سلام خدمت دوستان گل
بچه ها 2 تا فیلتر می خوام
nd+polariz
چه مارکی بگیرم ؟
برای لنز nikkor 24-70
مارک های خوب بگید + ادرس فروشگاه معتبر
راسی nd مدل های مختلف داره . تفاوت هاش در میزان ورود نور هست ؟
Printable View
سلام خدمت دوستان گل
بچه ها 2 تا فیلتر می خوام
nd+polariz
چه مارکی بگیرم ؟
برای لنز nikkor 24-70
مارک های خوب بگید + ادرس فروشگاه معتبر
راسی nd مدل های مختلف داره . تفاوت هاش در میزان ورود نور هست ؟
در یکی از آموزش ها که در سایت دانلود کنم دیدم که عکاس بعد از تنظیم سافت باکس ها به سمت دوربین رفت و یه فیلتر هم برداشت.فیلتر رنگ سفید و لونه زنبوری بود و بر عکس فیلترهای دیگه که پیچی بسته میشد خیلی سریع روی لنز قرار گرفت.عکاس بعد قرار دادنش دوربین رو به سمت سافت باکس قرار گرفت و دوبار دگمه شاتر رو فشار داد و یه تنظیماتی روی د.وربین خیلی سریع انجام داد (که عکس هم برای اون موقع است که گرفتم) بعد از سوژه مورد نظر عکس رو انداخت.میخوام بدونم اون چه فیلتری هست؟چه کاری انجام میده ؟به نظر میرسه کاری مثل نور سنج رو انجام میداد.اگر ممکنه لینکی ازش دارید بزاریدhttp://www.8pic.ir/images/10321812945790536506.jpg
فيلتر Variable ND كار فيلتر پلاريزه را انجام نمي دهد. كار اصلي فيلتر پلاريزه حذف نورها و انعكاس هاي ناخواسته و همچنين افزايش اشباع رنگ است و كار فيلتر ND كاهش مقدار نور و نتيجتاً افزايش مدت نوردهي است (مثلاً براي عكاسي از رودخانه به گونه اي كه جريان آب نرم و ابريشمي ثبت شود يا پرتره محيطي در محيط هاي پر نور)
به نظرم براي عكاسي منظره فيلتر پلاريزه و بعضاً فيلتر GND (براي كاهش نور آسمان بدون كاهش نور ساير بخش هاي تصوير) انتخاب خوبي است. براي فيلتر پلاريزه به نظرم برند سيگما (كه تقلبي آن كمتر است و نمايندگي رسمي هم دارد) متاسب باشد و براي GNDفيلتر هاي كاشه اي كوكين انتخاب مناسبي باشد.
فکر کنم کمی بد مطلب نوشتم!نقل قول:
فيلتر Variable ND كار فيلتر پلاريزه را انجام نمي دهد. كار اصلي فيلتر پلاريزه حذف نورها و انعكاس هاي ناخواسته و همچنين افزايش اشباع رنگ است و كار فيلتر ND كاهش مقدار نور و نتيجتاً افزايش مدت نوردهي است (مثلاً براي عكاسي از رودخانه به گونه اي كه جريان آب نرم و ابريشمي ثبت شود يا پرتره محيطي در محيط هاي پر نور)
به نظرم براي عكاسي منظره فيلتر پلاريزه و بعضاً فيلتر GND (براي كاهش نور آسمان بدون كاهش نور ساير بخش هاي تصوير) انتخاب خوبي است. براي فيلتر پلاريزه به نظرم برند سيگما (كه تقلبي آن كمتر است و نمايندگي رسمي هم دارد) متاسب باشد و براي GNDفيلتر هاي كاشه اي كوكين انتخاب مناسبي باشد.
منظور من این نبود که Vario ND کار پلاریزه رو انجام می ده!
بلکه این نوشتم این نوع از فیلتر از ترکیب فیلتر پلاریزه ساخته شده!
تنها راه ایجاد تاریکی متغیر در شیشه به شرط عدم استفاده از قطعات مکانیکی و یا الکترونیکی، و استفاده صرف از شیشه فقط یک چیز هست و آن هم استفاده از خاصیت قطبی کردن نور (کاری که در داخل عینک های تماشای سه بعدی هم ایجاد می شود)!
سلام به همگی.
سروران عزیز 3 تا سوال داشتم... اگه امکانش هست پاسخ بنده رو بدید، ممنون میشم.
