پاسخ: پردازش و تبديل فايلهاي Raw
لینک مستقیم :
کد:
http://download.adobe.com/pub/adobe/photoshop/cameraraw/win/4.x/DNG_Camera_Raw_4_1.zip
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
نعما جان شرمنده ! من تاریخکانه را مدتی است ندیده بودم. صرف اینکه فروم را جستجو کردم و نبود پست را ارسال کردم.
دکتر روشن عزیز اگر امکان داره لطف کنین و در رابطه با نسخه جدید ACR مخصوصا قسمت sharp سازی که گزینه های جدیدی اضافه شده کمی توضیح بدین.. نمیدونم در یک سری عکس مشابه که من با ACR تبدیلشون کردم و با تنظیمات یکسان شارپ سازی، در بعضی عکسها مقدار زیادی آرتیفیکت انداخته بود، با خود نرم افزار کنون یعنی digital photo فقط یک گزینه مربوط به شارپ سازی داره که بین 1 تا 10 تنظیم میشه، من با اون گزینه که معمولا روی 5-6 میگذاشتم به نتیجه خیلی خوبی میرسیدم که با این نسخه جدید ACR نتونستم معادلش رو پیدا کنم و بهش برسم.. اگه منو راهنمائی کنین ممنون میشم.. میدونم که هر عکس تنظیمات خودش رو میطلبه.. اما با اون نرم افزار به یه نتیجه دلخواه میرسیدم که هم عکسم شارپ میشد و هم آرتیفیکت درست نمیشد و بعدا در رابطه با بعضی عکسهای خاص مثل پرتره با smart sahrpen نواحی خاصی رو شارپ تر میکردم.. به هر حال ممنون
محمد عزیز، میگویند که دل به دل راه دارد! مطلبش را آماده کرده ام و بزودی منتشر میکنم.
این قسمت شارپ سازی Acr جدید بسیار عالی عمل میکند. و نتایج کار نیز حرفه ای است. چرایش را در همان مطلب خواهم گفت.
مرسی دکتر جان، پس منتظرش هستیم... :)
جناب آقاي روشن عزيز ( و ساير دوستان مطلع)
تصور من اين بود كه در اين نگارش جديد Acr فقط درايورهايي اضافه شده كه دوربين هاي جديدالورود به بازار را مي شناسد حالا با توجه به سئوال آقاي منتظري و پاسخ شما اين سئوال برايم پيش آمده كه آيا اساسا ويژگي هاي جديدي در اين نگارش اضافه شده كه ملزممان كند تا آن را دانلود كنيم يا خير؟
با تشكر