صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 81 تا 90 , از مجموع 93
Like Tree196تشکر

موضوع: Adobe Photoshop CS5

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    76

سلام
    من Cs4 داشتم ، رفتم تو کنترل پانل تا ادوب گاما رو برای کالیبره کردن مونیتور استفاده کنم دیدم نیست تو کنترل پانل ! تو درایو C کلاً جستجو کردم چیزی پیدا نشد ، خواستم بیام سوال کنم کجاست دیدم Cs5 رو دارم گفتم اینو نصبش کنم حله دیگه ، نصبش کردم حالا تو کنترل پانل بازم چیزی نیست !! کجاست این ادوب گاما ؟
    یه سوال دیگه : من Cs5 رو Trial نصب کردم بعد تو اجرای اول شماره سریال خواست بهش دادم قبول کرد، کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم ؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    76

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiidham نمایش پست ها
    سلام
    من Cs4 داشتم ، رفتم تو کنترل پانل تا ادوب گاما رو برای کالیبره کردن مونیتور استفاده کنم دیدم نیست تو کنترل پانل ! تو درایو C کلاً جستجو کردم چیزی پیدا نشد ، خواستم بیام سوال کنم کجاست دیدم Cs5 رو دارم گفتم اینو نصبش کنم حله دیگه ، نصبش کردم حالا تو کنترل پانل بازم چیزی نیست !! کجاست این ادوب گاما ؟
    یه سوال دیگه : من Cs5 رو Trial نصب کردم بعد تو اجرای اول شماره سریال خواست بهش دادم قبول کرد، کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم ؟
    آقا کسی نیست جواب بده ؟!
    adobe gamma رو کجا پیداش کنم ؟

كاربر همراه Farid-Gh آواتار ها
    تشکر کرده
    759

adobe gamma خیلی وقته که دیگه از طرف این شرکت ارائه نمیشه.اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید میتوانید از امکانات ویندوز برای کالیبراسیون مانیتور استفاده کنید.
    از این‌ها هم میتونید استفاده کنید:
    کد HTML:
    http://www.calibrize.com/index.html
    کد HTML:
    http://www.lagom.nl/lcd-test/
    ویرایش توسط Farid-Gh : Sunday 26 August 2012 در ساعت 00:44
    mahdiidham و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.
    الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    76

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid-Gh نمایش پست ها
    adobe gamma خیلی وقته که دیگه از طرف این شرکت ارائه نمیشه.اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید میتوانید از امکانات ویندوز برای کالیبراسیون مانیتور استفاده کنید.
    ضمن تشکر ، منظورم از کالیبراسیون نزدیک کردن اونچه که در مونیتور میبینم به اونچه که در عکس چاپ شده دیده میشه هست .
    این تصویر رو ببینید
    تصویر چاپ شدش خیلی تاریک میشه !! اینو تو CS4 درست کردم و یه نسخه PSD. ازش نگه داشتم ولی وقتی تو CS5 بردمش همه فونتش بهم ریخت !! رفتم تصویر خالی رو برداشتم دوباره روش بنویسم دیدم حروف رو جدا میزنه ، خلاصه تصویر اصلی رو روشنتر کردم ولی نه میتونم روش بنویسم و نه از Word کپی پیست کنم ! چکار کنم ؟
    در ضمن من از XP2 استفاده میکنم.