1- به تازگی یه canon 600d گرفتم، میخواستم بدونم برای لنز 18-55 چه سایز فیلتری ( UV ) باید بگیرم؟ و بهترین مارک چیه ؟ ( اگه حدود قیمت هم دارید ممنون میشم بگید. )
2- یه سری مطالب خوندم که استفاده طولانی مدت از فیلتر، باعث جمع شدن گرد و غبار و به مرور زمان سفت شدنش بر روی لنز میشه! آیا حقیقت داره ؟ و اگه داره برای جلوگیری باید چیکار کرد؟
3- کلا اگه بخوام از آسیب دیدن اتفاقی لنز جلوگیری کنم، چه چیزهایی نیازه که بخرم؟ ( خرید فیلتر ، هود و درپوش رو پیشنهاد میکنید ؟ )
سپاسگذار. :cap:
فیلتر های یو وی ارزان قیمت باعث افت کیفیت، اختلال در فوکوس، ایجاد Flare در تصویر و ... می شوند، از سوی دیگر خرید فیلتر یو وی مرغوب برای چنین لنزی با چنین سایز دهنه ای (لنزی ارزان و دهنه ای کوچک) تقریبا می شود گفت، پول دور ریختن است. (تقریبا نزدیک نصف قیمت لنز پول فیلتری میدهید که احتمالا بعد ها به هیچ کدام از لنزهایتان نخواهد خورد!) مورد دومی هم که اشاره کردید، دور از واقعیت نیست.
به نظر بنده اینکه مواظب باشید! راه حل خیلی بهتری است تا خرید فیلتر یووی.
به نظر من خرید هود مناسب (هودی که وین یت روی کناره های تصویر نیندازد) هم گزینه بسیار بهتری است.
خیلی ممنون آقا امیر بابت توضیحات.
پس با این اوصاف باید به فکر یه لنز دیگه باشم. :::whistling:::
تو همین تاپیک که مطالب رو میخوندم تقریبا دوستان مرغوبیت فیلتر سیگما رو تایید میکردن... همین مارک خوبه؟
و برای هود... از کجا باید بفهمم که هودی که میخوام بگیرم گوشه های تصویر رو سیاهه میکنه یا نه ؟ مثلا برای همین لنز 18- 55 میخواستم همین هود رو بگیرم. کلیک
کلا برای اشخاصی مثل من که به تازگی میخوایم وارد دنیای دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای بشن، :;) چه لنزی رو مناسب میدونید؟
من استفاده های خیلی حرفه ای ندارم، فقط میخوام عکسهای تمیز و با کیفیتی برام ثبت کنه.
اما دوست دارم به مرور زمان عکس های حرفه ای تر بگیرم.
شاید بیشتر عکسهایی که بخوام بگیرم، تو مسافرت ها از مناظر و عکس های خانوادگیه.
حالا اگه بازم در حق بنده لطف کنید و یه سری لنز خوب که مناسب من باشه پیشنهاد بدید ممنون میشم.
مرسی
سلام
مطلبی که گذاشتید فقط یک مورد مربوط به فیلتر هست!
بله فیلتر سیگما اگر اصلی باشه خوبه، ولی دقت کنید چه سیگما و چه مارکهای معتبر دیگه مثل hoya . marumi. cokin و ... قیمت های بالایی دارند!
لنز شما اگر خیلی ارزش داشته باشه 200 یا 300 هزار تومان باشه در حالی که قیمت یک فیلتر مرغوب از 150 هزار به بالاست!
پس به همین دلیل به قول جناب عبدل پناه مواظبت از لنز نتیجه بهتری داشته باشه
چون قیمت فیلتر برای لنز شما اختلافش با یک لنز دیگر خیلی کم خواهد بود.
در مورد هود و لنز هم جای مطرح کردنش داخل این فروم نیست! لطفا به فروم های اصلی مراجعه کنید!
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون عرض کنم که اسم اون وسیله expodisk هست.
این هم آدرس سایتش : ExpoImaging, Inc.
قصد تهیه فیلتر یووی دهانه ۷۲ را دارم
چند برند اصلی وجود دارد که همه خوب هستن اما حساسیت من در انتخاب این فیلتر خیلی بالاست چراکه برای لنز ماکرو قرار است استفاده شود و کوچکترین افت کنتراست یا شارپنس نباید وجود داشته باشد
برند هویا را استفاده میکنم که انصافا فیلترهای عالی دارد و جالبتر اینکه به راحتی تمیز میشوند
تعریف B/W را هم زیاد زیاد شنیدم به نظر شما B/W را انتخاب کنم یا Hoya HD ؟
درود جناب شهبازی
B+W که بدون شک بهترینه اما اگر تمایل دارید که به راحتی تمیز بشه باید ورژن MRC یا همون Multi Coated رو در برند B+W بگیرید که در حالت معمول یه چیزی حدود ۶۰-۷۰ درصد گرون تر از Single Coated ها هستند که با توجه به اینکه در وضعیت حاضر Single ها هم در این برند بسیار گرون هستند زیاد مقرون به صرفه نیست مگر اینکه براتون مهم نباشه... ( البته ورژن نانو هم هست که اون هم خیلی گرون هست)
اما من خودم تمام فیلتر هام Single هستند و مشکل خاصی هم تو تمیز کردنشون ندارم!
کوکین هم فیلتر با مشخصات B+W داره
Cokin- CH235B
فکر نمی کنم قیمتش هم بیشتر از رقم مورد نظر شما باشه
سلام
چند روزی هست که تو فکر خرید فیلتر UV برای لنز 180 ماکرو هستم .
