مي تونيد از كلاسهاي آموزشي خود سايت عكاسي استفاده كنيد .
جهت كسب اطلاعات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد .
کلاس نرم افزار لایت روم - کلاس حضوری عکاسی
Printable View
مي تونيد از كلاسهاي آموزشي خود سايت عكاسي استفاده كنيد .
جهت كسب اطلاعات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد .
کلاس نرم افزار لایت روم - کلاس حضوری عکاسی
با سلام خدمت دوستان
كدوم كتاب فارسي براي آموزش Lightroom خوبه؟
با تشكر
سلام
هنگامی که عکس raw را در این نرم افزار یا acr باز میکنم دیستوریشن اصلاح شده و به همین دلیل مقداری از زاویه واید دوربین کم میشود. اما وقتی این عکس را با پیکاسا باز میکنم دیستوریشن اصلاح نشده و زاویه واید تری هم مشاهده میشود.
حالا راهی هست که عکس ها را با دیستوریشن اصلاح نشده در لایتروم مشاهده کنم؟
خیلی متشکر اما این قسمت اصلاح دیستوریشن در لایتروم اصلا پروفایل لنز های المپیوس و پاناسونیک را ندارد و من این قسمت را به صورت پیشفرض غیر فعال کرده ام، اما باز هم لایتروم تصویر را با دیستوریشن اصلاح شده تحویل میدهد. حتی زمانی که دیستوریشن را به صورت دستی تغییر میدهم اثری از قسمت های از بین رفته نیست.
سلام
كسي با لايتروم آيپد كار كرده؟؟
چطور بايد ثبت نام كنم تو برنامش؟
سلام دوستان
امکان اینکه یه عکس رو با پلاگین ادیت کنیم و تنظیماتشو روی بقیه عکس ها sync کنیم وجود داره؟
میخام از color efex pro استفاده کنم. ولی وقتی سینک میکنم تنظیمات پلاگین رو بقیه عکس ها سینک نمیشن.
سلام
چگونه تو لایت روم می تونم برای مجموعه ای از عکس ها کادر طراحی شده توسط خودم رو اضافه کنم؟
دوستان من با نرم افزار لایت روم به شکل ابتدایی از طریق آموزش مالتی مدیا آشنا شدم
می خوام سطح متوسط و پیشرفته این نرم افزار رو بدون کلاس رفتن بیاموزم
لطفا کتاب و یا آموزش مالتی مدیا مناسب فارسی رو برای اینکار به من معرفی کنید
سلام.چجوری میشه چندین عکس رو کنار هم گذاشت؟3 یا 4 تا شات که بشه بزاری کنار هم.ممنون
سرفصل های آموزشی این مجموعه عبارتند از:
فصل اول: آشنایی با نرم افزار
- آشنایی با نرم افزار lightroom
- تفاوت های کار با نرم افزاهای lightroom و Bridge
- معرفی امکانات جدید نرم افزار
فصل دوم: رابط کاربر نرم افزار
- بررسی کلی رابط کاربر
- کلیدهای میانبر اصلی
- تغییر ساختارهای نمایش داده در رابط کاربر
- تغییر دادن End Mark مربوط به هر پنل
- تغییر رنگ زمینه در بخش نمایش تصاویر
- تنظیمات مربوط به پنجره نرم افزار
- تنظیمات رابط کاربر
- استفاده از حالت دو مانیتوری
فصل سوم: وارد کردن تصاویر به بخش کتابخانه
- فرمت ها و قالب های قابل استفاده
- تنظیمات مربوط به وارد کردن داده ها
- وارد کردن تصاویر از پوشه های درون هارد دیسک
- وارد کردن تصاویر از روی دوربین یا فلش کارت
- وارد کردن خودکار المان ها
فصل چهارم: امکانات ماژول Library
- پنل Navigator
- نمایش تصاویر
- مقایسه همزمان دو تصویر
- کار بر روی چند تصویر به صورت همزمان
- کار با نوار ابزار
- کار با پنل Folder
- کار با کاتالوگ ها
- گرفتن خروجی از کاتالوگ ها
- مزایای استفاده از کاتالوگ ها
فصل پنجم: پروسس های قابل استفاده در ماژول Library
- استفاده از Preset ها
- استفاده از White Balance
- اصلاح تصاویر
- عملیات Synchronize Setting
فصل ششم: مدیریت تصاویر
- المان های Stars, Flag, Color, Rating
- استفاده از کالکشن ها
- ایجاد کالکشن های واقعی
- استفاده از Smart Collection ها
