دوست گرامی شما باید فیلتر با دهنه 52 میلیمتر بگیرید. لینک ها رو براتون پیغام خصوصی میکنم
Printable View
سلام من برای لنز 135-18 فیلتر Phottix PMC Pro-Grade UV Filter 67mm گرفتم احساس میکنم با این فیلتر عکسها کدر هستش فیلتر خوب برای این لنز چی فیلتری باید باشه؟
درود
دوستان گفتند UV تهیه کنید ولی نگفتند هر UV
خاطرم هست بنده هم بهتون تذکر دادم ولی بگذریم! ممکنه بتوانید بفروشیدش!
این مدل را عطا جان معرفی کردند که شک نکنید مشاورشون حرف نداره
Rodenstock HR Digital Super MC UV Filter
ظظاهرا حدود 180 باید باشهکه البته اگر ایراد داشت خودشون اصلاح خواهند کرد
در پست شماره 754 هم عطاجان لطف کردند و توضیحاتی دادند که خواندنش خالی از لطف نیست
hoya HD هم برای دهنه 72 حدود 200 هزار تومانه!
ارادتمند
درود
دوست گرامی برای 18 - 135 خرید فیلتر 300 هزار تومانی اونم برای محافظت رو توصیه نمیکنم این رقم تقریبا نصف قیمت کل لنز شماست دو توصیه برای شما دارم :
1- بدونه فیلتر از لنز استفاده بفرمایید
2- فیلتر B+W ریمارک تهیه بفرمایید به شخصه کیفیتش رو تایید میکنم هیچ گونه ایرادی در تصویر نخواهید دید فقط UV نیست و در حقیقت پروتکتوره
اگر علاقه مند بودید آدرس رو برای شما پیام خصوصی میکنم
ارادتمند
در تکمیل فرمایش مصطفی عزیز متاسفانه فیلترهای PHOTTIX از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و به جای اون خرید فیلترهای با کیفیت تر توصیه میشه. مثل B+W، Rodenstock ، Hama، Hoya و Kenko.
بحث پروتکتور و فیلتر دو مقوله جدا از هم هستند. پروتکتور همونطور که از اسمش پیداست یه شیشه خالی هست که فاقد هر گونه کوتینگ می باشد و تاثیر منفی روی عکسهاتون خواهد گذاشت چون هیچگونه بهبودی در نور ورودی به لنز انجام نمی ده که هیچ، بدترش هم میکنه.
شما اگه قصد خرید فیلتر دارید یا باید فیلتر خوب تهیه کنید یا کلا قیدشو بزنید. فیلترهایی که ارزون قیمت هستند و همچنین پروتکتور دیر یا زود ضعف های خودشونو آشکار خواهند کرد.
البته اگه لطف کنید سقف بودجتون رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد.
دوست عزیز امکانش هست همانند کاری که اقای شهبازی انجام داده (در پست شماره ۷۵۵) دو تصویر جهت مقایسه با فیلتر و بدون فیلتر تهیه کنید؟ البته با رعایت اصول تست مانند استفاده از سه پایه، ریموت یا تایمر و بالا اوردن آینه قبل از شات.
لینک پست اقای شهبازی : http://forum.akkasee.com/f14/t859-3.html#post384706
دوستان منم یه 70d با لنز 18-135stm گرفتم .یه فیلتر می خوام براش بگیرم . بیشتر برای محافظت از لنز . در ضمن اصلا نمی خوام رو عکس عملکرد مخرب داشته باشه . تا جایی که ممکنه ارزون تر باشه البته بدون اثر منفی . اگه براتون مقدور بود لینک فروشگاه اینتر نتی رو برام پ. خ کنید چون نمی خواهم اشتباهی چیز دیگه ای بخرم .سپاس
دوستان از انجایی که اعداد و ارقام زیادی پشت و جلو و همه جای فیلتر ها هست ممنون میشم راجه به فیلترهای یو وی و پلارایز یه توضیح بدین و برا چه ژانر هایی مناسب هستند خرید کنیم.کاراییشون رو میدونم چیه و چه نورهایی رو حذف میکنن.
