تاریخ ارائه نسخه اصلی lightroom 4 رو فکر می کنید کی باشه ؟
Printable View
تاریخ ارائه نسخه اصلی lightroom 4 رو فکر می کنید کی باشه ؟
فایل پیوست 22976
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کسی میتونه در خصوص این مشکل که موقع اکسپورت عکس در لایت روم ایجاد میشه یه راهنمایی بده که چطور میشه حلش کرد؟ ممنونم
not enough memory
در واقع این ارور رو میده من عکس رو اشتباه آپلود کردم
ممنونم آقا سهیل، ولی درایو پر نشده
مشکل مربوط به رم و Virtual memory است.
با بستن و بازکردن مجدد برنامه یا نهایتاً راهاندازی مجدد ویندوز، مشکل باید حل شود.
تغییرات مورد علاقهی من در ورژن چهار این نرمافزار (یا acr جدید) بیشتر زیرپوستی هست.
- مهمترین ویژگی برای من، تغییرات بنیادین رندرینگ و تفسیر فایلهای raw هست. بهطور خلاصه بگم در این ورژن، انجین لایتروم سعی میکنه histogram رو از طرفین به وسط سوق بده. یعنی نواحی overexposed رو به چپ و underexposed رو به راست هل میده! خودتون امتحان کنید و پس/پیش از تبدیل به raw conversion 2012 تغییرات هیستوگرام رو ببینید. بسی لذت بردیم!
- پارامترهای تنظیم نور رو مرتبتر کرده و به نظرم کاربردیتر. احساس میکنم پارامتر highlight از recovery در ورژن قبل بهتر عمل میکنه و تاثیر منفی کمتری بر روی رنگها میذاره.
- اینکه به صورت انتخابی و منطقهای میشه shadow ، highlight ، دمای رنگ و حتی noise reduction رو تغییر داد خیلی خوبه!
البته اینها تجربیات اولیه یا به قول خارجیا first impression من هست. مسلما تغییرات زیادی داشته که حتما دوستان در جریان هستند.
فقط کاش چیزی در مایههای کانسپت layer هم اضافه میکرد.:دی
شاید برای عدم تهدید فتوشاپ اینکار را نمیکند و شاید هم گذاشته برای ورژنهای آتی.
دقیقا دلیل همین است که شما گفتید ، هیچ کس درختی که خودش روش نشسته رو از کمر نمی بره !نقل قول:
فقط کاش چیزی در مایههای کانسپت layer هم اضافه میکرد.:دی
شاید برای عدم تهدید فتوشاپ اینکار را نمیکند و شاید هم گذاشته برای ورژنهای آتی
البته همون یکباری که Onone خواست اینکارو انجام بده برای هفت پشت ما بس بود، با اون مثلا PerfectLayer ! بماند که چقدر دلیل براش آوردند...
من این نسخه جدید را نصب کردم... نسخه نهایی هم هست.
اولین نکته که متوجه شدم سرعت بسیار پائین تر از نسخه قبلیاست و کمی آزار دهنده می باشد.
نکته بعدی: برای استفاده از امکانات ویرایشی جدید (adjustment brush ها و ...) باید تنظیمات قبلی عکس را reset کنید تا امکانات جدید قابل استفاده باشند. در غیر اینصورت همانslider ها و تنظیمات ویرایش قبلی ظاهر می شوند (البته با دید برنامه نویسی، این کار منطقی است، اما کاربر نهایی کمی اذیت می شود).
اثرات تخریبی افزایش Clarity بسیار بسیار کمتر شده است و به طور کلی با کمی دقت، خروجی بهتری را می توان نسبت به ویرایش 3.3 تولید کرد.
اما همچنان کندی آن من را آزار می دهد.
سلام
به نظر من سرعت بهتر شده است نسبت به 3.6
بهتره اینجوری بگیم که باید Process Version را از 2010 به 2012 آپدیت کنیم !نقل قول:
نکته بعدی: برای استفاده از امکانات ویرایشی جدید (adjustment brush ها و ...) باید تنظیمات قبلی عکس را reset کنید
طبق مستندات Adobe الگوریتم Clarity کاملا تغییر کرده است و به نظر من هم Artifact های بسیار کمتری در Clarity های بالا وجود دارد.