- عملیات Stack یا گروه
- تغییر نام تصاویر
فصل هفتم: گرفتن خروجی در ماژول Library
- عملیات Export
- استفاده از Publish Servers ها
- ارسال تصاویر به یک ویرایشگر خارجی
فصل هشتم: امکانات ماژول Develop
- استفاده از Preset ها
- مقایسه تصاویر قبل و بعد از ویرایش
- پنل های History و Snapshots
- پنل Histogram
- اصلاح رنگ در پنل Basic
- کنترل های Tone
- اشباء رنگ
- تنظیم شفافیت تصاویر
فصل نهم: استفاده از ابزارهای ویرایشی
- ابزار Crop
- ابزار Spot Removal
- ابزار Red Eye
- ابزار Gradient Filter
- ابزار Adjustment Brush
- پنل Tone Curve
- پنل HSL/Color/B&W
- پنل Split Toning
- پنل Detail
فصل دهم: گرفتن خروجی یا سایر ماژول های برنامه
- استفاده از ماژول Map
- استفاده از ماژول Book
- استفاده از ماژول Slideshow
- استفاده از ماژول Print
- استفاده از ماژول
ممنون از پستت تون و راهنمایی انجام شده
راستش من یه بار آموزش مالتی مدیا لایت روم با تمام این سرفصل های گفته شده با تدریس خوب آقای امیر یاری رو مطالعه کردم
دقت کنید دقیقا سر فصلها شامل همه این موارد می شد ولی سطح آموزش برای یادگیری در حد مبتدی بود
الان دنبال آموزش از طریق مالتی مدیا و یا کتاب بالاتر از حد مبتدی هستم
خواستم از دوستان بپرسم که این سر فصلها آیا فقط در حد مبتدی بیان و توضیح خواهد داده شد و یا بحث های عمیق تری در آن مطرح می گردد؟
با سلام به دوستان و اساتید گرامی
لایتروم نصب شده بر روی رایانه منزل نسخه 6 بوده ولی لایتروم رایانه محل مأموریت بنده که 14 روز باید در آنجا باشم نسخه 5 هستش. متأسفانه امکان ارتقا به 6 وجود ندارد چون رایانه دارای پسورد ادمین است.
حالا مشکل اینجاست که کاتالوگ لایتروم 6 برای لایتروم 5 قابل شناسایی نیست و اعلام میکنه که این کاتالوگ با ورژن جدیدتری ساخته شده است.
میخواستم بپرسم آیا راهی وجود دارد که بشه این مشکل رو حل کرد؟
موقع ذخیره کاتالوگ در لایتروم 6 هیچ گزینه ایی نداره که مثلأ با نسخه های پایینتر هم سازگار باشه یا نه.
ممنون
لایت روم هم تنظیمات و ترفندهایی برای افزایش سرعت کامپیوتر داره؟
با درود
لایت روم به صورت پیش فرض پوشه کاتالوگ هاش رو توی درایو C و پوشه My pictures ذخیره میکنه (البته اصل عکس ها توی یه درایو اکسترنال Import شده) که به مرور زمان با بزرگ شدن کاتالوگ (اگر تیک Smart preview فعال باشه این افزایش حجم خیلی بیشتره) فضای زیادی رو توی درایو C به خودش اختصاص میده (الان کاتالوگ من حدود 12 گیگه). میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که مسیر ذخیره سازی کاتالوگ رو تغییر بدم و جایی غیر از درایو بوت قرارش بدم.
با تشکر
میتونید کاتالوگتون رو در محل دیگهای ذخیره کنید یا حتی بصورت دستی فایلهای اون رو به محل دلخواه کپی کنید و بعد در لایتروم بازش کنید.
دوستان سلام.این وایت بالانسی که خود لایت روم در حالت اوتو تنظیم میکنه تا چه حد قابل اعتماده؟
سلام دوستان
یه سوال
دو تا کاتولوگ ساختم
آیا امکان ادغام دو تا کاتولوگ در دو پارتیشن مجزا در لایت روم هست؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید
امکان اضافه کردن یک کاتالوگ به کاتالوگ دیگه وجود داره (منوی فایل-گزینه import from catalog) و البته فایلهای کاتالوگ به کاتالوگ جدید کپی میشن، ولی عکس ها رو هر جایی که بخواید میتونید بذارید. کاتالوگ ها البته از هم مجزا هستند، به این معنی که بعد از ایمپورت کردن اگه تغییری در یکی بدید، در دیگری اعمال نمیشه.
