سلام برای بک گراند عروس در صورتی که بخواهید زمینه رو بعدا حذف کنید هنگام عکسبرداری از چه رنگی استفاده می کنید اگر سفید استفاده کنیم موقع حذف بک گراند با لباس و تور عروس تداخل نمی کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون
سلام برای بک گراند عروس در صورتی که بخواهید زمینه رو بعدا حذف کنید هنگام عکسبرداری از چه رنگی استفاده می کنید اگر سفید استفاده کنیم موقع حذف بک گراند با لباس و تور عروس تداخل نمی کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون
بکگراند های کروما در بازار زیاد است و به راحتی میتوانید بکگراند را حذف کنید
با سلام من همیشه سعی میکنم از رنگ طوسی استفاده کنم چون این رنگ تداخل با کت وشلوار داماد هم نداره هم برای زمینه های بک گراند بهتر میشه پاکش کرد
با سلام میتونید از قابلیت Refine edge در فتوشاپ و پلاگین Topaz Remask (اول Refine، بعد.... Topaz)برای جدا کردن استفاده نمایید
موفق باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
بچه ها با مشکل تور عروس چه میکنید میدانید که تور روی سر عروس رنگ بک گراند را مشخص میکند بعد از عوض کردن بک گراند رنگ پشت تور باقی میماند کسی تابه حال راه حلی پیدا کرده:confused:
يك راهي كه من بعضي موقع ها ازش استفاده مي كنم اينه كه از لايه عروس يه كپي مي گيرم بعد تو اين لايه قسمتهايي كه بايد كمي شفاف باشه يعني پشتش ديده بشه رو با يه پاك كن با لبه نرم پاكش مي كنم بعد لايه اوليه (زيري) رو انتخاب مي كنم و opacity اين لايه رو اونقدر كم مي كنم تا به نظرم مناسب بشه.البته بايد موقع عكس برداري پشت زمينه تا حد ممكن رنگش به رنگ تور لباس عروس نزديك باشه (مثلا همون سفيد)
آقاي هژيرآذر شما هم در اين مورد ايده تان را بيان بفرماييد استفاده كنيم .