از دوستانی که تجربه کار با فیلترهای hoya 14 لایه و hama hd داشتن ممنون میشم که تو انتخاب کمک کنند ...
سلام دوستان
من یک فیلم آموزش عکاسی از کارل تایلور تماشا کردم
کارل تایلور از یک نگهدارنده فیلتر روی تمامی لنزها استفاده میکرد و تمامی فیلترها هم مستطیل شکل بودند .
می خواستم توضیحاتی در رابطه با اینگونه فیلترها به من بدید و از کجا و با چه قیمتی می توان این نگهدارنده و فیلترها رو خریداری کرد چون 5 عدد لنز دارم و خریداری انواع فیلتر واقعا گران و سخت هست.
مرسی
سلام
این سری فیلتر ها به عنوان فیلتر مربعی و یا کاشه ای معروفند!
من از این سری فیلتر استفاده می کنم و 6 نوع متفاوتش رو هم دارم
اما توضیحات کاملتر!
این سری فیلتر ها در 4 اندازه متفاوت (برای لنز های تا دهنه 62، 82، 96 و 118) وجود دارند که قیمتها نیز با توجه به ابعاد افزایش می یابد.
در این سری از فیلتر ها برای ثابت کردن فیلتر بر روی دوربین نیازمند یک رنگ مناسب دهنه لنز و یا رینگ universal و یک نگهدارنده (holder) هستید. نگهدارنده می تواند در دو سری برای لنزهای خلیلی واید مثل fish eye و یا لنزهای واید معمولی تهیه شود. در حال حاضر هم سری فیلتر های کوکین (cokin) این نوع از فیلتر ها در بازار موجوده!
نحوه استفاده هم به این صورت هست که رینگ اتصال فیلتر به لنز مثل فیلتر های رینگی روی لنز بسته می شود و بعد holder که دارای مکان خاصی بصورت ریلی برای قرار گیری رینگ می باشد روی رینگ سوار می شود و با یک حالتی شبیه ضامن در محل خود قرار می گیرد.
سپس هر فیلتری که نیاز داشته باشید را متناسب با استفاده در جلوی لنز قرار می دهید. این holder ها بطور متوسط ظرفیت قرار گیری 3 فیلتر را نیز بصورت همزمان دارا می باشند.
شما برای انتخاب باید یه سه مورد توجه کنید
1- قطر بیشترین دهنه لنز های شما چند هست تا متناسب با آن نوع و اندازه فیلتر ها را انتخاب کنید؟
2- قطر دهنه هر لنز رو داشته باشید تا بتوانید برای هرکدام رینگ مربوطه رو تهیه کنید
3- در صورتی که هزینه خرید رینگ ها از خرید رینگ عمومی (Universal) بیشتر می شود، حتما یک رینگ عمومی تهیه بفرمایید.
5- نوع فیلترهای مورد استفاده را حتما مشخص کنید تا در انتخاب دچار مشکل نشوید
اطلاعات خرید رو هم براتون پیام خصوصی می کنم!
این هم تصاویری از تجهیزات این فیلترها
این اطلاعات در مورد نیاز سنجی متناسب با لنز
فایل پیوست 50017
تصویر holder
فایل پیوست 50013
تصویر رینگ های ارتباطی holder با لنز
فایل پیوست 50014
تصویر رینگ universal برای تمام لنز ها
فایل پیوست 50015
تصویری از خود فیلتر ها
فایل پیوست 50016
تصویر نحوه قرارگیری فیلتر و تجهیزات
فایل پیوست 50018
در مورد قیمت هم بطور متوسط به شرح ذیل است
1- holder حدود 75000 الی 80000 تومان
2- رینگ ها هر کدام 70000 الی 80000
3- فیلتر ها متناسب با نوع 70000 الی 300000 (برای سری P) و از 130000 به بالا برای سری های Z
4- رینگ عمومی (universal) برای دهنه p حدود 160000 الی 170000 تومان
البته قیمت تجهیزات کشور دوست و ... چین هم نصف این قیمت هاست البته بغیر از فیلتر ها!!
اگر سوالی هم دارید که بشود در این فروم مطرح کرد من در خدمتم!
با تشکر از راهنمایی بسیار ارزنده شما
دوست عزیز من یک رینگ فیلتر قابل تنظیم میخوام که بتوان برای تمامی لنزهایم از ان استفاده کرد
چیزی که من نیاز دارم از دهانه لنز با قطر 52 هست تا 77 .
ایا میشه با خرید یک رینگر فیلتر از ان بروی تمامی لنزهایم استفاده کنم و یا خیر ؟؟
متشکرم
سلام
بله امکان داره
شما برای اینکه بتوانید تا دهنه 77 رو پوشش بدید باید حداقل از فیلتر های سری p کوکین خریداری کنید. این سری تا دهنه 82 را پوشش می دهند و قیمت مناسب تری هم دارند.
در مرحله بعد (اگر در لنزهای شما لنز fish eye وجود نداره) نیاز به یک holder دارید که قیمت اصلیش حدود 80 و چینی نزدیک 50 هزار تومان می باشد.
