صفحه 47 از 92 نخستنخست ... 37 43 44 45 46 47 48 49 50 51 57 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 461 تا 470 , از مجموع 916
Like Tree2658تشکر

موضوع: ویرایش پیشنهادی شما

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

پیش فرض پاسخ: ویرایش پیشنهادی شما

سلام؛

چند روز پيش عكسي در تاپيك عكاسي از حيات وحش ارسال كردم كه به قول عمو اسد در كمال بي حوصلگي ويرايش شده بود (هر چند اگر وقت كافي هم مي‌گذاشتم شك دارم چيزي بهتر از آن از آب در مي‌آمد)

خوب حالا فايل اصلي (تبديل و Resize از Raw به Jpg بدون هيچ گونه تغيير) را هم قرار مي دهم.

کد:
    http://upload.iranblog.com/7/1273434233.jpg

دوستان اگر لطف كنند و در موارد زير به من كمك كنند، ممنون مي شوم:

1-بهترين كراپ جهت جانمايي مناسب سوژه در كادر
    2-حذف موارد اضافي در بك گراند
    3- اصلاح قسمت ماسك شده
    4-تنظيم مناسب نور و رنگ پرنده و بك گراند

و خلاصه هر مورد ديگري كه لازم باشد.
    A. Mohammadi و Kasra.H تشکر می‌کنند.
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

كاربر فعال Kasra.H آواتار ها
    تشکر کرده
    5184

پیش فرض پاسخ: ویرایش پیشنهادی شما

سلام

M-Yousefi، Pooyan، Amir Abdolpanah و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: عكس از تو ویرایش از دوستان!!!

سلام !

جایی بهتر ازینجا پیدا نکردم برای مطرح کردن این سوال ( با توجه به موضوع، و فعال بودن تاپیک)

من اخیرا تصمیم گرفتم شروع به یادگرفتن هنر عکاسی کنم، در مورد ویرایش عکس تقریبا هیچ چیز بلد نیستم. همینطور که دارم یواش یواش با دوربین و مسائلی مثل aperture ، Focal point، ISO، Shutter speed و اینطور چیزهای ابتدایی عکاسی آشنا میشم و تمرینشون می کنم، دنبال این هستم که شروع به یاد گرفتن ویرایش عکس هم کنم. ازین مقالات موردی و نمونه برای Curves و Levels و شارپنس و crop کردن و... زیاد دیدم، ولی دوست دارم به صورت اساسی و پایه از اول مفاهیم ویرایش عکس و موارد ویرایش عکس رو یاد بگیرم و به طور کامل با این مبحث آشنا بشم (حداقل تلاش کنم). چون اون مقالات عموما به یه فرد که از 0 داره شروع می کنه کمک چندانی نمی کنه.

اگر منبع مناسبی (فارسی/انگلیسی) در این مورد توی اینترنت ( حتی محلی توی این انجمن)، یا کتاب چاپ شده مناسبی توی بازار، همینطور کتاب انگلیسی که شاید بشه E-book ش رو پیدا کرد سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. طبیعتا از هرگونه راهنمایی در این رابطه بسیار خوشحال و ممنون میشم.

+

برای اینکه آف-تاپیک نداده باشم، یه عکس هم می زارم که توی فتوشاپ خیلی سعی کردم باهاش ور برم و هی نمودارهای Curve درست کنم و اینجور کارها ولی نهایتا خسته شدم و بیخیال شدم چون اساسا نمی دونستم باید چیکار کنم ! دوست دارم بدونم بعد از یه ویرایش خوب چقدر تغییر می کنه.

كاربر همراه Kamal آواتار ها
    تشکر کرده
    2002

پیش فرض پاسخ : پاسخ: عكس از تو ویرایش از دوستان!!!

سلام
    یک عکس قرار میدم از دوستان خواهش دارم نظرشون رو در مورد ویرایشش بگن و ویرایش خدشون رو ارائه بدن.

عکس بدون تغییرات خروجی از لایت روم

عکس ویرایش شده

ویرایش توسط Kamal : Monday 2 August 2010 در ساعت 16:11

كاربر فعال ssobhdel آواتار ها
    تشکر کرده
    5521

پیش فرض پاسخ : پاسخ: ویرایش پیشنهادی شما

سلام
    باید عرض کنم اصل عکسی که از لایت روم استخراج شده دارای کنتراست بالاتر بوده و رنگها کمی زنده تر از ویرایش شما میباشد.به نظر بنده ویرایش شما عکس رو تقریبا تخریب کرده.
    DELL، Kamal، Saeed.gh.sh و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2655

پیش فرض پاسخ : پاسخ: عكس از تو ویرایش از دوستان!!!

سلام

به نظر من هم این عکس از پتانسیل ویرایشی خوبی برخوردار نیست

یک کادر بسته در جایی که فکر میکنم کادر باز حق مطلب را ادا کند ، عکاسی در زمان نامناسب (به سایه ها و مناطق overexposed دقت کنید)

کلا خیلی نمیشه رو این عکس کار کرد اما من تا جایی که تونستم عکس شما رو ویرایش کردم:

یک نکته رو جسارتا توضیح بدم :

