جعبه پلاستیکی فیلتر از قسمت پایین جعبه بیرون اورده شده بود اما متوجه باز یا بسته شدن جعبه پلاستیکی نشدم
Printable View
دوست گرامی هر چند که باز هم اگه از پاین جعبه باز شده باشه به خاطر اینکه جنس جعبه از مقواست باز آثار باز شدن رو با کمی دقت میشه مشاهده کرد. متاسفانه من خیلی از فروشگاه های لوازم عکاسی رو دیدم که مخصوصا در زمینه فیلترها اونها رو باز می کنند و به مشتری نشون میدند. حتی فیلترهایی مثل KENKO که بر روی جعبه شون جسب کوچیکی وجود داره و تنها راه باز کردن جعبه مستلزم باز کردن همون چسب کوچیک هست رو همنطور که عرض کردم اقدام به بباز کزدن اون می کنند و به مشتری ها نشون میدند. کلا مساله ای نیست که بخوایید روش حساس بشید. وقتی لنزهای چند میلیونی یا حتی دوربینهایی مثل NIKON D4 که حدود 20 میلیون قیمت دارند حتی اون چسب رو هم ندارند و اصلا نمیشه فهمید باز شده یا نه، دیگه فیلتر که سهله.
سلامت فیلتر رو از نظر نبود خط و خش و ضربه بر روی شیشه و رینگ نگه دارنده و رزوه ها کنترل کنید که موردی نداشته باشد. یکی هم اینکه همیشه فیلترهاتون رو از جای معتبر و شناخته شده تهیه بفرمایید که هم احتمال تقلبی بودن کاهش پیدا میکنه و هم اینکه اگه فیلتری رو باز کرده باشند، حداقل اونو سالم تحویلتون میدند.
از لحاظ اعتبار در شیراز در این صنف جدیدا حتی نمایندگیهای شرکتهای بزرگ تخلفات زیادی مشاهده کردم وتقریبا به کسی نمیشه اعتماد کرد ولی تا منابع اطلاع رسانی همانند این سایت وجود دارد دلیلی برای نگرانی وجود ندارد
ایا استفاده از هود در زمان استفاده از فیلتر پلاریزه تاثیر مثبت دارد؟
درود
دقیقا منظورتون از تاثیر مثبت چیه؟
از این نظر که جلوی تابش نورهای مزاحم روی فیلتر را می گیره بله و البته برای حفاظت از فیلتر هم خوبه
درپوش خود لنز معمولا جواب می ده!نقل قول:
چه نوع در پوشی باید تهیه کنم برای زمانیکه از این نوع فیلتر پلاریزه استفاده میکنم؟
ولی بهتر اینه که زمانی که فیلتر را نیاز ندارید از روی لنز بازش کنید!
در تکمیل فرمایش جنا ب عطا
بنده 7 سال پیش یک دوربین S9000 را که لیبل هم داشت از انتها بدون اسیب دیدگی کارتن باز کردم و بستم (برای رو کم کردن فروشنده!)
وقتی دوباره دوربین را داخل جای خودش تو جعبه قرار دادم دهان فروشنده باز مانده بود!
ممکنه این هم از همان وارد باشه!
درود
خاصیت فیلتر که عوض نمی شه
ممکنه کوتینگ فیلتر در اثر خش، حرارت شدید (البته نه الزاما ناشی از تابش خورشید)، پرش ذرات براده آهن داغ یا ذوب (این یکی واقعا آفته! مثل جوش کاری، فرز کاری و حتی آتش بازی هایی شبیه به چرخاندن سیتم ظرف شویی که اصلا فلز به خورد شیشه خواهد رفت) دچار آسیب یا خوردگی بشه ولی نور خورشید و الزاما اشعه UV خیر!
مگر شنیدید کسی عینک UV بخره بعد از یک مدت که تو نور بود بگه خاصیت UV از بین رفت!