با سلام و درود
يك سئوال قديمي : كساني كه اصل ويرايش خود را در فتوشاپ و با پلاگين ها انجام مي دهند و براي مديريت و تنظيمات اوليه از Br و ACRاستفاده مي كنند، نيازي به Lr دارند يا نه؟
تجربه دوستاني كه از همه اين برنامه ها استفاده كرده اند، راه گشاست. ممنون
سلام
مشکلاتی که تا الان با نسخه جدید بوده خصوصا بحث در مورد زمان معرفی Camera Raw 7 و ادیت از Lightroom به Photoshop در سایت Adobe:
Lightroom 4 Hot Issues
قاعدتا اون دوستان، نيازي به استفاده از LR احساس نخواهند كرد
موضوع اينه كه LR قابليتهاي BR و ACR رو در هم جمع كرده و از لحاظ متاديتا و مديريت داده ها، قابليتهايي رو به اين مجموعه اضافه كرده
اگر اهل طبقه بندي و مديريت بانك اطلاعاتيتون باشين و دسترسي سريع به اطلاعات طبقه بندي شده، براتون اهميت داشته باشه، احتمالا LR رو ترجيح خواهيد داد
مشکلاتی که در کارایی و سرعت Lr4 وجود دارد بزودی توسط یک آپدیت برطرف خواهد شد.
Lightroom 4 Update from the Team - Update scheduled for this week
در LR4 نه تنها نام بعضی کنترلها که در نسخه های قبلی وجود داشت عوض شده بلکه عملکرد آنها هم به کلی تغییر کرده است .
بجای کنترل های fill ligh , recovery سه کنترل white , shadow و highLight با عملکردی متفاوت ظاهر شده اند کنترل brightness حذف شده است (یا نام آن تغییر کرده ).گویا کنترل contrast اهمیت بیشتری یافته و به همراه exposure به بالای پانل منتقل شده اند .بنظرم تاثیر clarity بر عکس بسیار شدید شده است و چیزی که از همه بیشتر آزار دهنده است کار کردن با صفحه کلید بنظر مشکل تر از قبل شده بطوری که گاهی کلیدهای Sh cut بدرستی عمل نمیکنند و بنظر میرسد که نرم افزار گیج میزند . در کل تغییرات داده شده جذاب نیست و بعد از یک هفته استفاده هنوز با محیط جدید راحت نیستم . شاید بزودی برگردم سراغ نسخه قبلی.
چناب شباب
سلام
1. لازم نیست به حتما از نسخه قبلی استفاده کنید. شما میتوانید در LR4.0 هم از Process Version 2010 استفاده کنید با همان Control هایی که بیشتر به آن مسلط هستید.
2. همانطور که گفتید Contol مربوط به Controst جایش عوض شده است و عملکردش هم بهتر شده است. کنترل بهتری روی Controst دارد و راحت تر میتوان با آن بازی کرد.
3. در Process Version 2012 کنترل های جدیدی معرفی شده اند. ولی تناظر یک به یکی بین این سه کنترل جدید و آن قدیمی ها وجود ندارد. الگوریتم پردازش، الگوریتمی جدید است و کنترل های آن هم جدید است. در پردازش هامون نباید سعی کنیم آنچه با PV 2010 انجام میدادیم را با اینها پیاده کنیم.
4. یکی از مهمترین تغییرات، (از نظر سازنده و تیم برنامه نویسی و تست کنندگان نسخه بتا) بهینه سازی Clarity است مخصوصا در قسمت مثبت نمودار. Artifact ها و ... بسیار بهتر کنترل میشود و کمتر اثرات مخرب Halo دیده میشود.
نسخه 4.0 مشکلاتی از نظر سرعت و Performance دارد که ظاهرا در آپدیت 4.1 که به زودی ارائه میشود برطرف خواهند شد.
تغییرات بسیاری در Process Version 2012 انجام شده است که یکی از مهترین دلایل آن پیشرفته شدن Local Adjustment است با کنترل های بیشتر و دقیق تر. امکانات جالبی هم اضافه شده مثل Soft Proofing و یا کنترل مجزا Curve بر روی کانال های رنگی و آزاد شدن دو سر Curve و ...
