با سلام.
دوستان بین دو برند Nice Photo و Mettle کدوم پیشنهاد میشه!؟
چون نیاز به باتری دارم به این دو مدل رسیدم اگر گزینه دیگری برای خرید هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
با سلام.
دوستان بین دو برند Nice Photo و Mettle کدوم پیشنهاد میشه!؟
چون نیاز به باتری دارم به این دو مدل رسیدم اگر گزینه دیگری برای خرید هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
سلام
در پاسخ به دوستمون درباره فلاشهای پرتابل
برند rime lite یک برند کره ای هست که انواع فلاش در قدرتهای مختلف تولید میکنه از جمله فلاش پرتابل i4 با قدرت 400 ژول وبه تازگی رایم لایت i6 با قدرت 600 ژول که i6 هنوز وارد ایران نشده است.
چند نوع رادیو تریگر مخصوص خود رایم لایت بهش وصل میشه یعنی داخل خود فلاش قرار میگیره ,وقابلیت مهمی که داره اینکه به راحتی میتونید قدرت فلاش رو تنظیم کنید که برای من خیلی مهمه . و یک نوع جدیدبه نام Swing-III البته نمیدونم وارد ایران شده یا نه که قابلیت HSS داره .یعنی با سرعت بالا میتونید عکاسی بکنید . در ضمن محصولات رایم لایت با نام دیگری به نام Dynalite نیز عرضه میشه. rime-lite-i6-e1422621688936-600x517.jpgswing-iii.jpg
سلام
به نظرم الان بهترین گزینه رایم لایت i4 هست .در ضمن از نظر لوازم جانبی خیالتون راحت باشه چون مونت bowens هست بیشتر لوازم جانبی داخل بازار بهش میخوره . شخصا به برندهای چینی اعتماد ندارم . یه فلاش باتری دار (داخل بدنه) profoto B1 هم هست با قیمت حدود 7میلیون پانصد که یک شاهکار ه با قابلیت TTL وHSS
موفق باشید.profoto_901094_b1_500_airttl_monolight_1383627600000_1009783.jpg
دوستان کسی با برند godox آشنایی دارد - مهمترین نکته خدمات و نگهداری است که ظاهرا تنها در اصفهان ارائه میشود؟!
اگر کسی هم تعمیرگاه خوب فلاش سراغ داره لطفا خصوصی شماره تماس را برایم ارسال کند
rime lite را چه شرکتی عرضه میکند؟
ممنون
سلام دوستان من فلش 150 ژول دارم
برای انتخاب قدرت یا ژول فلش فقط باید بر اساس اندازه آتلیه انتخاب کرد؟
یه فلش 600 زول برای چه فضایی مناسبه و کاربردش نسبت به 150 زولی که الان دارم چقدر میتونه فرق کنه؟
سلام
اندازه ی محیط کاری مسلما تاثیرگزار هست.
دلیل عمده ی اون هم کم کردن قدرت فلش هاست (موقعی که نیاز دارید)
فلش های 600 ژول موجود در بازار حتی برند های معتبر نیز نهایتا تا 1/128 ام یا 1/256 ام قدرت خود رو کاهش میدهند.
این میزان قدرت نسبت به فلش 150 ژول هنوز قدرت زیادی هست.
یک مثال نوری که نیازمند فلش با قدرت پایینتری هست : بر فرض اینکه قصد دارید پرتره ی بسته ای از سوژه ای تهیه کنید که نیازمند نورپردازی نرم هست (Soft Light)
سعی میکنید منبع نوری خودتون رو نزدیک به سوژه کنید که به خودی خود اینکار موجب افزایش نور میشود
حال اگر علاوه بر این قرار بر این هست که عمق میدان کمی هم داشته باشید مسلما نور کمتری نیازخواهید داشت.
اگر احیانا قرار هست منتقل به جای بزرگتری بشید میتونید مدل پرقدرت تری انتخاب کنید ، از فیلتر ND هم جهت کاهش نور استفاده کنید.