ممنون. میشه بفرمائید چه جور تفاوتی دارن؟ می خوام اگر لازم باشه زودتر برگردونمش و با مدل بالاتر تعویضش کنم ...
Printable View
سری Slim دارای قاب ( هولدر ) بسیار نازکی هستن. در لنزهای اولتراواید سایه قاب فیلتر در عکس ثبت خواهد شد که این مشکل در سری اسلیم هویا برطرف شده.
(Cir هم مخفف Circular هست و به معنای چرخشی یا مدور هست. )
هویا در پلاریزه کردن و حذف انعکاسات خیلی بهتر عمل کرده، این تفاوت رو در چند عکس از ابر و سطح رودخانه بررسی کردم.
بنظرم فیلتر هامایی که بنده دارم کمی ته رنگ زرد داره.
سلام. نظر دوستان در مورد این فیلترها چیه،و کدوم یکی بهتره (برای لنز 18-140 میخواستم)دوستان اگر پیشنهاد یا انتقادی دارن نسبت به این لنز ها خوشحال میشم کمکم کنن.
با تشکر
Hoya 67mm HD Hardened Glass 8-layer Multi-Coated Circular Polarizing Filter
Hoya PRO1 Digital CIRCULAR PL - Filter - circular polarizer - 67 mm
سلام
من میخواستم برای دهنه 77 یک فیلتر پلاریزه بگیرم...2 تا سوال داشتم.
1- دوستانی که عکاسی landscape میدن چه برند و یا مدلی رو پیشنهاد میدن؟
2- فیلتر پلاریزه، چند استاپ نورگیری رو کاهش میده؟
ممنون
سلام دوستان
من اخیرا یه فیلتر پلارازر hoya hd خریدم از سیگل، راستش جعبه پلاستیکی که داشت کیفیتش به صورتی هست که اصلا به یک محصول اصل ژاپنی شباهت نداره(من قبلا یه بنرو چینی داشتم که خیلی کیفیت بهتری داره) میخواستم بدونم راهی وجود داره که بدونم محصولی که خریدم اصل هست یا خیر؟
با سپاس
اينکه مطمئن بشيد هويا اصلی يا نه بايد با نمونه اصلی مقايسه کنيد و براحتی قابل تشخيص نيست
اما اينکه از نظر پلارييزه بودن چک کنيد ميتونيد جلو مانيتور بگيريد و فيلتر رو بچرخونيد ، هرچی سياه تر بشه بهتره (که معمولاً تقلبی ها کاملاً سياه نميشه رو به سبزی يا ابی ميزنه)
فيلتر لي من کاملاً سياه ميشه
دوست عزیز همین که هولوگرام سی گل داشته باشه یعنی اصل ژاپن هست، این شرکت از معتبر ترین شرکتهای قطعات دوربین در ایرانه، برای اینکه خیالتون راحت باشه توی نور با چپ و راست کردن فیلتر و نگاه کردن به سطح فیلتر باید یک کوتینگ سبزرنگ مشاهده کنید که این کوتینگ اختصاصی شرکت هویا ژاپن هست.
موفق باشید
سلام
قصد تهیه فیلتر پلاریزه برای توکینا 20-11نازنین را دارم. همانطوریکه دوستان میدانند سایز فیلتر این لنز 82mm است. بین این سه گزینه مانده ام. کنکو و کوکین 400 تومان و رودن اشتاک 500 تومان قیمت دارند. منتظر تجربیات و نظرات دوستان گرامی هستم.
فایل پیوست 72578
فایل پیوست 72579
فایل پیوست 72580
فایل پیوست 72593
از اون ور آب سفارش داده شد
سایت سازنده:
http://camdiox.wix.com/camdiox#!filter/ca63
درود
فیلتر پلاریزه سیگما 82 م.م کار کرده ولی خیلی تمیز به قیمت 300 هزار تومن خریداری شد.
