ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Wednesday 13 July 2011 در ساعت 03:08 دلیل: حذف لینک تصاویر
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
یه فیلتر ساده که میتونه باعث بشه فاصله فوکوس لنز کوتاه تر بشه....
مثلا 40 سانت بشه 10 سانتی متر....
البته مشخصا کیفیت رو به شکل کاملا محسوسی کاهش میده...
سلام....
آرش جان مرسي از راهنمايي ، مثل هميشه لطف داري....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کارکرد این فیلترها رو آرش گفت. کاهش فاصله فکوس، اما کیفیت!؟
من یه hama 4X دارم. قیمتش باید حدود ده پانزده تومن باشه. قسمتی از عطش ماکروگرافی شما رو می تونه رفع کنه اما به قول آرش انتظار زیادی ازش نداشته باشید و بیشتر در ماکروگرافی اشیاء می تونید ازش استفاده کنید.
کسی رو همین دور و برا می شناسم که لنز صد و پنج سیگماش رو فروخت چون هیجده هفتاد رو داشت!
البته اگر علاقه زیادی دارید حرف دیگریست
M.Behtash
بهترين اين فيلترها را نيكون توليد ميكند، چون دوالماني هستند. برندهاي تردپارتي زياد توصيه نميشوند.
سلام. من ديروز يك دي90 گرفتم. با لنزش كمي راحت نيستم:(. در ماكرو (با اينكه ماكرو نيست) از 18-55 ضعيف تره. بعد به فكر افتادم. نيم ساعت فكر كردم. كه پول يك لنز ماكرو رو از كجام بيارم . آدامس فروشي و ماشين شويي و ...
آخرش داشتم تو amazon دنبال يك ئاكرو ارزون مي گشتم كه به فيلتر هاي close up بر خوردم. يكم تو اينترنت سرچ زدم ديدم چيز هاي باحالي هستن. مي خواستم اگه ميشه يكي از اينها رو كه زير 100 تومن باشه معرفي كنيد.
البته اگه لنز ماكرو هم زير 100 ديديد بگيد.
با تشكر از جواب شما
ویرایش توسط artara74 : Sunday 15 March 2009 در ساعت 08:04
عليرضا تارا
راستي اگه ميشه قيمت را بگيد و بهترين ماركش رو هم بگيد.
عليرضا تارا
دوستان مارک hoya در مورد کلوزاپ چگونه است ؟ از لحاظ کیفیت و اصل و فرعی بدون . یکی از دوستان توصیه کرده بود که از چند رینگ خالی ( بدون لنز ) پشت فیلتر ماکرو استفاده کنم که در این صورت نتیجه بهتر می شود .
امروز از اقا جلال فیلتر فروش قیمت گرفتم که هاما داشت . به نظرتون کیفیتش چطوره ( کلوز اپ)
دوستان و اساتید محترم ، لطف بفرمایید نظرتون را راجب به کلوزاپ های هاما بفرمایید .