درود،
دوست عزیز فیلترهای هویا، فیلترهای خوبی هستند اگه قصد خرید دارید حتما از سری HD تهیه کنید. موارد دیگه مثل PRO1D تقلبی زیاد دارند.
Printable View
ممنونماز محبتتون با توجه به اینکه من خیلی شناختی از نوع اصل و تقلبی فیلتر ها ندارم کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه از کجا میتونم با یکم ازامش خیال خرید کنم؟
سلام دوستان
قصد خرید فیلتر پلاریزه برای لنز الترا واید را دارم
با توجه به قیمت مناسب فیلتر های Phottix آیا ارزش خرید را دارد؟ معایب این فیلتر برای عکاسی منظره چیست؟
من یبار فیلتر uv فوتیکس گرفتم ،بقدری بی کیفیت بود که بعد مدتی خش های ریز و لکه روش میموند و اصلا پاک نمیشد....به طور واضح هم روی شفافیت عکس و رنگ ها تاثیر منفی میذاشت
مطمئن باشین واسه لنز الترا واید که معمولا بالای دو میلیون قیمت دارن و مهمترین چیز در عکسای منظره رنگ هاست ارزش داره فیلتر خوب بگیرین
فوتیکس رو که فراموش کنید، تا حالا کسی ازش رضایت نداشته. اما برای لنز اولترا واید باید از پلاریزه های نازک استفاده کنید. بنابر تجربه و با توجه به قیمت مناسب، kenko zeta wideband و kenko zeta ex و hoya hd گزینه های مناسبی هستند. دقیقاً نمی دونم کدوم مدل از B+W ضخامت کمی داره اما اگر اشتباه نکنم سری xs باید باشه که البته قیمتش نسبت به فیلترای یاد شده احتمالاً بالاترم هست و اونم توی ریویوهایی که می دیدم ظاهراً خوش درخشیده.
من يه فيلتر مارومی اصلی دارم 90 دلار گرفتم اما باز به دلم نميشينه با اينکه توی تست ها رده 4 ام شده بود
ميخوام بفروشم b+w يا هويا hd بگيرم
فيلتر های ارزون ايراد های اپتيکی هم زياد دارن
مال من احساس ميکنم کنتراست رو کم ميکنه اما ايراد خاصی نداره(شايد هم همه اينجوری باشن اما چون اولين تجربم با اين بود راضی نيستم )
اين تست رو ببينيد
Polarizing filters test - Results and summary - Lenstip.com
الان اين لينکا رو ميبينم مال منم مثل اين هست ، من که يه مدته استفاده نميکنم فکر ميکنم يکم تبليغات روش زياد باشه و تا وقتی رفلکسی در کار نباشه آسمون رو بدون فيلتر ميشه درست کرد
http://photoframd.com/2011/04/06/can...-hd-polarizer/
http://dpnow.com/forum2/showthread.php?p=46955
با سلام
دوستانی که قصد خرید فیلتر پلارایز و یا uv و Nd دارن یکی از سایت های فروش اینترنتی فیلتر های هویا و هاما با تخفیف 20 تا 30 گذاشته...البته سایز های محدودی باقی مونده ولی قیمت ها واقعا مناسبن،من خودم فیلتر پلارایز Hoya Hd دهانه 77به قیمت 250 سفارش دادم، با توجه به قیمتی که از بازار داشتم بین 300 تا 350 بود
فیلتر پلاریزه دهنه 67 هاما چطور فیلتری هست کیفیت تصویرش خوبه قیمت هم 160 هزار تومان ؟
بنده هم فیلتر پولاریزه کنکو زتا دارم و بسیار راضی هستم.البته کمی گرونه.ظاهرا تقلبیش هم زیاد نیست.