البته درباره این فیلتر اطلاعات خاصی نداشتم ولی با توجه به قیمت 150 دلاری و کامنت های مثبت کاربران در آمازون فکر کنم ارزش خرید را داشت.
http://www.amazon.com/Sigma-Multi-Co.../dp/B00009R6LX
ضمنأ این فیلتر در سایت lenstip.com از میان 24 فیلتر پلاریزه مقام پنجم را کسب کرده که با توجه به قیمتش بازم قابل قبوله.
Polarizing filters test - Sigma DG Wide Circular PL 72 mm - LensTip.com
البته بنده پس از خرید اومدم مأموریت کاری و فعلأ وقت برای تست درست و حسابی ندارم اما دو سه نمونه عکسی که باهاش گرفتم بهبود در غنای رنگ ها و حذف انعکاس ها کاملأ راضی کننده بود.
یا حق
سلام
فیلتر پولارایزر مربعی (مستطیلی) هم توی بازار هست
Cokin و LEE دارن ولی می خوام بدونم تکی و توی بازار میشه گیر آورد ؟
سلام دوستان
مدتی قبل من یک عدد فیلتر پلاریزه فوتیکس 67mm اسلیم خریدم. و همه میدونیم که فوتیکس در فیلتر اصلا شرکت خوش نامی نیست.
امروز برآن شدم که یک مقدار تست انجام بدم و نتایج رو به اشتراک بذارم تا دوستان هم نظراتشون رو اعلام کنند.
تست ها رو با دوربین 70دی و لنز 70-200 اف 4 نسخه معمولی انجام دادم.و عکس ها خام هستند و نمایش در حالت 100% با لایت روم است.
فایل پیوست 73461
مرکز کادر ؛ هردو با اف 4 ، عکس چپ ایزو 200 و بدون فیلتر ، عکس راست ایزو 500 و با فیلتر
فایل پیوست 73462
مرکز کادر ؛ هردو با اف 4 ،ایزو 400 ، عکس چپ بدون فیلتر ، عکس راست با فیلتر
فایل پیوست 73463
گوشه کادر ؛ هردو با اف 4 ،ایزو 400 ، عکس چپ بدون فیلتر ، عکس راست با فیلتر
فایل پیوست 73464
مرکز کادر ؛ هردو با اف 8 ،ایزو 400 ، عکس چپ بدون فیلتر ، عکس راست با فیلتر
فایل پیوست 73465
گوشه کادر ؛ هردو با اف 8 ،ایزو 400 ، عکس چپ بدون فیلتر ، عکس راست با فیلتر
خوشحال میشم نظرات دوستان در خصوص مقایسه میزان افت کیفیت این فیلتر با فیلتر های مرغوب رو بدونم. همچنین اگر لازم است بفرمائید تا اصل عکس هارا آپلود کنم.
درود بر شما
ضمن تشکر از ارسال تجربیاتتان، بنده ردیف 1-4-5 را با اختلاف نسبتا محسوسی میبینم، ولی در دریف 2-3 متوجه چنین چیزی...
و البته چندتا سوال:
1. آیا از 3 پایه استفاده کردین؟
2. آیا از ریموت و یا تایمر استفاده شده؟
3. Mirror lockUp؟
4. فکوس دستی؟ (این یکی با توجه به فوکال انتخابی شما بسیار بسیار مهمه)
5. از سلامت فکوس لنز و بدنه مطمئین هستید؟ (70-200 f4 کما بیش...)
6. نوردهی را دستی و بر اساس سرعت شاتر انجام دادین؟
7. میزان دقیق افت گذردهی نور (transmittance) را اعمال کردین؟
8. تنظیمات دوربین دستی بوده مانند وایت بالانس و...
9. در تبدیل فایل خام ....
فعلا همین به ذهنم رسید :::happy:::
ارادتمند
ممنونم از نظرتون ، از سه پایه استفاده نشده اما سرعت شاتر بالاست و احتمال تاری در اثر لرزش منتفی است.