توصیه میشه اگر یک Catalog دارید و نسخه قبلی به LR4.0 آپدیت میکنید Process Version همه عکس را به نسخه 2012 آپدیت نکنید. در Workflow عکاسی خود اگر عکس جدیدی میگیرید با آخرین PV کار کنید ولی عکس های قبلی را یکباره آپدیت نکنید.
نوید جان حق با شماست من سعی میکنم روالهای ویرایشی که قبلا در lr 3x داشتم رو با کنترلهای جدید در lr4 مطابقت بدم که کار درستی نیست. متاسفانه همه کاتولگهام رو هم آپدیت کردم . و کاتالوگهای قبلی رو حذف کردم .
من در کار کردن با کی برد در نسخه جدید مشکل جدی دارم بخصوص در اسکرول و مدیریت فایلها نمیدونم نسخه دانلودی من ایراد داره یا مشکل بقیه هم هست .
مشکل با Keyboard رو متوجه نشدم اما کلا برنامه کمی کند است و به قول Gamer ها Lag دارد !! :-D ( بعضی وقت ها به عملیات صادر شده کند جواب میدهد.)
Scroll کردن در Grid View در ماژول Library؟
مدیریت فایل یعنی چه؟
مشخصات سیستم کامپیوتر شما چیست؟
در منوی develop بعد از delete کردن یک فایل مجددا باید روی نوار عکسها کلیک کنم تا کلیدهای اسکرول چپ و راست delete یا ... فعال شوند .
در Preferences لایتروم، و قسمت File Handling> Camera RAW Cache Size مقدار Maximum Size را از پیش فرض ۱ گیگابایت به ۱۰ گیگابایت تغییر دهید.نقل قول:
اما کلا برنامه کمی کند است و به قول Gamer ها Lag دارد !! :-D ( بعضی وقت ها به عملیات صادر شده کند جواب میدهد.)
اگر توهم نباشد، روی سیستم من کارآیی لایتروم بخصوص در قسمت Develop بهترک شد.
سلام
من lightroom ورژن 3 رو نصب كردم اما وقتي فايلهاي با پسوند nef رو import ميكنم پيغام ميده كه نرم افزار از اين پسوند پشتيباني نميكنه آيا نرم افزار من ايراد داره يا بايد ورژن هاي بالاتر رو نصب كنم؟
دوربینتون چیه؟ اگه درست خاطرم باشه ورژن اصلی لایتروم۳ دوربین های d3100، d7000 و دوربین های جدید تر رو پشتیبانی نمیکنه و باید اون رو آپدیت کنید... (یه تاپیک داریم به اسم آخرین آپدیت های Adobe که لین آپدیت ها رو اونجا میتونید پیدا کنید)
سلام دوستان.
بعد از Import كردن فايلهاي RAW در تب Develop و در هنگام مرور هر عكس و همزمان با نوشته شدن كلمه Loading در پايين صفحه يك اصلاح نور و تراز سفيدي بر روي عكسها به صورت پيش فرض اعمال ميشه و انگار روي هر عكس يك ويرايش انجام ميشه كه براي من اصلا جالب نيست، مشكل از كجاست؟
دوستان لطفا تاييد ياتصحيح بفرمايند، فكر كنم اشتباه من اينجاست كه اون چيزي كه اول مي بينم خروجي اي هست كه دوربين مي تونسته بده و دومي فايل خام درسته؟کد:http://www.lightroomforums.net/showthread.php?10418-Why-did-Lr-ruin-my-picture
سلام خدمت همه دوستان
نسخه نهایی photoshop CS6 هم عرضه شد اما خبری از آپدیت lightroom که قرار بود کندی نسخه 4 رو بر طرف کنه نشد.کسی می دونه تا کی باید با این سختی با lightroom کار کنیم.من یک سیستم چهار هسته ای و 4 گیگا بایت RAM دارم و ترفندی هم که جناب روشن گفته بودند به کار بردم اما کندی همچنان برقراره خصوصن در تغییر مد ها و اعمال preset ها .
با بررسی هم که من کردم مسئله مشغول شدن شدید cpu ست و نه RAM.