چند تا مدل هم پیشنهاد بدین.در ضمن هنوز لنز خریداری نکردم.
دوست عزیز به طور خلاصه فیلتر uv جهت بلوکه کردن اشعه uv که باعث میشه عکس کمی کنتراست بیشتری داشته باشه و همجنین محافظت لنز به کار میره.
فیلتر پلاریزه برای حذف انعکاسهای نور از سطوح صیقلی مثل آب، شیشه، فلز و ... کاربرد داره و همچنین باعث اشباع تر شدن رنگها در تصاویر نیز می شود.
معمولا روی فیلترها اندازه دهنه به میلیمتر، کشور سازنده، نوع فیلتر، برند فیلتر و درجه بندی آن برای فیلترهای پلاریزه چرخشی یا CPL و ND متغیر یا VND نوشته میشه.
B+W به همراه Rodenstock بهترین برندها هستند و در بالاترین جایگاه قرار میگیرند.
برندهای نظیر hama، hoya، kenko هم در جایگاه بعدی قرار میگیرند.
اما اگه بودجه اش رو دارید اولویت اولتون B+W یا Rodenstock باشه.
موفق باشید.
دوستان برای محافظت از لنز به شرط عدم اثر منفی روی عکس کدوم رو پیشنهاد می دید .لطفا اولویت بندی کنید به تناسب قیمت و کیفیت
HOYA FILTER UV HMC 67MM
PHOTTIX PMC PRO-GRADE UV FILTER 67MM
RODENSTOCK UV BLOCKING DIGITAL PRO MC SLIM FILTER 67MMHOYA FILTER UV HD 67MM
RODENSTOCK UV BLOCKING HR DIGITAL SUPER MC SLIM FILTER 67MM
پیشنهاد بهتری هم دارید؟
ارادت
دو نکته ای که باعث میشود همیشه از فیلترهای هویا اچ دی استفاده کنم اول خاصیت ضد ضربه بودن آن است که در مقابل ضربه های شدید بخوبی مقاوم است و حتی خش هم روی آن نمی افتد! یک کلیپ در یوتیوب در این نورد وجود داشت که ارزش دیدن را دارد
و مورد دوم تمیز کردن فیلترهاست ، معمولا تمیز کردن فیلترها کاری دشوار است و باید از دستمال نانو و .... استفاده شود نکته جالبی که در مورد هویا اچ دی وجود دارد تمیز شدن بسیااار آسان این فیلتر است به دلیل داشتن لایه محافظ در برابر رطوبت و روغن! این فیلتر بسیار آسان تمیز میشود گاهی پیش آمده در مواقع خاص فیلتر را با پشت دست تمیز کردم!
درود
ببینید دوست عزیز،
هر برندی و مخصوصا برندهای خوب و معروف هم فیلتر ارزان دارند هم فیلتر گران. فرض می کنیم که بحثمون روی فیلتر های uv هست. همین برند kenko سری slim دارد که در سایز یکسان ارزانتر از سری zeta هست. چرا؟ چون سری zeta از پوشش های مخصوصی بهره میبره که :
1. باعث عبور نوری بهتر میشه.
2. تا 410 نانو متر جلوی اشعه uv رو میگیره که بالاتر از حد استاندارد هست. ( حد استاندارد 390 نانو متر )
3. به راحتی تمیز میشه و اثر لک یا آب و روغن روش نمیمونه.
در واقع همیشه فیلترهای گران مزیهایی نسبت به فیلتر های ارزان دارند.
یا مثلا در برند B+W سری Professional هم فیلترهایی با پوشش MRC داریم هم MRC nano که مزیت مورد دوم راحت تر پاک شدن و مقاومت در برابر ضربه و خط و خش هست.