فوکوس اتوماتیک و در نقطه مرکزی بود.
فوکوس لنز و بدنه درست است و 70-200 اف 4 هم یکی از لنز هایی است که فوکوس بسیار دقیقی داره.
نور دهی دستی است.
مورد 7 نمیدانم چیست
وایت بالانس اتوماتیک بوده البته چون هدف فقط بررسی شارپنس و خطاهای اپتیکی است موضوعیتی ندارد.
فایل خام تبدیل نشده ، از حالت نمایش فایل خام در لایت روم اسکرین شات گرفته شده.
سوال اینجاست که در فیلتر های مرغوب و گران قیمت افت کیفیت و شارپنس و ازدیاد خطاهای اپتیکی به چه صورتی است؟
با تشکر
به هر صورت، همانطور که عرض کردم بین این تصاویر تفاوت میبینم!
البته همانطور که خودتان هم فرمودین، فیلتر ارزان قیمت است و تا جائی که خوب است چه بهتر، و هر کجا بد باشد ملالی نیست. تاکید من بر روش صحیح تست در حد توان هست.
عکس های پیوست، مربوط به فیلتر رودن اشتاک مدل سوپر اسلیم میباشد، موارد فوق باستثناء تراز سفیدی رعایت شده است:
و کراپ 100:
امیدوارم کار راه انداز باشد.
ارادتمند
مقایسه و تست فیلترهای پلاریزه در آزمایشگاه توسط سایت lenstip در سال 2015:
در جدول زیر فیلترها به ترتیب کیفیت رده بندی شده اند
فایل پیوست 74066
Polarizing filters test 2015 - Introduction - LensTip.com
درود
جالبه تو این صفحه جایگاه سیگما پنجمِ
اما تو لیست شما وجود نداره
Polarizing filters test - Sigma DG Wide Circular PL 72 mm - LensTip.com
درسته. صفحه اي كه شما ارايه كرديد مربوط به بررسي سال 2009 است در آن مقايسه سيگما هم شركت داشته است:
فایل پیوست 74071
Polarizing filters test - Results and summary - LensTip.com
سلام دوستان فیلتر پلاریزه هویا hdبهتره یا هویا
fusion
چون من شهرستانم وسایتها هیچکدوم از این فیلترها رو ندارن فروشگاهی جهت خرید معرفی فرمایید.
دوستان میخواستم دو عدد فیلتر cokin pure harmonie برای دهنه 67 و 82 تهیه کنم
با توجه قیمت دلاری فیلتر برای دهنه 67 که حدود 83 دلار ذکر شده بود در یکی از فروشگاه ها 225 تومان دیدم
دهنه 82 هم 112 دلار بود که در همون فروشگاه 350 تومان دیده شد
آیا امکان اصل نبودن کالا وجود داره؟
اگه امکان تست باشه
فیلتر پلاریزه رو سمت مونیتور گرفته بشه اونیکه با کیفیته با چرخوندن رینگ دورش تصویر سیاه میشه ولی اگر متمایل به قرمز و آبی یا رنگ دیگه ای کیفیت بالایی نداره.
اگه مطالعه بفرمایید تو تایپک اشاره شده کوکین مشکل داره
دوستان فیلتر پلاریزه سایز 82 بین 3 مارک زیر کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
Cokin PURE Harmonie
Nisi
Hoya HD
کوکین همین سری مشکل داره؟
ممنون از راهنماییتون
دوستان کسی مقایسه ای داشته؟
کسی تجربه استفاده از Nisi رو داره؟
بین 3 مدل کدوم برتری داره؟
ممنون
Hoya hd رو نتونستم تو این لیست پیدا کنم!
ظاهرا nisi و cokin در یک رتبه قرار دارن. تجربه دوستان هم همینو میگه؟
راستی برای لنز sigma 10-20 F/3.5 میخام استفاده کنم.
