صفحه 2 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 37
Like Tree34تشکر

موضوع: مسابقه ویرایش , پیرایش و پردازش عکس

كاربر همراه AliMohammadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1567

پیش فرض پاسخ: مسابقه ویرایش , پیرایش و پردازش عکس

هر چه بيشتر عكس*هاي دوستان را ميبينم بيشتر تجربه كسب ميكنم و ياد ميگيرم...ممنون جناب مداح...
    تنها نکته اش اینه که بعد از انتخاب این دو قلمو باید رنگهای پس زمینه و پیش زمینه به صورت تاریک و روشن انتخاب بشه تا جلوه سایه و روشن در علف ها بوجود بیاد
    من رنگ پيش*زمينه و پس*زمينه را دو رنگ متفاوت انتخاب كردم (نارنجي و سبز)...فكر كنم اگر اول سبز و سبز*تيره و بعد نارنجي و نارنجي*تيره استفاده ميشد طبيعي*تر بود...

وحيد جان ممنون از شما، كمك زيادي كرديد...
    نمیدانم چرا جناب آقای محمدی هم رنگ دو عکس بعدی (کلبه و درختان را ) پررنگ تر کردند, همان رنگ بندی قبلی و اولیه به نظرم مناسب تر بود (رنگ کلبه از خاکستری به صورتی متمایل شده)
    بله...حق با شماست، ولي آسمان به نظرم بايد تغيير داده مي*شد...در مورد كلبه*هم شايد كمي زياده*روي كرده باشم...نميدونم چرا خوشم اومد!
    اگر پیرمرد را هم کمی عقبتر و بالاتر قرار میدادید بهتر بود ( تقریبا" دارد می افتد:biggrin: )
    اينم از تنبلي من است، مي*شد ارتفاع نيمكت پشتي را كمي بيشتر كرد چون اگر پيرمرد كمي عقب*تر مي*رفت دست پير مرد ديگر روي نيمكت نبود...البته پيرمرد را هم ميشد تغيير داد...درست نكردن سايه هم شايد به همين علت بود.(تنبلي بنده)...
    Mashhadi Vahid و iranh00 تشکر می‌کنند.
    علی محمدی

كاربر همراه iranh00 آواتار ها
    تشکر کرده
    343

سلام دوستان عزيز

بايد بگم كه واقعا كارتون عاليه و منو ببخشيد كه به خودم به عنوان يك شاگرد اجازه دادم تو جمع اساتيد خوب و ماهري مثل شما اظهار نظر كنم

با اجازتون من هم يكي از عكسهايي كه دوست و استاد عزيز جناب دلـــباز گذاشته بودن رو يك ويرايش خيلي ساده و مبتديانه بكنم ...

ممنون مي شم اگه نظراتتونو را جع به كارم بزارين

البته ايرادي هايي كه خودم به عكس قبول دارم اينكه لبه هاي بيروني رو بخصوص در قسمت سر پيرمرد خيلي Blur شده و البته اينكه رنگ چمن انطرف نرده ها خيلي تيره تر از اينطرف هستش به اين دليل كه خواستم دور بودن فاصله رو نشون بدم ...

(( ضمنا من بلد نبودم كه عكس رو بصورت كامل و بزرگ بزام اگه كسي تونست كمكم كنه ممنون و بايد ببخشيد كه اين موضوع رو توي اين تاپيك نوشتم ))
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    AliMohammadi تشکر می‌کند.
    رحیـم افشـاری (وبلاگ) و گالری فلیکر
    Body ( SLR Like ) : Sony DSC H9
    Lenz: Carl Zeiss, Vario Tessar (31-456)

تشکر کرده
    1567

سلام...
    ببخشيد جناب مداح به نظر من پير مرد كمي سبز رنگ شده است...(در جوراب و موها مشخص است.)...
    ضمنا من بلد نبودم كه عكس رو بصورت كامل و بزرگ بزام
    شما مي*توانيد از سايت*هاي مختلف براي اينكار استفاده كنيد...بهترين آنها به نظرم filehigh.com است...بعد از upload كردن عكسها ميتوانيد لينك مستقيم فايل (عكس) را با استفاده از دكمه*ي Insert Image از نوار ابزار اينجا قرار دهيد...البته لينك*هاي ديگه*اي هم ميدهد...
    A_Maddah و iranh00 تشکر می‌کنند.
    علی محمدی

كاربر بسیار فعال A_Maddah آواتار ها
    تشکر کرده
    13944

ممنون جناب علی محمدی . :biggrin:

