پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw
دکتر من درست مسئله رو متوجه نشدم
هر دوربين يک پروفايل خاص خودش رو داره يا هر نرم افزار مبدل پروفايل خاص داره مثلا NX
اگر هر دوربين پروفايل خاص خودش رو داره چرا تو لينک پست قبلي نوشته شده مقايسه با NX و ننوشته مقايسه با پروفايل دوربين D2x
اگر حالت دوم درست باشه در اين صورت مفهوم پروفايل دوربين چيه ؟؟؟
جون من يکم فکرش رو بکنيد
اينکه کاربران مثلا نيکون بتونن تنظيمات و رنگهاي کنون و کاربران کنون بتونن رنگهاي و تنظيمات نيکون رو به سادگي تو يه مبدل داشته باشن يعني چي !!!!!
اين وسط برندهايي ديگه هم ميتونن حالش رو ببرن عاليه دست اين Eric Chan و گروهشون درد نکنه با اين ابتکارشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
دکتر من درست مسئله رو متوجه نشدم
هر دوربين يک پروفايل خاص خودش رو داره يا هر نرم افزار مبدل پروفايل خاص داره مثلا NX
اگر هر دوربين پروفايل خاص خودش رو داره چرا تو لينک پست قبلي نوشته شده مقايسه با NX و ننوشته مقايسه با پروفايل دوربين D2x
اگر حالت دوم درست باشه در اين صورت مفهوم پروفايل دوربين چيه ؟؟؟
هیج کدام!
در واقع پردازش درونی دوربینها و نیز پردازش توسط نرم افزارهای رسمی هر شرکت، شامل چند نوع پردازش است که بین چندین دوربین یک شرکت مشترک است.
دقت کنید که نوع دوربین مهم نیست. بلکه نوع تفسیر و ترجمه این اطلاعات و پردازش انها توسط نرم افزار درونی یا بیرونی است که اهمیت دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
من نتوانستم دانلود کنم ... فکر کنم - نعوذ بالله - سایت ادوبی خنگ شده یوزر آی دی و پسوردی که طبق دستورالعمل خودش درست کردم قبول نمی کنه ... یعنی نه پیغام خطایی می ده نه ما رو می بره سر آدرسی که باید فایل رو از اونجا دانلود کنیم!
آیا امکان دارد یکی از دوستان فایل رو یه جایی آپلود کنند؟ اصلا امکان پذیره؟
ممنون
دکتر روشن دست شما درد نکند بابت مطلب و لینکها........ منم مشکل دوستمان را دارم. اگر دوستان لطف کنند ممنون:::blushing:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
دکتر روشن دست شما درد نکند بابت مطلب و لینکها........ منم مشکل دوستمان را دارم. اگر دوستان لطف کنند ممنون:::blushing:::
رو اين طاقچه گذاشته شد :
http://www.justupit.com/get.php?id=1...5d2093135f3448
دستت در نکنه محمدي من داشتم براي بچه ها اپلود ميکردم که خيلي طول کشيد
اينم اديتورش
Profile Editor
حجم 1.88mb
کد:
http://depositfiles.com/files/7103005
دکتر روشن سلام:
واسه من چرا فقط همین تعداد رو میاره............یعنی بخاط ACR منه که اینجوریه؟ در اینصورت من چطور میتونم با فایل خام دوربین خودم به عنوان مثال رنگهای فرضی نیکون رو طیق پردازش خود نرم افزارش داشته باشم یا هر دوربین دیگری؟
نمیدوم شاید بکل استنباطم اشتباست.
.
.
.
.
ممنون
[IMG]http://www.*******.info/files/vl7uexubezexmqx2gs5y.jpg[/IMG]
نه استنباطتان درست است. اگر نسخه ACR شما 4.5 باشد، احتمالا این مشکل بخاطر آزمایشی بودن این پروفایلها است. البته میتوانید امتحان دیگری هم بکنید؛ فایل را به DNG تبدیل کنید و بعد مجددا امتحان کنید.
راه استفاده از پروفايل ساير دوربينهادرACR & LR
به صورت پيش فرض بر اساس اطلاعات exif در بخش camera calibration فقط پروفايهاي مربوط به دوربين خود را مشاهده ميكنيد، براي استفاده از پروفايل ساير دوربينها به ترتيب زير عمل كنيد:
يك فايل DNG در DNG Profile Editor باز كنيد، از منوي choose base profile آخرين گزينه يعني external را انتخاب كنيد، به مسير:
کد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles\Camera beta 1
مراجعه كنيد، (دقت كنيد كه اين مسير Hidden است)
فولدرهاي مربوط به اكثر مدلهاي نيكون و كانن در اينجا هست، به طور مثال پروفايل nikon D2x portrait را انتخاب ميكنيم.
بلافاصله تاثير پروفايل مربوطه بر مبناي D2x را مشاهده ميكنيدlol
اما براي استفاده از اين پروفايل در Lightroom بايد پروفايل را export و با انتخاب نام جديد( مثلا Canon EOS 40D_D2x_por ) فايل را در مسير:
کد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles\Camera beta 1\Canon EOS 40D
ذخيره كنيم، دقت كنيد در آدرس بالا، فايل را در فولدر مربوط به دوربين خودتان export كنيد.
از اين پس پروفايل جديد در بخش develop برنامه Lightroom در منوي camera calibration قابل دسترس و اعمال بر روي فايلهاي RAW خواهد بود.
عكس زير با 40D عكاسي شده، از فايل RAW در Lightroom خروجي گرفته شده، عكس سمت چپ با پروفايل پرتره 40D و عكس سمت راست با پروفايل پرتره D2x
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1218957748
نا گفته نماند شخصا تناليته خروجي DPP را ترجيح ميدم، هر كاري كردم تا پروفايلي عيناً مانند خروجي DPP تهيه كنم نشد..