من سه ساله دارم از رودن اشتوک سوپر مولتی کتد استفاده میکنم واقعا راضیم بهترین فیلتر همین رودن اشتوک هست جزو دو سه تا برند اول فیلتر تو دنیا یعنی b+w تیفین و رودن اینا بهترینا هستن
خیلی ممنونم دوستان
الان یکی از سایت ها Cokin CPL HARMONIE 82mm فروش ویژه زده 250.000 تومان قیمت قبلش هم 350.000 تومان بود با توجه به این تخفیف ارزش خرید داره؟
با تشکر
کوکین های رینگی خیلی ظریف هستند و بنظرم دیگه از حالت Slim به فانتزی تبدیل شدند!
این Slim بودن بیش از حد درد سرهای خاص خودش مثل مشکلات باز و بسته کردن و مراقبت رو هم خواهد داشت. زمانی هم دوستان در فروم گزارش داده بودند این سری از کوکین ها زود از داخل رینگ در میان بیرون! (بنده نه تایید می کنم و نه رد!)
بنظرم شما که دارید هزینه می کنید یک بار برای همیشه منطقی تره!
همون سری Fusion رو بخرید خیلی منطقی تره.
یا نهایتا EXUS از شرکت مارومی.
البته نیسی هم هست که تو سری CPL بعد از دو مدل فوق پیشنهاد می کنم.
ارادتمند
خیلی ممنون دوست عزیز
معرفی و تست فیلتر هویا سری fusion و مقایسه با سری HD:
HOYA FUSION Antistatic Filters Series Review | GearOpen
سلام دوستان من یک لنز 50 اس تی ام دارم سایز دهانه این لنز 49 است اول می خواستم براش فیلتر یو وی بگیرم اما خوب ارزون هاشون که فیلتر های جالبی نیستندنبندیشون بهتره مارک های خوبشون هم از 60 یا 70 به بالا هستند واسه همین رفتم تو فکر یک فیلتر پلاریزه با توجه به اینکه این لنز 90 درصد اوقات روی دوربینمه گفتم هم نقش فیلتر پولاریزه را بازی می کنه و هم به نوعی محافظ لنز میشه که گرد و خاک بروی لنز نشینه و المنت جلوی لنز اسیب نبینه البته بگم یک دوربین دیگه دارم با لنز دهانه 72 که یک فیلتر پولاریزه برای اون می گیرم و با ست رینگ روی سایر دهانه های 58 و 67 استفاده اش می کنم در واقع برای این لنز50 با این دهنه یک فیلتر ثابت می خواستم من کل تایپیک را خوندم برخی اشاره کرده بودند که فیلتر های ارزان در حالت زوم کردن لنز، عکس را فلو و خرابش می کنند حالا سوال من اینه با توجه به اینکه این لنز زوم نیست ایا خرید فیلتر پلاریزه در حد 60 یا 70 تومن برای این لنز که فقط روی همین لنز باشه می تونه هم کار محافظ را انجام بده هم کار پولاریزه را در واقع عکس را خراب نکنه یا فلو نکنه ایا این پیشنهاده خوبی هست یا نه؟ نظر شما چیه به هر حال این یک لنز پرایمه و دردسر های زوم را نداره شما چه پیشنهادی دارید
ممنونم دوست عزیز متوجه شدم البته خودم هم حدس می زدم ولی گفتم از تجربیات شما هم استفاده کنم حالا برای فیلتر یو وی که مناسب قیمت باشه و جریان نوری را خراب نکنه چه پیشنهادی دارید
فاصله عدسی لنز شما تا جلو لنز اينقدر زياد هست که به راحتی آسيب نبينه
فيلتر فقط وقتی ممکنه به شما کمک کنه که شما تو کوير توی باد عکس بگيری ، غير از اون هر ضربه کوچيکی فيلتر رو ميشکنه و در مقابل ضربه هيچ خاصيتی نداره
ما واسه لنز های گرون قيمت هم فقط از هود استفاده ميکنيم ، وقتی هم لنز رو در ميآريم در پوشش رو ميزاريم
ممنونم من این لنز را تازه گرفتم واسه همین به این موارد توجه نکرده بودم بازم ممنون
با سلام
ضمن عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم. میخواستم یه uv برای لنز 18-135 کنون بگیرم. چه چیزی بگیرم که بتونه یک مقدار رو عکسها تاثیر مثبت بزاره. عکاسی من هم به صورت تفریحی . قیمتش هم تا 100تومن باشه.