من در خصوص رنگ پیر مرد بعد ها تو ضیح خواهم داد . من منتظر نظرات جالب دوستان هستم . قبل از هر چیز راهنمایی و پیشنهادهای و انتقادات سازنده شما متشکرم
    iranh00 تشکر می‌کند.
    اسدالله مداح

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

کار همه به نظرم خوب و قابل قبوله.;)
    از اینکه میبینم دوستان خوبم تو این مسابقه شاد شرکت میکنند بیشتر خوشحالم

باز هم میگم , ایراد های کوچیک ممکنه در کار باشه اما این چیزی از ارزش کارهای انجام شده کم نمیکنه چون هیچ کدام از ما نخواستیم که مثلا یک یا دو روز تمام روی این عکس کار کنیم و یک اثز بدون ایراد تحویل بدیم . هر کدام از ما نهایتا نیم ساعت روی عکس کار کرده و توی این نیم ساعت به نظرم کارها خیلی خوب و قابل قبولند . اون ایرادهای کوچیک هم اگر وقت بیشتری صرفش میشد , از بین میرفت اما چون این عکس تقریبا بی ارزشه بنابراین صرف نمیکنه که وقت خیلی زیادی روش صرف بشه و توی اینگونه مسابقات ایده کار و دید ویرایشگر مهمترین جنبه کاره.

تو تمام کارها موضوع خیلی خوب از پس زمینه جدا شده . باور کنید تو خیلی از فروم های خارجی این مشکل اصلی تمام کاربراست که خوشبختانه این نشون میده همه افراد حاضر در اینجا در کار ویرایش ماهرند

انتخاب عکس ها برای پس زمینه هم به نظر من خیلی خوب بوده . همه سعی کردند نگاه دوراندیش پیرمرد به یک منظره دلکش وصل بشه

اما یه ایراد که توی کار همگی ما وجود داره اینه که همگی سعی کردیم فقط پس زمینه رو عوض کنیم. البته بعضی وقتها این کار بسیار جالبه اما موجب شده محیط اصلی تصویر از بین بره. معمولش اینه که ما عکس رو در محیط خودش ویرایش کنیم و ایرادهاش رو از بین ببریم. به نظرم بهترین ویرایشی که روی این عکس میشد انجام داد بریدن تصویر بود تا سطل آشغال از عکس حذف بشه

عکس سختی بود . چون نه موضوع قابل توجهی در اون وجود داشت و نه حتی ایراد قابل ملاحظه ای و اینجور عکسها حتی برای دیدن هم کسل کننده اند چه برسه برای ویرایش.

لازم نیست برای شرکت تو این مسابقه حتما عکس ارسال کرد . نظر بدید , ایده بدید یا من و دیگران رو راهنمایی کنید. این طوری محیط مسابقه شاد و شادتر میشه . فکر نمیکنم کسی برای برنده شدن یا گرفتن لقب ها تو این مسابقه شرکت کنه

این ها اون دو تا عکس اولیه من بودند که طبق راهنمایی های وحید عزیر ( مخصوصا از بین بردن فضای بین پاهای پیرمرد که اصلا یادم رفته بود ) دومرتبه ویرایش کردم

اما من تعجبم اینجاست که این پیرمرده چجوری با این کفشهاش تا قله الوند صعود کرده . عین خیالشم نیست انگار که مثلا اومده پارک سر کوچشون :biggrin:

باور کنید من وقتی رسیدم سر قله دقیقا اینجوری بودم:confused:
    A_Maddah، AliMohammadi، Mashhadi Vahid و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال A_Maddah آواتار ها
    تشکر کرده
    13944

سلام :biggrin:
    جناب دلباز دود از کنده بلند می شه .:biggrin: این پیرمرد را حتر از من می ره کوهنوردی .چون من با روغن نباتی بزرگ شده ام :biggrin:

جناب دلباز به نظر من بهتر بود اشعه تابیده شده نور خورشید را روی شانه و مو های پیرمرد نشان میداد چون زاویه نور از پشت سر و سمت چپ تصویر است . البته ببخشید اینطوری به ذهن کورم خطور کرد شما جدی نگیرید .

در مورد رنگی که آقای علی محمدی گفتند کمی شرح بدهم . چون مثل اینکه کسی قرار نیست ایراد عکس منو بگیره راستش به نظرم اگر رنگ خود تصویر اولیه را قرار می دادم قرمزی زیاد داشت .یک با پس زمینه کمی جور نبود . دوم اینکه از تصویر می زد بیرون . سوم یه نظریه مال سبک اامپرسیونیسم بود که می گفت رنگهای محیط در یک لحظه از زمان (مثلا غروب همه چیز طلایی می شود ) همه تحت تاثیر نور قرار می گیرند و رنگ نور مختص همان زمان را بخود می گیرند .

