نمیدونم تجربه ای با این لنز داشتید با نه ولی نسبت به قیمتش واقعا کیفیت خوبی داره
mm_small.jpg
door.jpg
نمیدونم تجربه ای با این لنز داشتید با نه ولی نسبت به قیمتش واقعا کیفیت خوبی داره
mm_small.jpg
door.jpg
ویرایش توسط lord57 : Wednesday 4 June 2014 در ساعت 18:28
Photography helps people to see
درود
پیشتر دربارش فراوان گفت وگو شده:
لنز شگفت انگیزه همیشه باید مراقب باشید که دست و پای خودتون توی کادر نباشه، یکی از دوستان بشوخی میگفت باید مراقب گوشامون باشیم که توی کارد نباشند
بدرود
سلام
تفاوت دو ورژن Samyang 8mm F3.5 Asph IF MC Fisheye CS و Samyang 8mm F3.5 UMC Fisheye CS II به غیر از ثابت بودن هود در مدل اول چیه ؟
همچنین تفات ورژن Samyang 8mm F3.5 UMC Fisheye CS II و ورژن سینمایی این لنز به غیر از فرم رینگ فوکوس و رینگ دیافراگم چیه ؟ آیا اختلاف شارپنس دارند ؟
با ورژن سینمایی میتوان عکاسی کرد؟
متشکرم
سلام
درمورد تفاوت لنز های سینمایی من چون سوال کردم ازشون فکر کنم بتونم راهنماییتون کنم
گفتند که لنز های سینمایی رینگ فکوسشون و رینگ دیافراگمشون دنده دنده هست که برای کنترل در کار سینمایی و فیلمبرداری و اتصال دوربین به بازوهای مختلف برای کنترل اینهاست و تفاوت دیگه هم اینکه دیافراگم در لنز های سینمایی پله پله نیست و بصورت پیوسته کم و زیاد میشه که برای کار های سینمایی مناسب هست و عمق میدان رو خیلی نرم میتونه جا به جا کنه و اون صدای عوض کردن پله پله دیافراگم رو هم نداره
این جواب مسئول فروش شرکت وارد کننده بود
بقیه جواب هاتونم دوستان زحمتشو میکشن
موفق باشین
Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700
با سلام خدمت دوستان
سوال بنده از دوستانی که از این لنز استفاده کردن اینه که آیا اطلاع دارید این لنز بر روی دوربین های فول فریم و قطع APS چه زاویه ای رو برای عکاسی پوشش میده؟
(برای مثال لنز fisheye canon 8mm f1.8 بر روی دوربین های فول فریم 180 درجه دید رو پوشش میده)
با تشکر از دوستان
سامیانگ لنز زیر را ویژه دوربینهای بدون آینه فوجی- سونی - سامسونگ و کنون درست کرده است:
Samyang 8mm F2.8 UMC Fisheye II
در همه زاویه دید 180 است اما در کنون به دلیل سنسور کوچکتر 168.
قیمت دلاری در فروشگاههای اینترنتی آمریکایی حدود 200-300 دلار متغیر است.
آیا هیچ یک از دوستان این لنز را امتحان کرده است؟
آیا خرید آن را توصیه میکنید؟
ویرایش توسط bf : Sunday 28 December 2014 در ساعت 10:14