تغییرات لایتروم بصورت غیر تخریبی هستند و پارامتر های اعمال شده، فقط در متادیتای فایل ذخیره میشن. در نتیجه فایل اصلی در ظاهر دستنخورده میمونه (مثل کاری که ACR میکنه).
Printable View
تغییرات لایتروم بصورت غیر تخریبی هستند و پارامتر های اعمال شده، فقط در متادیتای فایل ذخیره میشن. در نتیجه فایل اصلی در ظاهر دستنخورده میمونه (مثل کاری که ACR میکنه).
سلام
بنده همین که فلش مموری یا گوشی موبایل رو به کامپیوتر وصل میکنم Lr اجرا شده و میخواهد تصاویر موجود در حافظه متصل شده را شناسایی کند. چگونه این قابلیت غیر فعال میشود؟
یه سوال : این امکان در لایت روم آیا وجود داره که به صورت شبکه ازش استفاده کرد به صورتی که از هر کامپیوتر روی شبکه تغییرات رو عکسا و کالکشن های ایجاد شده رو دید ؟ لطفا هر مطلب کوتاهی هم که میدونید به موضوع سوال کمک میکنه بفرمایید( من مدت زیادیه از این نرم افزار استفاده میکنم )... آقای دکتر نعما لطفا شما هم راهنمایی کنین
نقل قول:
یه سوال : این امکان در لایت روم آیا وجود داره که به صورت شبکه ازش استفاده کرد به صورتی که از هر کامپیوتر روی شبکه تغییرات رو عکسا و کالکشن های ایجاد شده رو دید ؟ لطفا هر مطلب کوتاهی هم که میدونید به موضوع سوال کمک میکنه بفرمایید( من مدت زیادیه از این نرم افزار استفاده میکنم )... آقای دکتر نعما لطفا شما هم راهنمایی کنین
تا جایی که میدانم امکانش نیست. ظاهرا این محدودیت بعلت سیستم دیتابیس SQLite لایت روم است ( دوستان آشنا با بحث شبکه بهتر میتوانند راهنمایی کنند)
اینجا را هم ببینید. روشی را گفته که نمیدانم تا چه حد کار میکند:
http://asaphotodigitalgearreview.blo...om-across.html
ازانجاکه لایتروم نسخه سرور ندارد چنین امکانی وجودندارد مگر اینکه عکس ها را بصورت یک سیستم ابری در اختیار شبکه بگذارید ولیکن اگر اجازه انجام پروژه مشترک برای همه کاربرها را میخواهید میتوانید از نرم افزارهای جایگزین مثل Download Server-Based Photo Management System from Daminion Software استفاده کنید.
فایل پیوست 44039
dominion
خب بنده هم ورود خودم رو به جمع لایترومی های عزیز تبریک میگم!!
الان یک ماه میشه که دارم استفاده میکنم و شروع کردم که سر و سامونی به وضعیت آرشیوم بدم.
یک سئوال:
وقتی فایل های خام رو وارد لایتروم میکنیم. همه عکس ها رو نشون میده ولی هنگام ساخت preview رنگ عکس کمی تغییر میکنه!! من اصلا مفهوم این کارش رو نمیتونم درک کنم!! وقتی فایل خام وارد شده و برفرض، اون preview اولیه رو از خود فایل خام گرفته. چرا باید هنگام ساخت preview تغییراتی در عکس اعمال بشه، در حالی که تنظیمات در بخش develope تغییری نکرده و به صورت دیفالت قرار داره؟
:?