اصولا در ویرایش ما باید جهت کاری خودمون رو مشخص کنیم ، باید عناصر موجود در عکس رو در نظر بگیریم و بعد تصمیم بگیریم چه جور ویرایشی روی عکس انجام بدیم بهتره
    بر این اساس است که مثلا تشخیص میدیم بعضی عکسهامون سیاه و سفید باشه ، بعضی ویرایش های غلیظ ، بعضی HDR و ... باشه
    و همینطور تشخیص میدیم که برای بعضی عکسها یک تصحیح رنگ و saturation کافیه !
    اما به نظر من چون این عکس داره صلابت صخره در کوه رو نشون میده و همینطور تضاد سنگ سخت و برگها و علفهای نرم روی تپه رو
    پس به ویرایشی نیاز داره که این تضاد و درگیری رو کاملا به بیننده القا کنه
    کنتراست تصویر باید طوری باشه که چشم ناظر اول به صخره و سختی اون منعطف بشه و سپس به برگها و علفها و بعد به بقیه عناصر عکس
    ملاحظه کنید در کدوم ویرایش این مطلب مصداق بیشتری داره

کلام آخر اینکه به نظر من این عکس میگه استعداد شما در عکاسی بالاست ، اما مثل من و همه آدم ها به تمرین و مطالعه بیشتری نیاز دارید

امیدوارم حرفهام مفید باشه

ارادت
    Kamal، Amir Abdolpanah، Mehdi Rojaie و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه E.Fattahi آواتار ها
    تشکر کرده
    1252

پیش فرض پاسخ : ویرایش پیشنهادی شما

سلام دوستان
    یه عکسی هست که میخوام اساتید ویرایش کنن برام.حجمش حدوده 1 مگابایته .واسه یه مسابقه میخوام.از ویرایش هم سر در نمیارم.فقط ممنون میشم که یه ویرایشی باشه که تاثیر برانگیز باشه.البته میدونم عکس از لحاظ عکاسی ضعیفه و حرفی برای گفتن نداره ولی سوزه جالبیه.
    ممنون میشم اگه ویرایش کردید با همون حجم آپلود کنید.بازم ممنون

http://www.image-upload.net/viewer.p...w32chnpnfi.jpg
    Samsung Nx2000
    Instagram

كاربر همراه amirmisagh آواتار ها
    تشکر کرده
    659

نقل قول نوشته اصلی توسط IBraHiM.f نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه عکسی هست که میخوام اساتید ویرایش کنن برام.حجمش حدوده 1 مگابایته .واسه یه مسابقه میخوام.از ویرایش هم سر در نمیارم.فقط ممنون میشم که یه ویرایشی باشه که تاثیر برانگیز باشه.البته میدونم عکس از لحاظ عکاسی ضعیفه و حرفی برای گفتن نداره ولی سوزه جالبیه.
    ممنون میشم اگه ویرایش کردید با همون حجم آپلود کنید.بازم ممنون

http://www.image-upload.net/viewer.p...w32chnpnfi.jpg
    سلام عکس شما فوکوس نیست و اصطلاحاً فلوئه بنابر این امیدی به مسابقه نداشته باش
    از ابزار شارپ فتوشاپ یا پلاگین های مختلف فتوشاپ هم استفاده کنی خیلی فرق نمیکنن. حتی اگر کاربران ویرایش هم کردن این حجم و این رزولوشن رو میخوای به کدوم مسابقه تحویل بدی؟
    به هر حال اگر باز هم میخوای ویرایش کنی از اونجایی که نام این تاپیک ویرایش پیشنهادی شما هست منم پیشنهاد میکنم عکست رو سیاه و سفید کنی البته قبلش صورت رو select کن و از قرمزی اون کم کن
    E.Fattahi تشکر می‌کند.
    امیر نادری

كاربر همراه E.Fattahi آواتار ها
    تشکر کرده
    1252

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmisagh نمایش پست ها
    سلام عکس شما فوکوس نیست و اصطلاحاً فلوئه بنابر این امیدی به مسابقه نداشته باش
    از ابزار شارپ فتوشاپ یا پلاگین های مختلف فتوشاپ هم استفاده کنی خیلی فرق نمیکنن. حتی اگر کاربران ویرایش هم کردن این حجم و این رزولوشن رو میخوای به کدوم مسابقه تحویل بدی؟
    به هر حال اگر باز هم میخوای ویرایش کنی از اونجایی که نام این تاپیک ویرایش پیشنهادی شما هست منم پیشنهاد میکنم عکست رو سیاه و سفید کنی البته قبلش صورت رو select کن و از قرمزی اون کم کن
    خدمت شما عرض کنم که مسابقه موضوعش کار و تلاش هست و در یه شهر کوچیک برگزار میشه.البته هیچ امیدی به برنده شدن ندارم و فقط دوست دارم شرکت کنم چون در نهایت عکس های شرکت کنندگان در یک نمایشگاه ارائه میشه.
    ضمنا در مورد حجم عکس باید بگم که بایر رزولیشن بالا باشه و رو سی دی تحویل داده بشه چون اونا این عکس رو چاپ میکنن و به همین خاطر من هم با این حجم اینجا گذاشتم.
    خودمم قبول دارم عکس خوبی نیست ولی خوب اینم در نظر بگیرید منم عکاس خوبی نیستم

در مورد ویرایشتون هم اگه سیاه و سفید باشه و خوب انجام گرفته باشه به نظر جالب میاد من که از پسش بر نمایم.:confused:
    Samsung Nx2000
    Instagram

كاربر همراه amirmisagh آواتار ها
    تشکر کرده
    659

ببینید این چطوره؟
    ویرایش کردم حجمش رفته بالا
    الان high contrast مده فقط مهم اینه که صورت سیاه نشه که کاری کردم نشه

کد:
    http://amirnaderi.persiangig.com/3232.jpg
    E.Fattahi تشکر می‌کند.