در فایل خام اصلا چیزی بنام اصلی و دستکاری شدن معنی نداره! فقط با یه سری عدد طرف هستیم و تعبیری که پردازشگر فایل خام از این اعداد میکنه.
اگه چیزی به نظرتون لازمه که روی همه عکسها اعمال بشه میتونید اون رو بصورت preset موقع import کردن به همه اعمال کنید. اما در مورد وایت بالانس اتوماتیک، مثل دوربینه ممکنه درست حدس زده باشه، ممکنه اشتباه کنه؛ و علاوه بر اون وایتبالانس صحیح و مطلوب ممکنه یکسان نباشه.
درود
دیشب لایتروم 6 رو نصب کردم، هنگام اجرا ازم پرسید که کاتالوگ موجود رو بروز کنم؟ من هم افسوس بدون نسخه پشتیبان این کار رو کردم:-(
همه Keyword ها و کلمه های کلیدی که برای نزدیک 30هزارتا عکسی که داشتم و دونه دونه برای هر عکسی نوشته بودم پریده:::angry:::
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
فرمت بیشترشون DNG و از یک سال پیش همون RAW رو در لایتروم ذخیره کرده بودم! با لایتروم 5 هم که باز میکنم باز نمیتونم چیزی ببینم!
با سپاس
سلام خدمت دوستان
دو تا سوال:
1- اول اینکه می خواستم لایت روم 6 رو نصب کنم، ولی ترسیدم که اطلاعات قبلی پاک بشن یه چیزی مثل همین اتفاقی که برای آقا افشین تو پست قبل افتاده
حالا سوال اینه که اول لایت روم 5 رو پاک کنم بعد 6 رو نصب کنم یا اینکه قبلش باید بک آپ بگیرم از قسمت خاصی یا فایل خاصی رو جابه جا کنم ، کلا چجوری باید این کار رو انجام بدم بدون پاک شدن کارهای قبلی؟
2- سوال دوم که خیلی پیش و پا افتاده هست ، اینکه چجوری باید بالا اومدن خودکار لایت روم در زمان اتصال فلش یا هارد یا هر چیزی که داخلش عکس باشه رو غیر فعال کرد؟
درود
تقریبا همین کارو کردم درست شد، سپاس.
Restore a backup catalog
- Choose File > Open Catalog.
- Navigate to the location of your backed up catalog file.
- Select the backed up .lrcat file and click Open.
- (Optional) Copy the backed up catalog to the location of the original catalog to replace it.
سلام
دنبال preset های جدید لایتروم هستم، کسی سایت میشناسه دانلود کنم ؟
ممنون
سلام دوستان، من یه سری عکس گرفتم تو اتلیه اما فون پشت(مشکی رنگ) کثیف بوده و و یه سری لکه روش داره ، تو لایت روم چجوری اون لکه ها رو برطرف کنم؟؟ با spot removal نمیشه هرچی سعی کردم خوب در نمیاد . چه راهی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن من اضلا فتوشاپ بلد نیستم و همه کارم و با لایت روم انجام میدم
ممنون میشم کمک کنید
سلام
برنامه lightroom رو روی سیستم نصب داشتم ووقتی اپدیت اومد هم اپدیت کردم، تا جایی ک میدونم گزینه dehaz اضافه شده بود. حالا مجبور ب عوض کردن ویندوز شدم، دوباره همون lightroom و اپدیت ها رو نصب کردم ولی dehaz نداره، اخرین نسخه موجودم نصب دارم، 6.3 ، ورژن جدیدتر باید بنصبم یا خودش اپ میکنه؟؟؟
واسه اصلاح مه ب dehaz نیاز دارم :-(
نسخه 6.4 لایت روم عرضه شد.