کامپیوتر من ۴ گیگ رم داره و پردازنده اش هم پردازنده ضعیف dual core 1.7 گیگا هرتز هم هست اما بدون اینکه طرفند دکتر روشن رو هم به کار ببرم حتی برای پردازش فایل های خام بسیار بزرگ هیچ مشکلی حس نمی کنم.
شاید مموری کامپیوترتون توسط سیستم عامل و بقیه نرم افزار ها بلعیده شده و هارد کندی دارید که به چنین مشکلی بر خوردید. اگر قصد آپگرید سیستمتون رو دارید اولین کاری که بهتون توصیه می کنم اینه که دیگه سراغ هارد HDD نرید. دوره HDD دیگه گذشته. مشکلتون با احتمال خیلی زیاد با استفاده کردن از SSD حل خواهد شد.
یک مشکلی با ورژن 4 دارم
در develop setting وقتی copy میکنم
روی یک عکس دیگه paste می زنم . همه آیتمها paste نمیشه.:::confused2:::
سلام به همه دوستان
به تازگی این کتاب رو دیدم
آشنایی با نرم افزار لایت روم برای عکاسان دیجیتال
گفتم شاید برای دوستان آماتوری مثل من مفید باشه
نگارش نسبتا خوبی هم داره .... ساده و کاربردی
اگه جای بدی دارم این پست رو میگذارم دوستان عفو کنند ... خیلی وقته اینجا نیومدم بیخبرم
فقط ببخشید لینک برای فروشگاه ناشر هست ... هرچی گشتم جای دیگه پیدا نکردم
شاد و سریلند باشید.کد HTML:http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486264
سلام
آخرین ورژن این برنامه 4 هست یا 4.1 ؟
حجمش چقدره چون بعضی جاها هفتصد و خورده ای مگه بعضی جاها سیصد و خورده ای ؟ شاید آپ دیتش باشه که کمتره
سلام
4.1
خیر حجم نسخه مک و و یندوز تفاوت دارد.
سلام
نمیشه دوربین رو به Lr4 سینک کرد و لایو ویوو باهاش کار کرد و عکس گرفت؟
یه مقاله توی سایت در مورد عکاسی با دوربین متصل به کامپیوتر هست. شاید به دردتون بخوره...
سلام
آن مطلب قبل از معرفی نسخه های جدید لایت روم نوشته شده بود و الان خود لایت روم قابلیت عکاسی Tetherd را دارد:
http://help.adobe.com/en_US/Lightroo...88ee-8000.html
امکان Tethered Capturing (که بنده از زمان Lr3 از آن استفاده میکنم) امکان نمایش تصاویر زنده ای که EOS Utility در LiveView دارد را ندارد. در Lr، منحصراً بعد از شاتر زدن، یک کپی از فایل به Lr منتقل و نمایش داده میشود. در صورتی که EOS Utility قبل از شاتر زدن هم نمایش زنده ی تصاویر را دارد.
گمانم بر این است که آقای آبائی هم مانند بنده در Lr4 بدنبال همان قابلیت LV در EOS Utility باشند :-)
سلام
به این تاپیک هم نگاهی بیندازید بد نیست ، من با ترکیب DSLR Remote Pro و Lr خیلی راحت کار می کنم.
سلام
من lightroom 4 رو نصب کردم و یه مشکل باهاش دارم اینکه وقتی یه حافظه جانبی یا هارد اکسترنال به لپ تاپ وصل میکنم lightroom اتوماتیک باز میشه
برای غیر فعال کردن این حالت چه تنظیماتی رو باید اعمال کنم
مرسی
وارد Control Panel شوید و گزینه AutoPlay را انتخاب کنید .
دراینجا دو فیلد لایت روم را به هرگزینه ای که مایل بودید تغییر دهید یا کلا غیر فعال کنید .
منظور از Soft proofing در لایت روم 4 چیه؟
Soft Proofing به صورت خلاصه یعنی پیش نمایشی از چاپ.
اگر شما از پرینتر استفاده کنید و پروفایل های آن روی دستگاه شما نصب شده باشد میتوانید با استفاده از پروفایل پرینتر نوع کاغذ و Rendering Intent یک پیش نمایش از آن چیزی چاپ میشود را ببنید.