علت تغيير، تفاوتي است كه بين jpeg دروني فايل خام با preview توليد شده توسط لايت روم وجود دارد٠
مرحله توليد preview فايل خام هنوز قبل از شروع پروسس است و ربطي به تنظيمات كنترلها ندارد٠
اين دو نمايش فقط با هم متفاوتند و واقعا نمي توان گفت كدام صحيح تر است
اگر پيش نمايش اوليه را مي پسنديد از پروفايلهاي دوربين در قسمت calibration panel استفاده كنيد و اگر باز هم راضي نشديد، پروفايل شخصي تان را بسازيد با DNG profile editor
برای نمایش مستقیم فایل ها در سیستم از لایت روم 3.6 استفاده کردم
اما تو بیش از 20 باری که دوربین را وصل کردم (دی7000) فقط یک بار دوربین را شناسایی کرد و بعد از عکسبرداری پیش نمایش را نشون داد و در مابقی تلاش ها no detect camera میزنه
دقیقا باید چکار کنم
ضمنا من هیچ کدوم از نرم افزار های سی دی دوربین را رو سیستم وصل نکردم
ویندوز سون
سلام دوستان؛
از آنجاییکه آرشیو و طبقه بندی اصولی و نظم عکس های موجود بر روی هارد و به طبع پیدا کردن عکسی خاص در مواقع لازم، موضوع بسیار مهم و حیاتی می باشد،
خواستم از دوستانی که از نرم افزار قوی و فوق العاده لایت روم برای آرشیو کردن عکس ها استفاده می کنند، همفکری، نظرخواهی و مشورتی بگیرم که شما دوستان چطور به عکس های خود نظم داده اید؟ این موضوع می تواند برای پیدا کردن بهترین روش برای طبقه بندی عکس ها، به هرکدام از ما کمک بکند.
به طور واضح تر منظور من این است: استراتژی شما برای ایجاد Catalog های مختلف و همچنین در داخل کاتالوگ ها، Collections های مختلف چگونه است؟
آیا سال به سال Catalog ایجاد میکنید؟ ماه به ماه؟ بر طبق موضوع و ژانرهای مختلف عکاسی؟ در داخل کاتالوگ ها، چه کالکشن هایی ایجاد میکنید؟
همانطور که میدانید سنگین شدن کاتالوگ ها، باعث افت سرعت سیستم میشود. بنابراین نمیشود همه عکس ها داخل یک کاتالوگ باشد. ضمن اینکه یک عکس میتواند در دسته بندی ها و کاتالوگ های مختلف باشد. مثلاً عکسی در بهار سال 1392 و در ژانر خاص منظره.
امیدوارم منظورم را به خوبی انتقال داده باشم. اما بیان تجربیات و روش های دسته بندی عکس های شما، باعث به اشتراک گذاشتن نظرات مختلف و در نتیجه رسیدن به روشی ایده آل برای طبقه بندی انبوه عکس های موجود در هارد همه ما می باشد.
امیدوارم دوستان دریغ نکرده و روش های خود در طبقه بندی عکس ها را با ما به اشتراک بگذارند.
با تشکر :::happy:::
سلام
نريمان جان به نظرم بهترين روش براي دسته بندي وارشيوعكسها ، چيدمان براساس نياز باشه. اينكه در اينده ممكن هست نيازبه پيدا كردن عكسهاي فلان زمان خاص ، يا فلان مكان خاص ، فلان مراسم ، اشخاص خاص ، كشور خاص ، حتي براي بعضي اشياي خاص ، المان ويا خيلي چيزهاي ديگه ميشه. يابقول خودت ممكنه در چند دسته مختلف لازم باشه كه يك عكس داخل بشه.ولي خوب نيازهرشخص خيلي مسائل رو ساده ميكنه. نميدونم منظورت رو اشتباه نگرفتم يه وقت!؟
درسته نیاز کیاوش جان، اما همه اینهایی که گفتی کلی کاتالوگ میشه.
به طور دقیق دوست دارم بدونم هرکس دقیقاً چطور عکس هاش رو آرشیو کرده.
مثلاً من خودم اینطور به ذهنم رسید که به عنوان مثال هر فصل یه کاتالوگ باشه. مثلاً بهار، تابستان و ...
داخل هر فصل ژانرهای مختلف عکاسی که البته هر کس به طبع خلاصه میشه به چند ژانر خاص. مثلاً من خودم ژانر طبیعت، منظره و تا پرتره رو علاقه مندم. یکی ممکنه ژانر خیابانی دوست داشته باشه و به همین صورت. اینجوری حداقل هر سال 4 تا کاتالوگ داریم و نه آنچنان تعداد کاتالوگ هایمان زیاد میشه و نه تعداد عکس ها که بخواد حجم کاتالوگ ها هم زیاد بشه. البته ممکنه یکی وسعت کاریش انقد زیاد باشه و روزی حداقل چند تا عکس بگیره و براش همین کاتالوگ های فصلی هم زیاد باشه.