یا مثلا برند hoya HD که بهترین محصول hoya هست همون ویژگی های بالایی رو نسبت به سایر مدلها داره. حتی یه مدل HD2 هم داره که اگه اشتباه نکنم فقط برای آمریکا و کانادا صادر کرده.
برندهای دیگه هم همینطور در واقع تعداد لایه ها یا کوتینگ ها، مقاومت در برابر خط و خش، جنس خود فیلتر که از برنج باشه یا آلومینیوم که برنج بهتر هست، مقاومت در برابر لک و چربی و آب و روغن، مقاومت در برابر تغییرات دمایی و ... تفاوتهای اونها رو مشخص می کنه.
برندهای دیگه هم به همین ترتیب.
همیشه گفته میشه یا فیلتر نبندید یا اگه می بندید خوبشو ببندید. چون یه المان اپتیکی اضافه هست که طبیعتا نور باید از این المان هم به سلامتی عبور کنه. اگه نور در اثر بر خورد به فیلتر شکسته بشه یا تجزیه بشه یا هر عامل دیگه ای که باعث بشه نور به سلامت به لنز نرسه باعث افت کیفیت عکسها خواهد شد. مشکلاتی از قبیل بروز پدیده فلر که خیلی شایع هست، افزایش haze یا ماتی در عکسها به خصوص در ارتفاعات، کنتراست پایین تصویر و ...
شما اگه فیلتر ارزان قیمت بخرید به دلیل اینکه فاقد ویژگی هایی هست که در بالا بیان شد، به احتمال خیلی زیاد تاثیر منفی روی عکساتون خواهد گذاشت ولی خوب کسایی هم در دنیا هستند که یا خراب شدن کیفیت عکسها رو به خراب شدن عدسی جلویی لنزشون ترجیح میدن یا بدون اطلاع اقدام به خریداری فیلترهای ارزان می کنند، یا بودجه کافی ندارند یا هر دلیل دیگه ای به همین دلیل فیلترهای ارزان هم فروش دارند.
در مورد فیلتر های polarizer و uv که کلا دو مقوله جدا از هم هستند و اصولا تکنولوژی های ساخت متفاوتی هم دارند، به دلیل هزینه بالای تولید در استفاده از مواد و تکنولوژی به کار رفته در پلاریزه ها این فیلتر ها گران هستند.
در پایان عموما برندهای برتر که طیف محصولاتشون هم بیشتره در همه نوع فیلتر حرف اول رو می زنند. مثلا برند B+W همه فیلترهاش اعم از ND، UV، پلاریزه و ... خوبه همچنین hoya , Rodenstock.
عالی بود.بیشتر از یه دکمه تشکر ارزش داشت برام.چکیده و مفید.واقعا ممنون
فقط یه چیزه دیگه.اگه لطف کنید در مورد اصطلاحات فیلتر ها مثل کوتینگ و غیره توضیح بدین ممنون میشم.این فیلتر های hoya خوب هستند؟چون قیمتهای خوبی دارن و با کلیپی که دوستمون گذاشت و قیمتی که دیدم ازش بدم نیومد.
سپاس
خواهش می کنم. بله فیلترهای hoya جزو فیلترهای خوب هستند مخصوصا سری HD.
در مورد کوتینگ باید عرض کنم، شما اگه به فیلتر ها و عدسی بیرونی یک لنز از روبرو و در زیر نور نگاه کنید رنگهای متفاوتی رو میبینید. آبی، بنفش، سبز، زرد و ... این رنگها به دلیل استفاده از عناصر شیمیایی مختلف مثل کلسیم، فلوئورید، منیزیم و ... در روی عدسی ها و شیشه فیلتر ها هستند که هر برند یا کارخونه بسته به تکنولوژی ساخت از عناصر مختلفی استفاده می کنه. نتیجه این کوتینگ ها عبور نوری بهتر فیلتر و لنز، جلوگیری از انعکاسهای نا خواسته مثل پدیده فلر و مقاومت در برابر ضربه و آب و روغن و چربی می باشد.