Soft Proofing از ویژگی های جدید LR 4.0 هست. وقتی از Soft Proofing فعال شود پس زمینه ماژول Develop به رنگ سفید ( سفید کمی تیره، سفید کاغذ ) تغییر رنگ میدهد تا خروجی بیشتر به عکس چاپ شده روی کاغذ شبیه باشد.
کلید میانبر Soft Proofing در لایت روم S است.
هنگامی که در حالت Soft Proofing باشد اگر یکی از لغزنده های کنترل را تغییر دهید LR برای شما یک Virtual Copy خاص از عکس مورد نظر می سازد و میتوانید ادیت های خاص چاپ را روی این Virtual Copy آنجام دهید و سپس با عکس اصلی مقایسه کنید.
نکته :
از Soft Proofing میتوان برای پیش نمایش عکس ادیت شده برای خروجی گرفتن غیر از چاپ نیز استفاده کرد ! :redface: (توضیح مفصل تر این کار خارج از حوصله این پست است.)
شاد باشید.
باسلام
چرا در لایت روم لود کردن هر عکس خیلی طولانی مشه شایدم اشکال از سیستم من باشه ؟
تازگیها وقتیکه لایت روم را باز می کنم یک عس بصورت تکراری روی بقه عکس ها قرارگرفته وقتی موس روی اون قرار می گیره عکس زیزی پیدا می شه
سلام دوستان
یک سوال :
چگونه میشه توی لایت روم از دو مانیتور استفاده کرد؟
یعنی یک مانیتور لایت روم رو با پلت ها نشون بده و یکی عکس رو تنها !؟؟؟؟
توی یکی از آموزشی ها دیدم
پیشاپیش ممنون
پایین سمت چپ پنجره اصلی لایت روم (بالای نوار مرور عکس ها و زیر پنل فایل و فولدر ها) دو تا مانیتور با شماره ۱ و ۲ دیده میشه که از طریق انا میشه محتوای هر یک از دو مانیتور رو تعیین کرد (از طریق منویی که باز میشه)... همینجا باکلیک روی مانیتور شماره ۲ میشه اون رو روشن یا خاموش کرد.
فقط یه نکته وجود داره، در ویندوز پیشفرض سیستم اینه که مانیتور دوم همون چیزی رو نشون بده که مانیتور اول داره نشون میده، به همین دلیل برای استفاده از این قابلیت لایتروم، باید مانیتور ها رو از هم مجزا کنید (تو XP یادمه که تو تب setting تو پنجره display properties بود... تو ویندوز های جدید تر نمیدونم کجا باید برید).
در غیر اینصورت (یا وقتی که فقط یه مانیتور دارید)، پنجره ای که باید تو مانیتور دوم قرار بگیره، به شکل یه پنجره کوچیک تو مانیتور اصلی دیده میشه، که میتونید هر جایی که میخواید ببریدش...
پ.ن: تا وقتی که محدودیت آپلود فایل های PNG اینقدر غیر منصفانهست، از قرار دادن screenshot معذورم... :)
با سلام
من برای ساختن پانارومامشکلی دارم که امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم
موقع ساخت و ادغام عکسها برای پانارومای 360 درجه ارور کافی نبودن مموری میده سیستمم . با برنامه های مختلفی مثل پاناروما میکر یا پانارما فکتوری هم کار کردم سیتمم هم 8 گیگ رم داره و ویندوز سون 64 بیتی هست
با تعداد عکس کم مثلا 5 مشکل نداره اما وقتی تعداد ب بالای 10-20 میرسه که هنگ میکنه -کلا میخام پانارومای کامل از سقف و کف و .. بسازم . عکسهام 18 مگا پیکسلی هستن
متشکر میشم راهنمایی کنند دوستان و اساتید
سلام
لایت روم ۴.۱ عکس های نیکون d600 مرا نمی شناسد...
با توجه به اینکه من در چند سال گذشته نیکون نداشته ام ایا باید گزینه ای را در جایی فعال کنم یا راه حل دیگری وجود دارد؟
سپاسگزارم
من خیلی سعی کردم که بتونم جواب قطعی و دقیق (با سند و مدرک) بدم، ولی با اوضاع فعلی اینترنت، نتونستم صفحه های مورد نظرم رو باز کنم...