اما در مورد نحوه اتصال:
دو راه برای شما وجود داره
1- خرید رینگهای اندازه دهنه هر کدام از لنزهایی که دارید (که فکر کنم قیمتش با حدود 5 لنز شما نزدیک 400 هزار تومان بشه و همچنین جاگیر خواهد بود)
2- خرید یک رینگ دهنه universal با قیمتی زیر 200 هزار تومان. البته اگر چینی این وسیله باشه قیمتش می شه حدود 100 هزار تومان و به صرفه تره و دقیقا نیاز شما رو تامین می کند (تصویر لنز در پست قبلی )
و این هم تصویر بستن فیلتر با استفاده از این رینگ universal بر روی لنز fish eye
فایل پیوست 50023
خوب همانطور که در تصویر مشخص است این رینگ در اصل روی دهنه لنز بسته نمی شود بلکه در روی خود لنز با پیچ فیکس شده و در نهایت holder یه آن متصل می شود
آموزش نصب این رینگ بر روی لنز
مدل های چینی این ابزار را داخل ناصر خسرو شاید پیدا کنید (خودم holder رو دو سال پیش ابتدا چینی خریدم 25000 تومان)!
اصلیش رو هم که براتون نمایندگیش رو پیغام خصوصی کردم
یک پیشنهاد
اگر نوع فیلترهای مورد نیازتون رو هم مشخص کنید می توانید کمی به صرفه تر خرید کنید!!
کوکین یک سری پک داره که داخلش 3 تا فیلتر و 1 holder وجود داره و قیمتشون هم معمولا زیر قیمت خرید تک تک اون فیلتر ها و holder خواهد شد!
(من خودم این کار رو کردم)
بطور مثال:
فایل پیوست 50022
این ست CH250 کوکین هست که دارای 3 عدد فیلتر گرادیانت ND 2,4,8 می باشد و یک holder هم روی آن قرار داره.
بطور مثال اگر بخواهید این ست رو تهیه کنید کل نیازهاتون با رینگ universal محدود به 450 هزار تومان خواهد شد.
این ست ها در چند پک متفاوت وجود دارند که با مراجعه به این لینک (شرکت کوکین) می توانید آنها را انتخاب کنید
این هم ست فیلتر ها و اسامی مجموعه برای سری p:
فیلتر های ست کوکین همانطور که در جدول فوق مشاهده می فرمایید دارای اسامی می باشد که در اصل بیان کننده کاربرد مجموعه فیلتر های داخل آن است.
Cokin P Series Kits
BLACK & WHITE KIT Orange, Green and Sepia filters. Code: H220A
ND GRAD KIT Grad Grey G2 Soft (NDX8), Grad Grey G2 Medium (NDX4) and Grad Grey G2 Light (NDX2) Code: H250A
PORTRAIT 2 Net Filter 1 White, Centre Spot Blue/Yellow and Warm 81D filters. Code: H201A
LANDSCAPE 1 Gradual Blue B2 Soft, Warm 81EF and Sunset 1 filters. Code: H210A
LANDSCAPE 2 Gold, Gradual Tobacco T2 Soft and Star 8 filters. Code: H211A
SUPER ZOOM KIT Grad Grey G1 (NDX1.7), Star 4, Diffuser 2 filters. Code: H118
جلوی هر کدام از این خطوط کد (رنگ قرمز) مجموعه وجود داره که می توانید بر اساس آن پیگیری خرید خودتون را انجام دهید!
من خودم ست H210A رو خریدم که مربوط به عکاسی در طبیعته و البته یک فیلتر رنگ تنباکویی داره که تاثیر بسیار عالی روی نور فلاش داره!
حالا باید بفرمایید چه فیلتر هایی بیشتر مورد استفاده شماست تا بتوانم بیشتر راهنمایتون کنم
دوست عزیز واقعا بابت پاسخهای کامل و آموزندتون تشکر میکنم
من ابتدا ژانرهای کاری و سپس دوربین و لنزهامو خدمت شما معرفی میکنم تا شما نیز بنده رو بهتر راهنمایی کنید
ژانرهای کاری من
پرتره - مدلینگ - طبیعت- معماری و ماکرو هست که بیشترین استفاده پرتره و مدلینگ و طبیعت میباشد .
دوربین اینجانب nikon d600 میباشد که دوربین فول فریم بسیار خوبی هست که تمامی نیازهامو برآورده میکنه
لنزهام هم شامل
14 میلیمتر سامیانگ
50 و 200-80 و 85-24 نیکون میباشد که در شرف خرید یک لنز 105 و یا 85 نیکون نیز هستم .
من بیشتر فیلترها رو برای عکاسی طبیعت و بنا میخواهم .
یک سوال دیگر ؛
من تو فیلم آموزش عکاسی فیلتری مربعی شکلی رو دیدم که دو قسمتی بود یعنی نصفش nd بود و نصف دیگش uv بود مثلا .
