حکایت غریبی است، زیستن در این دنیای پلاسیده...
اگر همه دوستان براي خريد اعلام آمادگي كنند و سفارشات جمع بشه بنده حرفي براي خريد ندارم.
الان نيز دو ست از تله كانورتور همين مارك و ست اكستنشن تيوب براي خودم و دوستم رو سفارش دادم.
جالب بود كه كيفيت تاه كانورتور اين مارك از سيگما و تامرون با توجه به قيمتش بيشتر طرفدار داره و استفاده كنندگانش راضي تر هستند.
حتي با توجه به صحبت جناب جمسي و شاه كرم عزيز و وفور مارك اين كمپاني كه فيلترهايش رو هم با مواد آلماني درست ميكنه ميشه به اين نتيجه رسيد امكان زيادي هست ماركهايي مانند adorama يا غيره نيز مال اين كمپاني باشند.
نادر مسلمی
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
بنده هم موافقم
البته از الآن مشخص میباشد که کارایی این لنزها محدود میباشد
اما با این قیمت حتی برای تفریح هم واقعا ارزنده خواهد بود
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام بر شما
من از این لنز استفاده میکنم و به نسبت قیمتش چیز بدی نیست ( البته در حد آماتوری و سرگرمی )
شارپنس نسبت به لنزهای دارای عدسی به مراتب کمتره...
خطاهای رنگی همین طور که در عکس زیر مشخصه، وجود داره.
البته این عکس کراپ شدست و اگه اطلاعات و تست های بیشتری بخواید در خدمتم
IMG_1272.jpg
ممنون از نمونه عکستون.
خواستم بدونم این لنز ها برای حیات وحش چقدر کاربرد دارند؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
ولی نمونه عکس هایی از 800 میلیمتر سامیانگ دیدم خیلی بد نبود.کمی کمبود کنتراست داشت ولی نسبت به قیمت میشد برای شروع باهاش کنار اومد.
دوستان کسی نمونه عکس حیات وحش از این لنز نداره؟
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2