ج.ابراهیمی
الآن این جدی بود ؛ متلک بود ؛ چی بود ؟
مگر هر دو روی بدنه کراپدار D7000 تست نشدند ؟
زاویه دید هر دو که نزدیک به هم است ؛ چرا من متوجه نکته ش نمیشوم ؟؟
Samyang
Nik 35.JPG
Nikon
Minimum Angle of View (DX-format) = 44°
نه متلک نبود.
درسته، هر دو روی D۷۰۰۰ تست شدند.
زاویه دید در یک لنز دقیقا از روی فاصله کانونی که روی لنز حک شده مشخص نمیشه. مثلا میدونیم که لنز ۲۸-۳۰۰ نیکون وقتی که فوکوس نزدیک داشته باشه همون کادر ۳۰۰ فیکس رو نمیده.
جدا از این نکته، همون عدد هایی که خودت نشون دادی هم کمی با هم اختلاف دارند. یکیش ۴۳ درجه هست یکی دیگه ۴۴ درجه. همون یک درجه تفاوت هم میتونه تاثیر گذار باشه.
البته تفاوت کادری که من دیدم چیزی حدود ۳-۴ درجه بود.
ج.ابراهیمی
بالاخره نماینده شرکت سم یام اینجا پیداش شد.
سه لنز ۸ فیش آی .. ۳۵ اف ۱.۴ و ۸۵ اف ۱.۴ موجود هستند.
برای اطلاع بیشتر به سایت خود این شرکت رجوع کنید.
(برای نماینده ایران با بنده تماس بگیرید تا تلفن در پیام خصوصی ارسال گردد)
نادر مسلمی
قیمت 8مم کمی بالاس...اگر زیر500 تومن بود جای تامل داشت...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ویرایش توسط jebrahim : Thursday 5 January 2012 در ساعت 03:05
ج.ابراهیمی
850 تومن . و این قیمت برای لنز پرایم, از برند درجه 2 و البته بدون اتوفکوس خیلی عجیبه ! باید شارپنس عجیب غریبی داشته باشه که کسی وسوسه بشه بخرتش . تازه اونم توی فوکال 35 که مثل شتر مرغ میمونه . نه بار میبره نه پرواز میکنه . واقعا به نظر دوستان حرفه ای تر توجیح خرید این لنز چیه ؟ (جمله سوالی هست نه خبری )
بهنام
فکر کنم بیشترین کاربردش برای کسانی است که کار فیلمبرداری رو انجام میدهند آنهم با کانن 5دی و گر نه برای دوربین های کراپ لنز سیگما 30 1.4 گزینه بسیار بهتری میباشد با قیمت کمتر
در مورد کاربردش باید بگم بسیار رنج خوب و جالبی دارد بخصوص برای کسانی که علاقه به لنز های پرایم دارند و بخصوص برای فیلمبرداری
برای فول فریم قبول دارم رنجش عالیه ولی برای کراپدار بازم بسته است فکر میکنم . دقیقا هم فکر کنم فقط به درد فیلمبرداری بخوره . چون ممکنه آدم بعضی وقت ها منوال عکس بگیره ولی خوب هیچ کس نمیتونه مفید بودن کارایی af رو کتمان کنه .
بهنام