اگرچه از خورشید و اثراتش هیچ چیزی بعید نیست! کما اینکه روی تاریکی لنز عینک تاثیر می گذاره! و حتی باعث از بین رفتن پلاستیکی می شه که عمر 700 ساله در محیط داره (البته از بین رفتن فیزیکی)
در این خصوص هم ممکنه یک فیلتر پلاریزه بدلیل داشتن غلظت و تیرگی اگر زیاد زیر نور آفتاب باشه به مرور زمان دچار افت غلظت بشه ولی خاصیت پلاریزه حفظ خواهد شد.
تازه این افت غلظت هم در خصوص لنز های با کیفیت کم و بعضا بی کیفیت رایج هست و خیلی کم پیش میاد که محصولات شرکت های معتبر دچار چنین مشکلاتی بشوند.
در ضمن این مسئله زمانی صادقه که مثلا یک فیلتر حدود 4 الی 5 ماه متوالی زیر نور مستقیم آفتاب باشه نه فیلتر دوربین که گاها بهش آفتاب می خوره
در خصوص تاریخ تولید هم من فیلتری سراغ ندارم تاریخ تولید خورده باشه!
ارادت
من در همین سایت درباره خرابی فیلتر خوندم ... بعضی از فیلترها ممکن است بر اثر گذشت زمان خراب شده و غیر قابل استفاده باشند. این مشکل معمولا در فیلترهایی به وجود می آید که از لایه های ژلاتین در بین صفحات شیشه ای استفاده می کنند.
فیلترهای اپتیکی و دوربین های دیجیتال-۵ | عکاسی
درود
فیلتر های لایه ژلاتینی در اصل فیلترهای خاصی بودند که بیشتر در گذشته مورد استفاده قرار می گرفتند و در مورد این نوع فیلتر ها حق با شماست.
ولی تقریبا 7 ، 8 سالی هست که کمتر از این نوع فیلتر در بازار دیده می شود. حتی در همین متن هم اشاره کرده است که فیلتر های با کیفیت تر از ژلاتین استفاده نمی کنند.
بخصوص در عصر حاضر که بخاطر پیشرفت تکنیک های لایه نشانی کلا تحول جدید در ساخت فیلتر ایجاد شده است.
ارادت
معمولا به همراه خود فیلتر یک درپوش هم ارایه میشود اما بسیاری از کاربران از افتادن ناخواسته این درپوشها گلایه دارند. اگر لنز اولترا واید نباشد بهتر است از نوع معمولی استفاده شود. اگر بودجه فراهم باشد سری xs-pro هم نازک است هم ترد روبرو دارد و هم ازفویل KSM استفاده کرده ماندگاری بهتری در برابر رطوبت و نمک دارد و گفته میشود اشباع رنگ بهتری هم دارد. من این سری را مدتی کوتاه امتحان کرده بودم و به نظر من کمی رنگها را گرم می کرد اما کیفیت ساخت بسیار خوبی داشت.
کاربرد این دو متفاوت است
هود برای حدف فلر لنز استفاده میشه
ولی فیلتر پلاریزه برای حذف پرتو های uv و رفلکت های سطوح شیشه ای و همچنین افزایش غلظت رنگها (مخصوصا آبی آسمان) استفاده میشه
از اون جایی که فیلتر وقتی رو به خورشید و پشت به آن باشیم عمل نمیکند پس در نهایت برای استفاده از فیلتر PL حتما خورشید یا سمت راست ما یا سمت چپ ماست پس احتمال ایجاد فلر وجود دارد از این رو هود میتواند به ما کمک کند(همزمان)
.
به طور کلی از این دو وسیله استفاده کردن بهتر از استفاده نکردن است! ;-)
فکر میکنم فیلتر من از مدل زیر است البته سه عکس هم میزارم تنها تفاوتش فونت نوشته کنار فیلترم طلاییه
B+W 58mm Circular Polarizer Slim Filter 65-016895 B&H Photo
فایل پیوست 61342فایل پیوست 61343فایل پیوست 61344فایل پیوست 61345
طبق فرمایشات atam3عزیز وراهنمایی ایشان این فیلتر جزو سری slim lineنیست,وجزو سریslimهست که هردوطرف رزوه دارد وفرمودند به احتمال زیاد تولید ان به پایان رسیده همینطور که در ارسال های قبل گفتم گویا تاریخ تولید 2006 هست
در ضمن فیلتر طبق بیانات دوست گرامیmsh2200تست شد که من متوجه کاهش شارپنس نشدم وایراد یا خطای دیگری ایجاد نشد
در زیر هم ادرس که اطلاعات در باره این مدل داده است که زحمت ان را atam3کشیده است.
