پاسخ: ویرایش پیشنهادی شما
سلام
َیک توضیح راجع به عکس اول و دوم در پست 390 از Ashoosa
این دو عکس از یک خانه ی متروکه که 40 سال بی استفاده بوده گرفته شده , که برای من خیلی جالب بود
از لحاظ ویرایش در دو عکس اول من وارد نیستم
اما دو عکس دوم از تکنیک Cross Processing استفاده شده که نمونه های زیادی از آن در تاپیک زیر وجود دارد
عکسهای ویرایش ضربدری یا Cross Process
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ario
سلام
ممنون میشم این عکس بنده رو مورد لطف خود قرار بدید.
[IMG]http://img2.*******.info/files/5amlqlmgs4d8d8qzio6r.jpg[/IMG]
لینک عکس با حجم بالاتر ,
دانلود
ُسپاس
با عرض سلام
این هم یک ویرایش که البته کیفیت عکس پایینه و من در جزییاتش زیاد دقت نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashoosa
درود
در مورد دو عکس بالا همانطور که خودتون فرمودید این عکسها HDR می باشند که بسیار زیبا کار شده و تمامی جزییات در عکس مشهود است. و اما در مورد جذابیت رنگها!! این رنگها را می توان در برنامه فوتوماتیکس با تنظیم گزینه هایی مانند color saturation , luminosity که عکس را تقریبا از حالت نرمال خارج می کنند و البته بعد از آن حتما ویرایش در محیط فوتوشاپ (مات کردن عکس) بدست آورد.
در مورد دو عکس دوم هم همانطور که دوستمون فرمودند از ویرایش ضربدری استفاده شده است.
با سپاس
1 فایل پیوست
اگر مدیران ok بدهند فایل raw عکس فوق را آپلود و لینک را اعلام میکنم تا دوستان ویرایشهای پیشنهادی خود را...
بسیار مفید خواهد بود علی الخصوص تمامی مراحل ویرایش نیز ذکر شده باشد.
با تشکر
نیازی به تایید مدیران نیست. کار صحیحی است که از ابتدا باید در این تاپیک انجام میشد تا فرق بین پروسس صحیح و اصولی عکس با کارهایی که برای خوش آب ورنگ کردن سلیقهای روی عکسهای فشرده JPEG انجام میگردد، مشخص گردد؛ کارهایی که گاه عکس را از اصل خود بدتر میکند و انجام نشدنشان بر انجامشان شرف دارد.
ضمن تشکر از استاد روشن
خودم جزو کسانی هستم که فایل خام عکسهایی که میگیرم همیشه بهتر از آن چیزی است که آنها را ویرایش میکنم :::blushing:::
شاید این فرصتی باشد برای من و برخی دوستان دیگر تا نحوه پروسس صحیح و اصولی را بیاموزیم
دوستان لطف کنند مراحل ویرایش را چه در مبدل raw و همچنین در ps هر چند به طور تیتر وار و خلاصه بیان کنند
با تشکر
لینک دانلود:
کد:
http://rapidshare.de/files/48483074/DSC0011.NEF.html
من این فایل رو گرفتم متاسفانه ارور داد ! خودتون چک کردید؟
سلام
فایل هیچ مشکلی نداره.
:)