با سلام
من می خوام یک پانتوگراف بخرم .
از دوستان لطفا اگر کسی راجع به انواع آن و قیمتهای آن اطلاعی داره من رو راهنمایی کنه.
با تشکر
با سلام
من می خوام یک پانتوگراف بخرم .
از دوستان لطفا اگر کسی راجع به انواع آن و قیمتهای آن اطلاعی داره من رو راهنمایی کنه.
با تشکر
من همچنان منتظرم تا یکی جواب بده
سلام
دوست عزیز شما میتونین پانتوگراف رو از باب همایون تهیه کنید و من خودم دو مدل اونو از نزدیک باهاش کار کردم.
یکی ایرانی و دیگری چینی.
و قیمت اونها بستگی به شاخه های متحرک اون و دیگر لوازم مربوطه داره و فکر کنم 300 به بالا باشه.
مازیار دالوندی
اندر دل من هزار خورشید بتافت ... آخر به کمال ذره ایی راه نیافت
من برای استودیو موقت و کوچکی که دارم میخوام پانتوگراف بگیرم ولی دو مسئله دارم که خواستم از شما دوستان بپرسم
1- اینکه حدافل و حداکثر ارتفاع اکوردیی چقدر هست؟
2- اگر سقف به اندازه 20 سانتی متر لوستر داشته باشه،میشه وصل کرد؟راه حلی داره ؟
وحید بیگدلی
سلام
ارتفاع رو دقیق یادم نیست فکر کنم از ارتفاع 2.40 تا 3.80 قابل استفاده می باشد.اما بین دوریل ثابت نبایدلامپ یا لوستر وجود داشته باشد.چون در انصورت مزاحم حرکت ریل های متحرک خواهد شد.
تا امدم پست زدم دوستمون جواب رو داده بودند
خدایارتون
یا حق
اسدالله مداح
دوستان لطف کردید ممنون از پاسختون،فقط یه مسئله دیگه اینکه میشه ریل های ثابت پانتوگراف را به جای سقف،به دیواره های کناری وصل کرد؟
وحید بیگدلی
سلام .
خیر.مگر اینکه عرض اتاق شما کم باشد و تازه برای نصب پایه های ثابت به دیوارهای جانبی شما باید پایه های محکم مثل اهن نبشی و یا پروفیل نصب کنید و سپس پایه های ثابت را روی پایه ها که به دیوار نصب کرده اید سوار کنید.
البته شاید ریل هایی هم برای دیوار های جانبی هم ساخته شده و یا موجود باشد که در ان صورت من اطلاع ندارم و تا حالا هم ندیده ام.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
ببخشید از پرسیدن این سوال آماتوری
من نمیدونم پانتوگراف چیه؟ با فون فرق داره؟ یکی توضیح بده. شاید بدرد ما هم خورد
مهدی رمضانی
Nikon D90 + AF-S 18-105 mm