B&H Photo Video Digital Cameras, Photography, Camcorders
در انتها از تمامی دوستان که بابیانات خویش به من یاری رساندند تشکر میکنم باشد تا روزی ما هم به سهم خویش زحمات دوستان را جبران نماییم.
این فیلتر چطوره ؟ کلا انداختنش روی لنز به عنوان فیلتر پلاریزه جواب میده ؟ کیفیتش و ...
البته از یه فیلترر 130 تومنی که تخفیف هم خورده و 65 تومن فروش میره انتظار زیادی نیست ولی خوب با توجه به اینکه قیمتش مناسبه میخوام بدونم به عنوان یک فیلتر پلاریزه کار میده ؟
http://www.pixel.ir/16770-large_defa...ilter-67mm.jpg
با سلام :-)
مبدل فیلتر 77 به 67 چه برندی خوبه ؟
(مارک kenko دیدم میگفت 35)
سلام
من قصد خرید Rodenstock CPL-PMC 77mm برای توکینا 11-16 رو دارم. اما شنیدم با فیلتر پولاریزه در لنزهای واید در آسمان سایه روشن های آبی رنگ ناهمگون ایجاد میشه. آیا این حرف درسته؟ در این صورت استفاده از فوکال 16mm این لنز مشکل رو حل نمی کنه و بهتره فیلتری با فوکال تله تر برای لنز دیگری خریداری کنم؟
سوال دومم در مورد انتخاب فیلتره که آیا انتخاب مناسبی هست.
پیشاپیش از دوستان تشکر می کنم.
سایه روشن بسیار بسته به شرایط ثبت تصویر دارد و عامل بازدارنده ای نیست. توصیه میشود فیلتر را برای بزرگترین دهانه لنزی که دارید تهیه کنید و برای لنزهای دیگر از تبدیل step-up-ring استفاده کنید. عبارتی که گفتید در مورد فوکال فیلتر درست نیست یا منظورتان را درست منتقل نکرده است. فیلتر مورد نظر شما مارک بسیار خوبی است. در فروشگاههای آنلاین خارجی B+W که معمولا گفته میشود کیفیت مشابهی دارد قیمت مناسبتری داشت و به همین دلیل مشتری بیشتری هم داشت اما در بازار داخل را نمیدانم.
این اشکال بیشتر به زاویه دید فوکال های پایین مربوط است تا خود فیلتر. همان طور که می دانید قدرت تاثیر فیلتر پلاریزه با زاویه آن به منبع روشنایی هم مربوط می شود. در فوکال های پایین چون زاویه دید بسیار باز است، در کادرهایی این مشکل دیده می شود، چون یک سمت کادر زاویه قابل توجهی با منبع نور می سازد و سمت دیگر زاویه ناچیز.
در مورد خود فیلتر دو نوع بسته بندی مشکی و قرمز وجود دارد. که بسته بندی مشکی (MC) بالاترین فیلتر پلاریزه این برند است. بنده این فیلتر را دارم و باید بگم از نظر کیفیت ساخت فیلتر به نظرم، بهتر از فیلتر های B+W است. (البته من پلاریزه B+W ندارم و کیفیت ساخت را با فیلترهای ان دی این برند که دارم مقایسه کرده ام.)
جهت آشنایی بیشتر با فیلترهای Rodenstock (برگرفته از سایت رسمی سازنده):
http://www.rodenstock-photo.com/medi...991B_10462.pdf
ممنون از دوستان.