ممنون از سایت خوبتون
سلام
فیلتر uv تاثیر چندانی در خروجی عکس شما نخواهد داشت و بیشتر به منظور محافظت از سنسور و لنز تهیه می شود و اگر از انواع بی کیفیت آن باشد حتی اثر مخرب هم در خروجی عکس می گذارد، اما فیلتر پلاریزه یا همان PL اگر تهیه کنید در صحنه هایی که نور و انعکاس آن زیاد است به جهت حذف انعکاس های موثر است. مثلا عکاسی از طبیعت ، آب و آسمان و یا از اشیاء براق و سیقلی که نور خورشید مستقیم می تابد این فیلتر موثر است.
برای لنز شما فیلتر های با قطر 67 میلی متر باید تهیه کنید و از طریق سایت هایی که اینترنتی فروش دارند می توانید قیمت و انواع آنها را بدست آورید تا به قولی مظنه بدست شما آید.
در زیر یک نوع فیلتر پلاریزه هست شاید با قیمت کمتر هم بتوان پیدا کرد ولی در هر حال باید تست شود و کیفیت آن مطمئن شد.
فیلترها، فیلتر های پلاریزه (Polarized)
فیلتر پولاریزه 67 میلیمتر- Hama
1,650,000 ریال
موفق باشید
سلام
یکی از دوستان فیلتر پلاریزه برای 11-16 میخواد بگیره تا 400 تومن چی پیشنهاد میدین؟
من خودم Hoya HD دارم راضیم فقط اینکه بعضی وقتها قسمتی از اسمون رو بیشتر از قسماهای دیگه پلاریزه میکنه. مثلا تو اسمون ابی کاملا نشون میده که مثلا وسط تیره تر و گوشه ها روشنتر هست. این مشکل رو تمام پلاریزه ها دارن؟
با سلام خدمت کاربران و اساتید محترم انجمن
من دیروز یک یو وی پلاریزه برای لنز 18-135 تهیه کردم و مشکل اینه که وقتی زوم میکنم عکسها هیچ مشکلی نداره ولی زمانی که لنز رو کامل از زوم در میارم در چهار گوشه عکس یک هاله سیاه رنگی تو عکسا می افته دلیلش چیه؟ ایا راه حلی برای حل کردنش هست؟
پلاریزه رو که جدا میکنم مشکلش در هر دوحالت خوب میشه.
و اما چطور باید چربی روی پلاریزه رو کامل از بین برد؟ با چه چیزی؟
و سوال اخر اینکه ایا یو وی و پلاریزه در همه جا و همه مکانها باید استفاده شود یا خیر؟
ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید. با تشکر از زحمات شما
درود
کاربرد فیلترها در اکثر مواقع خاص هست! حتی UV هم صرفا در شرایط اشعه UV بالا بهتره استفاده بشه. هر چند در اکثر موارد بجای Protector استفاده می شود
فیلتر پلاریزه ای که معرفی کردید از نوع PL برای کاربرد عکاسی دیجیتال بخاطر وجود سیستم اتوفوکوس مناسب نیست و بجای اون باید CPL تهیه بشه
استفاده از فیلتر CPL بجای UV اصلا توصیه نمیشود.
1- بدلیل کاهش 1 یا دو گامی نور ورودی
2- بخاطر ایجاد اغنای رنگی که در بسیاری از موارد کار پردازش تصویر را با مشکلات جدی روبرو می کند.