در کل دوست دارم بدونم دوستان چطور هاردشون را طبقه بندی کردن. اینجوری به طور حتم ممکنه راه بهتری باشه که به عقل بنده نرسیده باشه و کمکی میشه برای بقیه برای طبقه بندی بهتر هاردمون.
با تشکر
ذات لایت روم بر پایه بانک اطلاعاتی است و بنابراین اگر میخواهید از آن استفاده کنید، اصول استفاده از بانکهای اطلاعاتی را باید رعایت کنید.
در مورد کاتالوگ، فقط در صورتی به سمت کاتالوگهای متعدد بروید که یکی از شرایط زیر را داشته باشید:
- تعداد عکس خیلی زیاد: این خیلی زیادش خیلی مشخص و دقیق نیست. اما برای برخی عکاسان که در هفته جندین پروژه عکاسی دارند و در هر یک ممکن است تا هزار یا بیشتر عکس بگیرند، بهتر است کاتالوگهای متعدد داشته باشند. مثلا حتی برای هر پروژه بزرگ یک کاتالوگ. چون اینها با یکدیگر ارتباطی ندارند و نیازی نیست که همه در یک کاتالوگ باشند.
- اگر در یک سال تعداد عکس خیلی زیادی میگیرید ( مثلا بیش از ۵۰ هزار در هر سال) شاید بهتر باشد که کاتالوگهای سالانه داشته باشید.
- اگر عکسهای کاری و شخصی را میخواهید جدا کنید، بهتر است دو کاتالوگ داشته باشید.
در سایر موارد بهتر است یک کاتالوگ باشد چون مدیریت کاتالوگهای متعدد، خودش دردسر زا است. همچنین امکان مدیریت کلی بر تمام آرشیو را از شما می گیرد.
اما در مورد کالکشن دست شما باز است. بر حسب نیاز میتوانید کالکشنهای متعدد ایجاد کنید.
بخاطر داشته باشید که بهترین راه برای مدیریت عکسها برای امکان یافتن آتی آنها، استفاده از متادیتا و کلمات کلیدی است. چه General Keyword وچه Specific Keyword . یعنی بجای اینکه بخواهید تعداد کاتالوگ یا کالکشن را بالا ببرید و یا بخواهید روی نام فایلها یا نام فولدرها، مانور دهید، بهتر است کار اساسیتر الحاق کلمات کلیدی را انجام دهید. چنانچه بخواهید با نام فایل و فولدر و... کارتان را راه بیاندازید، عملا بانک اطلاعاتی و امکانات لایت روم را هدر داده اید.
----------------
لایت روم ۵ یک ویژگی خوب دارد که از زمان لایت روم ۱ منتظرش بودم و آن هم امکان پروسس در حالت آفلاین است. یعنی وقتی هارد اکسترنال حاوی عکسها از سیستم جدا باشد، بتوان باز هم عکسها را ویرایش کرد.
خوشبختانه در لایت روم ۵ این امر محقق شد و حالا میتوان به صورت افلاین عکسها را ویرایش کرد.
این کار دو فایده دارد:
۱- در جاهایی که به آرشیو اصلی عکسهایتان دسترسی ندارید، میتوان عکسها را ویرایش کرد. بعد از اینکه به خانه برگشتید میتوانید هارد را وصل کنید تا ویرایشهای شما بر فایل اصلی اعمال شود ( ویرایشها به صورت خودکار سینک میشوند)
۲- فایده جنبی دیگر آن است که برای ویرایش فایلهای سنگین دوربینهای رزولوشن بالا نیز میتوان سرعت کار را بالا برد. یعنی به صورت آفلاین ویرایش کرد و سپس هارد را وصل کرد تا سینک شود. و این مساله هم خیلی مفید خواهد بود.
برای استفاده از این ویژگی باید Smart Preview ساخت. برای یک فایل یا مجموعه فایلها، پیش نمایشهایی با حجم کم میسازد تا بتوان به صورت آفلاین ویرایش کرد.
بعدا میتوان این پیش نمایشها را حذف کرد.
پ.ن: جهت یادآوری خاطرات قدیمی، بررسی لایت روم ۱ ( نسخه بتا) را در آدرس زیر ببینید که ۷ سال پیش نوشته بودم.
