صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14
Like Tree25تشکر

موضوع: سوال در مورد انواع پانتوگراف

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

نقل قول نوشته اصلی توسط eos500d نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید از پرسیدن این سوال آماتوری
    من نمیدونم پانتوگراف چیه؟ با فون فرق داره؟ یکی توضیح بده. شاید بدرد ما هم خورد
    پانتوگراف: برای راه اندازی یک استودیوی ثابت می توانید از ریل های سقفی و پانتو گراف ها استفاده کنید. این کار به شما این امکان را می ده که فلاش های خود را بسرعت جابجا نموده و محل آنرا بطرف بالا یا پایین تغییر دهید. بعلاوه اینکه محیط کار شما خلوت تر شده و سیم و پایه های فلاش در مسیر کار شما قرار نخواهد گرفت.

اینم عکسش

موفق باشید.......
    M. Beyrami، eos500d و Miri تشکر می‌کنند.
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

كاربر همراه
    تشکر کرده
    817

یکی از کاستیهای اینگونه جستارها همین است که تاپیکی با عنوان پانتوگراف یا مثلاً تله کانورتر یا دکلانشور یا فول فریم یا... ایجاد میشود و تا چند صفحه هم پیش میرود اما یک مبتدی هر چقدر هم که پستها را بخواند سرانجام نمیتواند سر در بیاورد که این پانتوگراف یا تله کانورتر یا... چیست؟!

چرا باید اصل را بر این بگذاریم که همه باید بدانند فرضاً پانتوگراف چیست و بعد حق شرکت در آن گفتگو را داشته باشند؟!
    (نوع برخورد ما در توضیح ندادن عنوان بحث و یکباره وارد شدن در دل موضوع، معنایی جز این ندارد).

آیا بایسته تر نیست که در آغاز هر جستار در مورد عنوان تاپیک و موضوعی که قرار است به آن پرداخته شود، پیش در آمدی ساده و کوتاه بنویسیم تا خوانندگان بیشتری را پوشش بدهیم؟

.
    Amir Abdolpanah، Vahid، eos500d و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

سخن شما به حق است.

فکر می‌کنم حداقل کاری که در پست ابتدایی بتوان انجام داد، قرار دادن لینک از یکی ـ دو سایت معتبر مانند ویکی‌پدیا و سایت‌های تخصصی در زمینه مورد نظر باشد.
    Amateur تشکر می‌کند.
    .

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    119

نقل قول نوشته اصلی توسط Amateur نمایش پست ها
    یکی از کاستیهای اینگونه جستارها همین است که تاپیکی با عنوان پانتوگراف یا مثلاً تله کانورتر یا دکلانشور یا فول فریم یا... ایجاد میشود و تا چند صفحه هم پیش میرود اما یک مبتدی هر چقدر هم که پستها را بخواند سرانجام نمیتواند سر در بیاورد که این پانتوگراف یا تله کانورتر یا... چیست؟!

چرا باید اصل را بر این بگذاریم که همه باید بدانند فرضاً پانتوگراف چیست و بعد حق شرکت در آن گفتگو را داشته باشند؟!
    (نوع برخورد ما در توضیح ندادن عنوان بحث و یکباره وارد شدن در دل موضوع، معنایی جز این ندارد).

آیا بایسته تر نیست که در آغاز هر جستار در مورد عنوان تاپیک و موضوعی که قرار است به آن پرداخته شود، پیش در آمدی ساده و کوتاه بنویسیم تا خوانندگان بیشتری را پوشش بدهیم؟

.
    سلام
    قصد جسارت نداشتم.البته من اطلاعات عکاسیم بد نیست(هر چند در آماتور بودنم شکی نیست) اما خوداییش این اصطلاح تا حالا به گوشم نخورده بود وچون در شرف افتتاح آتلیه هستم گفتم شاید تو آتلیه بدرد بخوره.
    مهدی رمضانی
    Nikon D90 + AF-S 18-105 mm

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2