3- حذف رفلکس نوری با این فیلتر در شرایط خاص انجام می شود و مستلزم داشتن اطلاعات مناسب می باشد. از طرفی در خیلی موارد همین رفلکس اثراتی بسیار زیبایی در تویر ایجاد می کند.
ارادتمند
سلام
احتمالا مشکل شما بخاطر این مسئله ایجاد شده که فیلتر پلاریزه را روی فیلتر یووی بسته اید ، این کار توصیه نمی شود ، یکی از دو فیلتر را بر روی لنز نصب کنید و احتیاجی نیست دو فیلتر با هم روی لنز متصل باشند.
انواع کیت های تنظیف موجود در بازار برای تمیز کردن فیلتر مناسب و کاربردی هستند.
فیلتر پلاریزه کاربردهای مشخصی مانند افزایش غلظت رنگ ، رفع بازتاب ها و کاهش حدود یک گام نوری دارد که پر واضح است در همه شرایط کاربردی نیست.
فیلتر یووی هم بیشتر بعنوان محافظت کننده کاربرد دارد که جناب مصطفی بسیار عالی شرح داده اند.
سلام
من یه نیکون 7200 یا لنز 18-140 دارم و قصد خرید یک لنز 50mm هم دارم.
میخواستم یک فیلتر پلاریزه بگیرم.
با توجه به تفاوت دهنه هر دو لنز باید دو تا فیلتر بگیرم و اگر در آینده لنز دیگه ای هم بگیرم باز هم با تفاوت سایز مواجه میشم.
آیا راه حلی هست که لازم نباشه برای هر لنز یک فیلتر جداگانه تهیه کرد و در بودجه صرفه جویی بشه؟
ممنون
درود
راه حل داره ولی بستگی به این داره که شما بخواهید مدام روی لنز باشه یا نه؟
کاربری فیلتر پلاریزه نباید دائمی باشه ولی ممکنه شما تمایل به این کار داشته باشید
با این حال گزینه مناسب خرید یک فیلتر پلاریزه با دهانه بزرگ مثل 72 تا 82 (بستگی به لنزی داره که برنامه خرید براش دارید ولی معمولا بزرگترین دهانه موجود 82 هست) و استفاده از رینگ تبدیل به دهانه های موجود
با این کار شما برای هر لنز حدود 30 هزار تومان برای هر رینگ هزینه خواهید کرد و فیلتر با کیفیت هم از 250 تا 500 (بستگی به دهانه داره) هزینه می کنید و دیگه نیاز نیست برای هر لنز حداقل 200 هزار تومان هزینه کنید
ارادتمند
دوست عزیز اگر رینگ تبدیل خواستی پیغام بده تا بهت بگم از کجا بگیری من ست 10 تایی را یعنی از سایز 28 تا سایز 82 را خریدم 50 تومن یعنی دونه ایی 5 تومن نیازی نیست برای هر رینگ 30 هزار تومن پول بدی مگر یک رینگ چیه که ادم اینقدر پول بده مگر یک رینگ می خواد چیکار کنه بعضی ها خیلی دندان گرد هستند رینگ 5 تومنی را 30 تومن می فروشند
درود
آقا امین پاسختون را دادند، تنها نکته ای که در مورد فیلترهای بزرگتر باید در نظر داشته باشید، قابلیت لکه پذیری بیشتر و آسیب پذیری بالاتر هست که با کمی دقت قابل حله.
نکته دیگه ای هم که باقی می ماند این هست که با خرید فیلتر بزرگتر عملا درب لنز قابل استفاده تا زمانی که رینگ باز نشود نخواهد بود.
برای جبران این مسئله هم یا باید کلا دور استفاده از درب لنز را خط بکشید و یا یک درب لنز یدکی (از هر مارکی) برای ابعاد دهانه فیلتر تهیه کنید.
این رینگ چیز خاصی نیست ولی قیمت 30 هزار تومانی هم براش خیلی نیست!
رینگ هایی که عرض کردم چینی نیستند و ساخت مارومی ژاپن هست.