ایا شرکت کوکین این نوع فیلتر رو هم دارد یا خیر ؟؟ و این فیلتر چه نامی دارد ؟
یک پک خوب برای دوربین فول فریم به من معرفی کنید تا در کنار یک رینگ یونیورسال بتونم استفاده کنم
قیمتش مهم نیست فقط پک فوق العاده ای باشد با محوریت طبیعت
مرسی از شما
اول از همه اجازه بدید از جناب چگینی تشکر کنمنقل قول:
دوست عزیز واقعا بابت پاسخهای کامل و آموزندتون تشکر میکنم
من ابتدا ژانرهای کاری و سپس دوربین و لنزهامو خدمت شما معرفی میکنم تا شما نیز بنده رو بهتر راهنمایی کنید
ژانرهای کاری من
پرتره - مدلینگ - طبیعت- معماری و ماکرو هست که بیشترین استفاده پرتره و مدلینگ و طبیعت میباشد .
دوربین اینجانب nikon d600 میباشد که دوربین فول فریم بسیار خوبی هست که تمامی نیازهامو برآورده میکنه
لنزهام هم شامل
14 میلیمتر سامیانگ
50 و 200-80 و 85-24 نیکون میباشد که در شرف خرید یک لنز 105 و یا 85 نیکون نیز هستم .
من بیشتر فیلترها رو برای عکاسی طبیعت و بنا میخواهم .
یک سوال دیگر ؛
من تو فیلم آموزش عکاسی فیلتری مربعی شکلی رو دیدم که دو قسمتی بود یعنی نصفش nd بود و نصف دیگش uv بود مثلا .
ایا شرکت کوکین این نوع فیلتر رو هم دارد یا خیر ؟؟ و این فیلتر چه نامی دارد ؟
یک پک خوب برای دوربین فول فریم به من معرفی کنید تا در کنار یک رینگ یونیورسال بتونم استفاده کنم
قیمتش مهم نیست فقط پک فوق العاده ای باشد با محوریت طبیعت
مرسی از شما
و در مرحله بعد از شما هم متشکرم! من سعی می کنم چیزی رو که خودم به سختی بدست آوردم در اختیار دیگران قرار بدهم با این امید که بتوانم هم خدمتی به دیگران کنم و هم اینکه در آینده دیگران هم علاقه ای به کمک کردن به من داشته باشند! همانطور که از سال 1384 خودم مدام مزاحم دوستان این فروم از جمله جناب شهبازی، عاشوری نیا و قبادی شده ام این دوستان هم بدون کم و کاست بنده را راهنمایی کردند.
اما مبحث فیلتر:
همانطور که جناب چگینی فرمودند اون سری فیلتر مورد نظر شما که در فیلم مشاهده کردید از سری GND یا Grad Grey می باشد!
این سری از فیلتر ها هم از نوع ND هستند و هم رنگی (مثل رنگ آبی به سفید و ...)
مثل این عکس
فایل پیوست 50045
در مطالب فرمودید قسمت پایینش uv! من از این مسئله اطلاعی ندارم و چیزی هم در مورد uv بودن قسمت سفید فیلتر ها نخوانده ام!
اما در مورد پیشنهاد!
من ست H210A رو خریدم. این ست شامل فیلتر های رنگ آبی گرادیانت، فیلتر غروب خورشید و فیلتر رنگ گرم می باشد. (عکس زیر)
فایل پیوست 50046
و سری H250A هم شامل سه فیلتر گرادیانت ND (کاهش تدریجی سیاهی از بالا به پایین ) به شکل ذیل است
فایل پیوست 50047
هر کدام از این دو سری رو بخرید برای طبیعت مناسبه ولی من فکر کنم برای شما دومی H250A بهتر باشه به اضافه یک رینگ universal! بخصوص که عمومی تر هم هست. و کاربردهای گوناگونی می توانید از آنها داشته باشید! در ضمن با ترکیب ضربدری آنها می توانید یک فیلتر GND ND با امکان 8 به 6 را نیز با آن تولید کنید که برای طبیعت پر کاربرد می باشد!
این ست شامل فیلترهای GND ND که دارای ND 2,4,8 می باشد. البته دوستان فروشنده از این ست بعنوان ست دیجیتال یاد می کنند!:think:;
در آخر هم یک نکته مهم در مورد holder
حتما چک بفرمایید زاویه دید لنز 14 شما چند درچه است! اگر زاویه دیدش بیشتر از 120 درجه باشه باید به فکر تهیه یک holder واید باشید گه در دید لنز مشکلی ایجاد نشود.
پیشنهاد می کنم در صورت امکان قبل از خرید در مراکز فروش تست مربوطه را با واید ترین لنزتون انجام بدید تا مشکلی پیش نیاد!
باز هم اگر امری بود در خدمتم!
عرض ارادت
یه موضوعی برام پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم تا بکمک شما دوستان جوابمو بگیرم.
چند وقت پیش از خارج از کشور تعدادی فیلتر و هولدر بدستم رسید که تا به امروز استفاده ای برام نداشته. فیلتر ها شامل موارد زیر میشن.
