خوب.بلاخره خیاط بد رفلکتور من رو تحویل داد.نتونست فنرشو ببنده,اما واسه تمرین بد نیست.7000 تومان هم هزینش شد!پارچه دیسکو نقره ای متری 4000 تومان.وفنر لباس عروس متری 400.reflector 1.jpgreflector 2.jpg
خوب.بلاخره خیاط بد رفلکتور من رو تحویل داد.نتونست فنرشو ببنده,اما واسه تمرین بد نیست.7000 تومان هم هزینش شد!پارچه دیسکو نقره ای متری 4000 تومان.وفنر لباس عروس متری 400.reflector 1.jpgreflector 2.jpg
من سايت ها رو ميديدم تو ايران انچنان گرون هم نيست
ساخت دست سازش به نظر من وقتی ارزش داره که سايز های بزرگ درست کنين سايز زير 90 تو بازار هم هست و قيمت معقولی داره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان جداً فکر میکنید این همه دردسر و برو بیا برای ساخت رفلکتور ارزش داشته باشه ؟!
قیمتش آنچنان هم بالا نیست که نشه خرید !
کاش یکی روش ساخت فلاش های کنون و نیکون و یا مثلاً طریقه ساخت لنزهای حرفه ای رو پیدا میکرد و روش ساخت این تجهیزات گرون قیمت را با ما به اشتراک میذاشت !
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
من هم خیلی وقت پیش 5 کاره ی مستطیلی رو با طول 110 سانت حدود 60 گرفتم.فکر نمیکنم خیلی بالاتر از این رفته باشه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
درود
دوستان نیک اشاره کردند که اگه این کار برای لذت نباشه به دشواریهاش نمیارزه!
یک نکته در مورد پارچه دیسکو، من نزدیک دوسال پیش برای سرگرمی میخواستم یک "سافت باکس" بسازم ولی وقت نشد! چند روز پیش که اون پارچه ها رو برای کاری درآوردم دیدم که پوسیده و ترک خورده (شاید جنسی که من خریدم خوب نبود، اون مانند پارچه تریکو که روش رنگ پاشیده باشند!)، جنس رفلکتورم (از همین 5 کاره های آماده) فرق میکنه و استوار تره!
پاینده باشید
سلام دوستان
امیدوارم جای بی ربطی سوال نکرده باشم
اگه اینطوره لطفا لینک بدید تا اونجا سوال کنم
دیروز پاساژ سینما (مشهد) یه رفلکتور قیمت کردم 90 تومن
هم سیلور و هم گلد
سایزش هم 44 اینچ (107 سانتی متر)
به نظر شما میارزه؟