من میخوام آتلیه خانگی راه اندازی کنم - میخوام نظر بدید چیزایی که میخوام بخرم کامل هست
دوربین 60 دی با کیت 18-200 - فلاش 150 ژول و 2 تا سافت باکس و دوتا فون سیاه و سفید
واسه 2 تا سافت باکس چه ابعادی رو بخرم ؟
با تشکر
من میخوام آتلیه خانگی راه اندازی کنم - میخوام نظر بدید چیزایی که میخوام بخرم کامل هست
دوربین 60 دی با کیت 18-200 - فلاش 150 ژول و 2 تا سافت باکس و دوتا فون سیاه و سفید
واسه 2 تا سافت باکس چه ابعادی رو بخرم ؟
با تشکر
ویرایش توسط Ali Bayati : Thursday 29 March 2012 در ساعت 00:39
اگر برای مساحت 20 متر مربع، ابعادی مثلاً 4 در 5 متر متصور شویم، یک سافت باکس متوسط (حدود 60 الی 80 - در 90 الی 100 سانتیمتر ) پیشنهاد میشود ... برای سافتباکس دوم، چنانچه نیاز به پرتره قدی باشد ( که البته بعد 5 متری کمی کوچک است ) بزرگتر از سایز ذکر شده ( حدود 90 در 120 الی 150 سانت)؛ وگرنه یا همان سایز، و یا حتی کمی کوچکتر ( حدود 45 الی 50 - در 65 الی 70 سانت )
و ... همیشه سعی کنید مطابق با نیازهای واقعی تان، به انتخاب ابزار بپردازید.
سلام
قصد دارم فلاش های استدویی تهیه کنم
برای کار های صنعتی و در کنارش پرتره میخوام
هزینه ای که میتونم انجما بدم حدود 600 است
چه کیت فلاشی رو شما پیشنهاد میکنید برای کار من ؟
اتاقم هم حدود 16 متر مربع هست ( 3 در حدودای 5)
میلاد هریس
با اين بودجه فقط بايد دنبال فلاشهاي چيني باشيد 160 ژولjtl بد نيست.metel هم خوبه
كلا اين چينيها غير از ديزاين زياد در كيفيت خروجي فرق نميكنند. تو بازار بگرديد اونيكه بدنه اش بهتر بود رو انتخاب كنيد.
ماشااله انفدر مارك هاي چيني زياده و هر روز يكي مياد كه آدم گيج ميشه.
موفق باشيد.
متاسفانه با این وضعیت بازار، با عددی که عنوان نمودید، دیگر کیت سه شاخه ی قابل قبول و چینی هم نمیتوان تهیه کرد (مگر دست دوم)
بعنوان روشن شدن حال و هوای بازار : با بودجه ای که عنوان کردید، یک هد 400 وات از برند Fomex هم نمیدهند. و همینطور یک هد 300 بهمراه یک هد 150وات از برند PhotoFlex !
ضمن این که فقط هد ها نیستند که هزینه بر هستند. LightModifier هم باید تهیه شود و یک سری مخلفات ریز و درشت دیگر.