سلام دوستان
خسته نباشید
می خواستم لطف کنید لوازم و تجهیزات لازم را برای راه اندازی یک استدیو عکاسی ( تبلیغاتی و صنعتی ) را به من معرفی کنید . اگر لطف کنید ریز تجهیزات (نام و قیمت و ..) را به من بگید بسیار ممنون و متشکر می شم.
مرسی
سلام دوستان
خسته نباشید
می خواستم لطف کنید لوازم و تجهیزات لازم را برای راه اندازی یک استدیو عکاسی ( تبلیغاتی و صنعتی ) را به من معرفی کنید . اگر لطف کنید ریز تجهیزات (نام و قیمت و ..) را به من بگید بسیار ممنون و متشکر می شم.
مرسی
سلام.
من تصمیم دارم یه استودیوی کوچیک عکاسی بزنم. از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم هر تجربه و پیشنهادی دارن ممنون میشم بگن. همه چیز... چی بخرم از کجا بخرم؟ چه کارایی لازمه؟ چقدر جا لازمه کجا بهتره؟
ببخشید که سوالام زیاده.
ویرایش توسط amir57k : Saturday 30 December 2006 در ساعت 20:00
امیر جان یه دوری توی فروم بزن مشابه سوالت و جوابشو حتما" پیدا میکنی چون دوستان دیگه ای هم بودن که مثل شما در صدد راه اندازی اتلیه بودن...
اساتیدی مثل اقای محبی میتونن کمک شایانی به شما بکنند که البته مستلزم اینه که شرایط و بودجه و نیازهات
و نوع کاری که میخواهی بکنی و مقدار تجربت و ... را کاملا" مشخص بکنی ...
اگه منظورتون استودیوی عکاسی بصورت حرفه ایست ، یعنی برای کسب درآمد ... جدا به اعتماد بنفس شما غبطه میخورم !
ولی اگه منظورتون یک استودیوی خانگیست ، مسیح جان راهنمایی درستی فرمودن .
پیام اکبری
my Photos
مسیح جان خیلی ممنون. به تاپیکه تجهیزات استودیو سر زدم سوالای مشابه بود ولی کسی جواب نداده بود.
پایا جان ممنون که انقد تحویل میگیرید. ولی کاش به جای اینکه انقد کللی به من لطف می کردین مثلا می گفتین چرا راه اندازیه یه آتلییه حرفه ای اعتماد به نفس زیاد میخواد شایدم دارم یه سواله بدیهی می پرسم نه؟ نمیدونم شایدم شما منو میشناسی
دوست عزيز استودیوی کوچیک عکاسی رو براي چه نوع عكسبرداري ميخواهيد ؟ تبليغاتي ، پرتره ، كودك ... ؟
امیر جان باور کنید من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم ...
ولی ریسک این کار خیلی زیاده ...و طبعا اعتماد بنفس بالایی رو طلب میکنه .
به نظر من شما اگه فعلا استودیوی خونگی رو راه بندازین خیلی بهتره . وسایل هم کاملا بستگی به بودجه شما و مبلغی که برای اینکار کنار گذاشتین برمیگرده ...
از یه اتاق کوچک و استفاده از نور طبیعی و پنجره .... چند تا رفلکتور که حتی با یونولیت درست شدن گرفته ...تا یه سالن بزرگ و ست برانکالر و سافت باکس های بزرگ و چتر های مختلف و ...
این جاها رو هم نگاه کنید :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1019
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2792
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3361
پیام اکبری
my Photos
اميرخان براي اينكه سو تفاهم پيش نياد! توضيح بدم!
گمان ميكنم منظور پيام اكبري عزيز بخش تجاري كار هست...به هرحال سود سرشاري هم در كار آتليه نهفته است!به مجموع عوامل زيادي بستگي دارد... كسي در مورد اطلاعات فني شما نظري نداد....
اميدوارم بودجه خود، نيازها و استفاده اي كه قرار هست از آتليه انجام دهيد رو ذكر كنيد تا دوستان اينجا نظراتشون رو بگن....
علی جان فعلا پرتره و اگه بشه تبلیغاتی تو اندازه های کوچیک. پایا جان خواهش می کنم ممنون از راهنماییت.
راستش من چون کارم تصویر برداریه وسایل نور پردازی مربوط به سینما رو دارم (می دونم زیاد به درد عکاسی نمی خوره!)بیشتر می خوام از بازاره این کار بدونم که اصلا به نظر دوستان این کار منطقیه؟
آرش جان والا من ناراحت نشدم . در مورد جوابه من به پایا خان گل سوئتفاهم شده. من دوربینه d80 دارم با همون لنزه کیتش( 18-135)و حدوده 3 ملیون پول. اصلا شدنیه؟