ولی حدسی که میزنم اینه که چون دوربین شما جدیده، فایل های خامش تو لایتروم باز نمی شن و باید صبر کنید تا آپدیت بعدی بیاد!؟
پ.ن: فکر کنم بد نباشه یه صقحه تو ویکی داشته باشیم که نسخه های مختلف لایتروم و ACR رو با فوتوشاپهای معادل و دوربین هایی که میشناسند توش بنویسیم!
پ.پ.ن: اگه بتونم مرجع های مورد نظرم رو باز کنم، تو اولین فرصت خودم دست به کار میشم...
سلام
من از ایران با لایتروم ۴ نمیتونم وارد قسمت map بشوم ،همچنین با nikon view nx2 یعنی هر دو سرور را پیدا نمیکنند!! میخواستم ببینم دوستانی که از این دو نرم افزار استفاده میکنند هم مشکل من را دارند؟ تا هفته پیش در خارج از ایران مشکلی نداشتم و هر دو نقشه را نشون میدادند.
با سپاس.
متاسفانه امکان استفاده از امکانات شرکت ادبی با IP ایرانی وجود نداره .نقل قول:
سلام
من از ایران با لایتروم ۴ نمیتونم وارد قسمت map بشوم ،همچنین با nikon view nx2 یعنی هر دو سرور را پیدا نمیکنند!! میخواستم ببینم دوستانی که از این دو نرم افزار استفاده میکنند هم مشکل من را دارند؟ تا هفته پیش در خارج از ایران مشکلی نداشتم و هر دو نقشه را نشون میدادند.
با سپاس.
دوستان آیا راهی وجود داره که بشه از لایت روم جدید در ویندوز XP استفاده کرد؟
به هر جفتشون معتاد و وابسته شدیم!
سلام،
من قصد تعویض ویندوز دارم و می خواستم در صورت امکان تنظیمات، مسیرها و تغییرات و ویرایش هایی که بر روی عکس هایم انجام داده ام را ذخیره کنم تا با نصب ویندوز و لایت روم جدید، مجددا مجبور به معرفی مسیر ها و انجام تنظیمات و ادیت ها نشوم. برای این منظور از دوستان راهنمایی می خواهم. با تشکر.
دوست عزيز سلام براي پاسخ تان به لينك ذيل در بحث panorama مراجعه فرمائيد.
كد
سلام
موقع خروجی گرفتن از لایتروم ۴.۲ اتفاقات زیر میافته
۱- استفاده از سیپییو به ۱۰۰ درصد میرسه و هارد هم به شدت کار میکنه
۲- بعد از مدتی هم برنامه هنگ میکنه
اشکال از کجاست؟
سلام
یه مشکل برای من پیش اومده که تابحال ندیدم!
تعداد زیادی عکس رو در شرایط کاملا یکسان از موضوعی ثابت تهیه کردم و جی پی جی+راو عکاسی شده. سرعت شاتر، دیافراگم، و نور محیط تمامی عکس ها کاملا یکسان هستن. ایزو هم ثابت بوده و اوتوایزو نبوده.
زمانیکه عکسهای جی پی جی رو پشت سر هم نگاه میکنم همه نور و رنگ یکسان دارن. وقتی که یک تنظیمات یکسان رو بر روی همه فایلهای راو در لایت روم اعمال میکنم هیچ مشکلی نیست اما وقتی فایلهای اکسپرت شده رو نگاه میکنم، متوجه پرش های نوری -به سمت منفی، درحد 0.3تا 0.5 استاپ- در چندتا از عکسها میشم. این پرش ها هیچ نظم خاصی هم ندارن.
ورژن 4.0، ویندوز 7، با یه سیستم دیگه هم امتحان کردم.
سوالم اینه که چرا این اتفاق می افته؟ راه حل؟
آیا نرم افزاری هست که همه رو باهم تراز کنه؟
پیشاپیش ممنون از توجه و راهنماییتون.
سلام
اگه ممکنه یک کتاب به زبون فارسی برای آموزش لایتروم معرفی کنید.