بررسی Adobe Lightroom Beta 3 for windows توسط سایت عكاسی | عکاسی
واقعاً ممنون جناب دکتر روشن عزیز؛
در یک کلام بسیار توضیحاتتون کامل و اساسی بود و تقریباً میشه گفت به طور کامل جواب سوالم را گرفتم.
از این بابت واقعاً ازتون ممنونم که لطف کردید تجریبات خودتون را در اختیار ما قرار دادید.
از صحبت های شما اینگونه برداشت شد که شخص شما بیشتر از طریق متادیتاها و Keyword ها برای دسته بندی و پیدا کردن عکس هاتون استفاده میکنید. اما برای من سواله که این Keyword ها چطوری انتخاب میشه؟ به عنوان مثال: دریا، جنگل، صحرا و ... آیا این Keyword ها جوابگو هست یا خیر؟
آیا نباید Collection های مختلفی برای ژانرهای مختلف عکاسی ایجاد نمود؟
ضمناً جناب دکتر روشن یه سوال دیگه هم داشتم. اینطور که از صحبت های شما فهمیدم گویا شما عکس هاتون را توی هارد اکسترنالتون جمع آوری میکنید. برای این موضوع چه پیشنهادی دارید؟! آیا عکس ها باید تو هارد اکسترنال باشه یا هارد کامپیوتر؟! و سوال آخر اینکه محل احتمالاً یک کاتالوگی که شما ایجاد کردید کجاست ؟! کنار آرشیو عکسهاتون توی هارد اکسترنال و یا جای دیگه ؟!
ببخشید که اینهمه سوال میپرسم اما واقعاً تجربیات و راهنمایی های شما انقدر عالی هست که نمیشه ازش به راحتی گذشت.
بازهم ازتون واقعاً ممنونم :::happy:::
انتخاب کیوردها بحث مفصلی دارد. اما به طور خلاصه، شما یک سری کی ورد کلی موقع ایمپورت عکسها الحاق میکنید و بعدا یک سری کیورد اختصاصی برای هر عکس.
کیورد های کلی به تمام گروه عکسهای اون روز یا اون پروژه اعمال میشوند : مثل زمان/مکان/ تاریخ خاص/ نوع سفر/ نوع پروژه/ نوع افرادی که در عکسها هستند و ....
کیوردهای خاص بر حسب موضوع هر عکس که انتخابش با تجربه حاصل میشود.
این مطلب را در همین باره بخوانید:
http://nema.akkasee.com/15661
کالکشن ها جایگزین کیورد ها نمی شوند بلکه روشی هستند برای بهبود مدیریت. بخصوص مواردی که کی ورد ها در آنجا توانایی کمتری دارند. مثلا سفری به جایی داشته اید و در آن چند روز جاهای مختلفی رفته اید و عکس گرفته اید. می توانید یک کالکشن ست برای کل سفر و چند زیرکالکشن برای جاهای مختلفش تهیه کنید. تازه میتوان فقط عکسهای منتخبتان را از آن سفر در کالکشن قرار دهید.
کالکشن برای ژانرهای مختلف؟ فکر بدی نیست اما بهتر است نوع عکس را در کیورد مشخص کنید. و کالکشنها را برای موارد خاصتر استفاده کنید. مثلا بهترین عکسهای خیابانی که در سفر به پراگ گرفتهاید.
در مورد محل ذخیره عکس: حجم کل عکسهایم درصد بالایی از ظرفیت هارد کامپیوتر را اشغال میکند و امکان ذخیره آن در هارد کامپیوتر نیست. معمولا بعد از ایمپورت عکسها، بعد از مدتی آنها را از طریق Drag&Drop در داخل لایت روم به هارد اکسترنال منتقل میکنم و بک آپ آینهای هم در هارد دیگری تهیه می کنم.
محل کاتالوگ در هارد اصلی کامپیوتر است. هر هفته هم یک بک آپ از کاتالوگ به صورت خودکار توسط لایت روم تهیه میشود. از یکی دو بک آپ آخر کاتالوگ را نیز در هارد دیگری که مخصوص بک آپ هارد کامپیوتر است ( هارد دیگری بحز آن هارد مخصوص بک آپ فایلهای عکس)، نسخه پشتیبان تهیه میکنم. تقریبا با فواصل ۱-۲ هفتهای.