دوستان سلام سوالی داشتم من فیلر پلاریزه هویا اچ دی دارم و زمانی که فیلتر میچرخونم اون بهبود رنگی که تصورش رو میکردم نمیبینم و انگار کلوین تصویر تغییر میکنه فقط از زرد تنگستن به آبی
ممنون میشم راهنمایی کنید منو تا بتونم بهتر ازش استفاده کنم در حال حاظر فقط میتونم برای حذف انعکاس ازش استفاده کنم
درود،
دوست عزیز تغییر پلاریزاسیون تو فیلترهای پلاریزه به صورت تدریجی انجام میشه و رنگها از اشباع بیشتری بر خوردار مشوند.
کاری که میکنید اینه: در محیط بیرون، دوربین رو، رو به آسمون بگیرید و حلقه فیلتر رو به آرامی بچرخونید و از داخل ویزور نگاه کنید، خواهید دید که بعضی جاها تصویر تیره تر میشه، که نشان از حداکثر پلاریزاسون و اشباع رنگها داره.
اگه ممکنه نظرتون رو در مورد این فیلتر بگید یه سایتی دارش و تخفیف داده روش
PHOTTIX CPL-MC SLIM FILTER 62MM
اگه براتون مقدوره مارک RodenStock رو ابتیاع بفرمایید. ویژگیهای محصول و کاتالوگ اون رو از سایتش میتونین مشاهده کنین
یعنی ارزش 40 تومن رو نداره تقریبا کمی از نصف بیشتر تخفیف خورده؟
تو سایتش هم زده اپتیکشو آلمان میزنه. با این حساب هنوز هم به درد نخوره؟
از قدیم گفتن: هیچ ارزونی بی حکمت نیست!
به طور کلی: اضافه شدن المان و گلس کم کیفیت یا بی کیفیت بر روی لنز نه تنها فایده نداره که باعث افت کیفیت تصویر هم خواهد شد. اگر واقعاً هم آلمانی باشه دلیل بر خوب بودنش نیست همونجور که هر چینی ای دلیل بر بد بودن نیست. در مورد فیلتر پلاریزه، برندهای معتبر و با کیفیت هم گاهاً مدل هایی دارند که با مدل های دیگرشون تفاوت کیفیت داره و توی خریدشون باید حساس بود این برند که از بیخ و بن تو این زمینه ناموفق بوده(تقریباً).
سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید!
من یه فیلتر پلاریزه rodenstock برای لنز 24-105 خریدم. فقط یه سوال برام پیش اومد!!! چطور میشه این فیلترو از رو لنز باز کرد؟ فیلتر کاملا به هر طرف آزادانه میچرخه اما باز نمیشه!!!! روش خاصی داره/ تو اینترنت هم هرچی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم.
به اين آدرس مراجعه كنيد:
http://forum.akkasee.com/f14/t10020.html
درود، اگه منظورتون اینه که اصلا باز نمیشه و سفت شده که جناب فرخ نسب لینکش رو دادند. اما اگه منظورتون اینه که سفت نشده و می خوایین ببینین که چجوری باز میشه، فیلترهای پلاریزه دو قسمت دارند یه قسمت ثابت که رزوه هایی روش هست که از طریق اونها روی لنز سوار میشه و یه حلقه چرخنده که 360 درجه میچرخه. شما هنگام باز و بسته کردن باید از قسمت ثابتش بگیرید و نیرو وارد کنید و اون قسمت ثابت رو بچرخونید تا فیلتر باز بشه. دقیقا مثل فیلتر UV.
قسمت رینگ چرخنده رزوه نداره و با لنز ارتباطی نداره و سطح اتکایی هم نداره، و هر چقدر نیرو وارد کنید فایده ای نخواهد داشت.
میخواستم بدونم برای تیره کردن رنگ آسمان توسط فیلتر پلاریزه چقدر باید فیلتر رو بچرخونیم؟ اصلا قاعده مشخصی داره یا نه چون برخلاف انعکاس که تو ویزور مشخصه میزان تیرگی رنگ آسمون مشخص نیست.