صحیح می فرمایید منظور را درست بیان نکردم. اشاره ام به این بود که اگر حتا فوکال 16 لنز باز هم مشکل مربوطه را حل نمی کند فیلتری برای لنزی تله تر خریداری کنم چون توکینا 77mm است اما لنزهای تله تر من دهانه های کوچکتری دارند.
البته با اینکه تجربه ای در کار با فیلترهای پلاریزه ندارم بعید می دانم مشکلی ایجاد شود. چون مطلب را در مورد لنزهایی با فوکال پایین تر(یعنی از 14 به پایین) شنیدم اما وایدترین فوکال لنز من نسبت به کراپ بودن سنسور فوکالی در حدود 17 دارد.
در مورد مشکی بودن فیلتر (در صورتی که منظور Rodenstock CPL-SMC 77mm) قیمتش برای 77mm حدود 650 تومان است در مقابل جعبه ی قرمز آن حدود 430تومان. لطفا بفرمایید تفاوتشان در چیست تا اگر مورد نیاز من بود همان جعبه مشکی را خریداری کنم.
من هم چندی پیش در شرایط مشابهی بودم یعنی لنز 11-22 با دهانه 55مم داشتم و لنزهای دیگر 52مم بود و در نهایت فیلتر 55مم گرفتم. همانطوریکه گفتید مشکلات لنزهای اولترا واید چندان برای فاصله 11مم و سنسور کراپدار به چشم نمیاید. من اگر بخواهم همزمان از فیلتر nd و cpl استفاده کنم حلقه فیلتر داخل کادر میاید. در مورد آسمان در اکثر موارد فیلتر بازدارنده نبوده است. در نظر داشته باشید بسیاری از موارد هنگام عکاسی از مناظر و بناها و موقعیتهای توریستی شما برای کنترل انعکاس روی سطوح شفاف نظیر آب و شیشه از این فیلتر استفاده میکنید که مشکل تفاوت زاویه با تابش خورشید مطرح نیست اما لنز واید ممکن است انتخاب اول شما برای عکاسی در این شرایط باشد.
ببخشید منظورم این گزینه بود:
Kenko 72mm PRO1D C-PL Wideband Digital-Multi-Coated Slim
چون در حال حاضر هویا دارم ولی زیاد راضی نیستم!
بله دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت. اینها جزو سری slim هستند و برخوردی با عدسی بیرونی لنز رخ نخواهد داد. ضمن اینکه فیلتر های کنکو کیفیتشون مناسبه.
با توجه به ضخامت کم این فیلترها، اصولا نباید مشکلی با رینگهای مبدل داشته باشد.
میشه بپرسم به چه دلیل از hoya رضایت ندارید؟ آیا در شرایط نوری مناسب تست کردید ؟
درود
اصولا فیلتر پلاریزه آسمان را آبی تر نخواهد کرد! بلکه غلظت رنگ را به واسطه قطبی کردن نور افزایش می دهد!
مثلا شما با یک فیلتر پلاریزه از یک گوجه در نور آفتاب عکس بگیرید، رنگ قرمز یک دست به شما می دهد (البته به شرط تنظیم فیلتر) و تقریبا احساس دو بعدی بودن پیدا می کنید!
در خصوص آسمان هم به همین شکل می باشد! در واقع با استفاده از این فیلتر غلظت رنگ اسمان افزایش یافته که کدر شدن رنگ آسمان می تواند نشاندهند وجود عوامل جوی و هوایی متفاوت و یا حتی زاویه تابش نور خاص باشد!
البته نوع کوتینگ هم در ایجاد این حالت بی تاثیر نخواهد بود.
