سلام
من با فرمت RAW با D500 عکس گرفتم . الان که عکسا رو ریختم رو کامپیوتر و میخوام با فتوشاپ باز کنم که باز نمیشه و این پیام رو میده . ممنون میشم راهنمایی کنید :
پیام سیستم could not complete your request
because it is not the right kind
of document
سلام
من با فرمت RAW با D500 عکس گرفتم . الان که عکسا رو ریختم رو کامپیوتر و میخوام با فتوشاپ باز کنم که باز نمیشه و این پیام رو میده . ممنون میشم راهنمایی کنید :
پیام سیستم could not complete your request
of document
ویرایش توسط rebekaraz : Tuesday 16 March 2010 در ساعت 09:51
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Tuesday 16 March 2010 در ساعت 10:33 دلیل: تصحیح غلط املائی
CR2 فرمت خام دوربین های کنون هستش. شما می تونید با نرم افزار Digital Photo Professional که جزو ملحقات دوربیننون هست و به نظر من نرم افزار خوبی هم هست عکس ها رو به راحتی ببینید و ادیت کنید, اگر هم Viewer می خواهید که سریع تر باشد, از Picasa یا ACD see جدید می تونید استفاده کنید. ولی توصیه می کنم, برای ادیت اولیه جز Digital Photo Professional (DPP) و حداکثر ACR یا Lr از چیز دیگه ای استفاده نکنید. ( امکانات DPP بیشتر با دوربین شما هماهنگ هستش ... البته با ورژن های جدید Lr و ACR این تفاوت ها به حداقل رسیده.)
کسی نمی دونه این اشکال could not complete your request
of document مال چیه؟؟؟:confused:
منظور دوستمون آپدیت کردن نسخه ACR بود نه خود فتوشاپ، شما باید آخرین ورژن Adobe Camera Raw که فکر می کنم 5.6 باشه رو در کنار فتوشاپ داشته باشید تا فایلهای RAW باز شه
این تاپیک رو مرور کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11102
مشکل اینجاست که نسخه های جدید ACR فقط با نسخه های جدید فتوشاپ سازگارند. مثلا نسخه ۵.۶ را فقط میتوان بر CS4 نصب کرد.
سلام
کسی لینک تست شده از ACR نداره؟؟ این چند تایی که دوستان داده بودن یا پولیه یا هم که ف ی ل ت ر ه :(