با تشکر
سلام.یه فیلتر با قیمت مناسب واسه لنز SIGMA 18-35 f1.8 میخوام.
آخه میترسم کوتینگش(اگه درست گفته باشم) از بین بره چون هیچی روش نیست.احساس میکنم واسه منظره یه فیلتر پلاریزه بگیرم خوب باشه.به نظرتون کارم درسته؟تا 100 تومن میشه یه فیلتر مناسب و تقریبا خوب خرید؟دوربینم کنون 700D
درود،
بله دوست عزیز فیلترهای پلاریزه با پلاریزه کردن نور، رنگها رو اشباع میکنند و برای عکاسی منظره بسیار مناسب هستند. این فیلترها ذاتا فیلترهای گرون قیمتی هستند. الان فیلتر هاما با سایز 72 که سایز دهنه لنز شما هم هست، حدود 190 قیمت داره. بماند اینکه جنس تقریبا خوبی هم هست.
برای خرید فیلترهای خوب مثل hoya HD باید بیشتر هزینه کنید.
درود
براي خريد فيلتر نياز به دقت در موارد زير هست كه لازم دونستم به اطلاعتون برسونم:
1- اون فيلتري كه براي محافظت از المان جلوي لنز استفاده ميشه ، معمولا فيلتر UV و فيلتر محافظ هست كه ميبايست در خريدش از جهت كيفيت دقت كرد . چون يك فيلتر ارزان قيمت بي كيفيت بعنوان يك المان اپتيكي ضعيف باعث افت كيفيت تصوير ثبت شده ميشه.
2- فيلتر پلاريزه براي محافظت از لنز خريداري نميشه و هدف از خريدش كه نوع باكيفيتش هم قيمت بالائي داره عكاسي از مناظر و طبيعت در نور روز هست كه اختلاف روشنائي و سايه زياده وجود داره و ميخواهيد رنگ آسمان تيره تر ثبت بشه. يا انعكاس روي اشياء شفاف مثل آب يا شيشه رو حذف كرد.
نكته قابل توجه اينه كه اگر از فيلتر پلاريزه رو روي تنها لنزتون استفاده كنيد و در هنگام شب و در نور كم بخواهيد عكاسي كنيد، بايستي اونو از روي لنز باز كنيد و فقط در فضاي باز و عكاسي روز ميتونيد اونرو ببنديد. چون در واقع يك فيلتر پلاريزه ،يك فيلتر ND ضعيف هست كه مقدار نور ورودي رو به لنز كم ميكنه.
موفق باشيد
من واسه لنز سیگما 105 خودم، فیلتر RodenStock UV Blocking Filter رو به قیمت 120 و از تهران خریدم. از کیفیت و ضدخش بودنش راضی هستم.نقل قول:
سلام.یه فیلتر با قیمت مناسب واسه لنز SIGMA 18-35 f1.8 میخوام.
آخه میترسم کوتینگش(اگه درست گفته باشم) از بین بره چون هیچی روش نیست.احساس میکنم واسه منظره یه فیلتر پلاریزه بگیرم خوب باشه.به نظرتون کارم درسته؟تا 100 تومن میشه یه فیلتر مناسب و تقریبا خوب خرید؟دوربینم کنون 700D
دوستان کسی میدونه فیلتر مربعی از کجا میتونم تهیه کنم؟
داره مصطفی جان بيشتر برای کار استديويی استفاده ميشه يا اينکه بايد براکت پيشرفته رو بگيری که 2 قسمتش متحرکه
Lee 100mm Glass Polarisers & Pro ND - Lee Filters Glass Polariser - 100x100 SQ Circular - Photographic Retailer in London, Ship Worldwide! | Teamwork Digital
فیلتر پلاریزه دهنه 67 برند خود کنان با قیمت 60 تومان خوبه یا هاما دست دوم با قیمت90 تومن؟ برای لنز 18-105 نیکونم میخوام
دوست عزیز، فیلتر کنون به نظر نمیاد اصلی باشه چون علاوه بر اینکه فیلترهای پلاریزه مرغوب قیمت بالایی دارند، قیمت این فیلتر هم 160$ هست. بهتره فیلتر هاما رو تهیه کنید که با اینکه دست دوم هست اما بهتر از تقلبی کنون هست. موقع خرید فیلتر هم حتما بررسی کنید که خط و خش روش نباشه.
