مارک COKIN ساخت فرانسه همراه هولدر مربوطه پیشنهاد میشه .
برند خوب و معتبری است .
در خصوص فروشنده هم اگر خواستید طی پیام خصوصی بهتون میگم .
مارک COKIN ساخت فرانسه همراه هولدر مربوطه پیشنهاد میشه .
برند خوب و معتبری است .
در خصوص فروشنده هم اگر خواستید طی پیام خصوصی بهتون میگم .
cokin موجود در ایران اورجینال هست؟
چون برخی از دوستان عقیده دارند این مارک در ایران تقلبی است این سوال رو پرسیدم.
در ضمن لطف کنید آدرس فروشنده هم در پیام خصوصی برای من بفرستید
سپاسگزارم
فیلتر Cokin ND8 با هولدر سری P و رینگ اتصال به لنز هفته پیش (اواسط اسفند 88) در ناصرخسرو حدود 100 تومان بود. شک کردم بگیرم یا نه و نگرفتم چون تجربه های بدی از خرید فیلترهای متوسط دارم و ترجیح می دهم هزینه بیشتر برای فیلتر مطمئن بدهم. البته فروشنده این فیلترها که احتمالا معرف حضور بسیاری از دوستان است گفت هولدر با فیلتر فقط مارک Cokin دارد.
[CENTER][/CENTER]
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
سلام
بین فیلترهای GND، نوع صفحه ای آن بهتر است یا نوع مدور؟ و آیا احتمالا تفاوت قیمت هم دارند یا خیر؟
راستی نظرتان در مورد مارک Marumi چیست؟ در پست های دیگر دیده بودم که دوستان از سابقه این شرکت تعریف کرده بودند ولی آیا این مارومی که همان فروشنده معرف حضور تقدیم ما می کند! از نوع اصلی است؟
ممنون
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
بابت اسم....
Graduated Neutral Density Filter صحیح است...
http://en.wikipedia.org/wiki/Graduat...density_filter
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اصولا با حضور فتوشاپ نمی توان به راحتی از کنار بسیاری از فیلتر ها گذشت.
و بخصوص این فیلتر.
شاید برخی از فیلتر های رنگی زیاد کاربردشان به چشم نیاید.اما این فیلتر و فیلتر هایی مثل پلاریزه و ... بسیار کاربردی هستند ( حتی با وجود فتوشاپ )
مثلا برای محو کردن حرکت یک رودخانه و یا مخملی کردن آب یک دریاچه هیچگاه با فتوشاپ به نمی توانید به نتیجه دلخواه برسید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
كاوه جان
پست من كمي قديمي بود و تقريبا يادم نبود چي نوشتم
ولي در مورد فرمايش شما، موافقم...اصولا تمامي فيلترها، قابل جايگزيني با تكنيكهاي Post-process نيستند
چون من اصولا در عكاسي طبيعت، فعاليت جدي دارم، در مورد اين فيلتر خاص، نظر خاص دارم...اما يك كيت تقريبا كامل از GNDها هم دارم كه در موارد لازم، استفاده مي كنم.
اما اينكه اصولا در موارد اختلاف روشنايي شديد مثلا آسمان و زمين، در عكاسي ديجيتال، از GNDها استفاده شود، من لزومي نمي بينم...چه از نظر كيفيت خروجي و چه از نظر آزادي و دقت عمل.
اما همونطور كه در پست قبلي هم اشاره كردم، مثلا در مواردي كه سوژه متحركي وجود دارد كه شما قصد فريز كردن اون رو داشته باشيد، استفاده از تكنيكهاي Blending Exposure ممكنه پاسخگو نباشه
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
تازگی کسی از قیمت رینگ و هولدر خبر داره؟
cokin در ایران نمایندگی داره؟ توو سایتش که 2تا آدرس داده، این نمایندگی ها وجود خارجی دارن؟
http://cokin.com/ico9-pays.html
Canon EOS 30D