این حرفتون را قبول دارم که چیز خاصی نیست اما حتما موقع خرید رینگ متفرقه حضوری اقدام کنید، تجربه بنده از خرید رینگ های متفرقه اشکالات موارد زیر بود
1- کج بودن بسیار جزئی رینگ که نتیجه آن قفل شدن فیلتر یا رینگ به لنز شد (البته کم اتفاق افتاد)
2- رزوه های پیچ در مواردی بود که کمی اختلاف با رزوه لنز دارند و ممکن هست باعث خورده شدن آنها شود
3- رنگ رینگ های متفرقه ای که بنده استفاده کردم بصورت استاتیک نبودند و با قرار گرفتن در شرایط مرطوب و باران، به شدت در بار اول رنگ پس دادند. بطوری که اخیرا که یک رینگ متفرقه برای فیلتر کوکین خریدم قبل از استفاده با سیم ظرف شویی نرم و مایع ظرف شویی حسابی شستم تا رنگ از بین برود.
حالا اگر این موارد بالا در این رینگ هایی که تهیه کردید وجود نداره، واقعا با ارزش هست و خوشحال می شم زحمت بکشید و برای بنده پیام خصوصی کنید.
ارادتمند
با سلام مجدد.
در ادامه صحبتهای اقا مصطفی باید بگم من هم تجربه استفاده از رینگهای غیر اصلی رو داشتم که البته برای هولدر فیلتر مربعی کوکین ازش استفاده میکردم و فقط بعد از چند بار استفاده تصمیم گرفتم دیگه رو لنزم نبندمشون.
تبدیلهای چینی با قیمت پایین رزوه های دقیقی ندارند و فینیشینگ خورنده ای هم دارند و مطمئنا به مرور زمان رزوه های لنز و فیلتر رو از بین خواهند برد و تجربه شخصیم اینه که مطمعنا میارزه که تبدیل اصل تهیه بشه و به نظرم استفاده از تبدیل اصل مهمتر از فیلتر اصله چون فیلتر فیک فقط به خروجی تصویر لطمه میزنه اما تبدیل نامرغوب به لنز با ارزش شما.
درود
مهمترین مسئله ای که ممکنه باعث بروز مشکل آسیب به رزوه لنز شود، کج بستن و یا به زور بستن فیلتر و رینگ روی لنز هست!
شما اگر این را رعایت کنید هیچ اتفاقی خواهد افتاد
بنده 10 ساله از انواع فیلترهای مربعی بر روی لنزهام استفاده می کنم و رینگ این فیلترها مدام باز و بسته شده و اتفاقی هم رخ نداده
بستگی به شما و کاربری شما دارهنقل قول:
با توجه به مطالب گفته شده پس بنده تمام فیلترهام رو سایز 82 بگیرم؟
اگر شما از فوکال کمتر از 18 استفاده نمی کنید می توانید به فیلتر های مربعی فکر کنید فیلتر های سری P کوکین از فوکال 17 به بالا مشکلی برای شما ایجاد نمی کنند.
اگر قدرت هزینه کردن بیشتر دارید فیلترهای مربعی 10x10 nisi یا سری z از شرکت cokin هستند. ولی قیمتی یک ست پلاریزه و هولدر حدود 1 میلیون هزینش خواهد شد. اما یک فیلتر مادام العمر خواهد بود.
اگر هزینه های بالا برای شما مقدور نیست، ببینید برای چه نیازی قراره فیلتر بخرید و چه لنزهایی باهاشون درگیر می شوند
مثلا شاید شما فیلتر ND را فقط بر روی لنز واید استفاده کنید ولی فیتلرهایی مثل UV (درصورتی علاقه به استفاده) به این صورت نخواهند بود.
در مجموع زمانی که فیلترهای قیمت بالا خریداری می کنید و از لنزهای متنوع استفاده می کنید، این روش یک استراتژی خوب برای جلوگیری از هزینه اضافی می باشد.
ارادتمند