مداح عزیز
این مطلبی که شما بهش اشاره کردید یکی از قشنگ ترین روش های روتوشه که در دسته بندی روتوش های
Fashion
قرار می گیره
چندین روش برای رسیدن به چنین رنگ هایی وجود داره که بستگی به عکس و پس زمینه کار داره
در بعضی از روش ها باید عکس رو تبدیل به عکس سیاه و سفید کنید منتها با این ترفند که سوژه همواره تیره تر از پس زمینه روشن باشه
در بعضی دیگه لازم نیست عکس رو به حالت سیاه و سفید تبدیل کرد و فقط یا رنگ پوست انتخاب و ویرایش میشه یا باید از لایه های تنظیم استفاده کرد
به هر حال چند روش برای این کار وجود داره و هر روش هم زیبایی های خاص خودش رو داره
من حتما آموزش این حالت ها رو در تاپیک عکس های ویرایش شده قرار خواهم داد اما مسئله اینجاست که این چند روز سرم خیلی شلوغه و در عرض این دو سه روز شاید چند دقیقه هم فرصت اینترنت اومدن رو نداشتم
همین حالا هم در بین اعضای این فروم احتمالا بد قول شدم و نتونستم مطالبی رو که قول داده بودم آماده کنم
راستش اگه نیاز به عکس و مراحل مختلف نبود همینجا توضیح میدادم ولی متاسفانه ویرایش های اینچنینی نیاز به چند مرحله توضیح داره . و یکی از بحث های ورود به روتوش های Fashion ایجاد حالت های سیاه و سفید عکسه که ویرایشگر باید در اون تبحر داشته باشه به همین دلیل من سعی کردم در تاپیک عکس های ویرایش شده ابتدا به سیاه و سفید کردن عکس ها بپردازیم و بعد به حالت های رنگی
با این حال سعی میکنم پس از آماده کردن مطالبی که قول داده بودم در مورد این روش ها هم بحث کنیم و اگه خدا بخواد به تکنیک های بسیار جالب خواهیم رسید
راستی گفته بودی مثل واکس میمونه باید بگم درست گفتی , خواهی دید که ما هم از یک جور واکس برای ویرایشمون استفاده خواهیم کرد , واکسی که به پوست و صورت و بدن میزنیم تا رنگ مورد نظر بدست بیاد