دوستان فیلتر پلاریزه kenco برای دهنه 67 با قیمت 75 تومن ترجیح میدهید یا فیلتر پلاریزه hama؟
نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهم اینه که شما راضی هستید!
جسارتا مطمئن باشید اصل نیست!!
قیمت جهانی دهنه 67 این فیلتر 97 دلاره!
فروشنده هم که باهاتون برادر نبوده که نخواد سود کنه!
ارادتمند
پیشاپیش بابت آف تاپیک عذر خواهی میکنمنقل قول:
درسته گمان نبرم اصل باشد وگرنه هما 300 تومانی هست فیتر هاما یا مارومی چطوری هست؟
چند تا علامت تعجب ارسال کردید و بعدش با اطمینان فرمودید که اورجینال نیست و بعدش دوستمون هم حرفتون رو بدون تحقیق تائید کردن!
طی تماسی که با RodenStock داشتم، پیغام دادن که:
و درخواست عکس از بارکد و تمام قسمتهای فیلتر و قاب فیلتر رو کردن و در نهایت پاسخ دادن که...نقل قول:
In general the filters are genuine. The filters are developed in Germany. Due to very big demand some filters are produced in Japan based on our specifications and quality requirements. After production the filters are tested, branded and finally packed in Germany. Therefore there is no risk of quality.
Currently we check all options to increase our production capabilities here in Germany to overcome the problem
نقل قول:
The given information shows that your filter is a genuine Rodenstock product.
Congratulation!
Camera
GT-I9500
Focal Length
4.2mm
Aperture
f/2.2
Exposure
1/33s
ISO
200
http://s3.picofile.com/file/82088374...170735_500.jpg
با سلام
از میان فیلتر های بازار ، مارک مارومی و کوکین کدوم یک تقلبی ندارن تو بازار
ممنون میشم از دوستان اگر کمک کنند.
با تشکر
درود
یک عدد فیلتر پلایرزه دهنه 82 مارک Marumi از ناصر خسرو به قیمت 200 هزار تومان خریداری شد.
ارادتمند
درود
خیر
از سری ساده قدیمی هست!
بدون کوتینگ.
فایل پیوست 71749
فایل پیوست 71750
سری Exus را هم قیمت دادند حدود 400 هزار تومان
ارادتمند
فیلترهای مربعی، پلاریزه هم دارند؟
بله دارند
سلام دوستان.بنده یک عدد D7100 با لنز جنرال 18-105 داشتم و فصد خرید یه فیلتر پلاریزه داشتم.با تحقیقی که خودم کردم مدل Rodenstock Circular Polarizer HR Digital super MC Slim Filter 67mm رو پسندیدم که حدود 500 تومن هست.میخواستم بپرسم با این قیمت فیلتر بهتری سراغ دارین یا همین خودش خوبه؟
پیشاپیش ممنون
سلام
اگر دوست دارید پول زیاد خرج کنید مانعی نیست اما اصولاً در تهیه ی یک فیلتر در نظر داشتن نسبت قیمت فیلتر به لنز بسیار مهمه. برای لنز 900 تومنی فیلتر 500 تومنی کار خوبی نیست. مثل اینه که روی پیکان رینگ 10 میلیونی بندازید.
به نظرم یا فیلتر با قطر بزرگتر تهیه کنید که در آینده برای لنزهای آیندتون نیاز به تهیه ی فیلتر دیگری نداشته باشید یا اینکه برای همین لنز فیلتر ارزانتری تهیه کندی. از hoya, keno و حتی marumi می تونید فیلترهای ارزون تر و مناسبی تهیه کنید.