بازهم ممنون از وقتی که می گذارید و راهنمایی های ارزنده ای که انجام میدید.
جواب هاتون کامل و گویا هست.
فقط چقدر شما هارد دارید جناب روشن ! ;-) مدیریت همین هارها هم خودش داستانیه ! ;-)
در هر صورت ممنون از جواب هاتون :::happy:::
میخواستم بدونم امکانش هست که با اتصال دوربین به PC از طریق USB به لایت روم متصل شد و بعد گرفتن هر شات، تصویر به صورت خودکار در برنامه نمایش داده بشه؟
البته لازم به ذکر هست دوربین مورد نظر المپوس E-520 هست و خود شرکت برنامه ای همراه دوربین قرار داده اما دو اشکال داره 1. کنترل کامل دوربین به PC منتقل میشه 2. برنامه برای 10 روز رایگانه !!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
فرق نسخه پرتابل کم حجم و نسخه اصلی در چیست؟ (لایت روم 5)
سلام
Shortcut های پر مصرف در Lightroom 4 , 5 از دیدگاه منصورف :
فایل پیوست 46200
الان من یه لایت روم 5 دارم با حجم 430 مگ
یه پرتابل هم هست با حجم 40 مگ
کدوم رو باید نصب کنم؟
با سلام
من لایت روم 4.3 رو استفاده میکردم و بدون هیچ مشکلی سیستم پردازشها رو انجام میداد. اما حالا که از ورژن5 استفاده میکنم در موقع استفاده از ابزار مثلا از براش سیستم به شدت کند میشود. این ورژن موردی دارد یا میبایست تنظیم خواستی کرد. با تشکر
من دچار یک مشکل عجیب شدم.
بعد از import عکس ها در لایت روم کامپیوتر خاموش میشه، نه اونجوری که خاموش بشه! انگاری یه دفعه از برق میکشی لپتاپو! بازم که روشن میشه دوباره ریست میشه!
مشکل از کرک و اینجور چیزهاست؟
با توجه به گفته هاتون کرک قبلا انجام گرفته بوده و مشکلی نبوده.پس احتمالا مشکل از کرک نیست و وسیستم عامل سالمه.سعی کنید حجم کمی از فایلها رو ایمپورت کنید اگر رفع نشد شاید با نصب مجدد لایت روم مشکل رفع بشه احتمال دیگه هم در این حالات میتونه چیپ رم روی کارت گرافیک یا رم خود سیستم باشه که کمتر اتفاق می افته سیستم شما هم که جدید هست.امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.
سلام دوستان من میخوام عکس cr2 که در لایتروم باز کذدم و ادیت زدم رو یا همون پسوند cr2 زخیره کنم . کسی مدونه چطوری ؟
هیچ فرقی ندارند!
هسته این دو برنامه یکی است. هر دو مبدل فایل خام هستند، و هر دو گزینه های یکسانی برای این کار دارند. شما می توانید، از خود لایتروم خروجی به فتوشاپ بگیرید. (در منوها هست.) که مستقیما در فتوشاپ فایل تبدیل شده از فایل خام را باز می کند. یا خروجی Tiff بگیرید و خروجی را در Ps باز کنید. یا از ابتدا فایل خام را با Ps باز کنید یا هزار و یک روش دیگر ...
سلام به دوستان
من مشکلی که دارم این که در ویندوز xp با لایتروم کار میکنم و ورژن لایتروم هم در حال حاضر 3 است . متاسفانه فایل های raw دوربین canon 6d رو نمیشناسه . به دلایلی نمیتونم ویندوز سون نصب کنم تا ورژن های بالاتر لایتروم رو نصب کنم . میخواستم ببینم از کجا میتونم یک آپیدیت برای همین ورژن 3 بگیرم که فایل های raw دوربین 6d رو بتونم ببینم و ویرایش کنم .
با تشکر
سلام
از دوستانی که اطلاع دارند.... آیا راهی هست که بشود سریعتر بین Preset های مختلف در لایتروم انتخاب کرد؟ مثلا با کلید های جهت؟
سلام
شدیدا به کمک احتیاج دارم:
1- ویندوزم 7 هوم پرمیوم 64 بیت هست.