با تشكر از عطاي عزيز بابت توضيح خوب و شيوا، تنها به عنوان يك پيشنهاد به اين دوست عزيز اين را هم اضافه مي كنم كه با سر زدن به سايت شركت هاي Hoya, Rodenstock، B+W، Lee و دانلود كاتالوگ كلي فيلترهاي اين شركت ها كه سايز كمي هم دارند، در صفحات اول معمولا با تصوير و توضيح كامل مفهوم كوتينگ و تفاوت انواع مختلف با تصاوير مختلف توضيح داده شده است و با اندكي ياداوري از فيزيك نور و پديده هاي تفرق و انعكاس نور موقع عبور از يك محيط به محيط ديگر، كاملا متوجه اهميت كوتينگ و نوع متريال هاي مختلف خواهيد شد.
دوستان من چند تا پست گزاشتم و شما هم راهنماییم کردید ولی هنوز نتونستم به نتیجه برسم که چه فیلتر uv برای لنز 18-135(بدنه 70d) بخرم .
چرا ؟ چون یا جنس ها خیلی گرونه و یا سایتی که فروش اینترنتی داشته باشه پیدا نکردم.
من می خوام برای فیلتر کمتر از 200 هزینه کنم . لطفا بگید چی بگیرم و لینک سایتی که برا فروش داره رو هم برام پخ کنید .من خودم دوتا مدل پیدا کردم چون نمی دونم مدل دقیقش چیه ناچارا لینک تجاری می زارم بعد پاکش می کنم بگید اینا اصلا ارزش خرید دارن یا نه
فیلتر یو وی 67 میلیمتر سیگما و RODENSTOCK UV BLOCKING DIGITAL PRO MC SLIM FILTER 67MM
سلام به دوستان
امروز بعد از 2 سال احساسه بدی به خودم پیدا کردم.چون بعد از 2 سال استفاده از فیلتر پلاریزه که از دیجی کالا به همراه دوربینم خریدم فیلتر رو باز کردم تا تمیز کنم و چند تا عکس بدون فیلتر گرفتم و دیدم چقدر کیفیت عکسهام تغییر کرد.واقعا احساس بدیه که 2 سال مثل خنگ ها با فیلتر ارزان بی کیفیت عکاسی میکردم.
کیت 18-55 دارم ولی در اینده ای نزدیک قصد خرید 85m f1.8 رو دارم دوتاشون 58m هستند اگه اشتباه نکنم چه فیلتری پیشنهاد میدید که به درد هردو بخوره مخصوصا m85 ؟قیمت مهم نیست فقط اینکه واقعا به قیمتش بیارزه مثلا یه فیلتره خوب هست 150 یه فیلتر یه کوچولو از اون بهتر هست 300 تومن منظورم اینه که واقعا ارزش داشته باشه.
ظاهرا دو برن b+w و RODENSTOCK بهترین هستند
چه مدلی از این دو برند خوبه؟
دوست گرامی هر دو برند خوب هستند.
در مورد B+W اگه بتونید سری XS-PRO که با جعبه مشکی ارائه میشند رو پیدا کنید عالیست. اگه نتونستید پیدا کنید سری F-PRO با جعبه آبی می تونید خریداری کنید.
در مورد rodenstock هم سری HR Digital CPL Super MC با جعبه مشکی عالیست و بعد از اون هم سری Digital Pro CPL MC با جعبه قرمز در رده بعدی قرار میگیره.
متاسفانه در همه تصاویر روی لنز بوده بیشتر به چشم محافظ عدسی بهش نگاه میکردم ولی نمیدوستم اینقدر تفاوت بین فیلتر ها هست.