ممنون
دوستان در مورد پست 897 راهکاری ندارند؟
سلام
هر چند دیر شده اما ورزن 4.3 چند روز پیش عرضه شده.تو مشخصاتش دوربین شما هم هست.یعنی لیست دوربین های جدیدی رو که ساپورت میکنه نوشته
میتونید از این صفحه برای دانلود ورزن جدید استفاده کنید :نقل قول:
New Camera Support in Lightroom 4.3:
1.Canon EOS 6D
2.Canon PowerShot S110
3.Canon PowerShot G15
4.Canon PowerShot SX50 HS
5.Casio Exilim EX-ZR1000
6.Casio Exilim EX-FC300S
7.Leica M-E
8.Nikon 1 V2
9.Nikon D5200
10.Nikon D600*
11.Olympus PEN E-PL5
12.Olympus PEN E-PM2
13.Olympus STYLUS XZ-2 iHS
14.Panasonic DMC-GH3
15.Pentax K-5 II
16.Pentax K-5 IIs
17.Pentax Q10
18.Sony DSC-RX1
19.Sony NEX-VG30
20.Sony NEX-VG900
امیدوارم لینک دانلود بر خلاف قوانین فروم نباشدکد:http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=16651358&highlight=
شب خوش
پ.ن: من تا به حال از لایت روم استفاده نکردم.امیدوارم این ورزن جدید برای اولین بار مرا راضی کند.مشکلاتی نیز در ورزن قبلی بوده که برطرف شده.میتونید برای اطلاعات بیشتر همون صفحه رو باز کنید
از وقتی لایتروم 4 نصب کردم سرعت پایین اومد. بعد از خرید 6D با فایلهای Raw بیست و پنج مگابایتیش لایتروم واقعا کند شده.
CPU: 3Ghtz Dual
کمک!
دوستان کسی لینک آموزشی لایت روم رو داره ؟ ممنون میشم کمک کنید .
یک نمونه موجود
نقل قول:
سلام.
من در حال حاضر به جز Import کردن عکسها همه کارهای مدیریت عکسهام رو با لایتروم انجام میدم.
ولی نمی تونم کاری کنم که لایتروم خودش عکسها رو از توی دوربین به روی هارد Move کنه. یعنی می خوام بعد از کپی کردن روی هارد از توی دوربین پاکشون کنه.
ممکنه کمک کنید که چطوری ممکنه؟
سلام،
البته معنی جمله اول را نفهمیدم. امکان ندارد شما عکسی را در لایتروم Import نکنید و بتوانید روی آن کاری انجام دهید.
اما جواب سئوالتان
در لایتروم 4 وقتی Import Dialog باز میشود.
فایل پیوست 41823
خوب باشید.
با چندتا سرچ ساده
(ویدیو هستن)
http://forum.p30download.com/showthr...shop-Lightroom
دانلود video2brain Adobe Photoshop Lightroom 4 Learn by Video فیلم آموزش نرم افزار فتوشاپ لایت روم 4
دانلود فیلم آموزشی Lightroom 4 Image Management Workshop
آموزش گام به گام Lightroom 4 با Video2Brain: Adobe Photoshop Lightroom 4
ممنون از جوابتون.
وقتی دوربین را با USB به کامپیوتر وصل می کنید و می خواید مستقیما از روی مموری دوربین فایلها رو Import کنید، گزینه Move کار نمیکنه. این مسئله باعث میشه که من همیشه از قابلیت خود ویندوز برای وارد کردن عکسها به هارد استفاده کنم (چون هم خودش اتوماتیک فولدر میسازه، هم فایلها رو کپی میکنه و هم در نهایت از روی دوربین پاکشون میکنه) و بعد از این کار عکسها رو در کاتالوگ لایتروم Import میکنم. در نتیجه عملا یک مرحله به پروسه مدیریت عکسهام اضافه میشه.
می خوام بدونم همه همین کار رو می کنن یا بعد از اتمام کپی شدن به وسیله خود لایتروم، عکسها رو دستی از روی دوربین پاک میکنن؟
سلام
من به تازگی لایت روم رو ریختم و قبلا با فتوشاپ کار میکردم
محیط برنامه که ساده هست به نظرم فقط یک نکته ای که برام سوال شده اینه که وقتی رو عکس تغیرات و اعمال میکنیم من میخوام این تغییرات رو فایل اصلی عکس اعمال شه که تو قسمت Export تغیرات اعمال شده به صورت یک فایل جدید ساخته میشه و فایل اصلی هم دست نخورده میمونه
لایت رومم ورژن 3.4 هست