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

در مورد کالبیربه کردن مانیتور و پرینتر قبلا مفصل بحث شده (ناپیک مجزا هم داره)... خلاصه این که روش اصولی اینه که پرینتر و مانیتور هر کدوم بطور مجزا برای خروجی واقعی کالیبره بشن... به این معنی که هر رنگی رو دقیقا همونی که کد رنگی (مقلا RGB یا CMYK) اون رنگ مشخص می کنه نشون بدن.
    برای این کار با استفاده از ابزار هایی که وجود داره (نرم افزار و سخت افزار) برای مانیتور و پرینتر پروفایل میسازن (در مورد پرینتر جنس کاغذ و جوهر هم اهمیت داره که اگه از انواع استاندارد اون استفاده بشه،‌شرکت سازنده اطلاعات لازم رو به صورت فایل پروفایل برای هر نوع کاغذ در هر برند پرینتر ارائه میده).
    اما در حالت غیر استاندارد، شما باید با سعی و خطا مقایسه چشمی، تصویر مانیتور رو با چیزی که پرینتر میده مطابقت بدید که در اینصورت فقط همون مانیتور و پرینتر با هم سازگار هستند و برای چاپ با پرینتر دیگه یا چاپ فایلی که با کامپیوتر دیگه آماده شده مشکل خواهید داشت.
    ...
    با این توضیح، برای اعمال روش غیر استاندارد (که بعضی از لابراتوار های خوب تهران هم از اون استفاده می کنن) میتونید از همون ابزار هایی که هم راه ویندوز (۷ به بعد) ارائه شده یا نرم افزار های مشابه استفاده کنید... این نرم افزار ها هم رنگ های مانیتور رو تصحیح می کنند و هم قابلیت کنترل روشنایی، کنتراست و گامای تصویر رو دارند.
    •••
    اما در مورد سوال دومتون:شما احتمالا از فوتوشاپ CS5 نسخه استاندارد (در مقابل نسخه ME / نه در مقابل نسخه Extended) استفاده می کنید!؟‌ برای استفاده از قابلیت های زبان راست به چپ باید نسخه ME رو داشته باشید...
    البته خبر خوب اینه که فوتوشاپ عیر ME هم (حداقل در نسخه مک که من استفاده می کنم) قابلیت های تایپ فارسی (ولی بدون ابزار های مخصوص زبان های راست به چپ در پنل فانت و پاراگراف) بصورت داخلی داره، ولی در حالت عادی کار نمی کنه...! برای اینکه کارتون راه بیفته میتونید یه متن فارسی تو فوتوشاپ ME بنویسید و اون رو تو فوتوشاپی که دارید باز کرده و از لایه متنی اون برای تایپ فارسی استفاده کنید.
    پ.ن: اگه سیستم پیوست اجازه بده یه فایل براتون پیوست می کنم (مجبور شدم zip کنم چون فایل PSD بیشتر از ۳۹ کیلو بایت قبول نمی کرد!!!)
    پ.پ.ن: فکر کنم فایل PSD خالی هم بیشتر از ۳۹ بایت بشه!؟
    پ.پ.پ.م: احتمالا هیچ کس به اندازه من در مورد محدودیت حجم فایل های پیوست نق نمی زنه :)
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    Farid-Gh و mahdiidham تشکر می‌کنند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

از اساتید محترم یک سوال فنی داشتم
    از زمانی که cs5 رو به cs6 تغییر دادم هر عکسی که کار می کنم دائما پیام not respondingظاهر میشه
    وقتی میخوام فایل رو save کنم یا وقتی وارد یکی از پلاگین ها میشم و ......
    تنظیمات نرم افزار نیز در حالت دیفالت قرار داره
    واقعا دیگه گیج شدم
    رفته روی اعصابم میخام لپ تابو بندازم دور
    سیستم هم cor i5 با 8 گیگ رم هستش و ویندوز 32 بیتی سون

ممنون میشم از دوستان هر کسی دلیلش رو میدونه کمک کنه
    داود معانی

كاربر همراه milad2song آواتار ها
    تشکر کرده
    736

نقل قول نوشته اصلی توسط dada_zebel نمایش پست ها
    از اساتید محترم یک سوال فنی داشتم
    از زمانی که cs5 رو به cs6 تغییر دادم هر عکسی که کار می کنم دائما پیام not respondingظاهر میشه
    وقتی میخوام فایل رو save کنم یا وقتی وارد یکی از پلاگین ها میشم و ......
    تنظیمات نرم افزار نیز در حالت دیفالت قرار داره
    واقعا دیگه گیج شدم
    رفته روی اعصابم میخام لپ تابو بندازم دور
    سیستم هم cor i5 با 8 گیگ رم هستش و ویندوز 32 بیتی سون

ممنون میشم از دوستان هر کسی دلیلش رو میدونه کمک کنه
    با اجازه از اساتید
    نسخه c6تون نسخه نهایی هستش؟
    اگه نهایی هست، پاک کردین که دوباره نصب کنین و متوجه بشین که آیا درست میشه یه نه؟
    ویرایش توسط milad2song : Thursday 25 October 2012 در ساعت 19:23
    davoud maani تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    6396

نقل قول نوشته اصلی توسط milad2song نمایش پست ها
    با اجازه از اساتید
    نسخه c6تون نسخه نهایی هستش؟
    اگه نهایی هست، پاک کردین که دوباره نصب کنین و متوجه بشین که آیا درست میشه یه نه؟
    تشکر از پاسختون

از سایت های معتبر ایرانی گرفتم وطبق نوشته خودشون extend هستش
    داود معانی

كاربر همراه milad2song آواتار ها
    تشکر کرده
    736

نقل قول نوشته اصلی توسط dada_zebel نمایش پست ها
    تشکر از پاسختون

از سایت های معتبر ایرانی گرفتم وطبق نوشته خودشون extend هستش

پس یه بار به صورت کامل پاکش کنید، طوری که هیچ فایلی از پوشه فتوشاپتون در داخل درایو سی باقی نمونه
    و بعد اقدام به نصب کنید.
    davoud maani تشکر می‌کند.

كاربر فعال sh.khani آواتار ها
    تشکر کرده
    11074

درود
    واسه مطرح کردن مشکل موجودتایپیک بهتری رو پیدا نکردم

پلاگینهای nik silver , nik color رو نصب کردم ولی در قسمت فیلتر ها نمایش داده نمیشه!!!!!!

ویندوز7 و فتوشاپ5
    شهرام خانی

صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 آخرینآخرین