در چه شرایطه نوری باید از فیلتر استفاده کرد و فیلتر پلاریزه چه تفاوتی با UV داره؟
تا جایی که من اطلاع دارم فیلتر پلاریزه نورهای پراکنده رو فیلتر میکنه و فقط نورهای مستقیم رو اجازه ورود به لنز رو میده ولی در مورده UV فکر کنم برای نور خورشید بیشتر استفاده بشه و کارش کنترل کلوین نور باشه (ایا درست متوجه شدم یا چیزهای دیگری هست؟)
متاسفانه در همه تصاویر روی لنز بوده بیشتر به چشم محافظ عدسی بهش نگاه میکردم ولی نمیدوستم اینقدر تفاوت بین فیلتر ها هست.
در چه شرایطه نوری باید از فیلتر استفاده کرد و فیلتر پلاریزه چه تفاوتی با UV داره؟
تا جایی که من اطلاع دارم فیلتر پلاریزه نورهای پراکنده رو فیلتر میکنه و فقط نورهای مستقیم رو اجازه ورود به لنز رو میده ولی در مورده UV فکر کنم برای نور خورشید بیشتر استفاده بشه و کارش کنترل کلوین نور باشه (ایا درست متوجه شدم یا چیزهای دیگری هست؟)
درود
بخشی از فرمایش شما صحیح و بخشی غلطه!
در مورد فیلتر پلاریزه تا حدودی خودتون فرمودید
اما فیلتر UV علکردی مشابه عینک دودی های دارای قابلیت UV داره و از ورود اشعه مابرا بنفش و رسید آن به سنسور و تاثیر آن در عکس جلوگیری می کند!
در اصل از این فیلتر بیشتر بعنوان محافظ لنز (البته در دوربین های دیجیتال) استفاده می شود و در صورت مرغوب بودن تاثیر مخربی روی تصویر ندارد!
شما با استفاده ای که فرمودید، باید فیلتر UV تهیه بفرمایید!
اگر هم در محیط باز و طبیعت عکاسی می کنید و یا قصد حذف بازتاب نور از سطوح صیقلی را دارید باید از فیلتر پلاریزه استفاده کنید.
ارادتمند
درود بر همه
من در مورد تجهیزاتی که به تازه گی خریدم وسواس به خرج دادم . ولی یه یوی B+W گرفتم که وسواسی براش به خرج ندادم و از فروشنده اش مطمین نیستم . می ترسم تقلبی باشه . دوستان تقلبی و اصلی رو چجوری تشخیص بدم . اصلا راهی داره ؟
البته شب عکس از خودش و کارتنش هم می زارم
دوستان سلام.بنده اگر یک فیلتر دهانه 77 تهیه کنم و با استفاده از مبدل روی دهانه 67 ببندم،آیا هود 67 روی لنز بسته می شود؟
درود
بستگی به نوع اتصال هود به لنز داره!
اگر از نوع رینگ پیچی باشه یقینا نه! مگر اینکه دهنه 77 تهیه کنید!
اگر هم از سری هایی باشه که مستقیما روی لنز بسته می شوند (مثل هود هایی که سیگما یا تامرون روی لنزهاشون می فروشند)، بستگی داره به اینکه اطراف هود خالی باشه یانه!
ارادتمند
ارادت!
تقریبا راه قطعی نداره مگر اینکه دنبال آزمایشگاهی بگردید که طول موجهای کمتر از 400 UV را بتوانند اندازه گیری کنند!
قبلا یک مطلب در این زمینه در فروم گذاشته بودم و روی یک فیلتر چک کردم که تا حدودی جواب داد می توانید امتحان کنید!
با استفاده از دستگاه تشخیص اسکناس و یک اسکناس!
وقتی فیلتر بین اسکناس و دستگاه قرار می گیره (طوری که نور از فیلتر عبور کنه) قاعدتا باید تراشه های موجود در اسکناس یا ناپدید بشه و یا کم نور!
یک بار چک کنید ببینید جواب می ده؟
ارادتمند
در کنار توضیح آقا مصطفی، معمولا این روش برای فیلترهای پولاریزه که قیمت بالاتری دارند استفاده می شود و استفاده از هود به طور همزمان با فیلتر پولاریزه که نیاز به چرخش فیلتر دارد اندکی سخت هست. در صورت نصب بر روی سه پایه و آزاد بودن دست روش های استفاده از کلاه، دست ، ... برای جلو گیری از رفله نور موثر هست.