9 عدد فیلتر اورجینال Kenko مثل Pl G58 و چند تا فیلتر رنگی و Foggy و Rainbow و sunny crosss و مواردی از این دست.
دو عدد هولدر و دو عدد دریچه هولدر سایز 55 و 67 mm
(یه عکس از فیتر های میزارم تا منظورم رو بهتر رسونده باشم.
حالا سوال هام اینه:
1. بنظر شما این فیلتر ها نسبت به فیلتر های موجود بازار(فیلترهای حلقه ای که سر لنز بشسته میشه) مزیتی دارند که من نگه دارم؟
2. مجموعه فیلتر های مورد استفاده خودم رو تو همین رنج کامل کنم (مثلا فیلتر های ND نداره و باید بخرم) یا اینها رو رد کنم ؟
ممنون میشم راهنمائی کنید.
فایل پیوست 52050
فایل پیوست 52051
دوستان نظری ندارن؟
سلام
برای دهانه 67 مم ی فیلتر میخوام برای محافظ از لنز که کثیف نشه کار برد خاصی مد نظرم نیست و اغلب عکس هایی که میگیرم از طبیعت با این وجود بهتره من پلاریزه بگیرم؟ ممننون میشم دوستان کمک کننن.
الان رو دهانه 52 یه فیلتر یو وی دارم فلر خیلی زیادی داره. نمی خوام مثل این باشه
اگر اين فيلتر ها از نوعي باشند كه براي همه ي سايز دهنه فقط يك فيلتر وجود دارد و فقط هولدر روي لنز بايد تعويض شود به اين ترتيب شما براي همه ي لنزهاي خود هزينه ي يك فيلتر را كرده ايد. اين مزيت اصلي استفاده از اين نوع فيلترهاست(البته اگر نوع فيلتر را درست متوجه شده باشم).
دوست عزیز فیلترهای پلاریزه گرون تر هستند و با توجه به اینکه کاربرد خاصی مد نظرتون نیست من خرید یک فیلتر multi coated uv رو برای شما پیشنهاد می کنم. گر چه فیلترهای پلاریزه برای عکاسی طبیعت مفید هستند. علت اینکه قیلتر شما flare داره اینه که جنسش مرغوب نیست و همچنین multi coated هم نمی باشد. فیلترهای uv multi coated شرکتهای معتبری چون hoya، hama، sigma، B+w،Kenko،tiffen رو برای شما پیشنهاد می کنم. به هنگام خرید حتما فیلتر رو تست کنید که شیشه اش به دلیل مالتی کوتد بودن زیر نور به رنگهای مختلفی مثل آبی، بنفش، سبز، زرد و ... متمایل هست و اگر دیدید که مثل شیشه خالی هست از خرید اون اجتناب کنید.
سلام
دنبال فیلتر NDی میگردم که 3 استاپ نور را کاهش بده
از چه برندی رو بگیرم؟!
ممنون
من دیروز به دلایلی دیروز به دلیل عجله ، از یک فروشگاه معروف ، فیلتر UV از برند BENRO گرفتم . البته این برند رو در محصولات دیگر مثل سهپایه و کیف و ... میشناسم ولی از بابت کیفیت فیلتر نمیشناسم و تا حالا از محصولات فیلتری آن استفاده نکرده بودم ...
میخواستم از دوستان بپرسم در مورد کیفیت این فیلتر نظری یا تجربهای دارند ؟
سلام
اگه فيلتر 72مم رو با تبديل رو 67مم ببندم آيا باز هود رو لنز بسته ميشه؟
لنز 18-105 نيكون
واسه لنز 18-105 نیکون که دهانه 67 میلیمتری داره یو وی مناسب با قیمت مناسب کدوم سایت رو پیشنهاد میکنین؟
قبلا یه یو وی تقلبی خریدمروش هم زده بود کنون! حدود 10 تومن بیشتر بخاظر محافظت از شیشه انز مهم بودکه بعدا کم کم متوجه شدم عکسها یکم سافت و بد میشن و رو سه پایه با فیلتر و بدون فیلتر امتحان کردم دیدیم اره
سایتارو که میدیدم یه سایتی سیگما 67 رو زده بود 150 و به مارک هاما بود 50 ایا اینا معقولن؟میتونین سایت معتبری معرفی کنین؟مثلا دیجی کالا رو معتبر میدونم و اجناس دیگه قبلا خرید کردم و راضی بودم اما این فیلتر رو نداره و بقیه فیلترها هم قیمتاشون به تقلبی میخوره
ویا توسایتا جدیدا دیدیم یه پوشش های پلاستیکی واسه محافظت از بدنه دوربین وجود داره که باز واسه نیکون 3200 ندیدم.جاهیی که باشه و بشه خرید کرد
چظور تماس بگیرم؟سایت داره؟میشه خرید پستی کرد؟
اساتید سلام. تو یکی ازین سایتهای فروش دست دوم میگشتم به اینها بر خوردم:
TOSHIBA 62MM MIRACLE IMAGE
MARUMI SAND SPOT
اینا چه مدل فیلترین؟؟؟؟؟ فروشنده میگفت اولی محو تصویر اطراف دومی هم تصویر ۳ تایی؟!؟!؟!؟!؟
سلام
فیلتر Toshiba همونطور که خودتون گفتیم دایره مرکزی عکس رو بصورت واضح نگه می دارد و اطراف آن دایره را محو میکند
فیلتر دومی هم کاربردش مثل فیلتر فوق است با این تفاوت بجای اینکه اطراف دایره محو شود انرا به رنگ شن (خاک) در می آورد.