2- لایت روم 3.4.1 که 64 بیت بود نصب داشتم + اکسترنال ادیتورم acdsee pro 5 بدون مشکل از لایت رومم به ای سی دی میفرستادم و بقیه ادیتم رو انجام میدادم ولی موقع استفاده از فوتوشاپ سی اس 5 اجاسمنتهای لایت روم توش اعمال نمیشد. برام مهم هم نبود چون از فوتوشاپ اصلا استفاده نمیکردم.
3- جدیدا ورژن 5 لایت روم 64 بیت رو ریختم + ورژن 6 ای سی دی سی.
4- آلان موقع اکسپورت کردن به ای سی دی سی اجاسمنتهای لایت روم توش نمیاد و بهم یه عکس سیاه شده بدون تنظیمات لایت روم میده عین اون موقع که با لایت روم 3 توی فوتوشاپ مشکل داشتم.
5- یه سری پلاگین جدیدا روی لایت روم نصب کرده بودم که باز پاکشون کردم ولی تغییری ایجاد نشد.
6- دوباره ورژن 5 ای سی دی رو ریختم تغییری نکرد.
7- تنظیمات اکسترنال ادیتور رو تغییر دادم با هر مود رنگی همین نتیجه رو میده.
8- وقتی اکسپورتش میخوام بکنم که فایل تنها رو بهم بده هم همین مشکل وجود داره.
9- با بقیه نرم افزارهای مشاهده عکس مثل آفیس پیکچر منیجیر یا ویندوز فوتو ویور هیچ مشکلی نیست و عکس با تنظیمات لایت روم نشون داده میشه.
10- دوباره ورژن قبلی لایت رومم که 3 بود رو ریختم و خواستم باز با همون کار بکنم ولی کاتالوگی که با لایت روم 5 درست کردم با لایت روم 3 سازگار نیست و نمیشه ایمپورتش کرد.
چیکار باید بکنم تا این مشکل حل بشه و عکس خروجی از لایت روم 5 با تنظیمات لایت رومم بره توی ای سی دی 6؟
مرسی
سلام
یه سوال داشتم که ممنون می شم دوستان مطلع راهنمایی کنند:
توی سایت Digital Photography School - Digital Photography Tips and Tutorials مطلبی تحت عنوان لایت روم سریع تر با DNG نوشته شده که اون جوری که من فهمیدم داره اینو می گه که اگه ما فایل های خام رو تبدیل به DNG کنیم حتی اگه پیش نمایش یک به یک هم داشته باشیم لایت روم سریع تری خواهیم داشت.
سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا این واقعا یه مورد تست شده است یا عادت و سلیقه کاربر نویسنده اون مطلب هستش و اگه این جوریه ما بعدن با این فایل کانورت شده به مشکل نخواهیم خورد و البته اینکه در طی روند کانورت ما از دست دادن دیتا نخواهیم داشت با توجه به اینکه انگار حجم فایل DNG از فایل خام دوربین پایین تره.
نهایتا اینکه تفاوت DNG با dng که توی لایت روم هست در چیه؟
اینم لینک اون مطلب
در مورد سريعتر شدن لايت روم اطلاعي ندارم اما در روند تبديل به dng چيزي از اطلاعات از بين نمي رود و مشابه فايل خام است، تفاوت حجم نيز بعلت فشرده سازي lossless است٠
فايل dng و DNG هم تفاوتي ندارند٠
تنها چيزي كه بايد در نظر داشته باشيد اين است كه فايلهاي dng را نمي توانيد با مبدل هاي فايل خام خود دوربين مثل nikon capture يا dpp كنن باز كنيد
سلام
در قسمت develop نرم افزار به محض اینکه تغییری را بر روی عکس اعمال می کنم ...
عکس به طور اتوماتیک به اولین عکس در ریبون پایین (preview) منتقل می شود(پرش میکند)؟!!!
قبلا این مشکل رو نداشتم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
این کامپیوترم دیگه شور ِشو در آوورده....ویندوزم اکس پی هست...ناچارا مجبورم از ورژن کمتر از 3.4 لایت روم استفاده کنم...بعد از کلی گشتن توی اینترنت دنبال 3.4 ورژن 3 رو پیدا کردم...دانلود کردم و حالا مشکل:
فایل پیوست 54712
با کمرا را مشکلی ندارم ولی لایت روم این ارور رو میده......مشکل چیه؟
سلام.
