وقتي مي دونم نميتونم مجوز بگيرم براي چي دنبالش باشم نه رشتم عكاسي نه كسي رو دارم كه معرفيم كنه.مهم نيست بالاخره من يه آتليه براي خودم مي خوام .
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
تشکر فراوان از اقایان محبی، مداح و قبادی و دوستانی که سوال مطرح کرده اند
همه پستها رو خوندم و خیلی استفاده کردم مخصوصا از مقاله آقای محبی. اما این مساله اخذ مجوز که در اصل تا نداشته باشیم به فکر تجهیزات هم نمیتونیم باشیم برایم باقی ماند.
آیا از دوستان کسی هست که از مدارک و ملزومات برای اخذ مجوز خبر داشته باشه؟ همچنین از مراحل اداری؟ و اینکه به چه ادارات و ارگانهایی باید مراجعه کنیم؟
موفق باشید
سلام دوست عزیز
از زمانی که من پروانه کسب گرفتم تا لان چند سالی می گذره .ولی یادمه اونموقع روز اول باید درخواست پروانه کسب با ضافه اجاره نامه مغازه و کپی گواهی فنی حرفه ای(عکاسی ) را همزمان به مجمع امور صنفی تحویل می دادید .سپس مراحل را به شما می گفتند که از جمله واریزی مبالغی مختلف به حساب اتحادیه و مجمع و اماکن و شهرداری . ....بود .الان در حال حاضر گرفتن پروانه کسب حدود400تومنی در می اید البته در شهر کوچکی مثل رودان .
در شهر های بزرگ فکر کنم کمی بیشترباشد باضافه اینکه فکر کنم حداقل متراز برای یک عکاسی هم در نظر می گیرند .متراژفکر کنم 36 متر باشد .
این چیزهایی بود که به ذهنم مراجعه کرد .
موفق باشید
یا حق
اسدالله مداح
با عرض سلام وخسته نباشید
می خواستم بنده را در مورد تفاوت کیت فلاش بران کالر SOLO - MINICAM راهنمائی کنید واینکه با بودجه 3 تا 4 میلیون چه نوع فلاش چتری رو پیشنهاد می کنید مولتی بلیتز یا برانکالر یا غیره جهت آتلیه عکاسی دوربین بنده
لنز 24-70 F 2.8 70-200 CANON 5D F 2.8
با سلام خدمت اساتید محترم.
به نظر شما چه دوربینی برای استودیو خوبه ؟
با چه لنزی ؟
حالا درسته کا اولین پست ما هست ولی خداوکیلی ما رو تحویل بگیریم که واسمون ضد حال نشه.
خیلی مخلصیم
سلام
من شیرازیم , شاید بیشتر از هر کسی بتونم کمکتون کنم . شغلم عکاسی نیست (فقط یه مدت تو دانشگاه عکاسی تدریس میکردم )
فکر کنم بتونم یه چنتا پیشنهاد بهتون بدم . شمارم رو میزارم تو پیام خصوصی. مایل بودید تماس بگیرید .
آرش زمانی5DII A7RII ✗