دوستان سلام
از نظر من بهترین کلوزاپ raynox DCR-250 هست هم کیفیت عالی داره و هم ارزونه ولی مشکلش اینه که باید از خارج تهیه کنین اون هم اگر چند نفر باهم جمع بشن یه راهی براش پیدا میشه
در ضمن دهانه لنز 52 الی 67 رو هم ساپورت میکنه
کیفیت و کارکرد در حدیه که حتی در فلیکر هم گروهی به همین نام وجود داره
این هم عکسهایی برای مقایسه.
عکسها رو برای کاهش حجم تغییر اندازه دادم.
تصویر اول با حالت سوپرماکرو و بدون فیلتر گرفته شده.
تصویر دوم با زوم 20 و فیلتر 2+
تصویر سوم با زوم 20 و فیلتر 4+
تصویر چهارم با زوم 20 و فیلتر 2+ و 4+ با هم
این هم تصویر خود فیلترها
دوست عزیزجناب Veria این فیلتر شما به نظر من خیلی کیفیت خوبی داره ...
من یک هاما *10 دارم که خطای خیلی زیادی داره و عمق میدان بسیار کوتاه
بله من کاملا راضی هستم. مخصوصا به نسبت پولی که دادم به نظرم عالیه.
به گفته فروشنده خرید قدیم بوده و چون 52mm زیاد خواهان نداشته، مونده.
البته تا جایی که میدونم هرچی میزان فاصله کانونی رو بیشتر کاهش بده طبیعی هست که عمق کم بشه.
من در سایت Hama فیلتر 10X ندیدم. شاید قبلا داشتند.
من یک +1 +2 +4 هاما دارم که گاهی برای بزرگنمایی بیشتر روی لنز ماکروی 60 استفاده میکنم. البته عملا غیر ممکن است که بشود هر سه را روی هم بست و عکس مناسب گرفت ولی 4+ با لنز ماکرو نتیجه خوبی میده. شک نیست که دیافراگم کاملا بسته و سه پایه و کادر بندی درست و نور کافی شرط عکس مناسب است. درضمن من 3 سال پیش نزدیک 60 هزار تومن برای این فیلترها دادم و بسته سه تایی با قیمت 20-30 تومن کمی مشکوک است و امکان تقلبی بودنش زیاد است.
در مرد اصلی بودنش نمیدونم. اما کیفیتش برام قابل قبوله.
شاید قیمت Vitacon همین باشه. چون چند جای مختلف قیمت گرفتم و همین بود.
در مورد روی هم بستن هم. من بعضی اوقات 2+ و 4+ رو روی هم میبندم و مشکل خاصی ندیدم. (توی عکس آخر هم همین کارو کردم)
فقط عمق کاهش زیادی داره
من قصد خرید فیلتر کلوز آپ دارم، می خواستم چند سوال در این مورد ازتون بپرسم
1- من یک لنز Tamron 18-200 و یک لنز canon 50mm f1.8 دارم. فیلتر کلوز آپ بر روی کدام یک از این لنز ها بهتر جواب می ده؟
2- چه فیلتری با قیمت حدود 50 تومن مناسب است
3- اگر لطف کنید جایی رو هم معرفی کنید که بتونم فیلتر رو سفارش بدم. ترجیحا از شرکت های معتبر چون من شهرستان هستم و قصد سفارش فیلتر رو دارم
كارهاي ماكرو قبلي اقاي زند اذر رو ميديدم بعضيهاش مثل او زنبورها واقعاً عاليه، اونهايي كه با لنز سيگما و اكستنشن تيوب گرفته شده بود.
تركيب كلوز آپ و لنز ماكرو نيكون د هم ظاهراً در مصائب مشترك به نمايش گذاشته اند.
يه سوال: اگه اين كلوز آپ اينقدر قوي عمل ميكنه چه نيازي هست لنز ماكرو بگيريم.
اون اكستنشن تو اينرنت هست ولي فيلترهاي كلوز اپ خاص نيكونو من تو سايتش نديدم.
ميشه در مورد خريدش بيشتر راهنمايي كنيد.( در مورد خريد خارجي هم مشكلي ندارم. مشكل اينجاستT4, T5,T6, T10 نيكون و رو تو اينرنتم نميشه برا خريد پيدا كرد!!!!!!!!!!11
ویرایش توسط mghkhooodro : Friday 9 July 2010 در ساعت 23:58