برای فیلترهای یو وی چون بیشتر استفاده حفاظتی دارد و قیمت های پایین تری دارند، شاید بهتر باشد برای هر لنز، فیلتر هم اندازه خود را تهیه کنید. چون این فیلتر در اکثر موارد به صورت همیشگی بر روی لنز می ماند و هنگام حمل و نقل در کیف یا بیرون کیف ، بیرون زدن فیلتر از اطراف شاید مناسب نباشد. همچنین خود هود نقش حفاظت را در حمل و نقل بازی می کند.
ضمن تشکر از پاسخ خوب شما ، قصد تهیه فیلتر پلاریزه مدور از مارک Rodenstock را داشتم.اغلب دهانه های مورد استفاده بنده در حال حاضر 67 میلیمتر است که قصد دارم با توسعه و تکمیل لنزهایم تعدادی لنز دهانه 77 تهیه کنم (مانند 200-70).بهمین دلیل و با توجه به قیمت بالای این فیلتر تصمیم دارم از دهانه بزرگتر خرید نمایم.نظر شما چیست؟
۷۷ میلی متر برای فیلتر پولاریزه انتخاب خوبی هست. در اینده با تکمیل لنزها و خرید لنز با دهنه ۷۷ میلی متر، هزینه مجدد نخواهی کرد. در صورتی که در تصاویر فلر به علت انعکاس نور از اطراف داشتی ، همانطور که در پست قبل گفتم با دست و یا یک وسیله دیگر جلوی منبع نور (خورشید) را بگیرید.
من همین فیلتر Rodenstock پولاریزه را با لنز التراواید ۱۰-۲۴ نیکون (دهنه ۷۷) استفاده می کنم و معمولا به علت نیاز به چرخاندن فیلتر و تنظیم زاویه، از هود استفاده نمی کنم.
البته فیلتر پولاریزه استفاده های خاص دارد و حالا که تصمیم به خرید گرفته اید، حتما تمامی موارد استفاده آن را مطالعه کرده ای. به هر حال این فیلتر همیشه بر روی لنز باقی نمی ماند.
درود
یکی راه اقتصادی مناسب برای تکمیل فیلترها برای هر فاصله کانونی تهیه فیلتر های مربعی هست که البته قیمتش بار اول شاید از یک فیلتر معمولی بیشتر شود!
در ضمن در این حوزه شرکت های زیادی فعال نیستند مثل Cokin یا Lee که فیلترهای مربعی در ابعاد مناسب دهانه لنز تولید می کنند.
مثلا فیلتر پلاریزه کوکین فکر کنم حدود 350 هزار تومان باشه که با توجه به نیاز به تهیه هولدر و رینگ حدود 450 برای بار اول خواهد شد (البته تا دهنه 82) ولی برای تهیه فیلرهای دیگر بعد از این خرید کافیه فقط پول برای تهیه فیلتر بپردازید!
ارادتمند
سلام دوستان خیلی برام پیش اومده که دوستان گفتن فیلتر ارزون ارزش خرید نداره و اگه نبندی بهتره میخواستم دلایل منطقی در مورد این موضوع مطرح بشه
با تشکر
درود
استفاده از فیلترهای غیر مرغوب منجر به ایجاد اثرات بسیار زیادی روی تصویر دوربین می شوند!
کاهش شارپی
ایجاد اثر نویز گونه
ایجاد فلر در تصویر
اختلال در سیستم نور سنجی
و...
همه از دلایل این ادعا هستند!
فیلترهای ارزان بدلیل نداشتن لایه نشانی مناسب باعث شکست نور در سطح شیشه شده و در نتیجه کنتراست تصاویر را تحت تاثیر قرار خواهند داد.