دوستان برای لنز Canon EF 50mm f1.8 STM چه مدل فیلتری پلاریزه ای رو پشنهاد می کنید؟ آیا اصلا تهیه این نوع فیلتر برای این لنز که قیمت فعلیش چیزی حدود 520 تومان هست منطقی هست و برای لنرهایی که در آینده ممکنه خریداری بشه باقی می مونه؟ تا جائی که می دونم لنزهای با قطر 49 میلی متری کم یاب هستن و زیاد تنوع در این قطر نداریم (البته اصلا در این مورد مطمئن نیستم).
فیلتر پلاریزه همونطور که میدونید برای برطرف کردن انعکاس سطوح براقه.بیشتر در عکاسی منظره بکار میاد و به اشباع رنگ آسمان هم کمک میکنه.در خصوص سوال شما به شخصه تا الان ندیدم کسی پلاریزه روی 50 ببنده.معمولا این فیلتر بیشتر برای لنزهای نرمال و واید بکار میاد.البته بسته به نوع عکاسی.
ممنون. بله در جریان کاربردش هستم. قبلا از اینکه سوالمو بپرسم یه نگاهی به عکس هایی که تو این فوکال انداختم کردم تا ببینم چه قدر یا موضوعاتی مثل آسمان و آب و سطوح براق و ... روبرو بودم ... دیگه غیر از فاکتور قیمت لنزی که دارم و به صرفه و منطقی بودن یا نبودن این خرید اشاره ای به فوکال نکردم تا اگر لازمه در جواب دوستان بهش اشاره بشه که شما زحمتشو کشیدین... اما در ویدئوهایی که دیدم، دقت کردم برداشته شدن رفلکشن از روی موضوعات هم خودش کیفیت چشمگیری به عکس ها میده که در خیلی از مواقع اون ظاهر و کیفیت رو تو ادیت نمیشه به عکس اضافه کرد ... و ضمنا کوچ به فول فریم در آینده و بازتر شدن میدان دید و همین طور دیدن یه مدل فیلتر بی پلاس دبلیو که تو یه سایت خارجی برای این لنز پیشنهاد داده بود باعث شد بیشتر به این فیلتر فکر کنم ... البته همچنان سوال اصلیم اینه که این سرمایه گذاری خوبی هست و آیا برای لنزهای آتی هم مناسب خواهد بود یا خیر (تنوع داشتن یا نداشتن این قطر یا وجود مبدل و ...)
ست 3 تایی UV-CPL-ND8 Hoya برای دهنه 67 225400 تومان و دهنه 72 253000تومان و دهنه 77 273000هزارتومان در عمارات!!! البته بنده هر چقدر گشت و گذار کردم تو بازار داخل ست رو پیدا نکردم مثل اینکه به نظر میرسه این ست 3 تایی رو جدا جدا دونه ای 300 تومان به عکاسان بنده خدا می فروشند! و سود خوبی هم میبرند. الان قیمت 67 پلاریزه همین مارک 300 تومان زده اونجا 119 تومن زده!
سلام دوستان ميخواستم تا سيصد چهارصد بهم يه فيلتر پلاريزه خوب معرفي كنيد خودم Hoya pro1d circular pl رو مد نظر دارم
دوستان من دو هفته پیش یه فیلتر پلاریزه 67 میلی متر هاما گرفتم. به نظرتون از نظر کیفیت واپتیک تفاوتش با این مدل hoya خیلی قابل توجه هست؟
دوستان سلام.
سری اچ دی هویا چه تفاوتی با سری اسلیم سی آی آر داره.
فیلتری که فروشنده میخواد بفرسته پائینیه که عکسش رو گذاشتم ، میگه اصله و قیمتشم 110
کسی اگه اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
فایل پیوست 72180