تغییرات نسبت به نسخه قبلی :
New Camera Support in Lightroom CC 2015.4 / 6.4
- Fujifilm X70
- Fujifilm X-E2S
- Fujifilm X-Pro2
- Leica M (Typ 262)
- Leica X-U (Typ 113)
- Panasonic DMC-ZS60 (DMC-TZ80, DMC-TZ81, DMC-TZ85)
- Phase One IQ150
- Sony ILCA-68 (A68)
Additional Updates in Lightroom CC 2015.4 / 6.4
- Nikon 1 J4 Camera Matching Profile added
- The panorama merging process should complete roughly twice as fast as Lightroom 6.3
- Improved quality when applying Auto Straighten and Upright “Level” mode
- A preference was added to the Mac to prevent accidental “speed swiping”
- Metadata is added to merged panoramas to support Photoshop’s Adaptive Wide Angle filter
- Customers can now set the location of where photos are stored when downloaded from Lightroom mobile or Lightroom web in the preference panel or contextually in the folder panel
- Thumbnails update much quicker when copying and pasting settings in the grid view
- Images load faster in the Library module when you are zoomed in and navigating images
- Tethered support added for the Nikon D5500 and Nikon D7200
Fixed Bugs
- Auto Sync of some settings failed when using smart previews
- Lightroom would ignore model-specific custom default settings for some cameras, including some Leica and Sony models.
- Crop resets to image bounds when adjusting rotation via slider
- In Lights Out mode, an image would “disappear” if a customer uses the Undo functionality
- SIGMA 50mm f1.4 ART lens was incorrectly identified as Zeiss Milvus 50mm f1.4
- Soft Proofing RGB readout values differed for same file between 5.7.1 and 6.x
- Import from iPhoto would result in all photos receiving a “pick” flag
- Comments from Lightroom web come in to Lightroom on the desktop as already “read.”
- Lightroom would not display the correct EXIF metadata for some video files generated by Canon, Fuji and Panasonic cameras
- Vertical panoramas created using Merge could appear with the wrong orientation
- The video cache did not respect the maximum size specified in the preferences
- Customers experienced issues importing video files in some scenarios
- Tethering Nikon cameras on Mac OS X 10.11 (El Capitan) did not work properly
- Installation Instructions
http://www.dpreview.com/news/3574818...e-for-download
دوستان من عکس ها رو از مموری با کمک لایت رو بر روی هارد انتقال می دم
شیوه دسته بندی هم بر اساس تاریخ میلادی بود
ولی از وقتی ویندوز ۱۰ رو ریختم و تاریخش رو شمسی کردم عکسها در پوشه هایی با تاریخ شمسی دسته بندی می شن
خیلی دوس دارم پوشه بندی های قبلی ذو هم بر اساس تاریخ شمسی دسته بندی بشن
به نظر شما آسون ترین راه حل چی می تونه باشه ؟
سلام
دوستان راه حلی دارین ک بتونم adobe app. manager رو درست کنم و بتونم اپدیت کنم برنامه های ادوبی رو؟؟؟؟
دوستان کسی یه روش برای فعال سازی و کرک نرم افزار لایت روی روی مک سراغ دارید ؟ یه روش ساده و آسون.
دانلود و کرک ساده.
این فایلهایی که میگذارم برای نسخه ۲۰۱۵ به بعد همه محصولات ادوبی کار میکند:
مرحله اول:
ابتدا برنامه را بصورت آزمایشی ( Trial) نصب کنید و یک بار اجرا کنید (ترجیحا در تمام طول ین مدت اینترنت قطع باشد که لازم نباشد adobe id وارد کنید. البته اگر مرحله ۲ این راهنما را قبلا برای برنامهی دیگری انجام داده باشید،نیاز به قطع اینترنت نیست.).
بعد اگر آپدیتی دارید، آنها را هم نصب کنید.
سپس فایل اجرایی برنامه (مثلا adobe lightroom.app) را که احتمالا در فولدری درون فولدر applications قرار دارد، پیدا کرده و رویش کلیک راست کنید. در منویی که باز میشود گزینه show package content را بزنید تا فولدر داخلی برنامه را نشان بدهد. سپس فولدر framework را آنجا پیدا کرده و باز کنید. در این فولدر باید یک فایل با نام amtlib.framework وجود داشته باشد. یک کپی از آن برای خودتان بردارید و بعد فایلی را که اینجا گذاشته ام بجای کپی (replace) کنید.