البته اضافه کنم حالاتی را که دو فیلتر فوق پدید می آورند براحتی با نرم افزار میتوان آنها را پدید آورد.
شاد باشید.....
دوباره سلام! من روی لنز 50f1.8D یه فیلتر UV marumi داشتم که بعد بستم روی 35f1.8G. روی هر دوتا لنز مشکل مشابه داشت! اونم اینکه اگه توی عکس منبع نوری بود مثل لامپ یا شمع اون رو دوتا نشون میداد! حالا الان یه 50mm f1.8G خریدم. باید براش فیلتر جدید بخرم چون دهنش با اون دوتا فرق داره. از اونجایی که هدف من از خرید فیلتر صرفا محافظت از شیشه لنز در برابر خاک و اثر انگشته، چه فیلتری بخرم؟ یعنی چی بخرم که فقط نقش یه گارد رو ایفا کنه و بس! اول میخواستم واسه این اصلا نخرم. اما بعد دیدم شیشه لنز از داخل موقع فوکوس عقب جلو میره که یعنی یه رینگ باز هست که از اون خاک راحت میره تو :-(
حتما از فیلترهای مرغوب استفاده کنید که به مشکل نخورید بهترین فیلتر یووی که تا به امروز داشتم Hoya HD است و البته برندها دیگری هم وجود دارد ، در خرید فیلتر خیلی دقت داشته باشید چراکه نامرغوب بودنش باعث افت کیفیت در عکس میشود.
جناب سیافی همیشه سعی کنید از فیلترهای مرغوب ولو گران استفاده کنین. بهترین فیلتر های جهان رو شرکت آلمانی B+W می سازه که متعلق یه Kreuznach Schneider هستش و جدیدا یک سری جدید به نام MRC nano تولید کرده که مثل لنزهای سری N نیکون یک لایه کوتینگ نانو دارند.
من جایی ندیدم که بفروشند اما جدیدا هم خودم و هم یکی از دوستام یک فیلتر Kenko Zeta ZR خریدیم که خیلی راضی هستیم در ضمن فیلترهایی که wide هستند تاثیری در vignetting ندارند.
برند hoya هم جزو معتبرترین برندها هست و با توجه به ادغام شدن سه شرکت hoya، tokina , kenko جنس فیلترهای kenko همون جنس فیلتر hoya هست و فرقی ندارند و اسمشون فرق می کنه.
خلاصه یه نظر من یا hoya بگیرید یا kenko و حتما حتما multi coated باشند که قیمتشون حدود 150-170 هست.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان ، راستش من قراره فردا یه دونه 5100 بخرم ، و همون جا هم میخوام یه فیلتر تا حد 200 هزار تومن براش هزینه کن
راستش یکی از دوستان گفت که به جای UV ، یک فیلتر پلاریزه خیلی خوب بگیر ، و همچنین خود 5100 یه جورایی فیلتر UV داره؟؟؟
یکی دیگه از اساتید گفت که یه دونه پلاریزه معمولی با یه دونه UV خوب بگیر!!
راستش من موندم ، چی بگیرم؟؟؟!!!!
فروشگاه پیکسل - Hama Filter UV HTMC 58mm
فروشگاه پیکسل - Hama Filter Polarizer 58mm
فروشگاه پیکسل - HOYA Filter HD Polarizer 58mm
حقیقتش اگه امکان داره ، یه راهنمایی کنین که چی بخرم ؟؟ راستش من دوربین رو بیشتر در مسافرت و طبیعت استفاده میکنم و میخوام عکسای با کیفیتی بهم بده
خب قیمت فیلتر UV معرفی شده بهم 85 هزار تومنه
و قیمت فیلتر پلاریزه یکیش 120 هزار تومن و یکی دیگه 200 هزار تومنه
الان به نظرتون : من پلاریزه 200 تومنی رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا پلاریزه 120 + 85 یو وی رو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا سریع تر جوا بدید؟
خیلی فوریه ، امشب میخوام برم تهران ، صبح هم میخرم!!!
کسی نیست جواب بده؟
بنده اگر قصد خرید فیلتری داشته باشم فقط نوع سوم رو میگیرم چون مارک هویا در بین دوستان عکاس امتحانش رو پس داده اما اینو بگم که الان فیلتر UV بیشتر کاربرد محافظت از عدسی روی لنز رو داره و دوربین های جدید نیاز آنچنان به این فیلتر ندارند ،ولی این رو در نظر بگیرید که شخصا برای لنز 18-105 که حدود یک میلیون قیمت داره فیلتر UV نخواهم گرفت چه برسد به 18-55 چون همون طور که قبلا گفتم صرفه اقتصادی نداره و با مراقبت بیشتر میشه حدود 250 تومن صرفه جویی کرد.
