با تشکر این سافت باکسها یه لایه دیفیوز دارند یا دوتا ؟ یه سرچی که میزدم دیدم یه سری چتر هم هست با یه لایه دیفیوز که سیستمش ساده تره و خیلی ازونتره (چتر هیزی رفلکتور SS42) اگه یه لایه دیفیوز داشته باشن با این چترها فرق زیادی نمی کنند (((البته خودم رفتم تو فکر برای نرمتر کردن چترهای بازتابیم یه لایه پارچه بهشون اضافه کنم)))
دوستاان سافتباکس برای فلش هات شو چه برندهایی بجز فوتیکس موجود است؟! منظور این که همرا با سافت باکس برکت مناسب هم برای فلش هات شو پیدا شود .
البته فلش من ردیو تریگر میشود .
اگه از اين براکت ها ايران پيدا بشه يکی از اينا بگيريد و از سافت باکس های bowens استفاده کنيد
اينجوری بعداً لازم نيست سافت باکس جدا برای استروب ها بخريد و توی انتخاب سافت باکس هم دستتون باز تره
Products_S_14.jpg
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
مدل گادوکس اس تایپ رو من دارم که به صورت کیت در سافتباکس تاشو هانل بود از کیفیت ساختش راضیم ولی از مدل ال تایپ بانس که در تصویر هست دارم کیفیت ساخت خوبی نداره و با چند بار پیچ کردن دسته پلاستیکی مربوط به خم شدن عمودی شکست (با اینکه 100 تومن پولش بود) ! ولی مدل اولی که گفتم مطمئنتره بویژه اینکه اصطلاحا سر فلاش رو کامل میگیره و امنتره مابقی به اتصال قسمت هاتشوشون زیاد اطمینانی نیست و دو سه تایی که دارم خوب فلاش رو نمی گیرن و احتمال جدا شدن و سقوطشون هست . اگه مدلهایی که محکم باشن و کیفیت ساخت خوبی داشته باشن گیر بیاد خریدش توصیه میشه ولی با توجه به کیفیت ساخت براکتهای موجود همون مورد اول خریدش مطمئنتره
حسین ترابیان ... ویرایش آزاد
درود
فکر میکنم سافت باکس 90 با هات شو کمی نمیسازه! نور کم میارین! من خودم یک 70x100 داشتم و یک برکت دست ساز براش ساختم (یک بار تصویرش رو گذاشتم!) ولی کار کردن باهاش سخت بود و این 40X40 رو گرفتم، خوبه ولی فکر میکنم 60x60 ایده عال باشه!
اینجا رو هم بخونید:
ممنون از شما و بقیه دوستان
یک سافت باکس 80 سانت هنل با همین براکت تهیه کردم
از نتیجه خیلی راضی نیستم با اینکه یک دیفیوز داخلی دارد و یکی هم خارج ولی باز هم نور بخشهای متمرکز با نور تیز روی پوست ایجاد میکند
تجربه ای که با سافتباکس های ارزان قیمت برای استروب ها داشتم بهتر از این بود حتی! یعنی نور سافت بود واقعا
سافت باکس Bowens پیدا نکردم شما در ایران مشاهده کردین؟