ارادتمند
دوستان من با چند فیلتر پلاریزه ای که در سال های اخیر کار کرده ام اغلب تو قویترین حالت فیلترینگ باعث افت مشهود شارپنس عکسام شده و از طرفی هم عکسامو بسیار زیبا کرده ولی بخاطر همین مشکل شارپنس معمولا استفاده نمیکنم
اول فکر کردم که این مشکل شارپنس از باز شدن دیافرگم بخاطر نوردهی بیشتر رخ میده که با دیاف ثابت عکس گرفتم ولی تغییری احساس نکردم
حالا سوالی که دارم از محضر دوستان:
ایا این طبیعیه اگه نیست ایا بخاطر استفاده از فیلتر های ارزان قیمته
امروز موفق شدم بعد از مدتها فيلتر پولاريزه Rodenstock كه از نوع Slim مي باشد را بروي لنز التراوايد ١٠-٢٤ نيكون آزمايش كنم. ابتدا با ديدن vinget در فوكال ١٠-١١ اندكي نا اميد شدم، ولي بعد به ياد اوردم كه فيلتر UV را برنداشته ام و با نصب مستقيم فيلتر پولاريزه، مشكل حل شد.
اين نكته را به اشتراك گذاشتم تا ابتدا كارايي فيلتر از نظرعدم Vinget در لنز التراوايد را تاييد كنم و همچنين تذكري براي دوستان تا دچار حواس پرتي مثل من نشوند.
درود
من اولین فیلتر پلاریزه ای که خریدم (به قیمت 10 هزار تومان) همین مشکل را داشت!
در حالت تله (بیشتر از 150 میلیمتر) تصویر محو می شد و با فوکوس دستی هم تغییری نمی کرد! اول فکر می کردم مشکل از لنز باشه ولی با خرید فیلتر مرغوب تر مشکل کاملا حل شد!
نکته جالب اینحا بود که سطح فیلتر را با عدسی و ذره بین هم چک کردم ولی هیچوقت عامل تاری را نفهمیدم.
در مورد شما هم احتمال می دهم همین حالت باشه!
احتمالا فیلتر مرغوب نبوده
ارادتمند
عرض سلام و ادب خدمت دوستان من تقریبا عکاس آماتور هستم و تجربه کار با فیلترهارو ندارم قصدخرید فیلتر پولاریزه هویا رو داشتم ولی بعدش برند کوکین نظرم رو جلب کرد البته من بر اساس توضیحات توی اینترنت همچنین قیمت قضاوت کردم
اگر حدود 250 تومن بخوام هزینه کنم شما کدوم برند رو پیشنهاد میدین ؟ دهنه 58
آیا برندی سراغ دارید که نمونه تقلبی در بازار نداشته باشه ؟
در ضمن برای محافظت از لنز امکانش هست این فیلتر دائم روی لنز بمونه ؟
از لطفتون ممنونم
سلام دوست عزیز مسلما فیلترهای هویا یهتر هستند. عیبی که فیلترهای کوکین دارند به دلیل نازک بودن بیش از حد رینگ فیلتر، این رینگ در شرایط آب و هوایی مختلف به دلیل انبساط قادر به نگهداری شیشه فیلتر نیست و شیشه از رینگ جدا می شود.
سری HD هویا یکی از بهترین انتخابهاست.
فیلتر پلاریزه همیشه نمی تونه روی لنز باشه و موقع عکاسی در شب باید درش بیارید چون به طور معمول 1-2 استاپ از نور ورودی رو کم میکنه و اگه لنزتون هم دیاف باز نباشه دیگه بدتر. فقط زمانی که بخوایید انعکاسهای روی شیشه رو هنگام شب از بین ببرید از این فیلتر استفاده کنید.
سلام دوست عزیز،
برند phottix که به هیچ عنوان توصیه نمیشه. احتمالا برای کنکو سری pro 1d رو خریدید که تقلبی فراوان داره. همچنین برای هویا. متاسفانه ترفندی که فروشنده ها به کار میبرند از این قراره که جنس تقلبی رو ( با علم به تقلبی بودن یا نبودن) به قیمت فیلترهای اصلی می فروشند و مشتری هم فکر می کنه چون فیلتر گرون خریده پس حتما اصل هست.
مصطفی عزیز تجربه ارزشمندشون رو فرمودند که عوض کردن فیلتر از تقلبی به اصلی مشکلشون رو به کل حل کرده.
برای شما هم همین امر صادقه که فیلترهاتون به دلیل اینکه تقلبی بودن نتیجه مطلوب رو نگرفتین.
