سلام
امیر جان من از تریگر فلاش S&S در آتلیه استفاده می کنم این تریگرفلاش روی دی 80 با سرعت 100 جواب می دهد .و سینک می شه . اما روی D70S با سرعت 250 دارد در آتلیه کار می کند .( این تریگر ها جدا هم چیپ هستند ) ولی خوب خدارا شکر در آتلیه ما خوب جواب داده . گرچه اگر اشتباه نکنم این تریگر فلاش S&S حال کاوه عزیز و علی آقای گل رو هم گرفته بود .
اسدالله مداح
سلام
تریگر با استفاده از رادیو فلاش فتو تک انجام میشود(تهیه شده از تجهیزات حرفه ای هفت تیر).
در صورتی که فاصله حدود 10 ثانیه بین شاتها به سیستم بدهیم قضیه حل است.
البته با سرعت بیش از 200/1 که این مسئله با شاتر مکانیکی طبیعی است. ظاهراً نباید زیاد سیستم رو هول کرد:confused:.
ممون از بذل توجه شما
فرزام
فرزام
والله به نظر من اگر حتی پول یک شاخه فلاش را بابت یک تریگر خوب بدهید هیچ اشکالی ندارد و شاید از یک شاخه فلاش برای شما بیشتر کار کند.
بنده کلا تریگر هایی که به صورت Ir هستند را بیشتر می پسندم تا تریگر هایی که به یکی از فلاش ها متصل می شوند و بوسیله امواج رادیویی عمل می کنند.
تریگر هایی که Ir هستند دیگری نیازی به یک رابط رادیویی ندارند و مستقیما تریگر می کنند.
Jtl هایش در بازار حدود 80 تومان بود که بسیار ارزان است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب فرزام قبلا به شما گفته بودم که حتما دوربین را با خود همراه ببرید و انجا تریگر فلاشتان را با فلاشهایشان جلوی خودشان تست کنید که با سرعت دوربین شما هماهنگ باشد .حتی به شما گفتم حتی اگر دوربین نبردیداز آنها تضمین بخواهید که روی دوربینتان جواب دهد .و اگر تضمین نکردند از خرید امتناع کنید .
دقیقا حق با شماست جناب فرزام تهران به این بزرگی فقط همین چند توع تریگر فلاش در پیت را داشت .تازه این نوع که شما گرفته اید یعنی بهترین نوعش هست .
جناب فرزام
اگر مشکلی نیست جهت رفع کنکاوی خودم یک بار با سرعت 100 با رادیو فلاشتون عکس بگیرید و نتیجه را به ما اطلاع دهید .
کاوه جان در ایران جنس خوبش موجود نیست یادمه یکبار جناب دکتر روشن یک نمونه مرغوبش رو معرفی کرده بودند که فکر کنم حدود 500تومن قیمت داشت البته قیمتش رو شاید اشتباه می کنم دقیق یادم نیست . خلاصه اینکه دوا ش اون ور آبه
اسدالله مداح
به نظر مي رسد در طراحي اين تريگر راديوئي مشكلي وجود دارد مثلا يك خازن كه پس از هر بار عمل احتياج به زمان چند ثانيه اي براي تخليه دارد البته دوستاني كه رشته آن ها الكترونيك است بهتر مي دانند و مي توانند نظر بدهند
به هر حال به نظر مي رسد اين گونه باشد و براي اطنينان مي توان همين تريگر را با دوربين و فلاش ديگري امتحان كرد
آذري
من2 سال هست كه از راديو فلاش استفاده مي كنم و تجربه شخصيم اينه كه هر چه فاصله منبع نورها از هم كمتر باشه سرعت شاتر رو بالا تر مي شه گذاشت تا 250 رو انجام دادم.
با سلام به دوستان
بحث جالبي است. من هم با تريگر فلاشم كمي مشكل دارم كه اگر دوستان راهنمايي كنند ممنون مي شوم.
من يك ست فلاش جي تي ال 160 ژول دارم و يك تريگر فلاش سيمي.
اولين مشكل اين است كه پس از وصل كردن تريگر سيمي و روشن كردن فلاشها در بدنه دوربين جريان الكتريكي نسبتا قوي بوجود مي آيد كه از قسمتهاي فلزي (مثل محل اتصال بند دوربين) به دست من منتقل مي شود و حالت برق گرفتگي بسيار خفيفي ايجاد ميكند. البته تريگر سيمي من بسيار ارزان و چيني است.(غير از اين پيدا نكردم)
من با دي 80 و اين فلاشها و تريگر با سرعت شاتر 400/1 ثانيه هم عكس گرفته ام و مشكل سياه شدن تصوير وجود نداشت (به شرطي كه به فلاش مهلت شارژ شدن بدهم) اما گاهي پس از مدت زمان طولاني (حدود 2 ساعت) كه بصورت پيوسته با فلاشها كار مي كنم نيمه پايين عكس سياه مي شود.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash