لنزو چطوری فیکس کردید که همزمان نچرخه و آسیب نبینه؟
لنز رو باز کن و قسمت داخلی رو بگیر مثل عکس پایین .در ضمن برای باز کزدنش دقت کن تنها خود فیلتر رو بگیری و به لنز نخوری. آروم و با خونسردی این کار رو کن راحت در میاد. من چون بار اولم بود یکم حاشیه بیرونی پوسته لنز خش افتاد که چیر خاصی نیست. خود لنز هیچی نشد.
20160529_125945.jpg
سلام
من با استفاده از کش لاستیکی فیلتر را باز کردم. فیلتر یکسالی باز نشده بود و به شدت سفت شده بود. با سرچ در یوتیوب متوجه شدم یکی از ساده ترین روش ها استفاده از کش لاستیکی است. کش را که قطر آن کوچکتر از دهانه فیلتر بود ،دور فیلتر انداختم. سپس فیلتر را چرخاندم، به رتحتی باز شد. در حقیقت با این کار به آسانی لبه فیلتر در دستم قرار گرفت و اصطکاک کافی هم موجود بود. در یوتیوب از کلید واژه stuck Camera Filter From Lens استفاده کنید، فیلم های خوبی در اختیارتان می گذارد، از ساده ترین استفاده کنید. امیدوارم مشکل شما هم620x470_ac.jpg حل گردد
سلام
منم دچار این عذاب شدم امروز...
به توصیه دوستان از سشوار استفاده کردم راحت باز شد...
امیدوارم به اتصالات لنز (لحیم کاری) صدمه وارد نشده باشه. البته توی تست مشکلی ندیدم
شایدم لنز لحیم کاری نداره، همینطوری نگران شدم.
دوستان یعنی فیلتر روی لنز بمونه همین اتفاق میوفته؟ برای جلو گیری از بروز مشکل چیکار باید کرد؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
در کنار خرید مدلهای مرغوب باید نوع کاربری رو هم ببینید چی هست؟
هنگام خرید فیلتر هم اینقدر نباید فیلتر سفت بشه که در باز کردنش با مشکل روبرو بشید.
اصولا بهتره فیلتر زمانی بسته بشه که نیاز به استفاده باشه و نه هر موقع. این مسئله حتی می تواند در خصوص فیلترهای UV هم کاربردی باشه.
مثلا فیلتر UV (البته علی رغم مطالبی که قبلا مفصل در فروم انتخاب فیلتر توضیح داده شده) در داخل آتلیه بجز افت کیفیت حتی جزئی کاربردی نداره بجز محافظت از لنز که در این صورت هم با کمی دقت می توان مشکل را حل کرد. بنده شخصا در فضای بیرون هم از این فیلتر استفاده نمی کنم و در عوض محافظت از لنز را اولویت می دم ولی اگر شما قصد عکاسی مثلا از ساحل دریا و کوه و ... را دارید، فیلتر را قبل از عزیمت به محل روی لنز نصب کنید و در حالت عادی در داخل جلد مخصوصش ازش محافظت کنید.
اینطوری مدت طولانی فیلتر روی لنز بسته نخواهد ماند و در نتیجه از مقدار احتمال بروز مشکل کاسته خواهد شد.