این فیلترها در برابر غبار و اثر رطوب به شدت مستعد جذب عوامل مورد بحث بوده و در نتیجه باعث کاهش کیفیت تصویر خواهند شد.
ارادتمند
سلام
دوستان عزیز برای خرید nd 16x دهانه 77 چه فیلتری را پیشنهاد می کنید سقف بودجه حدود 300 هزار تومان
من با بررسی سایت های فروش اینترنتی بیش تر ان دی 8 دیدم گویا 16 کمتر در بازار وجود دارد.
(از آن جا که در آینده تصمیم به خرید فیلتر پلاریزه دارم به ان دی 8 علاقه ای ندارم.)
دوست عزيز، مهمترين نكته اين هست كه اول به صورت حضوري به مراكز شناخته شده فروش تجهيزات عكاسي برويد و ببينيد در حال حاضر چه برندهايي موجود هست.
ولي به صورت كلي برندهاي B+W، Hoya، Rodenstock كيفيت هاي خوبي دارند.
خود من به شخصه فيلتر ND1000 هويا را به توصيه يكي از دوستان فورام تهيه كردم و كاملا راضي هستم.
يك سري فيلترهاي ان دي متغير هم هستند ولي با توجه به تجربه دوستان و تجربه شخصي خودم ، در استاپ هاي بالا يك ناحيه به صورت X در تصاوير ايجاد ميشود. البته براي لنزهاي وايد و استاپ هاي بالا اين مسئله كاملا واضح هست و شايد براي استاپ هاي ٣-٤ مشاهده نشود ولي حتما بايد هنگام خريد به دقت چك كنيد.
بنده برعکس اقدام می کنم. ابتدا فیلترهای قابل قبول را به کمک شما و سایر دوستان شناسایی می کنم و سپس برای پیدا کردن گزینه هایی که دارم به بازار می روم تا گیر توصیه های بیجای فروشنده ها نیافتم و البته چون تهران نیستم بررسی موجودی بازار فقط از طریق سایت ها و راهنمایی دوستان برایم مقدور است.
از Rodenstock که فقط تا 3 استاپ دیده ام (البته شاید در آخر به همین گزینه رضایت بدهم)
گزینه دیگر 6 استاپی B+W است که با توجه به نوع کاربری ام نگران سرعت و دقت فوکوس با چنین فیلتری هستم.
با مارک هویا کمی تنوع و البته تقلب بیش تر هست که مدلی اگر معرفی کنید ممنون می شوم.
در جستجوی اینترنتی همیشه اندکی محدودیت می باشد و فروشندگان فعلی انلاین بر خلاف دوربین و لنز، مدلهای محدودی از فیلتر ان دی را ارایه می کنند.
فکر کنم در ساری تشریف دارید و اندکی مراجعه حضوری سخت است.
در ابتدا یک سوال داشتم، دلیل انتخاب این استاپ برای فیلتر ان دی چیست؟؟ از چه موضوعی و در چه شرایط نوری می خواهید ار این فیلتر استفاده کنید؟؟؟؟ شابد با حل شدن مسئله انتخاب استاپ، دوستان بتوانند بیشتر راهنمایی بکنند.
برای عکاسی پرتره در فضای باز با اف پایین و همچنین استفاده از استروب در فضای باز و البته استفاده برای منظره به صورت گهگاهی. (به دلیل محدودیت بودجه امکان خرید 2 فیلتر را ندارم به همین دلیل می خواستم بین 6 استاپ و 3 استاپ تعادل ایجاد کنم بهترین گزینه 4 استاپی بود و از طرف دیگر برنامه خرید پلاریزه را نیز دارم که خودش معمولا 2 استاپ کاهش نور دارد به همین دلیل به 3 استاپی علاقه نداشتم)
در حال حاضر برای پرتره به 3 استاپی Rodenstock رضایت دادم و تصمیم گرفتم برای منظره در آینده به خرید فیلتری با استاپ بالای 6 اقدام کنم.