مرحله دوم:
بعد به آدرس زیر بروید (برای اینکار در finder کلید های command+shift+g را بزنید و آدرس را در کادری که باز میشود وارد کنید):
بعد فایل hosts را که در این آدرس قرار دارد، با text edit، باز کرده و عبارات زیر را در (اگر وجود ندارند) در انتهای آن اضافه کنید و آن را با همین نام (دقت کنید که بدون پسوند باشد) در محل دلخواه ذخیره کرده و بعد به جای فایل اصلی کپی کنید:کد:/private/etc/hosts
اگر مرحله دوم (مربوط به فایل hosts) برایتان سخت است، بجای آن میتوانید فایل Smart Adobe CC Blocker 1.1.app را اجرا کنید (این فایل قرار است همین کار را انجام بدهد، ولی من نمیتوانم تضمین کنم کار دیگری انجام نمیدهد.کد:# Adobe Blocker
127.0.0.1 lmlicenses.wip4.adobe.com
127.0.0.1 lm.licenses.adobe.com
127.0.0.1 na1r.services.adobe.com
127.0.0.1 hlrcv.stage.adobe.com
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 activate.adobe.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-3.adobe.com
127.0.0.1 ereg.wip3.adobe.com
127.0.0.1 activate-sea.adobe.com
127.0.0.1 wwis-dubc1-vip60.adobe.com
127.0.0.1 activate-sjc0.adobe.com
127.0.0.1 adobeereg.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-3.adobe.com
127.0.0.1 ereg.wip3.adobe.com
127.0.0.1 activate-sea.adobe.com
127.0.0.1 wwis-dubc1-vip60.adobe.com
127.0.0.1 activate-sjc0.adobe.com
127.0.0.1 adobe.activate.com
127.0.0.1 hl2rcv.adobe.com
127.0.0.1 209.34.83.73:443
127.0.0.1 209.34.83.73:43
127.0.0.1 209.34.83.73
127.0.0.1 209.34.83.67:443
127.0.0.1 209.34.83.67:43
127.0.0.1 209.34.83.67
127.0.0.1 ood.opsource.net
127.0.0.1 CRL.VERISIGN.NET
127.0.0.1 199.7.52.190:80
127.0.0.1 199.7.52.190
127.0.0.1 adobeereg.com
127.0.0.1 OCSP.SPO1.VERISIGN.COM
127.0.0.1 199.7.54.72:80
127.0.0.1 199.7.54.72
پینوشت: اگر فایروال دارید، بجای دستکاری فایل hosts میتوانید همین آدرسها را به آن بدهید تا بلاک کند.
پینوشت۲: از آنجا که با تغییر فایل hosts سعی داریم آدرس اشتباه به ادوبی بدهیم، اگر از برنامه های پروکسی با آدرس سرور 127.0.0.1 استفاده کنید، راه دسترسی به سرور ادوبی باز میشود و دزدی بودن برنامه لو میرود. در اسنصورت باید برنامه را پاک و از نو نصب و کرک کنید.
پینوشت۳: با توجه به محدودیت حجمی فایلهای پیوست، مجبورم لینک دانلود بگذارم:
کد:https://dl.dropboxusercontent.com/u/10698680/Archive.zip
بنده ویندوز xp 32 بیت دارم چه ورزنی از لایت دو نصب میشه کرد؟
سخه 6.5 لایت روم عرضه شد.
تغییرات نسبت به نسخه قبلی :
New Camera Support in Lightroom CC 2015.5 / 6.5
• Sony a6300 (ILCE-6300)
• Canon EOS-1D X Mark II
• Canon EOS 80D
• Canon EOS 1300D (Rebel T6, Kiss X80)
• Nikon D5
• Nikon D500
• Olympus PEN-F
• Olympus SH-3
• Panasonic DMC-CM10
• Panasonic DMC-GF8
• Panasonic DMC-ZS100 (DMC-ZS110, DMC-TZ100, DMC-TZ101, DMC-TZ110, DMC-TX1)
• Samsung NX3300
• Yuneec CGO4
New Lens Profile Support in Lightroom CC 2015.5 / 6.5
Sony E-Mount:
• Sony FE 24-70mm f/2.8 GM
• Sony FE 85mm f/1.4 GM
• Rokinon 24mm f1.4 ED AS IF UMC
• Rokinon 85mm f1.4 AS IF UMC
• Samyang 24mm f1.4 ED AS IF UMC
• Samyang 85mm f1.4 AS IF UMC
• Bower 16mm f2 ED AS UMC CS
• Rokinon 16mm f2 ED AS UMC CS
• Rokinon 21mm f/1.4 ED AS UMC CS
• Rokinon 300mm f/6.3 ED UMC CS
• Samyang 16mm f2 ED AS UMC CS
• Samyang 21mm f/1.4 ED AS UMC CS
• Samyang 300mm f/6.3 ED UMC CS
• SIGMA 30mm F1.4 DC DN C016
Bugs Fixed in Lightroom CC 2015.5 / 6.5
• Bug fixes related to Panorama Merge
• Scared that pesky sensor dust spots will ruin your perfect pano? No problem, remove spots in 1 image and then merge to pano. Lightroom takes care of the rest.
