با سلام
به نظر شما چه جوری میشه یه softbox درست کرد؟
جنس پشت softbox چیه؟اصلا جنس خامش در ایران پیدا میشه؟
با تشکر
با سلام
به نظر شما چه جوری میشه یه softbox درست کرد؟
جنس پشت softbox چیه؟اصلا جنس خامش در ایران پیدا میشه؟
با تشکر
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
دوست عزیز
چرا فكر می كنید خیلی گران است؟ شما با 30 تا 50 هزار تومان می توانید سایزهای بزرگ سافت باكس را از بازار تهیه كنید. در این مورد مطالب بسیاری در سایت وجود دارد.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
قربان من میخوام همه چیز رو خودم درست كنم و میخوام كه نورش رو هم خودم درست كنم و این 2مورد رو من در نت دیدم كه 3شاخه با 2 سافت باكس و پایه و این چیزاا حدودا 700 هزار بود من گفتم گرون منظورم كلیتش هست
حالا چه خوبه كه آدم از ابتدا تا انتهاشو خودش درست كنه كه من خواهم كرد . منتها مشكل اول جنس نقره ای مانند این سافت باكس هاست كه معلوم نیست چیه!!!! كلی دنبالش گشتم اگر كسی بتونه كمك كنه بگه چه جایی این جنس ذو می فروشن ممنون میشم:)
سلام
دوست عزیز من سافت باکسی را که خودم درست کردم و الان ازش استفاده می کنم از پارچه یا بقول شما جنس نقره ای استفاده نکردم و بجای ان از پارچه سفید جنس ساتن داخل سافت باکس استفاده کردم و راضی هم هستم .مشکلی هم پیش نیامد
اسدالله مداح
مرسی از پاسختون
دلیل این همه اسرار من اینه كه من ناصر خسرو كه بودم به من گفتند بسته به جنس اینها هر كدام یك نوری میده یكی متمركز و از این جور چیزا البته نمی دونم می خواست بازار گرمی كنه یا واقعا همینه اما من فكر كنم اگر از این جنس نقره ای مانند كه نقره ای براقم هست و بافت هم داره استفاده كنم نور بیشتری بدست بیارم حالا بازم راهنماییم كنین ممنون میشم چون تازه وراد این كار دارم میشم! تشكر:)
دوست عزيز شما نكنه ميخواهيد فلاش را هم خودتان طراحي كنيد؟
اگر هدف استفاده شما از سافت باكس دست ساز براي استفاده نور مدلينگ باشد شما در اين حالت مجبور هستيد لامپي با توان بسيار بالا تر استفاده كنيد به چه دليل؟
دليل آن ساده است سافت باكسهاي تجاري طوري طراحي ميشوند كه با كمترين نور مدلينگ درون فلاش بيشترين تابش را از سافت باكس داشته باشند (به خاطر صفحات نقره اي دروني و جنس مخصوص صفحه سافت باكس)
خوب شما مجبوريد از لامپي با توان بالا استفاده كنيد كه شايد نتيجه مطلوبي بگيريد ولي اين امر به غير از گرم شدن بيش از اندازه محيط و كلافه شدن شما و مدل به دليل جذب بالاي نور در اين اجسام و تبديل شدن به گرما هر لحظه احتمال به وجود آمدن آتش سوزي راا نيز بايد داشته باشيد در اين حالت پيشنهاد ميشود حتما از يك كپسول مخصوص حريق در كنار تجهيزات خود استفاده كنيد.
پويا رحيم زاده
1- من چتر فلاش jtl 160 ژول دارم و قبلا با دوربين كانن 350D عكسهاي خوبي ميگرفتم از لاحاظ نور ولي دوبين رو عوض كردم 50D گرفتم ولي هر كاري ميكنم دياف و شاتر و ايزو رو نميتونم خوب تنظيم كنم در فضاي 5*4 لطفا راهنمايي كنيد چگونه به تنظيمات عالي برسم ممنون
حمید رضا مرادی
G12