بازهم منتطر پیشنهادهای خوب شما و سایر دوستان هستم.
سوالم دقیقا بایت همین مسئله بود، می خواستم مطمئن بشوم برای عکاسی منظره و آب و آبشار، شیری شدن ، محو موضوعات متحرک از عکس به دنبال ۳ استاپ نباشید. البته باز هم ساعات استفاده و میزان سایه و نور همه تاثیر گذار هستند.
برای پرتره در فضای باز با روزنه بازتر استاپ های ۳-۴ مناسب است که البته متاسفانه Rodenstock فیلتر ان دی ۴ استاپ ندارد.
در پیغام خصوصی شماره ای را میدهم که به صورت تخصصی فقط فیلتر می فروشند، شاید فیلتر ۴ استاپ بتوانید تهیه کنید. البته بهتر است مجدد مدلها را اینجا بگویید که دوستان نظر بدهند.
سلام
دوستان برای لنز 250-55 چه فیلتری مناسبه؟
دوستان اطلاع دارید از کجا میشه فیلتر مادون قرمز تهیه کرد؟ مربعی هم باشه مهم نیست
درود
فیلتر مادون قرمز را برای عکاسی با دوربین دیجیتال نیاز دارید؟
آیا دوربینتون modify شده است یا نه؟
توجه داشته باشید دوربینهای دیجیتال دارای فیلتر IR Cut هستند که یا بطور کامل جلوی نور IR را می گیرند و یا به میزان قابل توجهی شدت آن را کم می کنند!
در هر صورت اگر در این موارد مشکلی ندارید، در ناصرخسرو پاساژ جوانمرد می توانید پیگیر تهیه این فیلتر باشید!
آدرس را براتون پیام خصوصی می کنم
ارادتمند
دوست عزيز، با خواندن ادامه پست ها، به نظر ميايد ابتدا كمي بهتر است نياز خود را شناسايي كنيد.
با گوگل كردن كلمه "كاربرد فيلتر در عكاسي" چند مقاله بسيار كوتاه و سودمند خواهيد يافت كه به معرفي كاربرد فيلترهاي ماورابنفش، پولاريزه، كاهش نور، .... مي پردازد. با كمي اشنايي و يافتن اين مورد كه هر فيلتر براي چه نوع عكاسي مفيد است، مي توانيد ابتدا نوع فيلتر مورد نياز خود را مشخص كنيد. در اين صورت دوستان مي توانند در خريد مدل اين نوع فيلتر بيشتر راهنمايي بكنند.
درود
داخل لینکی زیر اطلاعات جامعی در خصوص عکاسی IR با D7100 وجود داره (البته اگر مطالعه نکرده باشید)
کلیک کنید
ارادتمند
سلام خدمت بچه های گل
بچه ها برای تیره شدن آسمان و رنگ پوست مدل در عکس فیلتر nd8 بگیرم ؟ یا پلاریزه ؟
برای دهنه 77
مارک خوب و جای مناسب تو تهران برای خرید بگید ( تقلبی نداشته باشند )
ممنون
درود
فیلتر پلایزه با توجه به زاویه تابش خورشید و دوربین باعث اشباع رنگی در آسمان می شود و لذا الزاما در همه جا این حالت رخ نخواهد داد!
بنابراین فیلتر ND برای این کار شما شاید بهتر باشه! البته فیلتر ND هم باعث تیرگی کل دار شده و در نتیجه برای اصلاع این موضوع نیاز به تغییر در اعداد دیافراگم و شاتر خواهد بود! لذا این فیلتر هم خیلی برای کار شما مناسب به نظر نمی رسه!
در مواردی که شما مشاهده می کنید آسمان تیره تر از بقیه کادر است یا فیلتر پلاریزه است و یا GND ولی برای چهره امکان استفاده از GND وجود نداشته و لذا باید برای تغییر رنگ چهره از فیلترهای رنگی مخصوص پرتره استفاده کنید!
ارادتمند