سلام امیدوارم سوالم تکراری نباشه
1- این هوش مصنوعی cs5 که یه تیکه از عکس رو جدا کنیم خودش اون قسمت رو روتوش میکنه کجاست ؟
2- چجوری اعوجاج رو بگیرم ؟
ممنون
سلام امیدوارم سوالم تکراری نباشه
1- این هوش مصنوعی cs5 که یه تیکه از عکس رو جدا کنیم خودش اون قسمت رو روتوش میکنه کجاست ؟
2- چجوری اعوجاج رو بگیرم ؟
ممنون
سلام
اون ناحیه ای رو که میخاین جدا کتید رو با هر ابزاری که راحت ترین انتخاب کنید سعی کنید که انتخابتون از مرزشون بزرگتر باشه ، بعد از منوی Edit>Fill یا Shift+F5 روی بزنید در پنجره باز شده در قسمت Use>Content-Aware رو اتخاب کنید البته به صورت پیش فرض روی همین گزینه هست و بعد Ok کنید
در مورد قسمت دوم سوالتون اگر درست متوجه شده باشم از منوی Filter>Lens Correction رو انتخاب کنید ، در پنجره ظهر شده اگر پروفایل لنزتون موجود بود (که قاعدتا نباید باشه چون ادوبی میخاد به زور مارو آنلاین ملاقلات کنه!) انتخابش کنید تا تنظیمات اتوماتیک اعمال بشه وگر نه باید با انتخاب لنز Search Online رو بزنید تا پروفایل لنز رو پیدا کنه .( که من جرات چنین کاری رو ندارم چون فتوشاپ شناسایی میشه و انگ دزدی بهمون میزنن!)
سلام به همه
دوستان یه راهنمایی بکنن .....فایلهای raw دوربین من در فتوشاپ CS5 باز نمیشه!! آیا پلاگین خاصی هست برای این ورژن از فتوشاپ؟
علیرضا خان دستت درد نکنه ایشا الله 5D mark III بخری !! اینم لینک دانلودش برای بعضی از دوستان
http://files.brothersoft.com//photog..._1_updater.zip
سلام
فكر كنم بايستي quick time رو سيستم شما نصب باشه تا اون گزينه فعال بشه. من پس از نصب نسخه 7.66.71.0 مشكلم حل شد.
سعيد يادگاري
با سلام
نرم افزار فتوشاپ سی اس 5 رو نصب کردم ما فایل راو رو باز نمیکنه .میگه پلاگین مربوطه یافت نشد.پلاگینش رو از کجا باید پیدا کنم.؟
در کل ایا باید پلاگین های دیگه ای هم براش پیدا کنم؟اگه بله لطفا نام ببرید.
با تشکر...
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
ممکنه پلاگین لازم برای فایل راو دوربین شما رو نداشته باشد. دوربین شما چیست؟