سلام دوستان
من من میخوام فلاش اکسترنال بخرم و از اون در حالت اف کمرا و درون یک سافت باکس استفاده کنم.
حالا سوال من اینه برای نصب فلاش و سافت باکس بر روی سه پایه، به چه وسایلی نیاز دارم؟؟!!
اگر با عکس توضیح بدید ممنون میشم.
سلام دوستان
من من میخوام فلاش اکسترنال بخرم و از اون در حالت اف کمرا و درون یک سافت باکس استفاده کنم.
حالا سوال من اینه برای نصب فلاش و سافت باکس بر روی سه پایه، به چه وسایلی نیاز دارم؟؟!!
اگر با عکس توضیح بدید ممنون میشم.
سافت باکس هایی هستند ویژه اسپیدلایت .
هم قطر دهانه آن برای اسپیدلایت اندازه شده و هم پایه و نگهدارنده ویژه آن را دارد که هنگام فروش ارایه می شوند ، و در عین حال سبک و پرتابل هستند .
سلام و عرض ادب
نصب فلاش هات شو بروی سافت باکس معمولی - (دست ساز)!
DSC_0245.JPGDSC_0247.JPGDSC_0250.JPG
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Friday 25 January 2013 در ساعت 18:59
درود
من چند روش را امتحان کردم و هنوز کامل نیست ولی کار منو راه انداخته و پذیرایی نظر دوستان برای بهبود هستم
DSC_0854-rs.jpg
روش 2 هم ارزون هم قابل اجرا ولی همچنان نیاز به بهینه شدن داره!
مواد لازم:
1- یک عدد بست لوله 4 اینچ (10سانتی)
2- یک عدد پایه لوله (بیتر برای مهار لوله و علمک گاز استفاده میشه)
DSC_0879-rs.jpg
و هنوز برای وصل کردن فلاش هات شو روشی مناسبی پیدا نکردم و فعلن از یک بست پلاستیکی (دم موشی) استفاده میکنم:
DSC_0857-rs.jpg
بدرود
همانطور که جناب چگینی گفتند ، ساخته شده و آماده این پایه ها موجوده و قیمت زیادی هم ندارند.
نکته ای که باید در ساخت دست ساز این وسیله لحاظ کرد ، بالانس این وسیله است . با توجه به سافت باکس که در جلوی پایه قرار میگیره و حجم و سنگینی آن ، لازم است اسپیدلایت کمی عقب تر قرار بگیرد وگرنه به جلو کله خواهد کرد و احتمال خسارت به اسپیدلایت هست .
این مورد یک بار برای من پیش اومده ، اما خوشبختانه قبل از زمین خوردن نگهداشته شد . بعدا با اصلاح نصب اسپیدلایت و ایجاد بالانس ، این مورد برطرف شد .
درود
خوب اگه یکی بخواهد کار حرفه ای بکند بهتره از وسایل حرفه ای استفاده کنه، ولی من این روشهای "خودت بساز" (DIY) رو بیشتر میپسندم.
من چون برای انجام یک کار فوری مجبور شدم سافت باکس رو 70 تومن بخرم (اگه وقت داشتم خودم میساختمش )، دیگه زورم اومد برای یک پایه 60 تومن دیگه بدم و با حدود 2 هزارتومن این رو درست کردم.
منظور شما همچین اداپتوری است؟؟
Electronics, Cars, Fashion, Collectibles, Coupons and More Online Shopping | eBay