• Boundary Warp gets better as we fixed a bunch of bugs
• Removed the ‘auto’ projection option. Turns out, it always picked the same projection mode.
• Fixed a ton of sync errors. Faster sync to the Lightroom iOS and Android apps.
• Scrolling through images in Loupe view with your mouse is back! (sorry that it went away in the first place).
• Slideshows are back in high-resolution. Fixed a bug that caused them to appear much lower res than expected.
• Books are made for browsing. We’ve reinstated scroll bars so that you can browse faster in the Book module
کد:http://dl2.soft98.ir/adobe/Adobe.Photoshop.Lightroom.6.5.x64.Update.Only.rar
درود
من بیشتر این کارها رو انجام دادم ولی لایت رومم غیر فعال شد! پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم میگه باید حساب ادوبی داشته باشی و پس از چند وقت غیر فعال میکنتش! دوستان میتونند راهنمایی کنند؟
سپاس
.......
سلام
آخرین ورژنی از لایتروم که برای ویندوز 32 بیتی پیدا کردم 5.7 بود، متاسفانه این ورژن هم از فایل های خام دوربین من پشتیبانی نمیکنه(D5500)
ورژن 6 و 6 با بالا فقط برای سیستم عامل های 64 بیتی هستن ؟
هیچ روشی نیست که پشتیبانی از فایل خام دوربینم رو به لایتروم اضافه کنم ؟ بدون دانلود ورژن جدید ؟
با تشکر
لایت روم 6 هم نسخه 32 بیت دارد ( نزدیک 500 مگ در صورت نیاز لینک رو خصوصی بفرستم براتون )
مگه فایل خام 5500 چه پسوندیه ؟ NEF نیست ؟ متوجه نمیشم که چجوری پشتیبانی نمیکنه یعنی ایمپورت میکنید چیزی نمیشناسه ؟ یا ایمپورت میشه چیزی نمایش داده نمیشه یا انکان ادیت ندارید ؟
فوتوشاپ نصب نیست رو سیستم ؟ که از Camera raw استفاده کنید ؟
ممنون از شما
متاسفانه من که هر چی جستجو کردم پیدا نشد ، ممنون میشم بفرستید :)
بله NEF هست ولی ظاهرا مدل های جدیدتر بدنه ها تغییرات کوچیکی دارن که برای خوندن فایل های خامشون نیاز به آپدیت لایتروم و کمرا را و.... هست
اگه دقت کنید موقع داخل ویژگی های آپدیت های جدید امکان پشتیبانی از فایل خام یک سری بدنه ها ذکر میشه که به همین دلیل هست
بله Adobe Camera Raw و فتوشاپ هم دارم و اتفاقا اون ها پشتیبانی میکنن فایل های خام دوربینم رو
مشکلم باز کردن و استفاده از فایل های خام عکس ها نیست ، فقط به دلایلی نیاز دارم که روی لایتروم هم بازشون کنم
سپاس
بله اتفاقا به تازگی رمم رو به 8 ارتقا دادم و دفعه بعد که ویندوز نصب کنم 64 بیتی میریزم ولی فعلا متاسفانه امکانش نیست
دوست عزیز فقط در این مورد یک نکته رو خاطر نشان کنم که شما با ویندوز 32 حداکثر از 2 گیگ میتونید استفاده کنید،یعنی ویندوز بیشتر از 2 گیگ رو ساپورت نمیکنه،واسه ویندوز 32 رم 2 با 16 هیچ تفاوتی نمیکنه
مناسب تره که حتما راهی واسه تغییر ویندوز به 64 پیدا کنید تا بتونید از حداکثر توان رم استفاده کنید
درود بر شما
ببخشید من یه مقدار کلی گفتم و با فرض اینکه شما حداقل 1 گیگ گرافیک دارید این رو عرض کردم،چون با توجه به میزان گرافیک این عدد تغییر میکنه،در صورت استفاده از مثلا 1 گیگ گرافیک سیستم 32 بیتی تنها قادره 2.6 گیگ از رم رو ادرس دهی کنه(دقیق خاطرم نیست اما فک میکنم مثلا با 256م گرافیک،تا 3.6 گیگ رم ساپورت میکنه )
در مورد لایت روم هم بله، از ورژن 6 به بعد فقط بصورت 64 تولید شده
درود فراوان بر شما