DCR-250 Super Macro conversion lens for D-SLR camera
دوستان اطلاعاتی در رابطه با این وسیله دارند؟ و بر روی چه لنزها(یا بدنه هایی) قابل نصب می باشد
با تشکر
DCR-250 Super Macro conversion lens for D-SLR camera
دوستان اطلاعاتی در رابطه با این وسیله دارند؟ و بر روی چه لنزها(یا بدنه هایی) قابل نصب می باشد
با تشکر
سلام Raynox DCR-250 Super Macro conversion یک کانورژن بسیار عالی ساخت شرکت ژاپنی Raynox که محصولات زیادی داره که میتونین به سایتش سری بزنین اما در مورد این محصول اخیر ظاهرا در گالری من استفاده کننده اون هستم دوستی از خارج از کشور تهیه کرده چون در ایران کسی نداشت
به دوربینهای سوپر زوم متصل میشه یه گیره جالب داره که در رزوه جلو لنز قرار میگیره و از 52 تا 67 رو ساپورت میکنه
متشکل از 3 عدسی در دو گروه و بسیار عالی در واقع HD هست
برای ماکرو گرافی به کار میره +8 دیوپتر و 2.5 برابر بزرگنمایی
عمق میدان کمی هم ایجاد میکنه که کار رو زیباتر میکنه
من شدیدا برای canon سری sx1 sx10 sx20 توصیه میکنم
نمونه کارهای من اغلب با استفاده از این کانورژن بوده که میتونین هم در گالری و هم در فتوبلاگم که آدرسش درامضا هست مشاهده بفرمایین
قیمت 56 یورو بدون هزینه های پست
موفق باشین
پس با این حسای میشه رو لنز 105-18 نیکون هم نصب کرد؟..جلو لنز قرار میگیره و از 52 تا 67 رو ساپورت میکنه
بدنه که مهم نیست؟
روی هر لنزی قابل استفاده هست حتی لنزهای پرایم مثل 30 و 50 ولی بر روی تله های بلند به بیشترین حد بزرگنمایی میرسه.
نمونه با لنز 50 نیکون:
نمونه با لنز 30 سیگما:
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
ویرایش توسط Madjidm : Saturday 4 September 2010 در ساعت 14:05
سلام
برای درک ملموستر عملکرد این مبدل ...
اگر امکانش هست ...
یک عکس با شرایط کاملا یکسان با و بدون استفاده از این مبدل رو بگذارید ...
ممنون
سلام شرمنده بابت تاخیر
تمام عکسها در مد p گرفته شده اند
18mm
55mm
18mm+dcr250
24mm+dcr250
35mm+dcr250
55mm+dcr250+flash
عکسها کراپ نشده اند و فقط ریسایز شده اند
در عکس آخر که با فلاش بوده نور هم ادیت شده
اگر فلو شدگی اندکی است به علت لرزش دست ایجاد شده تمامی عکسها روی دست گرفته شده اند
در دو تصویر اول خود این وسیله در جلو لنزکپ دیده میشه
سلام
من اين سايت raynox رو مشاهده كردم و كانورترهاي جالبي رو از ماكرو گرفته تا اولترا وايد رو در اين سايت ديدم و بسيار علاقه من هستم كه تعدادي از اونها رو بر روي دوربين canon مدل sx1 كه دارم نصب كنم .ولي نميدونم اونها رو از كجا ميشه تهيه كرد. از شركتهايي مثل نورنگار و آهونگار و و عكسباران جستجو كردم ولي هيچكدام اين لوازم رو نداشتند. ميخواستم از شما بپرسم كه چطور ميتونم اين لوازم رو تهيه كنم؟