اما در مورد فیلتر پلارایز هم باید گفت که مارک هویا مدل HD حدود 350 در میاد که اول باید نیاز به پلارایز رو در نظر گرفت و دوم اینکه باز هم بنده برای 18-105 قصد خرید این فیلتر رو ندارم و فقط برای لنز 11-16 که حدود دو میلیون قیمت داره این فیلتر رو در نظر دارم.
در کل به نظر من بیخیال فیلتر برای این لنز بشید ، به جاش یک یک کیف خوب و یک مموری اضافه بگیرید.....
خیلی ممنون از راهنماییتون
دوتا نکته هست که اگه راهنمایی بکنین ممنون میشم.
1. الان من که در یکی از سایت هت مشاهده میکردم ، فیلتر HD هویا برا 58 mm حدود 200 هزار تومنه که به نظر برا 52 باید ارزون تر هم باشه.
آخه من چون احتمالا تا 2 سال دیگه هم لنز رو عوض نکنم ، برا اون گفتم ،
خواستم بدونم که به نظرتون لنز خش و .. نمیوفته و همچنین با لنز پلاریزه ، چقدر در کیفیت عکس تاثیر دارد و مثلا آسمان را آبی نشان میدهد؟؟
2. پس اگه این طور که میگین ، فیلتر نیاز نباشه ، میشه یه برند کیف خوب معرفی کنین که اینطوری خاطم جمع بشه برا لنز و خوده دوربین
برا 52 میلیمتر هم همان حدود 58 هست
دیگه بستگی به مراقبت خودتون داره و فرضا اگر خش بسیار کوچیکی هم بیوفته به نظر من که خیلی مهم نیست چون این لنز قیمت زیادی ندارد ( این قضیه مثل این میمونه که مثلا 3 میلیون بدی برای بیمه کردن ماشین 3 میلیونیت :-) )
باز هم هیچ فیلتری برای 18-55 نمی خریدم چون یکی از نکاتی که در زمان خرید فیلتر باید در نظر داشت استفاده از فیلتر در آینده هست که با توجه به 52 میلیمتر بودن دهانه این لنز با ارتقا لنز آنچنان به کار نمی آید
لنز پلارایز اصل تاثیر زیادی در بهبود رفلکس آب و اشیا و افزایش کیفیت عکس دارد ولی باز هم میگویم ارزش خرید برای لنز های ارزان را ندارد .....
در مورد کیف هم ، صحیح نیست در این تاپیک در این زمینه بحث بشه ولی برای بی جواب نموندن سوالتون کیف های lowepro جز با کیفیت ترین کیف ها هستن
ببخشید یعنی چی؟؟؟؟ 5100 یه جورایی UV داره؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه دوستان ، راستش من قراره فردا یه دونه 5100 بخرم ، و همون جا هم میخوام یه فیلتر تا حد 200 هزار تومن براش هزینه کن
راستش یکی از دوستان گفت که به جای UV ، یک فیلتر پلاریزه خیلی خوب بگیر ، و همچنین خود 5100 یه جورایی فیلتر UV داره؟؟؟
منظورتون low pass filter هست؟
نه مصطفی جان، منظورشون اینه که داخل خود دوربین و رو سنسور قطعه ای هست که کار فیلتر uv رو انجام میده؟ اگه این لینکها رو ببینن بهتر متوجه سوال خودشون میشن. اشاره به همچین لینکهایی هست:
infrared blocking filter
infrared blocking filter2
infrared blocking filter3
حالا میفرماین با 200 تومن فیلتر uv بهتره یا پلاریزه یا uv+پلاریزه؟!
این پست جناب چگینی اصل جواب به ایشونه:
با سلام
سؤالی داشتم که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
قصد خرید فیلتر UV و PL رو برای 105-24 کنون دارم ، میخواستم ببینم کدوم یک از برندهای زیر بهتره
1- کوکین
2-هویا
3- B+W
البته در مورد هویا ، کل ناصر خسرو رو گشتم ، کسی نداشت و یکی از مغازه دارها هم میگفت تقلبیش زیاد شده. اگر جای مطمئنی رو سراغ دارین ، معرفی کنین ممنون میشم.
دوست عزیز قطع در بین برندهای یاد شده B+W بهتر از هویا و کوکین هست و حداقل یک level بالاتر از اونها قرار میگیره البته با کیفیت بیشتر و قیمت گرانتر.
در مورد کوکین و هویا بنده هویا رو پیشنهاد می کنم. در پیغام خصوصی هم اشاره ای به فروشگاهی که می خوایید خرید کنید داشتم.
موفق باشید.
دوستان سلام
واسه 24-105 که هم تو آتلیه استفاده میشه و هم بیرون چه فیلتری اعم از یو وی یا پلاریزه مناسبه؟
واسه 16-35 چی پیشنهاد میدین؟
ممنون.