چی گفتم . چه شود . قاط زدم رفت آقا جدی نگیرید .
    راستی یه چیز دیگه . ایراد بعدی و مهم عکس من زاویه نور است کمی زاویه نور که به پس زمینه خورده با زاویه نور روی پیر مرد متفاوت است البته کمی . می شه از روی سایه گلهای کنار پیرمرد و سایه پیرمرد فهمید . بقیه ایراد هم دوستان می گویند . منتظرم
    از همه دوستان متشکرم :)
    اسدالله مداح

كاربر آشنا Mohammad.d آواتار ها
    تشکر کرده
    67

سلام
    نمیدونم هنوز فرصت برای شرکت در مسابقه هست یا نه ؟
    اگه فرصت تموم نشده این هم کار من :

اگه ممکنه بفرمایید چنتا کار میشه ارائه داد ؟
    ویرایش توسط Mohammad.d : Saturday 14 July 2007 در ساعت 20:13
    چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...

حسین پناهی

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

خب خب ببینیم به کجا رسیدیم
    Mohammad.d عزیز چیزی که میگم نظر منه و میتونه غلط باشه . ولی به نظر من لبه های کار میتونست طبیعی تر در بیاد. مخصوصا سر پیرمرد و لبه های موهاش.
    روی شلوار هم انگار از ابزار Burn استفاده شده ولی بعضی جاها تیره تر و بعضی جاها روشن تر شده . من فکر میکنم مانیتور شما تاریکه و تو مانیتور شما شلوار یکپارچه دیده میشه ولی اگه کمی روشنایی و گامای مانیتور رو بالا ببرید حتما این تفاوت رو میبینید
    اون محو شدگی پایه های میز و پاهای پیرمرد بستگی به حسی که دوست داری القاء کنی داره . من الان تصورم اینه که پیرمرد و میز روی یک فضای ابری مانند هستند

در ضمن شما میتونید 100 تا کار ارائه بدید . محدودیتی وجود نداره . فقط هر کار در یک پست جداگانه.

تا به حال حدود 6 تا کار ارائه شده و چند تا هم نظر مفید. فکر میکنم برای شروع کار بد نباشه. هر چند دوست دارم دیگران هم تو این مسابقه ها شرکت کنند و به من و دیگران آموزش بدند.

امروز 14 جولای بود . پس امروز و فردا زمان رای دادن محسوب میشه. البته تا فردا یعنی آخرین روز میتونید کارهاتونو ارسال کنید

یک نکته بگم و اونم اینکه هر کسی که دوست داشته باشه میتونه به کار خودش رای بده ( این رو تو قانون مسابقه هم آورده بودیم )

من امروز رو منتظر کارهای احتمالی میمونم و رای خودم رو فردا میدم. فقط خواهشا هنگام رای دادن اصلا به اسم و شناسنامه اشخاص کاری نداشته باشید و فقط کارها رو ابتدا بررسی کنید و یکی از عکس ها رو به عنوان عکس برگزیده انتخاب کنید
    من نظرم اینه که زیاد به سمت مسائل تکنیکی کار نرید و به زیبایی و مفهوم کار ویرایش شده نگاه کنید همین کاری که آقای Mohammad.d کردند به نظرم کار زیباییست چون یک نوع حس خلاقانه در اون وجود داشت

به هر حال باید منتظر بود و دید که چه کسی لقب پیشرو را از دوستان دریافت میکنه

خواهش میکنم کسانی که حتی به این تاپیک نظر خوبی ندارند هم در کار رای دادن شرکت کنند . این طوری بهتر میشه در مورد زیبایی کارها به نتیجه رسید.

تشکر کرده
    1567

سلام...
    اين عكشو همين جوري چند ساعت پيش درست كردم...نمي*دونم جالب شده يا خير؟

ويرايش دوم:

از اين عكس كمك گرفتم:

Mashhadi Vahid تشکر می‌کند.
    علی محمدی

كاربر آشنا Mohammad.d آواتار ها
    تشکر کرده
    67

سلام
    دلباز جان ممنون از لطفت
    حق با شما بود ، مانیتورم تنظیم نبود اگه امکانش بود و فرصت شد اصلاحش میکنم و میفرستم
    این ادیت مال همون اوایل هست البته اگه بشه گفت ادیت !
    چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...

حسین پناهی

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین