کدوم فلش رو انتخاب کنم ؟
سلام
من قصد دارم که 2 تا فلش بگيرم اما نه مارک هايی مثله :alton,jtl,photo tech و از اين قبيل مارک های چينی .
تو اين چند وقتی که تحقيق کردم به اين نتيجه رسيدم که ميتونم يکی از مارک های زير رو انتخاب کنم :
profoto -- hensel- broncolor
اما مشکل اينجاست که من فعلاً نميتونم 2 تا شاخه فلش رو با هم بگيرم و بايد تک تک بگيرم (به دليل مشکلات مالی) .
در مورده profoto مطمئن هستم که ساخت
sweden هست که هر شاخه 300 jol بدونه 3 پايه 600000 تومان در مياد .اما در مورد broncolor
2 تا مشکل وجود داره .اول اينکه فقط به صورت کيت فروخته ميشه .دوم که ميگن broncolor های موجود در ايران سويس اصل نيست و ساخت چين هست .من تو وب سايت رسمی شرکت profoto که نگاه کردم يه شرکت رو به عنوان نماينده تو ايران معرفی کرده که اين خودش يه کم خيال آدم رو راحت ميکنه.اما مشکلی که هست اينه که ميگن لوازم جانبی profoto خيلی گرون هست مثلاً يهsoft box 300000 toman !!!! اما فکر ميکنم ميشه با soft box مارک ارزونتر ازش استفاده کرد .
حالا سؤالی که از اساتيد محترم دارم اينه که به نظر شما و با توجه به شرايط موجود کدوم انتخاب ميتونه بهترين باشه ؟
در ضمن اين رو هم در نظر داشته باشيد که من نميتونم يهو هزينه کنم و بايد هر چی ميخوام بخرم رو تو 2 تا بخش بگيرم.
ممنون