میگه که این عکس با دوربینی گرفته شده که توسط این نسخه از لایت روم پشتیبانی نمیشه.
بنابراین نمیتونه فایل رو باز کنه.
و در قسمت پایین هم گفته که نرم افزار رو آپدیت کنید به نسخه های جدید تر. :)
دوربین شما از یک نسخه ای به بعد افزوده شده به لایت روم که مسلما بالای 3 هست. :)
سلام
من حدودا از 2 ماه پیش تا الان چند پروژه عکاسی کردم و طبق روال همیشه هر پروژه رو در یک folder ذخیره کردم و با photoshp عکسیهایی رو ویرایش کردم
حالا که تعداد پروژه ها هر هفته بیشتر میشه تصمیم گرفتم از lightroom برای مدیریت عکسها و پروژه ها استفاده کنم
جناب روشن توصیه کردن از smart collection استفاده کنم
ایا مراحل کار این هست که ابتدا عکسها رو import کنم به یک folder و سپس ایجاد collection ؟
ممنون میشم مراحا صحیح کار رو بگید تا مجبور به دوباره کاری نشم
پیشنهاد میکنم قبل از اینکه شروع به استفاده از این نرم افزار بکنید، یک آموزش کامل از اون رو مطالعه کرده یا مشاهده کنین. فوق العاده مؤثر خواهد بود.
بعنوان نمونه این کتاب که به زبان فارسی ترجمه شده.
http://shop.akkasee.com/culture/lightroom-jamal-honar
سلام
سه روش برای سه منظور متفاوت:
۱- اسمارت کالکشن برای مواقعی مناسب است که شما میخواهید مرتبا عکسهای جدیدی در همان دسته قرار دهید. با این روش عکسهای جدید به صورت خودکار در همان گروه قرار می گیرند.
۲- اما اگر چند فولدر از قبل آماده دارید، میتوان از import معمولی استفاده کرد. یعنی فولدرها را در هارد انتخاب کنید و سپس گزینه ADD را در صفحه ایمپورت بزنید ( یعنی فقط میخواهید عکسها را به کاتالوگ لایت روم اضافه کنید) و سپس فرآیند را شروع کنید. لایت روم پس از اتمام کار، یک فولدر با همان نامی که شما در هارد انتخاب کرده بودید، در کاتالوگ برایتان میسازد.
۳- اگر عکسهایی که میخواهید در یک گروه قرار دهید، در فولدرهای متفاوت قرار دارند و یا اینکه عکسها قبلا بر حسب تاریخ وارد کاتالوگ لایت روم شده اند ( یا خواهند شد)، میتوان از collection معمولی استفاده کرد. کافیست عکسهای مورد نظر را انتخاب کرده و یک کالکشن جدید برای انها بسازید. در آینده نیز عکسهای بعدی را به صورت دستی وارد این کالکشن خواهید کرد
بهتر است ابتدا کمی با محیط و کارهای لایت روم آشنا شوید و بعدا از آن برای کاربردهای خاص استفاده کنید.
سلام
کسی از دوستان preset های instagram رو برای lightroom داره؟و یا میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟
سوال
در lightroom عکسهای یک folder رو به folder جدیدی import کردم
حالا میخوام این عکسها رو به folder جدیدی منتقل کنم اما دکمه IMPORT فعال نمیشه . عملا هیچ عکسی رو نمیشه select کرد و برای همین نمیشه import کرد
کسی میدونه علتش چیه ؟
عکسها مشکلی ندارن و فقط select نمیشن
پ ن : وقتی از قسمت lightroom folder حذفش کردم دوباره تونستم import کنم
یک سوال دیگه
چطوری میشه عکسی رو در لایت روم با ACR ادیت کنیم ؟
الان فقط عکس رو میشه در PS ادیت کرد
تنظیمات LR مثل ACR هست ؟ (یعنی دیگه نیازی به ACR نیست ؟)
Lightroom از engine ACR استفاده میکنه ، فقط یه کم GUI تاریک تری داره!
