمت منطقی تر است و گرنه خوب الان یانگنیو 600 که دست کمی از کانن 600 هم نداره 124 دلاره خوب اونوقت کی حاضر میشه 70 دلار اضافه بده و اینو بخره؟)
من که دو تا خریدم
یکی همین ۵۰۰۰
یکی هم اون ماکرو ش
متاسفانه توی نیم ساعتی که هر دو رو تست کردم، من تازه وارد بلد نشدم استفاده کنم
ماکرو که اصلا هنگام عکاسی فلش نمیزد
و اون یکی که فلش میزد، اتوفوکوس روشن نمیشد
و کار اتوفوکوس رو دوربین انجام میداد که عکس ها روشن اما تار میشدن
امشب دفترچه راهنمای هر دو رو مطالعه میکنم اگه وقت کردم
فقط دوستان یکی برای دوربین نیکون دی ۷۱۰۰ بگید، اگه تنظیمی در دوربین دارد که اتوفوکوس رو به عهده فلاش بذارد ممنون میشم توضیحش بدید
ماکرو حالت اپرچر و منوال دارد
اون یکی حالت ttl و اپرچر و منوال دارد
این فلاش تو سایت قدیمی سازنده نوشته برای دوربین عکاسی نگاتیو و تولید نمیشه پس ettl ittl ...ندارد
و احتمالا خروجی هات شو قابل اعتمادی برای دوربین دیجیتال ندارد ولتاژ خروجی بده .... از حالت بیسیم یا کمک رادیوفلاش استفاده بشه
قیمت هم برای امکانات و تاریخ عرضه این مدل بیشتر از این نیست خیلی ارزان نیست.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105