آ ر ش ا سـکـو یـی
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
متشکرم دوست عزیزپیشنهادم به شما نصب ویندوز 7 هست....همه درایورها رو هم اتومات ساپورت میکنه...بعد هم اگه بخوایی میتونم یه نسخه بدون نقص فتوشاپ cs4 و cs5 رو برات کپی کنم....چون همکارم هستی میدونم چه دردیه عقب افتادن سفارش مشتری
امروز CS3 نصب کردم و تا آخر شب بدون مشکل کار کرد... البته گاهی اوقات CS5 هم مشکلش رفع می شد ولی دوباره روز از نو روزی از نو...
راستش نسخه های کامل CS4 و CS5 رو دارم (خریداری کردم) و روی لپ تاپ هم دارم با CS5 کار می کنم بدون هیچ مشکلی... اما روی سیستم اصلی مشکل دارم!
این مشکل رو توی یه فروم دیگه مطرح کردم و یکی از دوستان گفت که توی7 این مشکل رو با CS5 داشته حالا ترسم از اینه که با تعویض ویندوز هم مشکل رفع نشه !!
یه سوال از اساتید دارم:
آیا تنظیمات Preference میتونه این مشکل رو ایجاد یا رفع کنه یعنی تغییر Memory usage یا Scratch Disk روی کارایی تاثیر بذاره؟
خداییش موندم دیگه!!!
کماکان روی نظرم پافشاری میکنم که درایور کارت گرافیک مشکل پیدا کرده و شاید هم سخت افزاری باشه مشکل کارت گرافیک
به این دلیل که میگی روی لب تاپ نسخه فتوشاپ cs5بدون مشکل کار میکنه و همونطور که همه میدوننیم قطعات لب تاپ با هم مچ و بدون مشکل هستند و درایور به طور کامل نصب و اجرا میشه
آ ر ش ا سـکـو یـی
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
خي راستش درايور گرافيك رو مجدداً نصب كردم ولي بدون نتيجه بود!کماکان روی نظرم پافشاری میکنم که درایور کارت گرافیک مشکل پیدا کرده و شاید هم سخت افزاری باشه مشکل کارت گرافیک
براي اطمينان از عدم اشكال سخت افزاري سيستم رو با يه گرافيك ديگه هم تست مي كنم
اميدوارم مشكل مرتفع بشه.
ازتون متشكرم كه وقت ميذاريد.
موفق باشيد
با سلام
بنده تا حدودی با فتوشاپ آشنا هستم
لطفا بگویید چگونه و با چه ابزاری میتوان پس زمینه عکس های پرتره را تغییر رنگ داد
و عکس آتلیه درست کرد
مثل این عکس
با تشکر
چه جوری میشه توی فتوشاپ وضوح عکسی که قبلا گرفته شده و کمی تاره را شفاف تر کرد ،اگه با برنامه ای دیگر هم میشه این کار را کرد لطفا معرفی کنید
با تشکر
سلام مجدد
مشکل CS4 و CS5 من حل نشد!
7 نصب کردم و خوشبختانه سخت افزار ها رو با درایور های قبلی شناسایی کرد.
امروز یه چیزی دیدم که فکر می کنم با مشکل من بی ارتباط نباشه و اون درصد بالای Ram Usage بود که از ابتدای بالا اومدن ویندوز 75% رم رو اشغال کرده!! بدون اجرای هیچ برنامه ای!
حدسم روی ویروس متمرکز شد ولی نمی دونم با چه نرم افزاری تست کنم! (می دونم این تاپیک ربطی به ویروس کش نداره اما نتیجه ی مستقیم اون کاهش عملکرد فتوشاپه !!)
لازم به ذکره که آنتی ویروس من Eset Smart Security و Trojan killer آپدیت شده است.
آیا ممکنه از ویروس باشه؟
.