سلام،ممنون عطاجان
خوب ما که بچه شهرستانیم چجوری باید جنس درست درمون پیدا کنیم همش سه ،چهار تا فروشگاه اینترنتی در دسترس داریم اونام که معلوم نیست توشون چه خبره واسه یه فیلتر هم که نمیشه 500کیلومتر راه وبریم تا تهران
الان من قصد تهیه یه فیلتر پلاریزه 67mm برای 18-105 دارم با 200 تومان میشه چیزه درست درمونی پیدا کرد اگه شد از کجا
عطا جان و آقا داریوش از راهنماییتون خیلی ممنونم
منم بچه شهرستنم و اره واسه ما جنس خو پ پیدا کردن سختع من خودم واسه خرید یو وی و یکم پلاریزه نظرم بود که اول از نت سایتهای فروشو دیدم و اطمینان به اصل بودن و...قیمت و وو نشد بکنم تا اینکه فهمیدم جدیدا مارک benro به بازارا اومده و نسبتا زاحت پید ا میشه و فعلا تقلبی نداره و در حد یهم نیسکه تقلبیش باشه یعنی اونقدرام گرون یا مارک خفنی نیسکه اخر از تبریز خریدم و حتی کیف هم بنرو خریدم میتونید برید سایت بنرو و کد محصول مورد نظر تونو پیدا کینین و مستقیما دنبال اون مورد باشین
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی از خدمتتون دارم . من لنز 24-120 نیکون و 14-24 نیکون دارم و قصد تهیه فیلتر پلاریزه . از اونجایی که برای لنز 14-24 باید اجبارا از فیلتر مربعی استفاده کنم و استفاده از اینگونه فیلترها مشکل هست در نظر دارم برای لنز 24-120 فیلتر تهیه کنم . چه مارکی پیشنهاد میکنید ( محدودیت قیمت وجود ندارد )
ممنون و تشکر
rodenstock دو مدل mc و super mc داره پیشنهاد شما کدومشه ؟ ممنون
دوستان فیلتر پلاریزه رو اگه روی فیلتر uvببندم تاثیری در کارایی فیلتر پلاریزه میزاره یا در Vignet(نمیدونم درست نوشتم) لنز
چون اینکارو روی لنز 15-85 کانن انجام دادم دور عکسام دچار مشکل میشد ایا این مشکل روی لنز 18-105 نیکون هم پیش میاد
دوست عزیز این کار صحیح نیست. هم جلوی نور ورودی رو در حد بیشتری میگیرید هم باعث افت کیفیت تصویر خواهید شد. مضافا اینکه مشکل Vignetting رو هم به مشکلات مزبور اضافه کنید. بله برای 105-18 نیکون هم همین مشکل رو خواهید داشت.
همیشه و در همه حال فقط و فقط از یک نوع فیلتر استفاده کنید و از ترکیب کردن اونها به صورت uv و cpl یا uv و nd و ... اجتناب کنید.
بندر 90 گرفتم اینم عکسش :
http://img.overpic.net/thumbs/1/9/o/...v5o12h1h_s.jpg
http://img.overpic.net/thumbs/k/j/5/...kgzwk49b_s.jpg
در مورد تقلبی بودنش اطلاعی ندارم دوستان صاحب نظر اگه نظرشونو بگن ممنون میشم؟
توی سایت kenko یکسری فیلتر c-pl بود که واسه اولترا واید بنظر مناسب میومدن ولی نمیدونم کدومشون بهتره؟
Polarizing (PL)- Kenko Global Site
A
http://img.overpic.net/thumbs/a/1/g/...4xll3j8t_s.jpg
B
http://img.overpic.net/thumbs/y/u/i/...7y7wzeqh_s.jpg
C
http://img.overpic.net/thumbs/5/b/f/...0h50nz75_s.jpg
D
http://img.overpic.net/thumbs/d/7/t/...ib2raxwx_s.jpg
E
http://img.overpic.net/thumbs/t/n/y/...ihtjaxvn_s.jpg
http://img.overpic.net/thumbs/d/v/9/...tcs73f8u_s.jpg