بنا براین الان شما دارید با ACR کار می کنید و بعد از اعمال تغییرات به PS برای کارهای نهایی می برید.
اگر بخوام عکسهای یک folder رو با حجم کمتر برای web ذخیره کنم (مثل save for web photoshop) در LR چه باید کرد ؟
باید از EXPORT استفاده کرد ؟
ممنون
سلام
می خوام شماره عکس ها ، بصورت خودکار برای تعدادی از عکس های انتخاب شده توی عکس درج بشه ، مثل درج تاریخ تو دوربین های کامپکت (مثل عکس ضمیمه) ، با لایت روم میشه این کارو کرد ؟ اگر میشه چطوری ؟ اگر نمیشه با چه برنامه ای امکان پذیره ؟
متشکرم
فایل پیوست 55354
از قسمت Output در Bridge می تونید انجام بدید .
در نسخه های قبل از CC به صورت پیش فرض وجود دارد اما در CC باید دانلود و نصب کنید که البته حجم زیادی ندارد.
سلام و خسته نباشید
چطور میشه فایل های cr2 canon 6d رو در literoom cs6 باز کرد.
با تشکر.
سلام
بعضی از عکسهایی که در لایت روم ایمپورت شده اند در فولدر خودشان نشان داده نمی شوند.
وقتی هم میخواهم دوباره عکسها را ایمپورت کنم این عکسها به عنوان عکسهایی که قبلا ایمپورت شده اند نشان داده میشوند و نمیشود آنها را دوباره ایمپورت کرد.
دوستان اطلاع دارند مشکل چیست؟
مسعود جان،
روی لایتروم 4 یه بار من این مشکل رو داشتم.
عکس ها فیزیکی روی هارد بود.
ولی Import نمیشد. ( ظاهرا نصفه Import شده بود. یا یه مشکل نرم افزاری)
من فایل ها رو Back Up گرفتم
بعد عکس ها و Preview های مورد دار رو از Lightroom پاک کردم.
فایل های فیزیکی اون عکس ها رو هم از فولدر پاک کردم.
بعد Optimize Catalog رو انجام دادم.
بعد دوباره فایل های مشکل دار رو گذاشتم تو فولدر مربوطه و Import کردم.
درست شد !
امتحان کن.
فایل پیوست 55988
گزینه Show Missing photosخاموش هست.الان نشون میده که 93 تا عکس رو میخواد ایمپورت کنه ولی بعد که گزینه سینک رو میزنم پیام میده که عکس جدیدی برای ایمپورت وجود نداره.
نوید جان عکسها رو توی کاتالوگ نشون نمیده که بخوام ازش حذفشون کنم.
با سلام خدمت دوستان، شاید سوال به انجمن بی ربط باشه ولی دیگه ببخشید:
مجموعه presetهای vsco film برای لایت روم یا acr رو غیر از سایت اصلیش، جایی برای دانلود سراغ ندارید؟ لینک ایرانی هم باشه و بفروشه هم برام خوبه،کردیت کارت ندارم برای خرید خارجی
کسی نبود کمک کنه برای vsco film ؟
فایل پیوست 57123
نگاهی دوباره به قابلیتهای کمنظیر «لایتروم»
ای کسانی که با دیدن محیط پیچیده لایت روم، کلا از خیر این نرم افزار میگذرین خوندن این مقاله سایت عکاسی ( به قلم جناب آرش کریمی ) براتون خیلی مفیده! :
قبل از اینکه لایتروم را به خوبی یاد بگیرم، بارها شده بود که عکسهایم را در محیط آن باز کرده و ویرایشهایی را انجام داده بودم، ولی به دلیل عدم شناخت خوب، ظاهر پیچیده آن، و اینکه زیاد نیازی نمیدیدم عکسهایم را مدیریت کنم (چون درک درستی از مدیریت عکس نداشتم)، استفاده درستی از آن نیز نمیکردم. تا این که به پیشنهاد دوستی که توصیه اکید بر یادگیری لایتروم و استفاده از آن کرد، من نیز این کار را انجام دادم. از آن پس نه تنها درک بهتری از مدیریت عکس در لایتروم پیدا کردم، بلکه بینهایت کارهایم را نیز آسانتر کرد...